עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. פינים שסתם מפוזרים על הלוח ?

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by the kooks,

שלום רב. עשיתי כבר O.C למחשב שלי עם קירור שם עוד מאוור אחד דווקא די נחמד, הגעתי מ1.6ghz ל2.0ghz הFSB עלה מ100MHZ ל 123MHZ ולא היו כל בעיות חימום הטמפרטורה הייתה 53c, עכשיו לעיניין אני רוצה גם לעשות O.C לזיכרונות שלי או לכרטיס מסך, רציתי לברר עוד בקשר לאוברקלוקינג האם אני יכול לעשות O.C לכרטיס מסך שלי? וגם לזיכרונות? ואיך אני אוכל לברר אם זה יכול להיות מסוכן בשבילי ?(לפני שאני אשרוף את הזיכרונות רצוי ) תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע אובר קלוק למעבד שאני ירכוש כשהו יצא שזה ה amd 3200+ ווינצ'סטר ליבת venice עכשיו כשאני מביא את המחשב אני יוכל לרכוש איתו בו בזמן את הזלמן 7700cu השאלה אם שווה להשאר עם הamd בקירור סטוק בינתיים ולא לעשות לו אובר קלוק ובעוד כחודש להביא את ה xp 120 עם מאוורר טוב? אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל 2.4-2.5

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by idani1983,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7800GT במארז יש את המאורר של הספק ועוד מאורר (כנראה גנרי ) וכמובן המאורר של הכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כרגע . השאלה שלי האם אני צריך עוד מאוור או שזה מספיק כרגע האמת שממש לא בא לי להתחיל לעשות חורים אבל אם צריך אז אני אעשה ! או שאולי רק להחליף את המאורר שבמארז למשהו איכותי יותר? תודה

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by shlomiatar,

אני דיי נוב בכל הקטע של OC, ויש לי כמה שאלות: קודם כל, המחשב שלי הוא כזה: לוח עם של Pc Chips M930 מעבד P4 478 1.8 GHZ שני סלוטים של זיכרון 128 ב 133 מה"צ (בקרוב מחליף ל 512 של PC3200) עכשיו, קודם כל, בביוס כתוב לי על הCPU RATIO - LOCKED... הבנתי שזה קשור איכשהו למכפלה של המעבד... בכל מקרה... השאלות: 1. למה הלוח שלי תומך ב 400MHZ וגם ב 533MHZ של FSB והוא פועל בעצם ב 100? 2. הבנתי שניתן לעשות OC אם מגבירים את ה FSB, איך אני עושה את זה ? (ניסיתי דרך ה CPUCOOL, ולמרות שבחרתי את ה PLL הנכון, זה תוקע את המחשב גם אם אני משאיר את זה על ההגדרה הקיימת ועושה SET....) 3. בכלל אפשרי לעשות OC על הלוח המסכן שלי ? האם יש קשר לזיכרון? 4. על איזה משחה טרמית אתם ממליצים? …

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. שלום, ניראה לי שיש לי בעיה בחישן טמפרטוה של הלוח אם . החומרה שלי היא: AMD atlon xp 64 +3000 756pin DFI LanParty 250GB עכשיו הטמפרטוה שלו יושבת על 49 מעלות לפי מה שזה מראה בביוס וזה ניראה לי קצת גבוהה ואני עם קירור של TT Tr2 קיבלתי אותו בימקום הסטוק באותו המחיר והטמפרטוה במארז היא 29 עכשיו השאלה שלי היא אם זה בעיות חישן או שזה שבאמת הcpu יושב על 49 מעלות ?

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by composite,

עד עכשיו לא ידעתי שאוברקלוק למעבד עצמו משפיע על הכרטיס מסך וכרטיסי ה- PCI. הנה ציטוט של המשתמש Armageddon, שבו הוזכר העניין המופיע לעיל: ''Did you lock the AGP/PCI to 66/33'' האם אתם יכולים להסביר את המשפט הזה במלואו? כלומר, מה נעילת התושבות עושה? על מה היא משפיעה? מה החסרונות והיתרונות שלה? אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש ולעשות לו OC. אז חשוב לי לדעת, תודה

8. יש לי מעבד AthlonXP 1800+ Agoia לוח : Asus A7v8x-x זכרונות Generic אבל בטוח שהם לא בעיה שאני ב149 BUS הזכרונות הם בכמעט 370 Mhz עובדים חלק וה PCI עובד על 37 BUS שאני ב 150 ה PCI עובר להיות 30 והזכרונות הופכים להיות 300 והלוח מתריע שהזכרונות חייבים לעבור ב 333 או ביותר. ואין דרך לקבוע את זה. למישהו יש רעיון איך לעבור את ה 149 ?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by Jinjis Han,

ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by BravaSX,

שלום, ברשותי לוח GIGABYTE P31-DS3L, זכרונות OCZ 800 1GBX2. כרטיס מסך X1950PRO. ברצוני לעשות OC למעבד אך איני מסתדר עם זה. לא מצאתי הסבר ברור ומפורט (אולי גם תמונות יעזרו) איך ניתן על הלוח הנ"ל ועם המעבד הזה לעשות OC. ניסיתי בעזרת המדריך שיש באתר לעשות משהו אך לא בידיוק הבנתי והסתדרתי עם ההסבר שהגיע עם תמונות למעבד AMD ולא INTEL. אם ישנו הסבר מפורט הכולל תמונות ברורות איך אני אוכל להריץ את הזכרונות והמעבד, אשמח מאוד! חייב לציין גם שמדובר על ספק THERMALTEK 400W תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by Badi_Mami,

קיבלתי גריל בצורת ראש חייזר צבע כחול שקוף יש עליו משני הצדדים מדבקה לקילוף(המדבקה כאילו לשמור שלא ישרט בתוך האריזה)אז בקיצר הורדתי צד אחד בשניה והצד שני אני לא מצליח.זה 100% מדבקה ולא צבע אני רואה פה ושם קילופים וזה אותו חומר שהיה בצד השני. למישהו קרה את זה פעם? ניסיתי עם מים חמים להוריד לא עזר.שמתי בתוך קערה במשך שעה.. אני נווואש הצילו

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. את הליבה אפשר להעלות ב150 אבל הזכרונות נשארים על 400 וכל שינוי הכי קטן הם מאבדים יציבות הגיוני?

• 10 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות: 46:32 ב-IDLE, 50:34 במאמץ (UT2004 לדוגמא) המחשב עבר OC סטנדרטי לפי אופציה שה-BIOS נתן להחליף מ-2500 ל-3200 יש לי AMD ATHLON XP 2500@3200 עם וולקאנו 12 שעובד בד"כ על FULL 5700 RPM 1.7 וולטאז' של CPU. יש לי שני מאווררי 120 - אחד מקדימה שמכניס אויר ואחורי שמוציא - אחד על 1900 RPM והשני 1500 לוח אם - ABIT NF7 SL 2 מארז של COMPUCASE 6A19 תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by taimor,

מה הבדל בין: AeroCool Turbine 1000 AeroCool Turbine 2000 AeroCool Turbine 3000 הבנתי שיש לשלושתם את אותם נתונים, שלושתם עם LED ושלושתם שקטים מה ההבדל ? ומה כדאי לי לקנות ?

15. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שני מאווררי מארז 80 ממ של AC ועל המעבד FREZER 7 שמתי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר עכשיו יש לי דילמה לגבי המאורר השני יש לי אפשרות או לשים אותו בצד של המארז ואז הוא מכניס את האוויר בדיוק על המאוור של FREZER או שעדיף לשים אותו בחלק הלמטה של המארז ושיכניס אוויר משם?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. אז ככה, התחלתי להעלות מהירויות למעבד דרך האפשרות המובנת בלוח אם שלי - ASUS P4P800 Deluxe - ואז כשבדקתי בפריים 95 את היציבות זה כתב את הודעת השגיאה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. תוכלו להגיד לי מה זה אומר ומה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה? שמעתי גם שכשעושים אוברקלוק למעבד צריך לשנות כמה הגדרות בביוס, תוכלו להגיד לי מה צריך לשנות? (ראיתי שרצוי לבטל את ה Spread Spectrum למשל..). ושאלה אחרונה,כיצד אפשר לדעת אם העלת מתחים תשפר את היציבות או משהו אחר? תודה מראש, עמית :

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  17. שתי שאלות: 1. האם אפשר בתוכנה אחת לבצע את הפתיחת צינורות וההמהרה חוץ מבRIVA (כי שם יש מגבלה)? בWINFOX אפשר רק המהרה ללא פתיחת צינורות, האם לשם שתי הפעולות האלה אני חייב להשתמש בשתי תוכנות בו זמנית כמו RIVA וWINFOX ואיאפשר לבצע זאת בתוכנה אחת? 2. בקשר לתמונה של אוברקלוק בWINFOX: מה ההבדל בין 3D TURBO ל2D TURBO וכשאני רוצה להעלות בליבה ובזיכרון אז איפה להעלות ב2D או ב3D ?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by GOVNER_T.S.Y,

המזגן JUNIOR אלקטרה שלי התקלקל וכבר קניתי חדש , השאלה שלי היא האם ניתן לנצל את הרדיאטור שלו(של גוניור) למערכת קירור מים?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. איזה קירור למעבד (E4400) הכי מומלץ אם אין טוניק טוואר? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7563 ??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:27:06 אוTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 10 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Jetleg,

קניתי מארז של ebox יש לו מאוורר נראה די גדול מקדימה שנותן אוויר פנימה מול ההרדדיסק ומבחוץ יש רשת שעליה ניתן לראות שנדבק אבק מהשאיבה של המאוורר . השאלה היא העם זה לא ממלא את המחשב אבק מבפנים? ו העם ebox ידועים כחברה טובה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. צריך המלצה לקירור מעבד לא לOC אלא שיהיה שקט וישמור על המעבד כמו שצריך מה כדאי עד 250 שקל ואני לא מדבר על קירור שצריך להוסיף מהוורר וזה שבסוף זה יוצא לך מעל ה300 שקל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. במצב IDLE אני מקבל 38-39 מעלות ובזמן מאמץ כאשר הרצתי S&M הגעתי ל-61 מעלות בתדירות לא רציפה. את הטמפרטורה בדקתי על ידי התוכנה CORE TEMP 0.95 הגעתי ל-3100GHZ האם הטמפרטורה סבירה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Abit IP35 Pro Intel P35 Chipset Socket 775 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK GECUBE RADEON HD2900Pro 512MB HDMI ViVo PCI-e Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair HX Series 520W PSU SunBeam TUNIQ TOWER 120MM Logitech® Cordless Desktop® MX 3200 Laser Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black קניתי את המחשב במטרה לבצע OC אבל לא לשבור שיאים! זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון לעשות OC ואני מתכוון לעשות את זה עפ"י המדריכים שקראתי מהאתר למעבד ולכ. מ…

24. היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Malcolm,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד זול, באזור ה 400 ש"ח. כדי להוציא את מיטב הביצועים ביחס להשקעה הכספית, אני מתכנן לעשות OC לאחר תום תקופת האחריות. אני לחלוטין לא מבין ב OC, ולא יודע איזה מעבד לבחור. אני רק יודע שאני מעדיף שה OC לא יעלה בהרבה את הטמפ' של המעבד כדי שהמאוורר לא יטחן את האוזניים. בנוסף, אנא ציינו אם אני צריך לוח אם מיוחד או זכרונות מסוג מסויים (הבסיס שלי הוא מפרט מחשב ב 3000 - http://hwzone.co.il/specslist/view/76/). תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.