עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gal,

קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by picasso,

שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנה ובה אפשרות לבצע רישום טמפ' מעבד LOG FILE לאורך זמן ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by The TrCkeR,

יש לי מעבד CELERON 400 PGA 370 שאני רוצה לעשות לו OC באס 66MHZ. העלתי את המתחים מ-2V ל-2.3V והוא הצליח לעשות לי פוסט על BUS של 100MHZ, אך נתקע כאשר ניגש להריץ את מערכת ההפעלה מהכונן הקשיח... הלוח נותן לי אפשרויות של באס 66, 100, ו-133 (אין כיוונון עדין). האם אני יכול להגיע עם מעבד זה לכך שיעלה וינדוס בבאס של 66MHZ ע"י העלת מתח? והאם אוכל גרום לו לפעול על באס של 133MHZ ושהוינדוס יעלה, ע"י העלאת מתח מטורפת :s05:? חשבתי על להעלות מתח לא ע"י הביוס (ע"י הספק), יש לי דרך לעשות את זה, אבל אם יש לכם דרכים לזה, אשמח לשמוע עליהן. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. שלום וחג שמח לכולם! רציתי לדעת האם משתלם לי לעשות OC לכרטיס מסך שלי ATI Redeon 9600XT 128MB . תודה רבה על עזרתכם.

5. Started by B-E-A-utiful,

האפשרות הראשונה והזולה היא TT XP480. ספק 400W שאפילו לא מופיע באתר שלהם, כי הוא בא בדר"כ בתוך המארזים שלהם (ראו סדרת צונאמי)ץ האפשרות השנייה היא HEC 400LDT, שיקרה ב-75 שקל מהספק של TT. עכשיו, אני בטוח לחלוטין ששני הספקים יחזיקו לי את המערכת בצורה יציבה ושקטה, שזה הכי חשוב לי. אבל מכיוון שאני מתכוון לעשות OC קצת, רציתי את דעתכם על שני הספקים. מפרט: AXP 2500+ זיכרון DDR400 Twinmos CL2.5 LEADTEK 6800NU AGP את המעבד אני רוצה להעלות ל-3200, מה שלא הצלחתי לעשות עד עכשיו כי היה לי זיכרון של ADATA וספק ג'נרי... בכרטיס מסך אני אנסה לפתוח צינורות אם זה יצליח, אבל נראה לי שאני סתם אעלה מהיריויות. בקיצור, האם אני יכול להסתפק בספק של TT? אני לא רוצה להוציא יותר מ-300 על ספק, 310 זה כב…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by tk-hunter,

אני עם קירור סטוק וכשמעבד במאמץ הוא מגיע ל 60 מעלות ? (AMD 64 3400+ NC) המממ רציתי לדעת מה אתם מציאים לעשות... ודרך אגב כשהוא במנוחה הוא על 43-45 מעלות... בעעעע תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by bd,

יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by X7-007,

Thermaltake BigTyp 120 VX או ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 92mm אני לא מעוניין בקירורים אחרים רק בין שניהם, כי אני ממש לא רוצה להוציא את הלוח אם בשביל ברגים, רק להוציא קירור ישן ולהכניס חדש.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by ranran,

נשאר לי עוד משחה רמית מאז שקניתי תקירור של הזלמן ואני חושב לשים קירור קטן על הSOUTHBRIDGE האם המשחה תדביק אותו גם כן?(אם צריך אני ישכיב את המחשב כמה ימים בשביל שישאר חזק)מבחינת משקל לא כבד אני מניח שזה לא יעבור את ה50 גרם

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by Mind2,

קיבלתי לפני יומיים את הזכרונות הנל מ logicpc ואני לא רואה עליהם שום זכר לזה שהם מציפים של BH5 המספר הסידורי על הציפים הוא TMD7608F8E50B

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by Tuvok,

לאחרונה, המחשב מאוד מתחמם (המתכת של המארז לוהטת) והמאווררים עושים הרבה רעש. התופעה קורת רק אצלי בבית, ולא בחנות המחשבים. כנראה, בגלל שאין לי מזגן. יש לי פנטיום 4 פרסקוט במהירות 2.8 גיגההרץ. הטמפרטורות: CPU: באזור ה-50 מעלות MB: מתחיל מאזור ה-35 מעלות ומטפס עד ל-41 מעלות האם הטמפרטורות האלו נורמאליות? מה כדי לקנות כדי לקרר קצת את המחשב ולקבל קצת שקט בחדר? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. אנשים בדחיפות מירבית משאבה במלאי בחנות כלשהי ברשת או המלצה על חנויות עם משאבות באזור ירושלים, תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by buzz man,

לכבוד חגיגת 5 שנים להיווסדות החברה SCYTHE מוציאה גרסה מנוחשת של הנינג'ה ששוקלת מעל קילו ועשויה 100 % נחושת,מחיר - 70 $ . http://www.scythe-usa.com/product/cpu/033/scnjcu1000_detail.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מדגם x800gt מבית ATI. כאשר אני נכנס לאוורסט ניתנות לי 4 טמפרטורות: ספק, מעבד, לוח אם וכונן קשיח (כולן מתחת ל-30 אגב...) כיצד ניתן להראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, במיוחד מכיוון שאני מתכנן אוברקלוקינג ואני רוצה לעשות אותו זהיר, אבל גם בגלל סקרנות טהורה. ניסיתי עם ATI טול אבל לא מצאתי את האפליקציה. גם בביוס לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה מראש, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by EcSm,

כותרת.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. פשוט אני קונה עוד כמה זמן את המעבד הזה אז אני רוצה לדעת איזה גוף קירור יתאים אליו הכי טוב תודה מראשש...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by menihen16,

שלוםם..יש לי כרטיס מסך LeadTek Geforce 8600GT TDH 512MB DDR2 PCI-E רציתי לדעת אם אני יכול להריץ עליו CRYSIS ברמה הכי גבוהה באוברקלוק הכי גבוהה.. הקלוק המקסימלי הוא : 810 Mhz הממורי קלוק המקסימלי הוא : 600 Mhz... האם אני יכול להריץ Crysis ברמה הכי גבוהה באוברקלוק המקסימלי? תודה לעוזרים.!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. Started by RGod,

אז ככה :בלוח אם אין נעילת AGP PCI אז זה קצת בעיה (לוח אם:GIGABYTE GA8IPE1000 ) יש שני סטיקים של זיכרון שעובדים בדואל צאנל במצב רגיל ,גם ב OC הם עובדים ב ערוץ כפול רק ש עד FSB של 110 כלומר ה OC שבוצע הוא לא גדול כרגע ,אחרי 110 המחשב פשוט לא מגיב כלומר המסך לא נדלק בכלל . כל סטיק נבדק לחוד ונמצא שהוא מגיע ל FSB 130 בלי בעיה בלי הוספת מתח לכלום ,ושני הסטיקים ביחד עושים בעיות ביותר מ 110 לFSB (גם עם הוספת מתחים ). והמחלקים עובדים ביחס של 3:4 כלומר שיש להם עוד מקום לעלות . מה ניתן לעשות \ממה נובע ?(אני משאר אולי בגלל שאין נעילה ל AGP ול PCI ).

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by bennnn,

היי,אז כמו שכתבתי בכותרת,אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי,אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ,זה פרסקוט. הלוח p4p 800 se של אסוס. הקירור- arctic colling silent 4 ultra tc אנני מאוד חדש בזה,ערכתי חיפוש לאוברקלוק לפנטיום 4 ולא ככ מצאתי.. איך מתחילים? שלבים וכ? והאם אני יכול להגיע עם מה שכתבתי ל 3.4 גיגהרץ? תודה לכולם בברכת חג שמח!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by סלרי,

שלום כולם! יש לי הכרטיס תקופה דיי ארוכה בה עשיתי ניסיתי לקרר אותו טיפה יותר מהקרור המקורי זה התחיל בדלתא 60 בצד ולא מזמן ב40 מ"מ גרניק שלא עוזר במיוחד קירור לזיכרונות נקנה אף הוא והכרטיס פעל יפה באוברקלוקינג דייי גדול עכשיו אני צריך קצת יותר... גודל ההיטסטינק המקורי הוא 40 מ"מ וחשבתי להחליפו (אם יש דרך\מוצר ל60 מ"מ) זה אפשרי? יש אפשרות של התקנת מאורר 60 על היטסטינק שמתאים ל40? כל פיתרון שיש לכם אימרו לי כאן זה דחוף נכון להיום!!!-בבקשה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by (G),

האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM ואם כן אז באיזה מאוור לבחור?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Garbil,

שלום, יש לי מעבד A64 3000 754 לוח אם Gigabyte GA-K8NS וזכרונות SDRAM ג'נריים.:< כן, אני יודע. עכשיו יש לי בעיה, עשיתי OC ל 2350 בביוס, ואז החלטתי לבדוק דרך EASY TUNE כי פחדתי שאם אני אעשה יותר מידי בביוס אז המחשב לא יאתחל, שהעלתי ל 2410 המחשב קרס, וזה תמיד קורה, רציתי לדעת מה הבעיה, ויש לי קירור וונוס 12, במאמץ לא עובד את ה 55.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by Wheel,

ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. ה8800GT הוא של gigabyte והוא עם הקירור שהוא בא איתו (הפשוט הרגיל , לא זה שבא עם קירור של zalman) . עם הrivatuner לא הסתדרתי בכלל , ולגבי הntune אז שעשיתי OC והאצתי גם את סיבוב המאוורר של הכרטיס מסך (הוא היה על 29% והעלתי אותו ל55%), אבל זה שמר רק את הOC ולא את הצאת סיבוב המאורר שלו-וניסיתי הכל ולא הצלחתי לשנות זאת (שמרתי פרופיל בntune ועשיתי שיטען אותו עם עליית windows ולא עזר), לכן אני מחפש תוכנה אחרת מה אתם ממליצים? אה ולכמה להגיע בoverclock אתם מציעים ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים