אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי הרבה מחקר וקריאת מספר כתבות בנושא אוברקלוק, החלטתי לעשות את זה. אני חושב על הe4400 או הe6420, עם עדיפות לראשון. המכפלה של הe4400 היא X10. ראיתי הרבה כתבות בהן נאמר שאפשר להוריד את המכפלה, אבל לא נאמר איזה יתרון יש לצעד הזה. אז למה לי בעצם להוריד את מכפלת המעבד? תודה!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המפרט בצד לפני כמה חודשים המחשב עבד יציב בבאס 150 ואז הורדתי את האוברקלוק הבעיה התחילה ליפני חודש~ אז הוא לא רצה לעשות פוסט מעל 115 אכשיו 113 הלוח מיתחרפן או מה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=410
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
חברה יש לי את הזיכרון הבא GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ורציתי לשאול אם למישהו פה יש את אותו זיכרון וכמה הוא הגיע עם אותו זיכרון.... כמה מתח אני צריך לעלות ולאיזה תיזמונים אפשר להגיע איתו... תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
-
4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?
-
- 10 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות , אבל מזה בכלל פתיחת צינורות בכרטיסי מסך ? מה זה נותן לך ? ואיך בכלל עושים את זה ? ומה ההשלכות של פתיחת צינורות (בטוח יש.. תמיד יש)
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ שהוא באובר רצחני ביותר ל3100 עכשיו הבעיה התחילה כשהמכרתי כמה מהמאווררים שיש לי במחשב בכדי לקנות מערכת קירור מיים של זלמן .........אז ככה שיש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב עכשיו..........רציתי לדעת מה המקסימום שבו המעבד יכול לעמוד בו.........הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........רציתי לדעת אם זה מסוכן כל העסק הזה ומהו המקסימום של המעבד הנ"ל.........אני מציין שוב שהוא באוברקלוק גדול מאוד......כשהמעבד יגיע לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף או שהוא יוריד מהמהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שהמערכת החדשה שלי מיועדת ל-OC אחד הדברים הראשונים שבדקתי עם קבלתה זה טמפרטורת המעבד. קצת התאכזבתי לראות שכבר בביוס היא מתנודדת בטווח ה-35-37 שכן ראיתי דווחים על טמפרטורת IDLE שמתחת ל-30. בכל אופן כרגע בחלונות יש לי שתי תוכניות שמדווחות על טמפרטורות הפוכות: Smartguardian שבאה עם הלוח (DFI) טוענת שה-CPU הוא ב-31 וה-PWMIC ב-39. לעומתה סנדרה מדווחת על Board כ-31 ו-CPU כ-39. נראה לי שמישהי הפכה את היוצרות כאן. האם אני יכול להניח שהתוצאות של סנדרה הן הנכונות? ד"א, שתי התוכניות אומרות שטמפרטורת ה-Chipset או Aux\Power כפי שמופיע בסנדרה, היא 45 מעלות. האם גם זו לא גבוהה יחסית? וזה כשעל הלוח ישנו מאוורר ישירות על הצ'יפסט... :-( בתודה מראש למי שיגיב.
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך שאני משנה את ה host clock control ל enbled אז הוא אומר לי: system voltage not Optimized! איך לסדר את זה?? אם זה משנה: אז החליפו לי לכרטיס מסך יורת טוב והספק כוח לא היה מספיק טוב אז החליפו לי גם אותו
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה מחשב חדש כמה ימים יש לי אותו ותראו מה זה מראה לי http://img827.imageshack.us/img827/5515/35625518.jpg http://img837.imageshack.us/img837/9629/17483113.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ה CPU יהיה E8400 או Q9300/Q9450 מארז שוכב בגובה 16 ס"מ חשוב שיהייה *שקט* ויקרר טוב OC לא מתוכנן בהתחלה, רק בעוד כמה זמן כאשר יהיה צורך לתת למחשב עוד "חיים"... חשבתי על AC FREEZER PRO 7, אני מקווה שהוא יכנס. עדיף קירור שלא מצריך הוצאת הבורד להתקנתו (כלומר לא אלו עם הפלטה מתחת הבורד) תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני רוצה ממכם טובה קטנה... אני רוצה לדעת מזה TJ MAX כאילו שתביאו כתבה או משהו כזה ומזה בדיוק אבל בדיוק HT LINK ועוד כמה דברים או מדריכים לשיפור הידע שלי בOC וקירור
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תראו.. איך קוראים ללוחות האלה? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אל תתיחסו לחלקים..רק ללוח הלבן עם החורים..).. (הום סנטר ACE חנות אלקטרוניקה..וכו'..).. תודה לעוזרים!, רן!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב עם מארז של fractal design r4, המארז שקט וקריר מאוד אבל בכל זאת חשבתי להוסיף לו עוד מאוורר או שניים. בעקרון אני מחפש מאווררים שיהיה אפשר לשלוט עליהם כמו במארז עם הסוויץ' 5,7, או 12 וולט. עדיף שיהיו שקטים כמו אלה שבאו עם המארז, התקציב הוא 100 ש"ח לכל מאוורר לכל היותר עדיף פחות כמובן הגודל המבוקש הוא 12 או 14, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. נ.ב. יש אפשרות לחבר מאווררים כך שהסוויץ' שבמארז ישלוט עליהם גם?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את מחשבי מdual core e6750 לi3 540 עם לוח אם של gigabyte GA-H55M-S2V אשמח לעזרה בoc.. כמה שאלות.. 1.מה התזמון שאני צריך לעשות לזיכרונות ddr3 1033mhz של kingston? 2.מה המתח המומלץ לגשרים,למעבד,ולזכרונות? 3.אשמח לעזרה עם הביוס של ג'יגהבייט
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ככה אני מנסה להגיע כמה שיותר רחוק ואני די באמצע ורציתי לשתף אותכם בתופעה שנתקלתי בה בתדר 3.4 ג'יגה. ככה בהתחלה הייתי על 1.525v עם מכפלה 9 FSB378. מתח הגשר הצפוני (NB) היה על 1.45v. מתח הגשר הדרומי היה על 1.3 בערך. זכרונות היו על 2.2v. המערכת לא קרסה...אבל גם לא הייתה יציבה כלומר לא הצלחיה להריץ את האפליקציות השונות באופן סדיר למשל super_pi פשוט היה נתקע ולא מגיב. ובprime95 כל פעם ליבה אחרת הייתה נכשלת אבל המערכת לא קרסה. אחרי שניסיתי לעלות מתחים מספר פעמים ולייצב את המערכת כל הניסיונות כשלו. לבסוף מצאתי את הפתרון הורדתי את מתח המעבד ל1.5v את מתח הגשר הצפוני העברתי למצב auto גם את מתח הגשר הדרומי העברתי למצב auto והורדתי את המכפלה של המעבד מ9 ל-8. קיבלתי מערכת יציבה לחלוט…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי : Amd 64bit 3200 venice Dfi lanparty ut ultra D ledtek 7600GT Ocz value 2.5 קירור: ביג טייפון enermax noisetaker 485W משום מה המעבד נתקע 2600, ואני לא יכול לעלות יותר, המתח של המעבדהוא 1.61 כרגע. שנייה אני אביא תמונה עם הכל http://img65.imageshack.us/my.php?image=tempset5.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6830/cpuz1rq4.jpg http://img149.imageshack.us/my.php?image=cpuz2cu5.jpg אני ממש משתגע, אני בטוח שאני יכול להוציא יותר מזה, אבל משום מה אני פשוט נתקע, אם למישהו יש מושג מה לעשות זה יעזור לי מאוד. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בטעות נתתי בעיטה פיצית למחשב ופתאום הטמפ' קפצו באיזה 10 מעלות והמחשב התחיל לתת אזהרות(יש לי תוכנה) פתחתי את המארז ולפי מה שראתי בעין כל המאווררים עובדים, מה יכול להיות כבר ממכה כ"כ קטנה? למשהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-