עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KF,

שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. איזה קירור למעבד (E4400) הכי מומלץ אם אין טוניק טוואר? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7563 ??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:27:06 אוTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 10 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by Esparco,

עשיתי OC מ 1700@1950 עשיתי בדיקת יציבות עם SUPER PI 32 MB שעה וחצי של יציבות הכל תקין אבל משום מה שאני מכבה את המחשב או לפעמים שאני סתם עושה ריסט הוא נתקע ולוקח לו איזה 2 3 ריסטים עד שהוא עובד והוא מאפס תביוס עכשיו לפעמים הוא עולה ונופל לי בטעינת ווינדוס כל זה אחרי בדיקת יציבות ב SUPER PI למישהו יש מושג מה הבעיה... או שיש לי איזה הגנה בביוס מה אתם אומרים?<!

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  4. אהלן, רציתי לבדוק אתכם המקצוענים: 1. האם כדאי לעשות אוברקלוק ? 2. האם אני מסכן חלקים במחשב? 3. לכמה אני יכול להגיע עם המפרט הבא: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD ואיזה קירור מומלץ למפרט הזה עם אוברקלוק: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-cooler.html או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2548.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by yambtz,

יש לי צג LCD ממילונית. לא זה ששרפתי, מצאתי את המילוניץ של אחותי ופירקתי גם אותה. הלחמתי לפי המדריך, בדקתי עם זכוכית מגדלת שההלחמות לא נוגעות, חיברתי, התקנתי crystal control והוספתי את הצג בתור generic HD44780 בגודל 40x20 והוא לא עובר את התצוגת אתחול! התקנתי את ה I/O driver שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  6. היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Trin1ty,

אני רוצה לשים מאורר בצד שמאל של המארז .. גודל 92 MM אם אני לא טועה.. 2) שיהיה שקט ויספק ביצועים טובים (הוא מול הכרטיס מסך) 3) תקציב : 90-100 ש''ח 4) שאלה: הוא יחובר ישירות לספק ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by Oriz,

נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by -Blaze-,

אוקיי, באיזו טמפרטורה אני צריך להתחיל להיזהר עם הOC? PRIME95 מביא למאמץ מלא נכון? אם כן אז במאמץ הטמפרטורות שלי זה: * מעבד - 52 * לוח אם - 63 בערך, שזה נראה לי המון אבל כלום לא קורס בינתיים. בכל אופן, כמה זה יותר מדי?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by urielka,

איך אני משנה את זה ואיך אני יודע מה היחס בין הבאס למהירות של הזכרון(אני יודע שביחס 1-1 זה אמור להיות נגיד בp4C זה 400 מה"צ לזכרונות) אבל למה יש כמה ספרות זה עוד משהו חוץ מיחס בין באס לזכרונות מה זה בעצם?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by danieln9,

שלום בביקור האחרון שלי בחנות האלקטרוניקה ובתיכנול של הפן בס ראיתי הרבה פוטנציומטרים בעלי 10-15 פינים??האם אתה יודעים מהם??? שאלה שניה היא יש מתגים של ON\ON שזה כמו מתג לשני מצבים עם 3 פינים שאחד משותף וראיתי גם כאלה עם 6 פינים למה הם משמשים??? בתודה דניאל נורמן

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה- tuniq tower , אין בנעה מחשבים (שגם אמרו לי שלא יהיה להם בחודשיים הקרובים) וגם אין בפלונטר. תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  13. שלום לכולם. עם בוא הקיץ ועלית הטמפרטורות והחום במחשב אני אשמח לעזרתכם במחשב שלי. את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. המארז שלי הוא http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6a21.php# מאווררים. 1. על המעבד (סטוק רגיל). 2. מאורר פליטה באחור המארז. 3. מאורר על S1 ACCELERO REV2 שנמצא על הכרטיס מסך. זהו. היה לי מאורר בקידמת המארז שמכניס אוויר קר , אבל הוא הרעיש לי את כל המערכת בצורה מטורפת. חייב לציין שהטמפרטורות של הכרטיס מסך עלו ב8 מעלות בערך ל-42.. ועם המאורר באזור ה35.. אבל זה עשה רעש ובד"כ המחשב דלוק בלילה וזה מפריע.. רציתי לדעת איזה מאורר אתם ממליצים לקנות לשים בקידמת המארז או לשפר לי בכללי את הסירוקלציה.. תודה חבר'ה...יאיר

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by asafay1,

מישהו יודע איך עוקפים את נעילת המכפלה של פנטיום 3 מהירות 800 MHZ ? וגם יש לי בעיה יש לי לוח אם של VIA שיש לו AGP 4X (בדקתי באתר של החברה) וכאשר אני מתקין את הדרייברים של NVIDEA לגיפורס 4 הAGP הופך להיות 2X איך אני יגרוס למחשב להפעיל את ה-AGP 4X???????? :'( אם אתם לא יודעם תנולי מדריכים או משהו?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה מומלץ\רצוי\נפוץ\אפשרי\מועיל\בטיחותי לעשות OC לנייד? ... המפרט בחתימה, בקיצור זה lenovo t60 core 2 duo 1.83

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by iyehuda,

ברשותי לוח מדגם GA-7VRXP VER 2.0 עם מעבד DURON 1000 הלוח שלי תומך עד XP 2400 יש לי מאוורר מעולה השאלה מה עדיף לקנות XP 2400 TRAY - 500 NIS XP 2100 BOX - 470 NIS XP 2200 BOX - 500 NIS XP 2200 TRAY - 450 NIS יש לי זיכרון 256M/266 אולי שווה להחליף ל FSB 400 בגדול הלוח תומך ב 333

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by amir456,

שלום זה כבר פעם שנייה שאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ולא מצליח יש לי כרטיס של ג'יגה ביט 7950GT 512MB עם קירור של זילמן מובנה סטוק : מעבד:550MHZ זיכרון : 700MHZ גירסת דרייבר :93.71 (הכי חדש) עכשיו בהתחלה הישתמשתי ב ForceWare Coolbits הוא עשה לי הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC עכשיו אמרו לי תעבור ל RivaTuner וגם היא עשתה הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC ומה עשיתי בשנייהם הקפצתי רק בתדר של 5MHz את המעבד (ז"א סטוק היה 550MHz הקפצתי ל555MHz) ועשיתי טסט והוא נכשל הינה השלבים : אני ממש לא יודע מה לעשות אם מישהו יודע מה הבעיה שיעזור לי אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by kip,

כבר צולע קצת במשחקים כמו MEDEIVAL II ואני לא ממש יכול להרשות לעצמי כרטיס חדש... אמור לצלוע במשחק שכזה? תודה....

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by zm13,

טוב זה תמונה של המחשב שלי איפה שהXים הכחולים יש לי מאוורים כמו שאתם רואים אחד על הדלת ואחד בגג המארז שניהם בגודל 80 מ"מ ויש לי עוד 3 מקומות ל80 מ"מ אחד בקדמת המארז ועוד 2 מתחת למעבד עכשיו אני רוצה לדעת איזה סוג של מאוורים יתנו לי קירור שקט וטוב ובאיזה קומבינציה לשים אותם (מכניס/מוציא אוויר) תודה

• 12 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by dddddd,

שלום רציתי לדעת איך הגוף קירור Xigmatek HDT-S1283 העם הוא נחשב למצויין והעם הוא בין המקומות הראשונים בקירור אויר למעבד ועוד שאלה איזו משחה טרמית טובה יותר MX2 או Thermalright Chill Factor והעם אני מקבל את המשחה Thermalright Chill Factor שאני קונה גוף קירור של החברה Thermalright ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .

23. מה אתם חושבים על הקירור הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=6680 רעש לא מפריע לי :> תודה רבה וכן, המטרה היא אוברקלוק, שהמחשב יעבוד ב 2400 הרץ בקיץ. תודה

• 13 תגובות
    • 579 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש קירור פאסיבי לכרטיס הנ"ל של חברת nvidia. חיפשתי באינטרנט, מצאתי אחד ב-200 ש"ח אבל זה יקר מדי ועוד עם משלוח יצא ים בכסף. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! ואני מצטער אם זה ספאם...כי לא מצאתי מקום אחר ליכתוב בוא על זה....בבקשה תעזרו!!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים