עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GOVNER_T.S.Y,

המזגן JUNIOR אלקטרה שלי התקלקל וכבר קניתי חדש , השאלה שלי היא האם ניתן לנצל את הרדיאטור שלו(של גוניור) למערכת קירור מים?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by shlomik_i,

זה המפרט שלי: INTEL P4 2.4 533MHZ intel Brownsville2 Kingston 256MB 266MHZ X2 (512MB IBM 60GB 7200RPM SAMSUNG 80GB 7200RPM Gigacube Radeon 9200 LG 52X Plextor PX-708A הציפסט של הלוח אם הוא i845GE כשאני נכנס ל bios אני לא יכול לשנות את ה FSB מישהו יודע אולי איך לפתור את זה? שאלה שניה : מישהו אמר לי שאני לא יכול לעשות OC עם הסידרה של 845 בגלל זה הבעיה? תודה מראש שלומיק

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by le011,

שלום לכולם אלו טמפרטורות שנימדדו אצלי במחשב(מיפרט בצד) בזמן עבודה על וידאו המעבד היה ב100 אחוז מאמץ. האם טמפ זו סבהירה או דרושה שיפור ואם כן כיצד?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by def,

יש לי מעבד INTEL P4 2.4 לפני משהו כמו חצי שנה הפרדתי את המעבד מHeatsink מאז הטמפרטורה של המעבד היא משהו כמו 50 מעלות במעסד הוא עם המאוור המקורי השאלה היא האם לקנות משחה טרמיתחדשה והיא תוריד את המעלות אושבעצם 50 מעלות זה בסדר?!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by Jetleg,

קניתי מארז של ebox יש לו מאוורר נראה די גדול מקדימה שנותן אוויר פנימה מול ההרדדיסק ומבחוץ יש רשת שעליה ניתן לראות שנדבק אבק מהשאיבה של המאוורר . השאלה היא העם זה לא ממלא את המחשב אבק מבפנים? ו העם ebox ידועים כחברה טובה?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. מישהו מכיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. אהלן, רציתי לבדוק אתכם המקצוענים: 1. האם כדאי לעשות אוברקלוק ? 2. האם אני מסכן חלקים במחשב? 3. לכמה אני יכול להגיע עם המפרט הבא: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD ואיזה קירור מומלץ למפרט הזה עם אוברקלוק: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-cooler.html או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2548.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו מאבק, הרמתי את המוטות של הקירור של המעבד (אחד מהשניים הלבנים האלה), ולפתע הוא נשבר, אין לי מושג למה (ייצור גרוע כנראה, לא השתמשתי בכוח, וזאתי לה הפעם הראשונה שאני פותח אותו). בהתחלה חשבתי לא נורא, זה מחזיק, אבל אז ראיתי שהטמפ' עומדות על 60+ ! מה שעשיתי היה לשים חלק קטן של עץ, במקום החלק שנשבר מהמוט שיחזיק את הסגירה למרבה הפלא זה עבד , והטמפ' חזרו ל 40-45 במנוחה זהו הסיפור המדהים שלי : האם משהו יכול להיהרס ממה שעשיתי? יש רעיונות אחרים למשהו יותר "בריא"?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by yambtz,

יש לי צג LCD ממילונית. לא זה ששרפתי, מצאתי את המילוניץ של אחותי ופירקתי גם אותה. הלחמתי לפי המדריך, בדקתי עם זכוכית מגדלת שההלחמות לא נוגעות, חיברתי, התקנתי crystal control והוספתי את הצג בתור generic HD44780 בגודל 40x20 והוא לא עובר את התצוגת אתחול! התקנתי את ה I/O driver שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Abit IP35 Pro Intel P35 Chipset Socket 775 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK GECUBE RADEON HD2900Pro 512MB HDMI ViVo PCI-e Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair HX Series 520W PSU SunBeam TUNIQ TOWER 120MM Logitech® Cordless Desktop® MX 3200 Laser Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black קניתי את המחשב במטרה לבצע OC אבל לא לשבור שיאים! זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון לעשות OC ואני מתכוון לעשות את זה עפ"י המדריכים שקראתי מהאתר למעבד ולכ. מ…

11. משהו טוב, אבל לא יקר מדי, שיקרר את המעבד שלי מספיק בשביל OC סביר. עדיף קירור מהאתר זיגזג ושנמצא פיזית בחנות, כדי שאני אוכל לקחת אותו בזמן הקרוב. אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים. תודה, יואב.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by Malcolm,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד זול, באזור ה 400 ש"ח. כדי להוציא את מיטב הביצועים ביחס להשקעה הכספית, אני מתכנן לעשות OC לאחר תום תקופת האחריות. אני לחלוטין לא מבין ב OC, ולא יודע איזה מעבד לבחור. אני רק יודע שאני מעדיף שה OC לא יעלה בהרבה את הטמפ' של המעבד כדי שהמאוורר לא יטחן את האוזניים. בנוסף, אנא ציינו אם אני צריך לוח אם מיוחד או זכרונות מסוג מסויים (הבסיס שלי הוא מפרט מחשב ב 3000 - http://hwzone.co.il/specslist/view/76/). תודה

13. יש מצב שניתן להגיע למהירות של 3G יציבה וקבועה עם המפרט הנ"ל?? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤361 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤516 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤2 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3786¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. אני עושה OC לכרטיס מסך 5200 FX ASUS NV34 דרך RIVATUNER ... CORE CLOCK: 249 MEMORY COLOCK:330 העלתי כל אחד ב 10 MHZ והכל טוב ויפה...בגלל שאין קירור טוב הפסקתי... 1. האם כדאי להמשיך ?? 2.אם התשובה על 1 כן,תמליצו על תוכנה טובה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס ! דרך אגב בעית הקירור על אחריותי רק אם אראה ביצועים טובים יותר אחר כך... תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  16. אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by the_big,

רציתי לעשות OC רציני לD930 האם יש מישהו שעשה את זה כבר אם כן מה התוצאות ומישהו מוכן להסביר מאיפה אני מתחיל ואיך תודה המפרט:D930 ASUS P5LD2 GF6800 512 DDR2 KINKSTON CL4

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by BAR3003,

תראו הורדתי את התוכנה עכשיו יש לי TEMP 1 שמראה לי 17 מעלות ו-TEMP2 מראה לי 127 מעלות ן-TEMP 3 מראה לי גם 127 מעלות אני לא יודע מה לעשות ומה הכוונה וי לי גם לHD וזה מראה לי 30 מעלות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by uzana2004,

אני מריץ את התוכנה S&m ואני מקבל ישר שגיאה בבדיקה של הזכרון(system memory failed)... גם בSUPER PI לא הייתי יציב.... התזמונים שלי:2.5\3\3\6 המכפלה על 9 (3)HTT:260 האם יש לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס שלי לא על ידי הHTT? בCPUZ הbus speed לא מופיע(ז"א הוא מופיע אבל כאילו אין את האפשרות הזו)... איך אני יכול לייצב את הOC? האם בכלל אפשר להעלות באס לבד עם המעבד שלי?אם כן איפה ולכמה?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  20. שלום לכל המשתמשים היקרים, רגע לפני הרכבת ה-Sunbeam Tuniq Tower 120 יש לי שאלה. הגוף קירור (החיה הזה) שוקל בסביבות הקילו, זה מטורף...!!!!! מה יקרה אם אני אשים אותו על הלוח - באותו הרגע הוא ישבר, לא? הלוח אם Asus P5W DH Deluxe! תעזרו לי, אני פוחד, אבל ממש פוחד שיקרה ללוח אם היקר הזה משהו.. תודה מראש, אלי.

21. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת עשיתי OC לAMD ATHLON 64 3000+ שלי. הגעתי איתו ל2577 MHZ - מקורר ע"י Scythe Ninja Plus. העלתי את המתח ל1.65, את הFSB ל284 והורדתי את הזכרונות ל133MHZ - עם אני אוריד מכפלה ל8.5 - 8 ככה אני יכול להגיע אפילו ליותר מ2700MHZ לדעתי [עוד לא ניסיתי]. הטמפ במנוחה 30 מעלות, ובמאמץ שקורע את המעבד [הכי הרבה שאפשר - בדיקת FPU בS&M] הגעתי ל48 מעלות מקימום. תמונה: http://img431.imageshack.us/img431/618/overclockib6.png ד"א אני מודה מאוד לFIRE STORM שעזר לי לנצל את הSychte Ninja Plus שלי עד הסוף! [המארז חנק אותו - סתם ג'נרי אחד אז הוא אמר לפתוח את הצד של הדלת ולראות אם זה עובד] ללא OC הטמפ' במנוחה 25-27 ככה, ובמאמץ מלא [בדיקת FPU בS&M] לא עובר את ה33. קירור מדהים.

22. המפרט שלי בחתימה... רציתי לדעת מזה הNEWCASTLE בCPU-Z זה טוב לאוברקלוק? :s05: המעלות של המעבד במנוחה 33 במאמץ 44 זה טוב? אני רוצה לעשות OC אבל אין לי נסיון בכלל ואני ממש פחדן.... :-\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. שלום לכולם. עם בוא הקיץ ועלית הטמפרטורות והחום במחשב אני אשמח לעזרתכם במחשב שלי. את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. המארז שלי הוא http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6a21.php# מאווררים. 1. על המעבד (סטוק רגיל). 2. מאורר פליטה באחור המארז. 3. מאורר על S1 ACCELERO REV2 שנמצא על הכרטיס מסך. זהו. היה לי מאורר בקידמת המארז שמכניס אוויר קר , אבל הוא הרעיש לי את כל המערכת בצורה מטורפת. חייב לציין שהטמפרטורות של הכרטיס מסך עלו ב8 מעלות בערך ל-42.. ועם המאורר באזור ה35.. אבל זה עשה רעש ובד"כ המחשב דלוק בלילה וזה מפריע.. רציתי לדעת איזה מאורר אתם ממליצים לקנות לשים בקידמת המארז או לשפר לי בכללי את הסירוקלציה.. תודה חבר'ה...יאיר

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצה לקירור P4 3000 LGA 775 לא עם אוברקלוקינג או משהו אבל שיהיה לו קריר ונעים. במנוחה הוא 47-48 מעלות ובמאמץ 55-56. תודה רבה Elad8

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. בגלל שאני לא יכול להקפיץ את הת'רד ההוא אני כותב חדש. אז העניין הוא כזה יש לי ראדון 9700 פרט של ספייר, אבל איך שהוא קלקלתי את המאוורר ( אל תשאלו :-X), אז אני לא יודע עכשיו מה לעשות ??? לשים שם TT CRYSTAL ORB (הבנתי שהוא טוב) אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לראדון, שהוא בעצם תנור. יש לי גם היטסינק של וולקנו 9 אז אולי אני יכול לסדר שם איזו קומבינה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות :'( חשוב לציין שמתוכנן מול הראדון מאוורר SF2. אודה לכם על כל תשובה מהירה ורלוונטית. תודה רבה לכם :-*

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.