אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני חדש בתחום האוברקלוק , יש לי כרטיס מסך xfx 6600 128mb - אחד הכרטיסים החזקים שתוכלו למצוא כיום בשוק... הבנתי שכל מה שאני צריך לעשות , זה קצת לעלות בקצת את התדירות בליבה ובזכרונות ולבדוק את הטמפ' כשהכרטיס מסך עובד... מה יכול לקרות כשעושים אוברקלוק לא נכון? איך בודקים טמפ'? איזו תוכנה מומלצת ? יש מד טמפ' בכרטיס מסך? אם יש תוכנה שתוכל להציג את הטמפ' במשחק מחשב כמו ש fraps מציגה fps , זה יהיה מצוין. כמה מעלות הכרטיס צריך להיות שהוא לא עובד? וכמה שהוא עובד קשה? מתי זה נחשב חם? ושאלה אחרונה , כמה אני יכול לשפר בערך , בהתחשב בזה שאני לא מתקין גוף קירור (לא נוגע במחשב - בכל מקרה קר במחשב מספיק זה חורף). תודה, אבי
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
8800gts 320 951\1489\651 e8400 3.0Ghz@3.78Ghz 4GB DDR2 840 3dmark06 - 13488 Vantage- performance - 4893 GPU score - 4373 CPU score - 7606 עכשיו איך משפרים את התוצאה העלובה הזאת!!!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איך אני משיג חיישן עם מסך LCD מאיפה אני מוציא מתח מהספק? תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים של טרמלטק (טאי צ'י) אם אני יחליף את הבלוק והמשאבה לכאלו של Swiftech זה ישפר את המערכת ?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל שבא עם המעבד יספיק למפרט עם Q9550? לא מתוכנן OC מארז: Antec P182B ספק: Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT במידה ולא, האם Arctic Cooling Freezer 7 Pro יקרר באופן מספק?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7800GT במארז יש את המאורר של הספק ועוד מאורר (כנראה גנרי ) וכמובן המאורר של הכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כרגע . השאלה שלי האם אני צריך עוד מאוור או שזה מספיק כרגע האמת שממש לא בא לי להתחיל לעשות חורים אבל אם צריך אז אני אעשה ! או שאולי רק להחליף את המאורר שבמארז למשהו איכותי יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אם אני קונה בקר, וגם מוסיף מאוורר או שניים, אז את המאוורר שאני קונה, אם זה מאוורר שיש לו כמה גרסאות של RPM, אז לקחת את ההכי גבוה, נכון ? כי עם הבקר אני אוכל לקבוע אותו על מהירות מסוימת שהוא יהיה שקט, אבל כשאני אצתרך את כל הכוח שלו אני אוכל להגביר אותו עד הסוף, כן ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תיראו ניכנסתי ל BIOS ושם ראיתי שאני יכול להעלות את ה CPU פריקוונטלי ( משהו כזה ) עשכיו זה על 200 MHZ ויש לי שם להעלות אותו עד 400.. וגם את ה PCI משהו יש לי שם להעלות מ 100 לא זוכר עד לאיזה מספר.. קצור אני לא יודע ממש מה זה אז מישהו יכול לעזור לי ואולי זה ישפר לי ביצועים במחשב !??!?! עריכה - בדקתי ויש לי את הדברים הבאים : CPU FREQUENCY עכשיו הוא על 200 MHZ ואני יכול להעלות אותו עד 400 PCI CLOCK הוא על 100 אני יכול עד 150 K8 CPU CLOCK RATIO הוא על DEFAULT ואני יכול עד X9 1800 MHZ ROBUST GRAPHICS BOOSTER על AUTO ויש גם FAST ו TURBO בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי GeForce 4 Ti 4200 64MB של אסוס (אין לי כוח למצוא את מספר הדגם,אם זה חשוב אני אביא) מהי הטמפ' המומלצת לכזה כרטיס? ואיך אני בודק את מה הטמפ' של הכרטיס ברגע מסויים?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50356
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הזמני מ PANDAS את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב. בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופה הכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFX כשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיף החלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלות עכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך עזרה האובר קלוק יש לאחיין שלי מחשב פנטיום 4 2.6 וכרטיס מסך שנתתי לו Palit x800 (שדווקא די טוב) וג'יגה זיכרון דואל צ'נאל אבל, מכיוון שהוא רוצה לשחק משחקים (כמובן לא הכי חדשים שיש) וגם ככה המחשב שלו זז קצת לאט אני רוצה לעשות לו קצת oc מה הבעיה? אף פעם לא עשיתי ואני לא רוצה להרוס לו את המחשב. השאלה שלי היא אם ניתן לעשות איזשהו oc בהתחשב בכך שאני חושב שהספק שלו ג'נרי ואין שום כסף כדי לקנות אחר ו/או להוסיף לקירור נורמלי תודה על התשובות
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
וולקנו 11+ יתן לי שיפור משמעותי בואברלוקינג על פני 7+? בקיצור, שווה החלפה? או שניהם אותו זבל
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מופתע שלא מדברים כאן על גירסאות ביוס למיניהם, שימוש בביוס חדש/משופר יכול לתת תוספת נכבדה לביצועים. אני לדוגמא פעלתי על 2.5-3-4-7 והמערכת מחזיקה אחרי עידכון לגירסה של ocz 704-2 נתנה לי לעבור ל 2.5-3-3-7 בתור התחלה. (אני מאמין שיש עוד מה לשפר, אפילו שמדובר בזיכרון לא משהו ) קבלו לינק לדיסק שאחד הכין שמכיל את כל העידכונים: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=22031 מכיל BOOT והתקנה אוטומטית לכל גירסה (מתעדכן כל זמן קצר), לכל מערכת גם כל גירסה יכולה להתאים באופן שונה ככה שאין ביוס שמתאים לכולם. מקווה שאנשים ישתפו קצת על מה שהם משתמשים או ניסו בעבר, תהנו.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל ששמתי על הכרטיס מסך (GB 6600gt passive), המאורר מסתובב על 3.5k rpm במנוחה וכשאני משחק הוא מגיע ל ~5k rpm. הטמפ במנוחה היא 58 ובמאמץ 65. ניסיתי לעשות OC, סתם לראות לאן נגיע ובבדיקת ה3Dmark הכרטיס התחיל להתחמם, והמאורר הגיע ל7k rpm! השאלה היא האם אפשר לבטל את הבקרה האוטומטית של המאורר, ולגרום לו להסתובב במהירות שיא? ז"א הוא לא נשלט ע"י הלוח\כרטיס.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות OC גם למעבד וגם לכרטיס הגרפי ,השאלה אם החלקים שיש לי עכשיו יאפשרו לי את זה מבלי לרכוש פריטים נוספים? המפרט שלי הוא: INTERL CORE 2 DUO Processor E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-P45-DS3 DDR2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz CL4 HK ATI HD4870 1024MB DDR5 SAMSUNG DVD x22 SHS223 SUMSUNG HD501LJ 500G SATA 2 CoolerMaster Hyper 212 CPU Cooler CoolerMaster REAL PRO 550W PSU Sumsung 22'' T220P FULL HD 50000:1 CoolerMaster CENTURION RC-590 BLACK בנוסף לזה יש לי 4 מאווררים במארז. נתוני טמפ' נוכחית -מצורפת תמונה אם אני כן יכול לעשות OC לכמה אני צריך להגיע בלי בעיות אם הקירור שיש לי והכרטיס הגרפי ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון ,אבל כאשר אני מעלה את המכפלה של המעבד הנ"ל מעל 10.5 ,המחשב לא נדלק וכאשר אני מאפס את הביוס אני מקבל הודעה : The CPU core tu bus ratio or VID configuration failed אני לא מבין מה אני לא עושה נכון , ניסיתי גם להוריד את ה-FSB ל-200 ולא עוזר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא MSI RC410M (MS-7173) והוא לא נותן לי לעשות OC למעבד יש לי מעבד Intel 524 3.06Ghz HT והוא כל כך חלש אני מת לעשות לו OC אפילו קניתי קירור חדש למעבד... :-\ שם הקירור: DI5-9JD3A-99 של CoolerMaster שאר המערכת 1GB+512MB DDR2-533\667 Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו דוגמא: SYSTEM BUS שלי אמור להיות 400 נדמה לי, עכשיו אחרי אוברקלוק שרק העלתי את הבאס מ100 ל 110 הסיסטם באס שלי עלה ל440 עכשיו תראו בשתי "פרוייקטים" שונים של אותו בן אדם ב OCDB רואים דברים שונים: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=210 http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=159 נכון בלינק הראשון רואים שהוא העלה מעל 500 סיסטם באס ובלינק השני רק 400 ומשהו.. אבל תסתכלו בצד בפרטי "מהירות באס"
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי אני רוצה להחליף את קירור המעבד שלי כי הוא לא מציאה.. המחשב כרגע בOC לא רציני Q6600 @ 3.0GHZ ואני רוצה לעלות קצת לפחות ל 3.4 (בלוח הנוכחי) כרגע אני מוגבל בגלל הטמפ' הלוח יוחלף בקרוב ללוח יותר מתאים למשימה אז ככה הוחלט על תקציב של 350 לגופי קירור ורציתי לשאול מה דעתכם 1.האם להשקיע באולטרה אקסטרים או בקירור פחות יקר וביחד איתו את הקירור לצ'יפסט גם של טרמל-לייט (משהו באיזור ה100 ש"ח) 2.על הלוח סביר שאוציא סכום של 800 ש"ח האם קירור הצ'יפסט שבא עם לוחות במחיר כזה מספיק ואין צורך להחליפו? לOC כן.. לדוגמא ASUS P5Q DELUXE 3.כמובן אם ישנה אופציה הגיונית אחרת אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כמה מאוורים של מעבדים שאני רוצה לבדוק אותם ללא לוח אם. יש איזה סטנדרט של מתחים שנכנס למאוורים האלה? יש מצב שאני יכול לחבר אותם ישירות לספק מחשב בצורה כזו או אחרת ? אני מדבר כרגע על מאוור של פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 552 צפיות
-