עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dxdiag,

אז ככה , אני רוצה לעשות OC למעבד שציינתי למעלה ,יש לי יידע בנושא וכבר ביצעתי כמה OC בעבר .. הבעיה שהם היו עם מעבדי אינטל ורציתי לדעת אם מעבדי AMD זה שונה.. הינה המפרט . לוח אם msi RS482M4-ILD 7191 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=rs482m4-ild זכרון 1 GB DDR 400 MHZ זהו .

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by DJ_Yaniv,

עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by orlevi_85,

אתם יכולים לראות את המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא בסדר ל-OC לא רציני רק להמהיר את המעבד טיפה..! תגידו לי אם הבנתי נכון איך עושים! אז ככה: אני ניכנס לביוס שם אני ניכנס למשהו שמתחיל במילה CPU שם יש לי כזה 100/100GHz אם אני לא טועה! ואני יכול לעלות את זה ל- 100/133 ול- 133/133 השמאלי יותר הוא ה- Ram ניראה לי..! אבל אני צריך תוכנה שבודקת את הטמפרטורות של המחשב כדי לדעת אם אני יעלה את זה ל- 100/133 הוא לא יתחמם יותר מידי.. ויעשה שגיאות ויקרוס! ואני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד להרוס ..!

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by yonifd,

אז המערכת כזאת: AMD Athlon 3500+ (64 Bit) DFI Lanparty UT nF4 ultra-D Sapphire X1600Pro 512MB TwinMOS 512X2 DDR2 400Mhz CL2.5 (1GB) WD 200GB SATA2 7200 RPM מארז Sunbeam Samurai ספק HEC ACE 480W ניסיתי כבר לעשות OC (למעבד) ונתקלתי בבעיה בדיוק לפני שזה טוען את ה CMOS בהתחלה זה פשוט מתכבה ולא עליתי על הבעיה... העליתי את הבאס לאט לאט עם יחס 1:1 של הזכרונות נתקעתי בבאס 235 (מכפלה X11 ) לא שיניתי שום דבר חוץ מאת הבאס...ולא הצלחתי לעלות על הבעיה אצלי... (היא בטוח לא בטמפ'...היא נשארה נורמלית לגמרי...) ביטלתי את האפשרויות לפי המדריך ועדיין..אני לא מצליח לעלות מעל זה...פשוט המחשב עושה ריסט... אני מאמין שיש לי פוטנציאל ענק עם הלוח והמעבד האלה למרות שהכל על קירור סטו…

5. Started by shay310,

שלום יש לי מחשב ממוצע שאני רוצה שמשחקים חדשים יותר יעבדו בו בלי להתקע לפעמים איך בידיוק אני מבצע OverClocking כי לא הבנתי בכלל מפרט: p5vd2-mx לוח אם ati x1950pro 512 כרטיס מסך 3GB זיכרון 450w ספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by XqGEX,

שלום ניסיתי לעשות OC למעבד שלי גיליתי שאם אני מרים FSB דרך ה Ntune אז אני גם עושה OC לזכרון וברגע שאני עושה החל המחשב מכבה את עצמו ועולה מחדש בלי לשמור את ההגדרות גבר נתקלתי בעבר בבעיה שהזכרונות שלי מאוד רגישים מבחינת המתחים ושהעלאה ידנית קטנה של מתח דרך הביוס גורמת למחשב לא להידלק ולהראות הודעת שגיאה ב LCD אתמול מצאתי אפשרות בביוס להעלות FSB רק למעבד והרמתי מ 266X9 ל 300X9 ועכשיו המעבד עובד על 2.7GHZ עכשיו חשבתי לנסות לראות אם אני יכול להגיע ל 3.0GHZ אז ניסיתי לבדוק מה הנתונים שלי עכשיו ב 2.7 CORETEMP 47 45 37 39 ההרצה של ה NTUNE הראתה שהמחשב תקין וגם לא אימצה אותו כל כך הרגע ניסיתי עם PRIME95 לעשות הרצה פתחתי תתוכנה ובחרתי באפשרות שהייתה הכי למעלה ותוך כמה שניות הטמפרטו…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 64bit,

שלום, יש לי מעבד AMD 64 3000+ וכרגע יש עליו את גוף הקירור המקורי. אני מעוניין לקנות קירור שקט יותר ואחד שיוכל לתת לי את האפשרות לבצע אוברקלוק אני מתלבט בין שני גופי הקירור האלה: 1. ZALMAN CNPS7000-Cu http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=4297 2. Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=6451 שאלה נוספת היא איזה מאוורר עלי לקחת עבור הSLK-948U? חשבתי על המאוורר של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=6739 אבל אני לא בטוח שזה יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  8. Started by haim855,

מישהו שעשה? מדריך מפורט בקשה? אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי : Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W אני לא הכי מבין בזה רק תגידו לי מה אני באמת צריך בשביל לשמור על טמפ' טובה... ואני רוצה לעשות OC למעבד עוד מעט...

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by iakovl,

אני בונה מארז ואני רוצה לדעת איך, איפה ואיזה מאוררים כדאי לי להשים. תודה 8)

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

אז ככה..דוד שלי הביא לי מערכת קירור גז...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות איתו..חשבתי להביא אותו לחבר בעד שהוא יבוא לעזור לי אם מודינג אבל הוא גר רחוק...אז תוכלו להגיד לי איך אני מחבר אותו...ומזה בדיוק.. תודה..

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  12. פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by skullfacer,

תקשיבו יש לי Q6600 ויש לי תמאורר הזה http://tms.co.il/product/3010 כמה אני יכול להוציע מהמעבד? והמאוורר הזה ביכלל טוב?? אם כן מה יותר טוב זה או Zalman 9500

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  14. שלום אני ניסיתילעשות המהרה למעבד מישהו יכול לתת לי מדריך מה אני משנה ? נתונים טכנים: מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח ASUS Blitz Extreme זיכרון DDR3, PC3-10700H (667 MHz), 1024 MBytes, Corsair כפול שתיים Intel P35/G33/G31 rev. A2 Southbridge Intel 82801IR (ICH9R) rev. 02 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR3 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 534.9 MHz (1:2) CAS# Latency (tCL) 8.0 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 8 clocks RAS# Precharge (tRP) 8 clocks Cycle Time (tRAS) 20 clocks Command Rate (CR) 2T תודה תומר

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

עשיתי OC למעבד e8400 ל 3.600 והכל עבד יופי, אבל כשניסיתי להגיע ל 3.800 המעבד נכשל בבדיקה ב OCCT תוך דקה, העלתי מתח ולא עזר מה יכולה להיות פה הבעיה?? והמעלות במאמץ הן 55, אז לא נראה לי שזה הבעיה.. תודה לעוזרים...

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by קלוקיי,

שלום... עשיתי OC למעבד שלי ויש לי כמה שאלות. כרגע ה FSB הוא על 440 והמתח של המעבד הוא - 1.31 ותוך כדי המעבד עובר בדיקת יציבות ב - OCCT, עכשיו הטמפ' במאמץ נעה בין 58 - 64 שרוב הזמן הטמפ' היא - 60, עם קפיצות קטנות ל - 61,62,63,64 ... והמתח של הזיכרונות הוא 2.00, עכשיו רציתי לשאול אם הטמפ' בסדר.. כי אני לא רוצה שהמעבד יישרף או שייגרם נזק כלשהו... תודה לעזורים...

17. Started by roeiw,

לא הבנתי כל כל איך אני משתמש בזה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by moshebe1,

שלום לכולם צריך עזרה קטנה בביצוע o.c לזיכרון, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת הצלחתי לבצע o.c למהירות של 4gb למעבד, אבל יש לי בעיה עם הזכרונות... לא כל כך הבנתי את החלק של איך לקבוע את מהירות הזיכרון ומה אומר המקרה שלי (3:5) שניתן לראות בתמונה... איך אני גורם לו להיות 1:1? הזיכרונות שלי הם: GEIL ULTRA 1GB (512MBX2) DDR2 800MHZ CL4 PC6400 הסתכלתי במדריכים באתר שעזרו, אבל עדיין לא הבנתי בדיוק הכל תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מתחיל, איזו תוכנה עדיפה, איזה דריברים הכי טובים ל O.C. אני בטוח שדיברו על זה כבר בעבר תפנו אותי בבקשה לדיון אחד או שניים.

20. Started by O.G.D 2k5,

יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  21. Started by xavi,

אני מנסה לבצע OC למעבד ונתקל בבעיה . המעבד - 2.6 לוח - asus p4p800-x , אני מצליח להגיע עד 2.8 +- והטמפרטורה 36+- כאשר אני מנסה לעלות יותר כרטיס הקול מפסיק לעבוד ומערכת ההפעלה לא מזהה שהוא קיים (כרטיס משולב בלוח) . כאשר אני מחזיר אותו ל 2.8 +- כרטיס הקול חוזר לחיים . מה דעתכם ? מה צריך לשנות ? ???

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by itachi,

מישהו יודע אולי לכמה אני יכול להגיע על המערכת שלי? axp 1700+ via kt266a gigabyte 7vtxh+ המהירות שלו הייתה 1466...אני מגיע ל 1606 בקלות בלי לעלות מתח. ,usv

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Horesh,

לוח BIOSTAR 945gc-m7 te מעבד E2200 מישהו מכיר את הלוח? אני לא מצליח למצוא את המכפלה צירפתי תמונות של הBIOS [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by mwalker03,

קניתי מחשב של AMD 3800+ עם ליבה כפולה , כפי שראיתי בפורום זהו אחד המעבדים הכי טובים לעשות עליו OC. קניתי מערכת קירור טובה במיוחד בשביל זה . עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה ת' OC בפועל למחשב ? לא מצאתי שום מדריך בפורום הזה ... האם זה קשה ? כמו כן קניתי כרטיס מסך ATI 1600XT - גם עליו אני רוצה לעשות OC .. האם מספיק שאני ארים את השעון כמו בתמונה : http://www.niftyuploads.com/uploads/b72b5c147b.jpg או שצריך לעשות עוד משהו ? תודה מראש לעזורים ...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by ob,

אז ככה ... זה OC ראשון שלי ואני על קירור סטוק . http://img401.imageshack.us/my.php?image=oc3up4.jpg זה מה שהשגתי אבל החום היה גבוה מדי (90) ... אז ירדתי עד שאני יקבל קירור חדשץ הבעיה שאני לא מצליח לסדר את המחלק זכרונות. למישהו יש לוח כמו שלי\יודע איך ? http://img253.imageshack.us/my.php?image=cpuzmemfc2.jpg

• 9 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.