עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ancient1,

לא צבע ספריי רגיל , אלא צבע ש""נספג" בפלסטיק. בשביל המסך. שחור.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by p-o-i,

אם אני עושה OC לכ.מסך אני אמור גם להגיבר את התדר בביוס??...אם כן אז לכמה פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. כשקניתי את הגיטייפון שלי המעבד שלי לא היה עובד את ה 48 היום המעבד שלי על 80 מעולת אני לא מבין למה ניקיתי אבק וזה מה ששמתי לב משהו מוזר אני חושב שמהו קרה בגריל אין לי מושג בחיים שלי לא נגעתי בזה מה שקורה שהברגים בצדדים לא ניתפסים כי כאילו הגריל הוא בצדדים ואני לא יכול ליסגור את ה ברגים אתם יודעים מעצבן לאאלה בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  4. Started by wiz,

אהלן עכשיו שתיקנתי את המאורר של ה-Chipset שלי החלטתי קצת לשחק עם OC כי אני קונה מחשב חדש בקרוב אז שאני ידע מה אני עושה לפחות קצת :> עכשיו, המחשב שלי לא מוכן לעבור את ה-150 =\ ב-150 אני ב1732.. והסטוק זה? 1500 בערך? המעלות ממש סבירות כרגע.. 42 IDLE 46 Load לוח אם 36 Load לא בדקתי. למה הוא לא נותן לי לעשות יותר =\ העלתי את ה- Vcore ל-1.8 וזהו לא שחקתי יותר, אשמח לשמוע הצעות. אה והלוח אם זה MSI kt3 Ultra (מבוסס via apollo kt333).

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. שלום, ברשותי Pentium Dual Core E5200. הוא מומהר ל 3Ghz, ללא תוספת מתח. (אולי בעתיד, אם יהיה לי כח, אמהיר אותו קצת יותר, עם תוספת מתח קטנה מאוד). כרגע המעבד עם GOLDEN ORB 2 ומגיע לטמפרטורות של כ 65 מעלות בעומס. אמנם זו לא טמפ' קיצונית, אבל אני מעוניין לשפר את זה בכל זאת (בהמשך יוחלף גם מארז, כדי לאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב יותר הצ'יספט, הזיכרון וכו'). אני כן מעוניין שניתן יהיה לכוון את הקירור כלפי פתח היציאה מהמארז לצורך זרימת אוויר טובה יותר. אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף מכמה סיבות: א. חבל על הכסף. ב. אני לא מעוניין שהמעבד שלי יהיה "קר" רק בשביל שיהיה קר. אין בזה טעם ואני פשוט מעוניין שיהיה "קר" מספיק. לפי מיטב הבנתי, קירורים בסביבות ה 125-150 שקלים עונים…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?

7. שלום לכם את המפרט שלי קניתי לפני כמה חודשים אחרי ת'רד של 10 עמודים במערכת מפרטים, ועזרה של מספר אנשים יקרים מאוד. (<-- לינק למפרט פה בצד..קצת יותר למטה...) הגיע הזמן לפי דעתי, להרים אותו קצת ב OC, ולו רק בשביל להרגיש שלא ביזבזתי כסף אני אשמח קודם כל אם תוכלו לכוון אותי בקווים כלליים מאוד (זה כולל לתת לינקים להסברים מפורטים, אם אפשר) מה אני יכול להמהיר ב OC ? את ה 3200 מגה הרץ של המעבד ליותר ? את התדר במגה הרצים של הזכרון שלי ליותר ? מה עדיף ? הבנתי שיש עניין כלשהו של מכפלה, שאם מרימים בצד אחד זה צריך לרדת בצד השני בקיצור, אני ירוק לחלוטין בקטע הזה, והאמת היא שהייתי מעדיף חומר קריאה מסודר שמסביר פחות או יותר גם לירוקים כמוני מה אפשר לעשות (בתיאוריה) ומה הקשר של…

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by Nahum2,

יש לי את המארז שרשום בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by yonm13,

שלומות.. לפני כחודש בערך החלפתי את הקירור של הX1950 הבוער שלי (של Sapphire) מהסטוק לAccelero S1, שעליו מורכב מאורר 12 ס"מ של AC, שפועל קבוע על 1500 סל"ד. השינוי הזה הצניח את הטמפ' שלו מ60 במנוחה ו90 במאמץ ל40 במנוחה וסביבות 60 במאמץ מלא-קרייסיס ודומיו (השתמשתי בדרייברים של ATI ועשיתי שם OC עד הסוף - 770\621). חשוב לציין שאני לא מנוסה בOC אבל חשבתי שאולי אפשר לסחוט ממנו יותר.. לפי דעתכם אפשר לקבל ממנו שיפור נראה לעין? (לדוג' להפוך את קרייסיס בHIGH לשחיק-1280X1024) אם כן, באיזה תוכנה הכי כדאי להשתמש? ואיך עושים את זה בצורה בטוחה? איזה אמצעי זהירות לנקוט, ועד איזה טמפ' אפשר להגיע? תודה לעונים.

10. עשיתי אוברקלוק 2.6@3.0 ואין לי גופי קירור על הזיכרונות כדאי לקנות?? ועל הציפסט יש לי גופי קירור כדאי לקנות מאוורר או שלא משמעותי כל כך לציפסט למרות שהוא גם באוברקלוק מה אתם אומרים תודה לעוזרים נ.ב המערכת יציבה מאוד והזכרונות עובדים על ddr462 במקום 400

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  11. Started by shloosh,

AMD 2000 VOLCANO 6

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אני מקבל טפרטורה לא ברורה של AUX -מינוס מעלה אחת זה הגיוני? במעבד אני מקבל 38 במנוחה /43 במאמץ שזה רגיל כרטיס מסך 29 במנוחה /38 במאמץ גם רגיל כנ"ל לגבי הקשיח , אני רק לא מבין מה זה ה-AUX הזה ואיך הוא נמצא פעם במינוס מעלות ופעם הוא מגיע גם 10 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

אני רוצה להמהיר קצת את המחשב שלי לא בהגזמה אבל להמהיר.... יש לי מעבד P4 2.0A GHZ זכרון 256MB DDR266 של KINGSTON הם נחשבים טובים??? ואני אקנה בעוד כמה זמן עוד 128MB DDR266 של VIKING. לוח אם של ELITEGROUP P4VXAD שרק בגללו אני מפחד להמהיר. אז ככה, אני צריך אתר שבו אני אוכל לקנות צלעות קירור... והאם כדי לי להמהיר ואם כן לכמה?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by idani1983,

האם אני יכול להתקין מאורר ocz vendetta במארז הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by SpLiNtEr,

הי. יש לי מאוורר 92mm,והצריכות שלו הם 24V 5.W ובסוגריים רשום עליו 12-28V, האם אני יכול לחבר אותו לחיבור 3 פינים על הלוח אם? (כמובן שאני עושה את החיבור,הוא לא אמור להתחבר ללוח אם כרגע). MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by lowdez,

שלום חברים, יש ברשותי Q6600 עם Tuniq, לוח של Gigabyte X48-DS5, זיכרונות 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 800mhz, ספק TT ThoughPower 500w ושאר מרעין בישין שלא מביישים שום בן אדם עם אהבה לאוברקלוק. הבעיה מתחילה מתי שאני מנסה לעשות אוברקלוק למעבד (ובואו נודה, זאת הסיבה שמלהתחילה קנינו את המעבד הזה), למרות שהמערכת יציבה טילים בקונפיגורציות של 8x400 או 9x333, ולא יצא לי שום קריסה או משהו בסגנון ... זה לא משנה שאני לא מצליח לגרום למתח לעלות מעל ל1.2750 (זה הdefault). אני מנחש שאני מפספס משהו ברמת הלוח אם, הוא מלא בפיצ'רים עד אין סוף, ואני בטוח שיש הגנה כזאת או אחרת ששכחתי לבטל. תעזרו לבן אדם מסכן כמוני להגיע ל4 ג'יגה :-[

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by com555,

רציתי לדעת לדוגמא כשאני קונה כרטיס מסך, אני צריך לדעת אם אני יעשה לו OC או לא? מה שאני מנסה לומר זה, שהאם OC יכול לשנות את דעתי כללי , בקשר לקניית כרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by shaks,

יש לי את המערכת של TT הBIGWATER והיא לא מקררת משהו כמו שחשבתי שמערכת קירור מים תקרר האם אני יכול להגביר את הביצועים שלה? האם זה אפשרי שאני יחליף את הראדיאטור לאחד מחברה אחרת, יותר חזק? יש המלצות לגבי אחד מסויים? שלא יהיה יותר מ300 שקל

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. תראו את התרד הזה http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32111 אני יודע שזה פורום מתחרה אבל זה ממש ארוך וזה יראה מה כבר עשיתי אם יש לכם משהו שאני יכול לעשות אז זה הייה ממש טוב כי לי נגמרו הרעיונות

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. עשיתי למעבד (Q9300) איזה OC קטן, מ-2.5 ל-3.0 בנוסף יצרתי מספר פרופילים עם RIVA, כדי לעשות OC גם לכרטיס המסך (8800GT ZOTAC), כשהעיקרי הוא core 700, shader 1696, mem 1000 שמבוסס על גרסת ה-AMP של הכרטיס. בשני המקרים מדובר על OC ללא קירור מיוחד, אלא כזה שמתבסס על קירור הסטוק. מבחינת טמפ', המעבד עומד על core 52, min 49, max 67. מבחינת כרטיס המסך, טמפ' ממוצעת ללא OC היא בסביבות 60 (מאוור על 30-40 אחוז) או 57 (מאוורר על 60 אחוז). במאמץ ללא OC (מאוורר על 100) אחרי שעתיים של COD4, הטמפ' הגיעה ל-72 מעלות. אני מניח שעם OC היא תגיע ליותר, אבל הבנתי שרצוי לא לעבור את ה-80 מעלות. בכל מקרה, חשבתי להחליף את מאווררי הסטוק של המעבד וכרטיס המסך באמצעי קירור טובים יותר, שמתאימים לאקלים הישרא…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by p-o-i,

אני צריך ביוס לGF5200 של ASUS....מישהו יכול לכוון אותי לאתר להוריד ביוס כזה??...

22. לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by gilibong,

חברים איפה אנ יכול למצוא קראק לתוכנה hmonitor\ ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  24. הכוונה היא האם זריקת האויר שלו ברמה טובה והרעש שלו שקט הינה הפרטים: מאוורר 80 מ"מ עשוי פלסטיק מיוחד הרגיש לתאורת UV. *זרימת אוויר:33-40 Cfm. *מהירות: 3000RPM. * רעש: 29db.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  25. Samsung SK182Q-L2U http://www.samsung.com/Products/ReciproCompressor/LBPtype/LBPtype_R134a_220_240V50HZ.htm אפשר לעשות איתו משהו? אגב אני לא יודע אם הוא פעיל או לא..

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.