אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
החלטתי לבנות לעצמי מארז כי אלה שיש בשוק או יקרים או לא הכי מוצלחים (אין בכונתי לרדת על כל המארזים המצוינים שיש בארץ ובעולם). ויש כמה שאלות שצריכות להענות לפני שאוכל להתחיל לבנות. :asthanos: 1. למישהו יש מושג אם יש מדריך על בניית מארז. 2. באיזה צורה כדאי לבנות את המארז עומד/שוכב/אחר? 3. מאילו חומרים כדי לבנות אותו. 4. אם יש אילו טיפים על מארזים (מיקום מאוררים כמות כוננים וכו'...)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל נגיד להוסיף חיישן ללוח שאני יכול לראות את הטמפ' בתוכנות אחרות כמו סנדרה או בביוס? ואם זה אפשרי אז מה צריך לקנות ואיפה? עוד שאלה תראו שאני עם הסנדרה אז יש לי 3 חיישנים אחד של הלוח שני של המעבד שלישי של הספק ובmbm5 אני לא יכול לבחור את של הספק יש לי שם רק של המעבד והלוח מה עושים? תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
זו שאלתי בעצם איפה להדביק לקריאה אופטימלית - לא על המעבד עצמו כי יפריע ל HS
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המפרט הבא: לוח אם - Epox 8k9a2+ מעבד - Amd xp1700+ שעובד ב- 0.13 מיקרון. זיכרון - Corsair cmx256 3200c2 כרטיס מסך - GeForce 4 mx 400 מערכת הפעלה - Windows xp pro ההמהרה שניסיתי לעשות לו היא ממהירות 133 ל-150 בהכפלה של 11 ושל 9.5 . המהרה שלפי אתרים מסוימים צריכה לעבוד ללא בעיות. התוצאות היו שהביוס זיהה בהמהרה מעבד Xp 2000+ אך מערכת ההפעלה לא הסכימה לעלות. במצב זה גם התקנה חדשה של מערכת הפעלה לא עברה. תמיד נתקע על מספר קבצים שלא היה ניתן להתקינם. מה יכול להיות צוואר הבקבוק כאן ... מה לא מאפשר את ההמהרה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שמעתי שהזכרונות של - winbond טובים ויש את קורסייר שהם הכי טובים אבל יקרים השאלה היא האם זה שווה את ההבדל או שיש חברה אחרת טובה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE אין לי אפשרות לשנות את הVOLTAGE בBIOS האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות את הVOLTAGE(ואל תגידו לי VMOD)? האם אני יכול לעשות עדכון לBIOS ככה שתהיה לי האפשרות לשנות את הVOLTAGE?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פתחתי את המארז והם עובדים מצויין למה זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב בטח כבר שאלו את זה כבר, אבל.. איך אני משנה את המתח למעבד? יש לי פנטיום 3 650 שכרגע רץ על 120 fsb ואני רוצה לעלות ל133 הבנתי שאני צריך להעלות קצת את המתח ע"מ לשמור על יציבות אבל בביוס עוד לא מצאתי את האופציה לוח ga-6iem יש תוכנות שעושות את זה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כל מי ששוקל לרכוש את ה VANTEC NEXUS 201, כדאי שיביט קודם כל כאן. בתראד הנ"ל מדובר על מספר בעיות עם הנקסוס , הכוללות בין השאר שריפה של המעגלים, איבוד שליטה על חלק מהערוצים, ועד חוסר תיפקוד מלא של הfanbus. לטענתם הם אכן הצליחו לפתור חלק מהבעיות שננגרמו על ידי בורג שנגע בבמגעים של הלוח, אך אני עצמי לא הייתי סומך על הפתרון הזה ומחכה לתגובה רשמית של vantec. שווה לקרוא לפני שזורקים את הכסף.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שאלה כללית לגבי האצת הכרטיס האים ניתן להאיץ רק את הזיכרונות או את הליבה בניפרד או שצריך להאיץ אותם במקביל [ הכוונה האים ניתן להאיץ את הזיכרונות ב 30% ואת הליבה ב 20% ] אני חושב שriva tuner אינה מאפשרת לעשות זאת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש בכל הנושא ורק לאחרונה התחלתי להבין שקיימים כאלה דברים (אולי זה יצחיק אותכם, אבל תמיד צריכה להיות פעם ראשונה לא?). רציתי שתסבירו לי בכלליות מה זה אוברקלוקינג ומודינג. רציתי גם לדעת אם יש אתרים בעברית שמדריכים אותך בכך אחד מנושאים למשל- איך מחליפים מאוורר של כרטיס מסך, איך מוסיפים מאוורר למארז ולאן מחברים אותו, וגם איזה חברות מייצרות חלקים כאלה. אני ישמח אם תיקחו את הנושא ברצינות ובסופו של דבר גם אני ידע מה זה כל אחד מהנושאים וגם אולי אני יעשה פרוייקט קטן בזכותכם! תודה!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי MBM5 או SpeedFan ו HMonitor, כל אחת עושה בעיה שונה. אשמח אם תוכלו, בבקשה, להמליץ לי על תוכנה פשוטה וטובה למדידת טמפ' המעבד ולוח האם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כתבתי ת'רד אתמול ולאחר ש"נמחק" כתבתי אחד חדש בבוקר וגם הוא נעלם ...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה עכשיו ואני צריך לדעת אם הוא טוב לOC כי אם הוא לא, אני צריך לדעת למה להחליף אותו כי עדיין לא הזמנתי אותו. אני אברר מה רשום לי על המעבד ואדביק את זה כאן בהמשך...אמרו לי גם שיש מדריך לזה באתר עצמו HW אבל לא מצאתי כלום ???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי סלרון 850 ולוח אם shutlle av18e ואני רוצה לעשות OVERCLOCKING לפי תוכנת SiSoft Sandra 2001te Professional המעבד עובד ב- FSB של 67 MHZ ו- MULTIPLE של 8.5 שנותן 567 MHZ (ברירת מחדל) את המכפלה אני יכול רק להוריד למכפלות של בין 3 ל-8(כולל חצאי יחידות) ואת ה-FSB רק להעלות ל-100 או 133 באמצעות הג'אמפרים על הלוח מתח הליבה של המעבד הוא 1.76 וולט והוא תומך ב- 3.3 וולט הטמפ' הנורמלית 27 מעלות (לא בעבודה מאומצת) הזכרון 128 מגה SDRAM תומך ב-100 MHZ יש אפשרות לשלוט דרך הביוס על תדרי ה-cpu host/pci clock בתנאי שהג'אמפר מותקן נכון האפשרויות בביוס: (66 MHz based) 66/33MHz, 68/34M…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בקרוב אני אסיים את המודינג שלי ואני אעלה אותו לאתר. המודינג כולל: תוספות ושינויים קטנים למקלדת, כונן קשיח זוהר, משטח פרספקס זוהר עם חיבור חשמל ייחודי ;D , חלון למארז אולי איזה פאנל קידמי תוצרת בית וגם אולי שינוי קטן לעכבר. 70% מהפרוייקט מוכן ואני מקווה שאני אסיים אותו בימים הקרובים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-