עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן כאשר מכניס את המצב ל-(lock screen (CTRL+L מאווררי המארז שמחוברים על 3 פנים עוברים לעבוד בקצב RPM מקסימלי ונעשים ממש רועשים. אבל כשאני נכנס שוב למערכת, לאחר מספר דקות מרגישים שהם חוזרים ל-RPM סטנרדטי. למישהו ידוע למה זה כך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לחבר שלי יש מחשב כמו שלי לי 3.06 גם לו יש 3.06 אבל עם אברקלוק ..... הבעיה היא כמה הוא אומר לשים זכורנות המעבד שלו בכללי הוא 2.53 והוא עובד עם אני לא טועה על 133 אז הוא שם 161 ואת הזכורנות על 288 ואפשר גם על 322 וכו' הזכורנות עצמם שלו הם ddr 333 3 והלוח אם הוא גגביט sq 800 הוא שאל אותי אז אמרתי נשאל את המומחים שזהאתם חחח על מה כדאי לו לשים שיהיה שווה בשווה הוא רוצה 3.06 יש לו קירור מבלי שיעה לו ריסט או כל השטיות הוא מצליחלהגיע עכשיו אבל האו רוצה לדעת בטוח! עלכמה לשים . את הזכורנות שהמחשב יהיה שווה ועמיד עמיד - אני מתכוון שלא יעשה ריטסרט וכל השטיות במאמץ בגלל זה צריך לשים את הזכורנות במספר שווה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  3. Started by yeuda,

שלום, קניתי מעבד athlon II 245 (65W אם הקירור שמגיע איתו. לוח האם הוא gigabyte GA-M85M-US2H מבוסס nvidia 8200 המעבד חובר ללוח בחנות (לא אני חיברתי) כאשר אני מעמיס את המחשב (למשל דחיסת סרט) המעבד מתחמם לפי תוכנת ה easytune של gigabyte טמפרטורת המעבד 71. לפי speedfan הוא מזהה 3 חיישני טמפרטורה וכן חיישן שנקרא core ומשויך ל K10. אחד מהחיישנים מראה את אותה טמפרטורה של 71 וה core מראה 58. טמפרטורת ה system לפי ה easytune באזור ה 50. הלוח בעיקרון מותקן במארז קטן יחסית אבל ההבדל בין מארז סגור לפתוח הוא זניח אם בכלל. התוצאות מעל הם במארז פתוח. האם זה נראה סביר ? לא גבוה מידי ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by D_N_A,

[poll] למה אתם עושים אוברקלוקינג?! [opt] כרטיס גרפי [/opt] [opt] מעבד [/opt] [opt] אחר [/opt] [opt] להכל!!!! (מווו אה אה אה אה) :FIREdevil: [/opt] [/poll]

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by PT,

למאוורר שהגיע עם הקומפיוקייס יש שני כבלים אחד וחשמל והשני הוא משהו שלא ראיתי זה חוט שהסוף של מין פיטמה ירוקה שכזאת (אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה) מישהו יודע מה זה ומה אני אמור לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז HEC שהגיע עם מאורר 120 של HEC שעושה לא מעט רעש. אין רעש של ויברציות או משהו - רק של אוויר. אני מחפש פיתרון זול לבעיה. האם מאורר פשוט של זלמן כמו זה יעשה את העבודה או שאולי אפשר לעבור למאורר 80, או שאין ברירה וצריך לקנות מאורר עם שליטה על המהירות ? יש לי מעבד AMD Athlon II X4 ואני לא מעמיס על המחשב משחקים וכדומה. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. אני רוצה לעשות OC על הכרטיס שיש לי ויש לי כמה גופי קירור ואני לא יודע איך להדביק אותם לכרטיס שמעתי שיש דבק מיוחד משהו מכיר? אם כן איפה ובכמה אפשר לקנות? תודה מראש לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eran256,

תקציב עד 150 רצוי פחות ac freezer 7 pro יחזיק יציב?? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by miky,

חברה זוכרים שיש לי radeon 9200se ז ככה אני רוצה לעשות לו קלוק עכשיו כאשר אני המהרתי את הזיכרונות מעל ל 250 הרצים היו לי הפרעות גרפיקה הכל הפך לתתושתש למה זה קרה?(יש לי קירור סטוק)

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כמה שיותר זול יותר טוב כי המעבד הזה כבר לא שווה הרבה.. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. למי שלא יודע אתמול קניתי ac extreme החדש והטמפרטורות ניראות לי חמות מדיי עם e7200 3.8ghz הוא מגיע ל70 מעלות ולפעמים קופץ ל75 גם שווה לי להחזיר אותו ולקחת את הקירור scytech infinity ? יש בינהם הבדלים גדולים ? או שאולי הקירור שקיבלתי לא בסדר ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by The_Byter,

שלום ! רציתי לשתף אתכם בנסיון לoverclock : Celeron 733MHz 66x11 רצינו (אני וחבר -Delta-v) להגיע ל1100MHz 100x11 ok אז ככה : stock fan : NO BOOT ThermalTake Mini Copper Orb :NO BOOT Dr.Thermal TI-V77: Not Stable ThermalTake Volcano 6Cu (EverFlow fan) : STABLE ! @1100MHz 3DMark2001SE : from 2000 to 2700 מאווררים זה חשוב ! ואם חסר לכם עוד קצת ... תנסו כמה מאווררים ולא לשכוח גריז טרמי אכותי תודה לאורן מZIGZAG שנתן לנו לבדוק את ה Dr.Thermal TI-V77 האחרון שיש לו (לא למכירה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני חושב שהמחשב שלי עולה באש...אני חייב עזרה אבל לא מבין כלום בקירור מי שיכול לעזור לי שמבין בקירור וטמפרטורות ממולצות וכל זה שיכנס לאי סי קיו 3145707

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by zippobuyer1,

יש לי שתי 2 מאוורים במארז חוץ מהמעבד והספק, ורק אחד מהם מחובר ללוח האם, השאלה שלי היא כזו.. האם זה נכון שבגלל שאחד המאווררים לא מחובר ללוח אם המחשב לא יכול למדוק את הטמפ' כמו שהיא באמת או שזה לא משנה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tom57,

הכרטיס הוא Sapphire HD4870 512MB הכרטיס הגיע (הרכיבו לי אותו בחנות) על 67 במנוחה (70 במשחקים) שיניתי את המהירות מאוור ל55 אחוז (זה רועש ) ועכשיו זה 50 במאמץ (46 במנוחה) השאלה שלי אם המאוור יהרס ככה (על 55 אחוז)? נ.ב. יש סיכוי גבוה אני קונה קירור לכ. מסך אני מחפש קירור עד 200 שקל מKSP (לא משנה איזו עיר) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by deelad,

אני רוצה לדעת עם הטמפ" האלה טובות במנוחה ל 8800GTX: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by Terminal Frost,

עשיתי OC לAXP2000+ שלי - 1660 @ 1870 MHZ כשFSB הוא 170, ומכפלה X11 לא נורא, נכון? בשביל להשיג יציבות אני נותן +7.5% מתח, וכרגע הוא עומד על 1.95V... זה הרבה, אבל הכרחי, וזה גם לא המקסימום שאפשר לתת לו אז למה אמא למה, יורדות הדמעות מעצמן? לא רגע, זה משיר אחר : אז למה לעזאזל אני עובד על 51 מעלות במנוחה ו58 מעלות במאמץ?! כשאני מפעיל EasyTune4 שהגיע עם הלוח (GIGABYTE), הוא מגביל את החום של המעבד ל60 מעלות וכל אפליקציה שמעמיסה עליו וגורמת לו להתחמם - הוא סוגר אותה. כך לפחות מנסיון. לא ברור אם זה באמת מה שהתכנה עושה... זה נראה לכם הגיוני? אפשר להמשיך לעשות OC למעבד? שמעתי כאן על אנשים שהגיעו איתו לFSB גבוה בהרבה מ170...

19. והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by eyal,

במאפיינים של הווינדוס יש את הMSI CLOCK וכתוב שם MEMORY CLOCK 401 MHZ CORE CLOCK 175 יש לי אפשרות להמהרה? אם לא אז למה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

הצלחתי לקרר הכל במחשב שלי חוץ מהמעבד...איך אני יכול לקרר אותו בזול ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by TheShadow,

אני מתכוון לרכוש את ה אטלון 64 3000+ עם לוח EP-8KDA3J והבנתי שזה מתאים לOC לא רע... עכשיו השאל שלי היא על הקירור למעבד... אני רוצה לכנות את המנוע הסילון הזה SILENTTOWER CL-POO25 של Tt איך המאוורר הזה? הוא הטוב ביותר לתקציב שלו (180)? יש איזה איוורור טוב יותר במחיר זה?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by henz12345,

הכרטיס מסך הוא GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 . אוברקלוק : Graphics Processor Properties GPU Clock (Geometric Domain) 702 MHz (original: 459 MHz, overclock: 53%) GPU Clock (Shader Domain) 1404 MHz (original: 918 MHz, overclock: 53%) Memory Clock 410 MHz (original: 333 MHz, overclock: 23%) זה טוב ? , בMEMORY אני יכול עוד להעלות , אבל בשלב מסויים הוא מתחיל להראות לי שגיאות על המסך , יש דרך לסדר את זה? כי הקירור שלו עומד על 46מעלות , בRIVETUNER בGPU CLOCK [שתיהם] הגעתי למקסימום , אי אפשר להעלות יותר [יש דרך להעלות יותר?] ...

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  24. ב300 שקל

• 65 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by arkadur,

אנ שוקל לשים במע' קירור מים שלי - שמן האם זה כדאי? (מבחינת ביצועים), והאם זה מתאים לרכיבים? (לדוג'- האם המשאבה "תצליח" להזרים את הנוזל) ועוד יתרון - הוא לא מוליך..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.