עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן, רציתי לבדוק אתכם המקצוענים: 1. האם כדאי לעשות אוברקלוק ? 2. האם אני מסכן חלקים במחשב? 3. לכמה אני יכול להגיע עם המפרט הבא: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD ואיזה קירור מומלץ למפרט הזה עם אוברקלוק: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-cooler.html או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2548.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. יש לי מעבד פנטיום 3 ישן שנישאר לי עדיין ואני חושב שהוא גם עובד... אז ככה איזה לוח כדי לי ליקנות כדי לעשות עליו oc?????

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  3. במידה ויש לי את החומרה הבאה E4300 GIGABYTE GA-P35-DS3R TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 לאיפה אני יגיע בערך אחרי אוברקלוק עם המעבד E4300 בסטוק?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Abit IP35 Pro Intel P35 Chipset Socket 775 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK GECUBE RADEON HD2900Pro 512MB HDMI ViVo PCI-e Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair HX Series 520W PSU SunBeam TUNIQ TOWER 120MM Logitech® Cordless Desktop® MX 3200 Laser Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black קניתי את המחשב במטרה לבצע OC אבל לא לשבור שיאים! זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון לעשות OC ואני מתכוון לעשות את זה עפ"י המדריכים שקראתי מהאתר למעבד ולכ. מ…

5. איפה אני יכול לשים אותו במחשב שלי כדי שהוא יהיה הכי מועיל ? יש לי P4 ( פנטיום 4 ) לוח M של אסוס FGORC 5000 וכרטיס רשת במחשב .. הוספתי תמונה של מאוורר בדיוק כמו שלי

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by ras81,

קשה לי להחליט איזה עדיף מבחינת קירור ורעש......... ריידמקס 668 http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=4&cID=1&pID=19 או THERMALYHHE VA7000 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm מבחינת משקל הריידמקס יותר טוב, מבחינת אוורות לריידמקס יש 6 מאווררים אבל כולם 80 ממ (נראה לי אז שיש יותר רעש לא?) ואילו לVA7000 יש 5 מאווריים אבל שניים הם של 90 ממ.. אנשים אני עובד עצות - מה אתם אומרים.....? תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by aiw,

איזה קירור עדיף ל-AMD? חשוב שיהיה שקט, אבל חשוב עוד יותר שיהיה איכותי. סכום בערך 160 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  8. http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/links/ocsoft_links.html נתקלתי בו במקרה ויש בו עשרות לינקים אם לא מאות.

9. Started by -Blaze-,

אוקיי, באיזו טמפרטורה אני צריך להתחיל להיזהר עם הOC? PRIME95 מביא למאמץ מלא נכון? אם כן אז במאמץ הטמפרטורות שלי זה: * מעבד - 52 * לוח אם - 63 בערך, שזה נראה לי המון אבל כלום לא קורס בינתיים. בכל אופן, כמה זה יותר מדי?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. 2.4C GIGABYTE 8IK1100 שני סטיקים של WINBOND 3200 512MB בדואל הנה מה שאני יודע: אני יכול לעשות אוברקלוק כאשר אני משנה את יחס הזכרונות מ- 2 ל - 1.66. עשיתי כבר אוברקלוק ל2900 MHZ, והWINDOWS עלה, והמערכת פעלה יפה (למרות שלא עשיתי בדיקה בPRIME). ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן ולשמור את יחס הזכרונות על 2. הWINDOWS עלה אבל לא התנהג יפה, אז בדקתי בPRIME וכבר אחרי 5 דקות קיבלתי ERROR. ועכשיו לעיקר - השאלה: 1. מתי צריך להתעסק עם תזמונים (מה שאני קורא פה כ 2.5 -2 -2 וכו...)?? 2. איך עושים את זה? 3. האם זה אמור לעזור לי לנסות להפעיל את הזכרונות ביחס של 2? בקיצור, מה......???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. הנה התמונה של המארז, ANTEC SONTA 3 מס' 1 זה מאוורר שמוציא אוויר arctic fan 12 מס' 2 זה ביג טייפון שעובד על העוצמה הכי נמוכה, (3 מאווררים עושים יותר מידי רעש..) 1300 סל"ד בערך מס' 3 מאוורר antec tricool שעובד על העוצמה הכי גבוהה ומכניס אוויר מס' 4 במארז antec sonta 3 יש חריצים מקדימה בצדדים כדי שיכנס אוויר ע"י המאוורר מס' 5 זה מין חורים כאלו במארז כמו שיש למאוורר מאחורה רק בצורה מלבנית, למה צריך את החריצים האלו? האוויר הקר שהמאוורר מכניס לא בורח משם? תמונות של הטמפרטורות תמונות מה BIOS הכל בסדר איתן? מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח? המחשב כרגע יציב מאוד מבחינת טמפרטורות יש בעיה להמשיך לעשות OC? במאמץ הטמפרטורה ב TAT עומדת על 69…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by CrashZone,

יש לי מעבד P4 2.53 באס 533 לוח אם של אסוס p4p800se ושני סטיקים של זכרון ג'נרי בסינגל צ'אנל אחד PC2100 ואחד PC2600. אני בOC ל באס של 164 כלומר 3116MHZ (אני יכול יותר...אבל הזכרון שלי בלע). על פי אוורסט הבאס של הזכרון פועל על 205 . אמרו לי שזה אומר יחס של 4:5, מה זה אומר?איך זה משפיע על הביצועים? איך אני משנה את היחס ל 1:1?הרי אני אשיג תוצאות טובות יותר ב1:1 לא?כי גם ככה הזכרון בOC כבד מ2100 ו2700 ל 3200... בביוס, למי שמכיר, אפשרתי אקסלרטיון מוד וקבעתי את הזכרון בג'מפר פרי על 333. עריכה: אוקיי עכשיו חזרתי לביוס ושיניתי מ333 לאוטו' והבאס לפי אוורסט הוא 164, כלומר יחס 1:1 נכון?זה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. יש לי מאורר שהגיע עם המארז שמותקן בגג. אני יודע שאויר חם גם ככה עולה למעלה אז למה לא להוציא אותו וישארו חוריי אייורור שמשם יצא האויר החם לבד ואת המאורר אני יתקין בריצפת המארז שיזרוק אויר קר על הכרטיס מסך... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  14. שלום רב אנשים יקרים.. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי לסדר את כל הכבלים במארז ככה שתהיה זרימת אוויר טובה יותר וכד'.. עכשיו, אחרי שאני מפעיל את המחשב אני קולט שהטמפרטורה של כרטיס המסך עלתה עוד יותר.. =\ וזה עוד כרטיס מסך בלי OC... מדובר על כרטיס מסך מדגם HD4870 והטמפ' שהייתה קודם היא 47-50 ככה ועכשיו זה 55+ וזה עוד כשיש קירור של מאוורר שעומד על 50% פעילות.. =\ מה הבעיה?!?!?! \=

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by chenz,

שלום .... אז ככה יש לי שאלה לגבי אוברקלוק למעבד שלי יש לי מעבד intel p4 2.8C northwood עכשיו המהירות של ה -fsb היא 200 על דיפולט זאת אומרת מכפלה של 14 וזרונות על 400mhz כשאני מעלה את המהירות של ה-FSB דרך הביוס אז גם מהירות ה-fsb קובעת מהירת זכרונות שתתאים לה בדיוק וכשאני שם לדוגמא על 220 אז הזכרונות על 375 ואני לא רוצה להוריד את מהירות הזכרונות אני רוצה להשאיר אותם על 400 מה לעשות ?!#@ *רק שאני שם על 214 זה עושה לי גם אובר לזיכרונות ושם אותם על 428 ?!% ובכל שאר המהירויות זה יורד מה-400

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. בדרך כלל (מיולי עד סוף אוגוסט), הכרטיס מסך היה על 58 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 55-56 במנוחה? האם זה נורמאלי? כנראה בגלל שהמזג אויר התקרר טיפה? או אולי זה משהו אחר? (בכל מקרה יש סיבה לדאגה?)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. בגלל שאני לא יכול להקפיץ את הת'רד ההוא אני כותב חדש. אז העניין הוא כזה יש לי ראדון 9700 פרט של ספייר, אבל איך שהוא קלקלתי את המאוורר ( אל תשאלו :-X), אז אני לא יודע עכשיו מה לעשות ??? לשים שם TT CRYSTAL ORB (הבנתי שהוא טוב) אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לראדון, שהוא בעצם תנור. יש לי גם היטסינק של וולקנו 9 אז אולי אני יכול לסדר שם איזו קומבינה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות :'( חשוב לציין שמתוכנן מול הראדון מאוורר SF2. אודה לכם על כל תשובה מהירה ורלוונטית. תודה רבה לכם :-*

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. מהו ה- Power/Aux Temperature? ובתוכנה SpeedFan מהם ה- Temp1 Temp2 וה- Temp3 האם הטמפרטורות הבאות בסדר ל- P3 733 לוח של איך שהבנתי Lucky Star לאדע אפילו מזה Board-24..1 CPU-29.4 Power / Aux-44.9 זה במצב כאשר אני באינטרנט... אז זה לא נקרא תחת עומס נכון? תודה מראש לכל העוזר

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Idan-h,

טוב ככה כמו שאתם רואים לפי המפרט יש לי 2.4B עם באס 533, וזכרון Dual DDR 333MHZ, כלומר פועל ב666MHZ. מה שרציתי לעשות זה להשוות את הבאס של המעבד לבאס של הזכרון (166/666MHZ). לפני כן כאשר העלתי לבאס של יותר מ145 כרטיס הקול לא פעל, אבל הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. הבעיה הייתה שלא נעלתי את תדרי הAGP/PCI, בסוף מצאתי את האופצייה הזאת והורדתי את הAGP/PCI לתדרים הרגילים שלהם - 66/33, עכשיו הכל פועל, כאשר הבאס של המעבד הוא במצב של 167, בדיוק כמו המצב של הזכרון, כלומר יחס של 1:1. העלתי מתח למעבד ל1.6 ואז חזרתי למצב בלי העלת מתח כי גם ככה הOC פועל. הזכרון כמובן בלי OC. הטמפ' לפני אוברקלוק במנוחה לוח - 33-34 מעבד - 35 הטמפ' אחרי אוברקלוק לוח (מנוחה + מאמץ) - 33-35 מעבד (מנוח…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by status,

סליחה על הניג'וס הענק אבל אני די מתחיל בקטע הזה.. סליחה אם אני מחבר שלושה לדים של 3V במעגל עם סוללה של 9V (המרובעות) אני צריך לחבר איזה נגד או משהו? או שאפר לחבר ככה.. בלי כלום?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. היי קניתי את ה CASE FAN הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2014 (Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm) והתקנתי אותו במצב של SMART שבו הוא אמור לשנות מהירות לפי החום את הסנסור הדבקתי עם המדבקה הטרמית המצורפת לHD המאורר הוריד לי את טמפ' הHD מ-45 ל-35 מעלות במנוחה, אבל כאשר הHD עובד, הוא מתחמם ומגיע ל50 מעלות והמאורר נשאר במהירות המינימלית שלו 1300RPM 1. האם יש סיכוי שפספסתי משהו בהתקנה? (היא נראית די פשוטה...) 2. האם אני יכול לנתק את הכבל עם הסנסור ולחבר במקומו את הג'מפר *תוך כדי שהמחשב דלוק ועובד* ? (הג'מפר אמור לגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימום) תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. ערב טוב יש לי שני שאלות האחד יש לי 2 מאווררים של SLFEX איך אני שולט עליהם במהירות בעזרת SPEED FAN היה לי מאווררים ישנים ללא החיבור עם ה4 פינים ויכלתי לשלוט דרך ASUS עם החדשים שאני מחבר את החיבור איני יכול דרך ה ASUS ועוד שאלה האם 1.272V מתח למעבד זה בסדר/< תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by integral,

:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=61987&page=1&pp=25

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by gal,

קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.