עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Falcon4g3,

נועד ל-AMD XP 2500 מה היתרון של: Original THERMALTAKE Volcano 11+ for AMD CPUs שעולה כ-140 ש"ח על מאוורר Original THERMALTAKE Volcano 8 SLIM SE for AMD CPUs רגיל שעולה 60 ש"ח ? איזה מהם יותר שקט? ומה יהיו בערך (~) הפרשי הטמפ' ביניהם (ללא OC)?

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  2. המעבד שלי על 2250 מגה הרץ במקום הוא 2000 זה 12 אחוז אוברקלוק.. וכשאני מריץ איתו בדיקה ב 3Dmark05 אני מקבל ציון יותר נמוך מאשר כשהוא לא באובר קלוק.. ד"א הזיכרון גם מומהר ל 450 מגה הרץ (400 אורגינל)

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by MK007,

מדובר בGT8800 במנוחה טמפרטורת הליבה של הGPU היא 52 מעלות והטמפרטורה המקיפה היא 40 מעלות. הכרטיס חדש וללא שום אוברקלוק, האם הטמפרטורה נורמאלית ? חשוב לציין שהטמפרטורה של שאר הרכיבים נורמאלית לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by dandin,

אני רוצה לשים מאוורר חדש על הCPU של AMD 2500 . חשוב לי שהוא יהיה שקט וקר , אני לא עושה על המחשב overclocking אבל אני כן עובד עם תוכנות גרפיות, שמעמיסות עליו. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  5. הטמפ' של הCPU גבוהה יותר משל הליבות(בלתי אפשרי ). עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת??

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by lowdez,

אז ככה: העליתי את הFSB של המערכת מ266 ל333, נתתי לזיכרונות מתחים של 2.1v והם רצים לי על 4-4-4-12 עכשיו העיניין כאן הוא כזה: מתי שאני מסתכל בmy computer אני רואה שהמעבד רץ על 3 ג'יגה ... שזה סבבה. אבל מתי שאני פותח את הCPU-Z או את הEasy Tune 5 אני רואה שהמעבד עובד על 2000 ובמכפלה של 6. אחרי כמה שניות אני רואה עוד פעם 3 ג'יגה-הרץ ומכפלה של 9, ואז חזרה ל2 ג'יגה. השאלה היא כזאת - רק ליבה אחת אצלי עובדת על 3 ג'יגה וכל השאר עובדות על 2 ג'יגה ? המערכת: Gigabyte X38-DS5 Q6600 G0 Corsair XMS2 800mhz 4-4-4-12 XFX 8800GTS alpha dog edition Tuniq Tower 120mm

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by kobibo,

האם עדיף להשאיר את החורים הקטנים במארז שאליהם בד"כ מחוברים המאווררים או ליצור פתח למאוורר ומאחוריו פשוט לשים גריל ( רגיל ) ? . מבחינת רעש ותועלת . כמו כן אודה לעוד הצעות עלמנת להפחית את הרעש שהמחשב עושה .

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. Started by n.L,

שלום! קניתי היום מאווררים של CM וכתוב על האריזה שהם עובדים לפי חיישן טמפ'. המאווררים באים עם חיבור 3 פינים ללוח אם ובנוסף מעביר מחיבור 3 פינים לחיבור מולקס. רציתי לשאול אם ברגע שאני מחבר את המאווררים לספק כח ולא ללוח אם האם הם עדיין עובדים לפי החיישן טמפ' או שבשביל שיפעלו עפ"י החיישן טמפ' אני חייב לחבר אותם עם ה-3 פינים ללוח אם?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by e_perera,

שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. שלום כולם תוך 3 ימים פתאום הגיע לו החורף, ואיתו צנחו הטמפרטורות בצורה דרסטית. אני חסר נסיון לגמרי ב OC למעבד, המפרט שלי נמצא פה בצד, ואין לי שמץ איך עושים OC עם הלוח הזה. דבר ראשון שרציתי לדעת- הבנתי שהלוח זוועתי ל OC, אבל אפשר לסחוט ממנו משהו עם ביוס ערוך שנמצא איפושהו, מישהו במקרה יודע איפה? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by maind,

all post here pics of your AMD64 blocks temps , demnition תראו פה את הבלוקים לA64 עדיף בסוקט 754 אם יש הבדל בין 939 ? ואת המעלות של המעבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שלום, אני עם לוח DFI INFINITY NF4 SLI. לאחרונה הקירור של הצ'יפסט שבא עם הלוח (מאוורר) הרעיש בצורה בלתי נסבלת והחלפתי אותו היום בקירור של זלמן כמו זה שבלינק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 אני רוצה לדעת בבקשה איך אני יכול למדוד עכשיו טמפרטורה של הצ'יפסט (אם יש דבר כזה בכלל)? מה נחשב לטמפרטורה טובה? ומאיזה טמפ' זה כבר חורג מגבולות המותר? המערכת לא ב-OC. מפרט מלא בצד ימין. תודה.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אני מזמין היום קירור לכרטיס מסך ואני כבר כמעט סגור לגמרי על ה FC-ZV9 של זלמן. עכשיו אני לא בטוח כבר =\ כי באיזה פורום אחד אמרו לי שה VF900 ממש תותח וכל זה.. אז מישהו יכול להכריע חד וחלק מי מביניהם לוקח..?! ומה באמת ההבדלים בין השניים מכל הבחינות שקיימות..? תודה רבה ואם אפשר שיהיה בהקדם האפשרי כי אני כבר רוצה להזמין..

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין בקירור מים ללא מאווררים - שקט ככל הניתן, שיקרר את ה Q6600 בצורה טובה, אמין וזול ככל הניתן. אשמח לקבל המלצות בנושא. אגב, איך הקירור הבא? שווה משהו? http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=517659 שאלה נוספת, לכמה מעלות אגיע בעזרת קירור מים? אני כרגע ב OC של 3.4GHZ. הטמפ' במנוחה בין 42-55 מכיוון שהמחשב ממוקם בפינה עם דפנות סגורות. (לא בעיית מיקום היטסינק, מיקמתי 6 פעמים ומרחתי משחה מחדש כל פעם). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  15. במסגרת פרוייקט האוברקלוק שלי, אני רוצה גם לכרטיס מסך, אך מכיוון שללוח יש רק pci, אני משתמש בכרטיס מסך ישן של CL. אם זה יעזור אז הנה דגם הכרטיס שלי: CL-GD54M30

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by Swed,

האם הקירור החדש של TT שווה משהו ? Thermaltake BigWater 760i זה השם... זה האתר הראשי http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp ???? :s05:

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by nisim_y,

לכמה אני יכול להגיע איתה עם אוברקלוק והאם יש מאווררים שיכולים לקרר יותר טוב ממנה http://img62.imageshack.us/img62/1065/sm25961rj.jpg

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

Most Overclockable AMD CPUs (avg.) CPU Avg. OC Avg. MHz+ Sample Size AMD Athlon MP 500 MHz 1.8 GHz 1300.0 1 AMD Athlon MP 1.8 GHz 2.7 GHz 877.0 1 AMD Athlon Thunderbird 1.5 GHz 2.3 GHz 850.0 2 AMD Athlon Thunderbird 1.7 GHz 2.4 GHz 655.2 4 AMD Athlon Thunderbird 1.7 GHz 2.3 GHz 603.3 3 AMD Athlon MP 1.7 GHz 2.3 GHz 540.0 2 Most Overclockable Intel CPUs (avg.) CPU Avg. OC Avg. MHz+ Sample Size Intel Pentium 3 Tualatin 1.5 GHz 9.5 GHz 7960.0 1 Intel Pentium 4 3.1 GHz 5.0 GHz 1870.0 1 Intel Celeron II 2.0 GHz 2.8 GHz 821.3 9 Intel Pentium 4 2.2 GHz 2.8 GHz 617.5 6 Intel Pentium 4 2.3 GHz 2.9 GHz 590.3 6 Intel Pentium 4 1.6 GHz 2.2 GHz 589.3 22 נלקח מפה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

אני מתכנן לקרר כרטיס מסוג geforce2 בעזרת סינק של P4 ומאורר עכשיו אחת הבעיות המרכזיות שעומדות מולי היא איך לתפוס אותו על הכרטיס(אין לו חורים) אני די חשבתי על דבק טרמי(מישהו ניסה?) אני פתוח לרעיונות

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. Started by nesber,

האם השארתו של המארז פתוח עלולה להוריד את המעלות? האם יש לזה סיכונים אחרים כגון הצטברות אבק מוגזמת?(בהשוואה להצטברות הרגילה במצב סגור).

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by arkadygo,

הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום לכולם, זה לא ממש שאלה על אוברקלוקינג, אבל הנחתי שפה יהיה לאנשים מושג בטמפרטורות עבודה. יש לי Dell Inspiron 6400 עם T7200 ושמתי לב שטמפרטורת העבודה של המעבד נעה בין 45 ל-60 מעלות. זה סביר ? אני מניח שבניידים יש חימום עודף אבל זה נראה לי חם מידי... זה מ-PC Wizard 2007: CPU Core : 1.28 V Processor Temperature : 66 °C Processor Temperature (Core 1) : 61 °C Processor Temperature (Core 2) : 65 °C : Hard Disk Temperature FUJITSU MHV2120BH : 40 °C

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by Lirux,

אני בתהליכי השתקת הטרנספורמר שלי... בחרתי כבר מאוררים שיחליפו את הרועשים שהיו בחלון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 עכשיו, שמתי לב שגם המאורר 120 האחורי עושה דיי הרבה רעש... בכל מקרה יש לי BT ואמרתי שננצל כבר את ההזדמנות ונחליף את המאורר שעל ה BT למשהו אחר, ואת המאורר שהגיע עם ה BT נשים מאחור... בגלל שיש לי קטודת אולטרה סגול שמאירה את המארז חשבתי להחליף את המאורר שעל ה BT לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 איך הוא? הוא יותר טוב מזה שבא עם הביגי? הוא עדיין בגדר שקט? אם הוא לא טוב בכלל אז האפשרות השניה שלי זה נראה לי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אז בקיצור כל מה שרציתי זה דעת איך המאורר הזה: http://www.noacom…

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום רב. עשיתי כבר O.C למחשב שלי עם קירור שם עוד מאוור אחד דווקא די נחמד, הגעתי מ1.6ghz ל2.0ghz הFSB עלה מ100MHZ ל 123MHZ ולא היו כל בעיות חימום הטמפרטורה הייתה 53c, עכשיו לעיניין אני רוצה גם לעשות O.C לזיכרונות שלי או לכרטיס מסך, רציתי לברר עוד בקשר לאוברקלוקינג האם אני יכול לעשות O.C לכרטיס מסך שלי? וגם לזיכרונות? ואיך אני אוכל לברר אם זה יכול להיות מסוכן בשבילי ?(לפני שאני אשרוף את הזיכרונות רצוי ) תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  25. לא הבנתי מהמדריך: לגבי התדר של הליבה כתוב: את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה. הכוונה שמכל פעם שאני מעלה את התדר ב 5Mhz אז צריך להריץ לופ של 3dmark(מספיק פעם 1)ואם מבחינים במשהו מוזר אז להוריד ולחפש את התדר שיהייה ללא הפרעות תצוגה ואז להריץ 3-4 לופים של 3dmark? אני שואל כי נראה לי משונה כל פעם שאני מעלה ב 5MHZ להריץ 3-4 לופים של 3Dmark או חצי שעה של rthdribl כי אם ככה יקח לי יום שלם לסיים את האוברקלוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים