עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Haker,

האם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איך אני עושה אברקלוק למחשב שלי? הנתונים של המחשב רשומים במפרט מחשב שלי תודה מראש!!! :user:

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by composite,

עד עכשיו לא ידעתי שאוברקלוק למעבד עצמו משפיע על הכרטיס מסך וכרטיסי ה- PCI. הנה ציטוט של המשתמש Armageddon, שבו הוזכר העניין המופיע לעיל: ''Did you lock the AGP/PCI to 66/33'' האם אתם יכולים להסביר את המשפט הזה במלואו? כלומר, מה נעילת התושבות עושה? על מה היא משפיעה? מה החסרונות והיתרונות שלה? אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש ולעשות לו OC. אז חשוב לי לדעת, תודה

3. Started by Jinjis Han,

ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by X-ShaY,

זה כבר התחיל לעצבן אותי המאוורר מסתובב רק 1600 RPM לא איכפת לי מהרעש אני רוצה שהוא יהיה על 4000 RPM אפילו יותר ואני יודע שזה קצת קשור וכל זה אבל זה חשוב לי לוח ASUS P5GD1 המאוורר זה של הקירור סטוק של אינטל איך אני מגביר את ה RPM?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by EX300,

שלום לכולם !! יש לי לוח אם Intel Maryville D850MV ומעבד 2GB , מותקנים לי הזכרונות הבאים: 2x64mb + 2x128mb זכרונות RDRAM 800MHz . עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם אני יכול לעשות OC לזכרונות האלה עם הלוח הזה ?? ואם כן אז איך ? 2) האם אני יכול לעשות OC למעבד ? (אמרו לי שהלוח הזה נעול לOC ואם אפשר לפרוץ את הנעילה הזאת?) מחכה לתשובותיכם

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by זאק,

איזה מאוורר למעבד הכי טוב בתקציב של 300 שקל?? תודה מראש לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by idan3072,

איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. קניתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6085 הוא מסתובב לאט,הקודם שהיה לי היה יותר טוב יותר מהיר יותר אוויר מוציא בהרבה. זה בקושי מוציא אוויר רשום לי בspeedfun 2192RPM אליו תראו בהתחלה חיברתי רק תשלוש פינים הוא לא עבד אחרי זה רק תמולקס עבד אחרי זה חיברתי את שתיהם ביחד והשארתי ככה והמעלות עלו לי קצת גם שמתי אותו מאחורה שמוציא אוויר, והוא לא מוציא הרבה. כבר אמרתי הבאתי בחפירה שתי תמונות: http://img253.imageshack.us/my.php?image=spa1673ow1.jpg http://img505.imageshack.us/my.php?image=spa1675zq5.jpg

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by taimor,

מה הבדל בין: AeroCool Turbine 1000 AeroCool Turbine 2000 AeroCool Turbine 3000 הבנתי שיש לשלושתם את אותם נתונים, שלושתם עם LED ושלושתם שקטים מה ההבדל ? ומה כדאי לי לקנות ?

10. Started by DimRah,

האם אפשר וכדאי לעשות OC על לוח אם Gigabyte GA-946GZ-DS3 Rev3.3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M? וכמה זה מקסימום יתן לי Boost למערכת?

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Mamimo,

ABIT NF7-S2 )ATHALON XP 2200+ (Thorton Adata 512 ddr 400 טוב, החלטתי לעשות OC קטן, כאשר הלוח אם שלי לא מעולה לזה אבל זה אפשרי. העברתי את ה BUS עד ל 143, ואת הזיכרון נתתי ל bios להגדיר לבד באופציית aggressive, כך שהיחס הוא 1:1 והתיזמונים הפכו ל 6:2:2:2.5. המערכת יציבה, עברה PRIME95 במשך כ 6 שעות לפחות ללא בעיות. השאלה שלי האם אילו תיזמונים טובים, האם הזיכרון יכול להיפגע. בנוסף, לא נגעתי במתח (כי המחשב יציב), האם יש צורך?

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  12. שלום רב תותחים ברשותי המפרט הבא : AMD +3500 S939 VENICE DFI ULTRA INFINITY TWINMOS 2X512 DDR LEDTEK 7300GT 256 DDR2 BIG THYPHOON SATA 2 250GB המחשב חדש , כשבועיים אצלי , וביצעתי בו OC בעבר להלן תמונות כרטיס מסך ליבה 400@500 זכרונות 350@400 מעבד 2200@2860 חשוב לציין שהOC הזה נעשה אז עם קירור סטוק.. והיום יש ביגטייפון נשאלת השאלה האם לדעתכם אני יכול להפיק יותר מהכרטיס מסך ?

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by adamginz,

אני מעריץ את המערכת החדשה שלי: 175 X על 12 = 2100 מגה הרץ. (2600+) את הזיכרון וינבונד צ'יפ נהדר אני שם על 125% מהבאס המקורי ( לוח 8rda+ ) עכשיו בפוסט של הביוס זה אומר לי שאני רץ על 210 X על 2 =420. ובתוכנה זה כותב לי רק 350 , איך זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  15. מהירות ליבה 665 ב[ati tool] זכרנות 766 הבעיה היא בליבה הזכרנות עומדים אבל הליבה לא סוחבת יותר מ600

• 10 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by wow,

איפה אני יכול למצוא חלון למארז כזה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1127012410.htm אני מתכוון לחלון גדול.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Yamabushi,

מה שיש באתר ישן מאד, צריך משהו חדש שמתאים למעבדים של היום.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by mokisho,

לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. אז ככה.. קניתי את המארז השקט של אנטק 182P... הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים של אנטק (בעלי 3 עוצמות) בקיצור.. מאוורר אחד אני שם למעלה(בספויילר) אחד מאחורה ואחד למטה בספק כוח ועכשיו יש לי מקדימה מקום ל-2 מאווררים (אשר אמורים להכניס אויר למארז)בניתי על מאוורר אחד של נוקטה 1300RPM של 120MM שהוא שקט במיוחד ואיכותי ביותר עולה 118 ש"ח בפנדה.. הבעייה שבאזור שלי (ב"ש) רק פנדה מביאים אותו וניגמר להם המלאי שלהם והם לא בטוחים בכלל אם יהיה עוד . עכשיו המחשב אמור להיות מוכן תוך שבוע ואני ניתקעתי בלי מאוורר יניקה...ואם אני מביא פחות מנוקטה אז שיהיה כבר 2 וזהו.. יש לכם המלצה?? על משהו שהוא גם שקט וגם עוצמתי(עדיף עם 3 עוצמות)?? ... לבנתיים הפתרון היחיד שעומד בפניי זה או ‏Arctic Co…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by bsphere,

איזה קירור כדאי לשים על e6600, מתוכנן אוברקלוק מינימלי של העלאת הבאס ל 333, מקסימום 400, ללא שינוי מתחים של כלום. מה עדיף? ninja או zalman 9500 ? ה 9700 שווה את ההפרש במחיר (110 ש"ח) ? יש משהו אחר מומלץ? (לא מצאתי בארץ את הביג טייפון החדש, הישן אני יודע שזוועה להתקנה).

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. שלום, לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה SpeedFan,אני לא יודע אם מצב הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה או לא.. לכן העלתי לכאן תמונה שמראה לכם את פרטי הטמפרטורה של המחשב. INTEL CORE 2 DUE E6300 GIGABYTE 965P-S3 2048MB RAM DDR2 7900GS MSI מארז של TT SOPRANO הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by IG,

לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב שלי ונכנסתי ישר לביקור בביוס, בדקתי את הטמפ' של המעבד והמארז ולהפתעתי, הטמפ' של המארז הייתה ב6 מעלות יותר גבוהה מהמעבד (המארז הייה פתוח לגמרי... הייה יום חם...) וזה עוד לפני שהווינדוס עלה! יש מצב שזה רק בעייה עם החיישן או שזה יכולה להיות בעייה חמורה יותר? זה הלוח שיש לי: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX-A.htm

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by def,

יש לי מעבד INTEL P4 2.4 לפני משהו כמו חצי שנה הפרדתי את המעבד מHeatsink מאז הטמפרטורה של המעבד היא משהו כמו 50 מעלות במעסד הוא עם המאוור המקורי השאלה היא האם לקנות משחה טרמיתחדשה והיא תוריד את המעלות אושבעצם 50 מעלות זה בסדר?!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by haimiko84,

שלום לכולם כפי שראיתם בכותרת, הייתי רוצה המלצה למאוורר טוב למעבד המוזכר בכותרת. כרגע יש לי קרור סטוק של 3200+ בכלל והוא עושה מאמצים רבים כדי להשאיר את המעבד בטווח המותר. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  25. מישהו מכיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.