אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
רציתי לעשות OC רציני לD930 האם יש מישהו שעשה את זה כבר אם כן מה התוצאות ומישהו מוכן להסביר מאיפה אני מתחיל ואיך תודה המפרט:D930 ASUS P5LD2 GF6800 512 DDR2 KINKSTON CL4
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, רגע לפני הרכבת ה-Sunbeam Tuniq Tower 120 יש לי שאלה. הגוף קירור (החיה הזה) שוקל בסביבות הקילו, זה מטורף...!!!!! מה יקרה אם אני אשים אותו על הלוח - באותו הרגע הוא ישבר, לא? הלוח אם Asus P5W DH Deluxe! תעזרו לי, אני פוחד, אבל ממש פוחד שיקרה ללוח אם היקר הזה משהו.. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה... רציתי לדעת מזה הNEWCASTLE בCPU-Z זה טוב לאוברקלוק? :s05: המעלות של המעבד במנוחה 33 במאמץ 44 זה טוב? אני רוצה לעשות OC אבל אין לי נסיון בכלל ואני ממש פחדן.... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לקירור P4 3000 LGA 775 לא עם אוברקלוקינג או משהו אבל שיהיה לו קריר ונעים. במנוחה הוא 47-48 מעלות ובמאמץ 55-56. תודה רבה Elad8
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מהו ה- Power/Aux Temperature? ובתוכנה SpeedFan מהם ה- Temp1 Temp2 וה- Temp3 האם הטמפרטורות הבאות בסדר ל- P3 733 לוח של איך שהבנתי Lucky Star לאדע אפילו מזה Board-24..1 CPU-29.4 Power / Aux-44.9 זה במצב כאשר אני באינטרנט... אז זה לא נקרא תחת עומס נכון? תודה מראש לכל העוזר
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הקירור שהיה לי בלוח Dfil lan party uktra היה רועש מאוד, הבנתי שזה בעיה מוכרת החלפתי אותו לפסיבי של זלמן שלא מקרר מספיק טוב, הצ'פסט Nforca שיש בלוח פשוט רותח אני חושב שיש לי בגלל זה תקיעות במשחקים, הוינדוס פשוט נתקע :'( באמתע משחק אחרי כמה דקות הבעיה בלוח הזה זה המיקום הבעייתי של הצ'פסט, אז... האם הקירור הבא מתחבר טוב ללוח שלי והאם הוא שקט מספיק. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14895 תודה
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תראו את המערכת קירור מים הזאת: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin היא נראית לכם טובה או חרטא?
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מעוניין לדעת האם המעבד שנפלתי עליו "טוב" כפי שמכנים זאת או "זבל " E6750 G33M-DS2R מתח: אז זהו שאני לא מבין מה הולך פה... הוא זז בין 1 ל 1.2 ולא נגעתי הכל STOCK עכשיו טמפרטורות אז זהו שאני לא יודע מה הכוונה מאמץ - שיש תוכנות ברקע? או שיש תוכנה מסויימת שצריך להריץ? מנוחה כאילו ששום דבר לא עובד? כי עכשיו אני מפעיל FF WINAMP ו WARCRAFT III והטמפטורות על: temp1: 39 temp2:30 temp3: -2 hd0:39 core0:25 core1: 27 הכל כמובן ב C עכשיו מה זה הTEMP האלה ? האם הטמפרטורות טובות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש קומבינה להדביק היטסינק לזכרון או להיטסינק אחר יש משהו כזה שזה גם דבק וגם משחה טרמית ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד hp tx2000 הידוע בבעיות החום שלו. מעבד: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-62 כ. מסך: NVIDIA GeForce Go 6150M עם סתם עבודה באופיס וויסטה מעוך (הוא נראה כמו 98 מבחינה ויזואלית) המעבד נע סביב 50 מעלות וכרטיס המסך סביב 70 וזה נמוך למחשב הזה. מאחר וויסטה סתם מערכת לא טובה אני אשדרג ל7 אבל השאלה לאיזה? 64Bit כדי לנצל את כל ה4G זכרון שיש לי או ל32Bit? מאחר והמחשב הזה יכול בקלות לקפוץ לטמפרטורות שיעשו נזק בלתי הפיך (והאינטרנט מלא בכאלה שעברו את ה100 עם כרטיס המסך) אני שואל אם מערכת הפעלה של 64 יותר "חמה" מ32 כי היא מעבירה יותר מידע? או אולי ה32 יותר "חמה" כי היא רצה בשעון גבוה יותר? או שאין הבדל? תודה משה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מעלה את הבאס בגבול מסויים המחשב עולה אבל אחרי כמה זמן הוא נתקע ואם אני בכל זאת עובר תגבול הזה אז הוא גם לא עולה קירור או ספק כח?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי את המאוורר המקורי הוא עובד טוב אבל קצת מרעיש. אין בכוונתתי לעשות המהרהשל המעבד וכו'. פשוט מחפש מאוורר מתאים ושקט שיעשה את העבודה בשקט ושלא יהיה מהיקרים. תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט תודה חברים!!!!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 400 PGA 370 שאני רוצה לעשות לו OC באס 66MHZ. העלתי את המתחים מ-2V ל-2.3V והוא הצליח לעשות לי פוסט על BUS של 100MHZ, אך נתקע כאשר ניגש להריץ את מערכת ההפעלה מהכונן הקשיח... הלוח נותן לי אפשרויות של באס 66, 100, ו-133 (אין כיוונון עדין). האם אני יכול להגיע עם מעבד זה לכך שיעלה וינדוס בבאס של 66MHZ ע"י העלת מתח? והאם אוכל גרום לו לפעול על באס של 133MHZ ושהוינדוס יעלה, ע"י העלאת מתח מטורפת :s05:? חשבתי על להעלות מתח לא ע"י הביוס (ע"י הספק), יש לי דרך לעשות את זה, אבל אם יש לכם דרכים לזה, אשמח לשמוע עליהן. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מעבד amd athlon64 6000+ X2 ולוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2775 . גיליתי שהמאורר הצידי (ה25 ס"מ) מיתנגש עם המאוורר למעבד של TT BIG TYHPHOON VX - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=878 . טוב חברה אז השאלה שלי אליכם היא כזאת : מה עדיף ? לקחת את המארז 3050 , בלי המאוורר הצידי ועם הBIG TYHPOON וליסגור עיניין ? או שאולי לקחת את המארז 3052 , עם המאורר הצידי ולקחת קירור למעבד - SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915 ? אז מה לדעתכם עדיף ? קירור יותר חזק למעבד או המאורר הצידי הגדול בימיוחד (25 ס"מ) שייתן לי זרימת אוויר טובה בהרבה מ3050 (בל…
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלוםאני עם פרסקוט עכשיו על 61 מעלות במנוחה אני בלי OC כרגע בגלל שהמאוורר של הסטוק נשבר לי שמתי אחד אחר משהו מסריח אני צריך קירור ב 70 שקל -שוב לא לOC יש עדיפות לשקט אם לא לא נורא תודה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Thermaltake BigTyp 120 VX או ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 92mm אני לא מעוניין בקירורים אחרים רק בין שניהם, כי אני ממש לא רוצה להוציא את הלוח אם בשביל ברגים, רק להוציא קירור ישן ולהכניס חדש.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי מחשב עם מעבד E4300 וביצעתי לו OC נחמד בעזרת הזכרונות הישנים שלי של 667MHZ (לא המהרתי אותם) אני על 2.9GHz כבר חודשים והכל עובד יופי ואפילו חושב שאני יכול למתוח את המחשב יותר אבל מעדיף להשאיר את זה ככה. לפני כחודשיים טמפרטורת המעבד במנוחה לפי coretemp הייתה 23-25 מעלות ובמאמץ 50-55 מעלות. לאחרונה היו מספר ימים מאד חמים והמצב כרגע הוא שבמנוחה אני מקבל 27-29 מעלות ובמאמץ אני מקבל 65-67 לפי coretemp. ב - TAT המספרים גבוהים בהרבה. אני משתמש ב - tuniq tower. שאלותי: 1. האם הטמפרטורות שהצגתי סבירות למעבד E4300 ב - OC כזה? 2. ישנו הבדל משמעותי של 10 מעלות במאמץ בין ליבה אחת לליבה שניה. מה זה אומר? האם זה תקין? ראוי לציין שאין לי נפילות או קריסות והכל…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אוקיי... הדיון שלי מתפצל לשני חלקים, הראשון הוא שאני רוצה לצבוע את הפאנל הקידמי של המארז, כולל הכל (דיוידי, צורב, כונן דיסקטים, מתגי הפעלה וכו'), עם איזה סוג צבע אני צריך לצבוע את זה (אקרילי? לקה?) ואיך אני יכול לדאוג שהכפתורים לא ידבקו לי מהצביעה ויתקעו או משהו בסגנון?? --- החלק השני הוא בקשר לאוברקלוקינג שעשיתי למחשב, רציתי לדעת אם התוצאות שהגעתי אליהן הן בסדר או לא משהו... קודם כל לכ. מסך: יש לי ABIT GF4Ti4200 והגעתי מ250/440 ל290/502 בלי קירור מוסף. עשיתי גם למעבד, מPIV 2.4 ל2.5, עכשיו אני לא יודע עד איזו טמפ' אני יכול להגיע שזה יהיה "בטוח", אני עם המאוורר שבא עם המעבד, והטמפ' במאמץ מירבי (בדיקה בסנדרה למעבד) היא 44 מעלות. מקווה לתשובה מהירה, תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-