עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by scarymovie,

הטמפרטורה בלי מאמץ היא 68 מעלות של ה GPU ו ה- GPU AMBIENT היא 50 זה נורמלי? ואם אני רוצה לעשות אוברקלוק קטנטן ממה אסור לי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by nadav275,

אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

כל בעלי GEFORCE FX5200 לא משנה של איזה חברה קנו קירור טוב כמו ICE BERQ4 ותאיצו. ניסיתי עם שלל החברות(PALIT ALBATRON GIGABYTE ASUS LEADTEC ABIT) השיפורים גבוהים תצאות אישיות 250 ליבה 266זכרון לפני אחרי 344ליבה 380 זכרון שיפור של 1500 נקודות ב-3DMARK 2001!!!!!!! ההביעו את דעותיכם עריכה: אני יודע שהכרטיס לא ביצועיסט בכלל אבל בכל זאת

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by nadav275,

האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by gargar,

הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. היי מה נשמע. יש לי מערכת קירור במים של Thermaltake מדגם Rhythm CL-W0042 ומעבד INTEL 3.2 ג'גה הרץ 640 2M לא עשיתי עוד OC.. והטמפ' כרגע בין 37-38 מעלות. זה נורמאלי? ניראה לי שזה אמור להיות הרבה הרבה פחות.. במיוחד שזה בלי OC. -------------------- אני מעוניין לעשות O.C למעבד, אני חדש בנושא הזה ואני עוד לא יודע איך עושים עם איזה תוכנות וכ"ו.. אם תוכלו להסביר לי כל מה שאני צריך לדעת בשביל לעשות OC אני אשמח

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by Jinjis Han,

ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by hell,

לחבר שלי יש P4 3.0 עם מארז סביר סרקולציה די טובה מאורר די טוב וולקנו 12 והמעבד שלו מגיע ל65+ במעלות זה די מפחיד לחשוב מה יקרה לו בקיץ... עכשיו הוא קונה מחשב מטורף מעבד כנ"ל עם לוח שאני לא זוכר כרגע אני אוסיף את השם כשאני אדבר איתו והוא מפחד שהמעבד שוב תחמם כמו קומקום ואני מחפש לו קירור כמה שיותר טוב...בכללי יכול ליהיות שכל המחשב שיש לו כרגע חם מאוד והאוויר לא מקרר אותו או שזה כבר תווח מעלות שזה רק קשור למעבד?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. שלום לכולם! יש לי 3 מאווררים במארז, אחד של המעבד, ואחד של הכרטיס מסך פתחתי כרגע את התוכנה SPEEDFAN כדי לראות את הטמפרטורות... ופתאום אני רואה שמאוורר 2 שהוא במארז עצמו לא נראה בתוכנה. פתחתי את המארז כדי לראות שהוא בכלל עובד, הוא עובד, מכניס אוויר אבל לא רואים את הסיבובים שלו בתוכנה. (מצורפת תמונה של מה שראיתי) למה זה קורה? בדקתי חיבורים, מחובר טוב, בדקתי גם בביוס, גם שם הוא לא מראה את הסיבובים שלו... תודה על העזרה! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by My_Name,

כרגע יש לי מאורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד קטנצ'יק על הכרטיס מסך, ואחד על המעב (כמובן). יש לי מאורר רגיל, 18mm שתלשתי מאיזה ספק שמצאתי בחדר, במצב טוב, עובד כמו חדש (דאגתי לשימון קטן). ואני מתלבט איפה לשים אותו, מתחת למאורר האחורי או על הדלת של המארז. מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by 1nstall,

תקשיבו חיפשתי באינטרנט וני לא מוצא גריל למאוורר בגודל 92 mm אז אבקש ממכם לתת לי אתר קניות שיש בו תודה מראש

12. Started by Mamimo,

ABIT NF7-S2 )ATHALON XP 2200+ (Thorton Adata 512 ddr 400 טוב, החלטתי לעשות OC קטן, כאשר הלוח אם שלי לא מעולה לזה אבל זה אפשרי. העברתי את ה BUS עד ל 143, ואת הזיכרון נתתי ל bios להגדיר לבד באופציית aggressive, כך שהיחס הוא 1:1 והתיזמונים הפכו ל 6:2:2:2.5. המערכת יציבה, עברה PRIME95 במשך כ 6 שעות לפחות ללא בעיות. השאלה שלי האם אילו תיזמונים טובים, האם הזיכרון יכול להיפגע. בנוסף, לא נגעתי במתח (כי המחשב יציב), האם יש צורך?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by gshhar,

מה אתם אומרים יהיה השיפור אם בכלל אם אשים על המעבד שלי שני SF2 במקום אחד?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by nahum8,

המפרט הוא בצד, רק הכרטיס שברשותי הוא 4850 של MSI. התוצאה שקיבלתי היא P5520 על פרפורמנס, איך התוצאה הנ''ל? לפי ביקורות שראיתי, התוצאה היא בסדר גמור למפרט כמו שלי. נ.ב: זאת תוצאה עם OC לליבה: 690MHz ולזיכרונות 1123MHz. כמו כן רציתי לשאול, אם אני אחליף את הקרור של הMSI לקרור ZALMAN CU900 שיש לי כרגע ונמצא ללא שימוש, אני אוכל להגיע לOC גבוה יותר? -האחריות יורדת אם אני אחליף את הקרור, לכן אני מתיעץ לפני שאני מרכיב אותו.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by מאפיונר,

איך הדבר הזה האם הוא מקרר טוב והאם הוא רועש? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by Tal-T,

טוב את המערכת שלי אפשר לראות בחתימה על המעבד יש קירור סטוק, כנ"ל על הכרטיס והאוורור שלי הוא כזה: מאוורר 120 בצד בדיוק באמצע הדלת עם גריל ברזל כזה כמו רשת של ספיידרמן (חח התיאור היחיד שעלה לי בראש) - מכניס אוויר פנימה מאוורר 120 מאחורה שמכניס אוויר פנימה גם הוא עכשיו לפי מה שהבנתי זה לא טוב כי האוויר עומד במארז ואני צריך מאוורר שיוציא אז איזה מהם לשננות שיוציא אוויר? והדרך היחידה לעשות את זה לפרק אותו ולהרכיב הפוך שהמדבקה עליו לא תהיה לכיוון המארז?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by sagi_10,

יש לי שניי בעיות: 1)קניתי לפני כמה זמן מאוורר של zalman cnps7000-cu ועשיתי אובר קלוק מ-2.8גיגה הרץ ל-3.2 והמחש כל הזמן מגיע ל-100% שימוש ב-cpu ובגלל זה המחשב נתקע כל הזמן והטמפרטורות נשארו באותו טמפרטורה כמו לפני שעשיתי אובר קלוק 2)עשיתי את האוברקלוק דרך התוכנה EasyTune5 של gigabyte אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק תמחשב האוברקלוק מתאפס (חוזר ל-2.8 גיגה הרץ) מה לעשות!!!!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  18. המארז מאוד יפה ויש לו קירור מים מובנה + פינים להוספה לקירור כרטיסי זיכרון ולזיכרון ממש נוח. ולפי הביקורות הוא ממש מקרר טוב. http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/3DMercury/3.html האם שווה 350$? שזה בערך 1600 בישראל אולי קצת יותר.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by l_r_c_t,

מערכת הפעלה: Windows vista 32-Bit. כרטיס מסך: Palit 9600 smart 1024MB. המשחק שבו התגלתה הבעיה: Flight Simulatr X (נקבע לרמות התצוגה הגבוהות ביותר). בימים האחרונים שמתי לב להפרעה הקורה בזמן תצוגת משחק. הפרעה זו היא הימתחות של עצמים ברקע. כמו כן קראתי את המדריך שלכם לתיקון בעיות, ועליו אני מבסס את הכותרת של נושא זה, משום שהתמרחויות דומות (אמנם בצורה מועטה יותר) שהופיעו בדוגמה במדריך, מופיעות אצלי בזמן משחק. לכן הסקתי שזה תוצאה מחימום יתר של כרטיס המסך. על ידי בדיקה בתוכנה EVEREST טמפרטורת הכרטיס הייתה 44 מעלות (נבדק מיד לאחר יציאה מהמשחק). כרטיס מסך אמור לעמוד בטמפרטורות גבוהות יחסית, לכן איך זה שהתוכנה מראה לי רק 44 מעלות, בעוד הכרטיס מראה סימנים כאלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by jossi_t,

השאלה רצינית (ונראית לי שייכת לפורום הזה) האם זה תלוי במארז ובמאוורר שלו (של הספק) ? ככל שהוא איכותי יותר - האם הוא רועש פחות ? למשל ה - Compucase למיניהם .. התקנתי לא מזמן p4 1.7 (משהו פשוט אפילו לא זוכר איזה מארז זה היה) והמחשב היה שקט מאוד - במיוחד בהשוואה ל - AMD שלי (Thunderbird 1.2 על מארז של A-Open ) מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  21. שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by amirx19,

מכל השרשורים שקראתי פה (כולל הראשון לגבי האמת של קריאת טמפ' במעבדי CORE 2)לא הצלחתי להבין דבר אחד פשוט.לי באוורסט מופיעות שלושה טמפ' שניים זהות גבוהות בכ20 מעלות מהשלישית.כשהנמוכה מופיעה כCPU והאחרות הן CORE 1 ו CORE 2.לאיזו טמפרטורה אני אמור להתייחס וממה להתעלם.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT וניסיתי לעשות לו OC עם התוכנות ATI TOOL, TRIXX וה-ATT. הבעיה היא שברגע שאני מגיע ל-520MHZ לליבה זה תוקע את המחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לתקן אבל זה והאם זה קשור לזה שאני עשוה OC הכרטיס מסך מגיע ל-80 עד 90 מעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  24. עשיתי C@ לAMD4400 מ2.3@2.7 אחרי 2 דקות בדיקה הוא מודיע על קריסה מתח סטוק 1.3 235X11.5 מכפלה טמפרטורה IDLE 34 מאמץ 52 מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by darkman,

אז או קי היום בערך לפני שעה המחשב הגיעה לטמפ מגוחכות החלטתי למרוח שוב תמשחה הטרמית אז אני מוציא תמעבד,וסתם עשיתי את זה לאט פתאום אני שם לב שיש בתחתית של הגוף קירור מין שקע כזה-ראה תמונה ואז אני קולט ששמתי את התופסנים הפוך והגוך קירור בכלל הפוך אז הפכחתי אותו אז הטמפ החדשות הן idle 43 work-48-49 אבל החדר חם מאוד וגם אין ממש זרימת אוויר נכונה( הדלת פתוחה-בגלל הטפמ' הקודומות) עכשיו אני מאמין שאני יכול להוריד לפחות 4 מעלות יאי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים