אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תראו את המערכת קירור מים הזאת: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin היא נראית לכם טובה או חרטא?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד hp tx2000 הידוע בבעיות החום שלו. מעבד: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-62 כ. מסך: NVIDIA GeForce Go 6150M עם סתם עבודה באופיס וויסטה מעוך (הוא נראה כמו 98 מבחינה ויזואלית) המעבד נע סביב 50 מעלות וכרטיס המסך סביב 70 וזה נמוך למחשב הזה. מאחר וויסטה סתם מערכת לא טובה אני אשדרג ל7 אבל השאלה לאיזה? 64Bit כדי לנצל את כל ה4G זכרון שיש לי או ל32Bit? מאחר והמחשב הזה יכול בקלות לקפוץ לטמפרטורות שיעשו נזק בלתי הפיך (והאינטרנט מלא בכאלה שעברו את ה100 עם כרטיס המסך) אני שואל אם מערכת הפעלה של 64 יותר "חמה" מ32 כי היא מעבירה יותר מידע? או אולי ה32 יותר "חמה" כי היא רצה בשעון גבוה יותר? או שאין הבדל? תודה משה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אני מדבר על התכנית ה1 שבאתר לא מובן לי חיבור הדיודות עם מישהו יוכל להרחיב פשוט אין לי מושג מה תפקיד הדיודה ואיך מחברים אותה בשרטוט מופיע משהו אחד ובתצלומים משהו אחר ??!? אם תוכלו להסביר אודה !
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברשותי לוח מדגם GA-7VRXP VER 2.0 עם מעבד DURON 1000 הלוח שלי תומך עד XP 2400 יש לי מאוורר מעולה השאלה מה עדיף לקנות XP 2400 TRAY - 500 NIS XP 2100 BOX - 470 NIS XP 2200 BOX - 500 NIS XP 2200 TRAY - 450 NIS יש לי זיכרון 256M/266 אולי שווה להחליף ל FSB 400 בגדול הלוח תומך ב 333
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אבל בגלל שללוח שלי אין את האפשרויות האלה בביוס אני מעדיף עם קלוקגן פנטיום 4 2.4 תושבת 478 .. לכמה אני אוכל להגיע? ויש אפשרויות של העלאת מתחים וכדומה?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הגוף קירור Xigmatek HDT-S1283 העם הוא נחשב למצויין והעם הוא בין המקומות הראשונים בקירור אויר למעבד ועוד שאלה איזו משחה טרמית טובה יותר MX2 או Thermalright Chill Factor והעם אני מקבל את המשחה Thermalright Chill Factor שאני קונה גוף קירור של החברה Thermalright ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
טוב אחרי שקראתי קצת אתמול והיום החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק ל e4600 שיש לי והעלתי את ה FSB ל250 , את הזכרונות שלי שמתי ביחס 5:8 כדי לשמור על תדר העבודה המקורי שלהם, וואלה נראה לי שזה בסדר ככה, אני מעדיף שמישהו יאשר לי שזה באמת סבבה ככה ואז אני אוכל להתחיל עם בדיקה של יציבות מצורפות כמה תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה עניינים? יש לי 2 מאוורירים קטנים שעובדים ששימשו אותי בעבר למעבדים הישנים לפני שעשיתי UPGRADE על אחד כתוב: 12v 0.08a ועל השני כתוב 12v 0.9w אני רוצה להוסיף ראוסטט/פוטנציומטר כדי לשלוט על עוצמת המאווררים ורציתי לדעת איזה איזה התנגדות אני צריך בשביל הפוטנציומטר שאני קונה... תודה רבה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
Thermaltake BigTyp 120 VX או ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 92mm אני לא מעוניין בקירורים אחרים רק בין שניהם, כי אני ממש לא רוצה להוציא את הלוח אם בשביל ברגים, רק להוציא קירור ישן ולהכניס חדש.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי מחשב עם מעבד E4300 וביצעתי לו OC נחמד בעזרת הזכרונות הישנים שלי של 667MHZ (לא המהרתי אותם) אני על 2.9GHz כבר חודשים והכל עובד יופי ואפילו חושב שאני יכול למתוח את המחשב יותר אבל מעדיף להשאיר את זה ככה. לפני כחודשיים טמפרטורת המעבד במנוחה לפי coretemp הייתה 23-25 מעלות ובמאמץ 50-55 מעלות. לאחרונה היו מספר ימים מאד חמים והמצב כרגע הוא שבמנוחה אני מקבל 27-29 מעלות ובמאמץ אני מקבל 65-67 לפי coretemp. ב - TAT המספרים גבוהים בהרבה. אני משתמש ב - tuniq tower. שאלותי: 1. האם הטמפרטורות שהצגתי סבירות למעבד E4300 ב - OC כזה? 2. ישנו הבדל משמעותי של 10 מעלות במאמץ בין ליבה אחת לליבה שניה. מה זה אומר? האם זה תקין? ראוי לציין שאין לי נפילות או קריסות והכל…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קיבלתי לפני יומיים את הזכרונות הנל מ logicpc ואני לא רואה עליהם שום זכר לזה שהם מציפים של BH5 המספר הסידורי על הציפים הוא TMD7608F8E50B
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
נועד ל-AMD XP 2500 מה היתרון של: Original THERMALTAKE Volcano 11+ for AMD CPUs שעולה כ-140 ש"ח על מאוורר Original THERMALTAKE Volcano 8 SLIM SE for AMD CPUs רגיל שעולה 60 ש"ח ? איזה מהם יותר שקט? ומה יהיו בערך (~) הפרשי הטמפ' ביניהם (ללא OC)?
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה מהם כדי לי לקנות מבחינת שקטות.קירור?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח החדש שלי DFI LP ultra-D כמו כן קניתי גם Modstream 450W איך אני מעלה מתח לליבה מעל 1.55 ???????
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה: העליתי את הFSB של המערכת מ266 ל333, נתתי לזיכרונות מתחים של 2.1v והם רצים לי על 4-4-4-12 עכשיו העיניין כאן הוא כזה: מתי שאני מסתכל בmy computer אני רואה שהמעבד רץ על 3 ג'יגה ... שזה סבבה. אבל מתי שאני פותח את הCPU-Z או את הEasy Tune 5 אני רואה שהמעבד עובד על 2000 ובמכפלה של 6. אחרי כמה שניות אני רואה עוד פעם 3 ג'יגה-הרץ ומכפלה של 9, ואז חזרה ל2 ג'יגה. השאלה היא כזאת - רק ליבה אחת אצלי עובדת על 3 ג'יגה וכל השאר עובדות על 2 ג'יגה ? המערכת: Gigabyte X38-DS5 Q6600 G0 Corsair XMS2 800mhz 4-4-4-12 XFX 8800GTS alpha dog edition Tuniq Tower 120mm
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying זה אחלה מדריך דבר ראשון אבל לא הבנתי כל כך איך אני מורח את המשחה על הליבה של המעבד, נגיד אני מורח עם כרטיס אשראי, אני תופס את הכרטיס במאונך{--} או במאוזן{|}?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
xtrem ddr 256 333 pc 2700 מישהו קיבל יותר פה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא.. p4c800e deloxe 2x512 pc 3200 geil prescot 3.2 וספק של טרמלטאק 480 w buterplay או משו כזה בקיצור עשיתי oc ל-4.1 מתח 1.5500 עכשיו הבעיה שלי היא שעם אני מתקין תוכנות או משחק משחקים פתאום אני שומע את הספק שלי משנה צליל (כאילו הוא מיתאמץ יותר וכו וכו) ממה זה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה עם אתם רוצים את ההמשך של המפרט רק תגידו ילאה תודה...
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום למקצוענים. ברשותי מערכת: Q6600 2.4mhz stepping G0 מערכת קירור - Thermalright Ultima 90 עם מאוורר 120MM Gigabyte GAP35CDS3R v2.0 OCZ DDR2 800mhz 2GB CL-5-5-5-15 לא כל כך הבנתי מדוע אנשים עם רכיבי מערכת זהים לא יכולים להשתמש באותו מתח עבור המעבד בכדי שהמערכת תיהיה יציבה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי לפחות פחות או יותר, מה המתח הלגיטימי שצריך להיות עבור מערכת כמו שלי כאשר הקלוק מגיע ל-3.4Ghz. ולכמה מעלות מקסימום אמורים להגיע עם כזה מתח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-