עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by peripushkin,

מאז שהחלפתי את הקירור לכרטיס מסך (לפני יותר משנה ניראה לי) לארקטיק קולינג אם אני זוכר נכון, הטמפ של הזיכרונות מאוד גבוהים ולפי מה שאני זוכר הקירור הפאסיבי שבא עם הקירור לא ממש מחזיק טוב על הזיכרונות עצמם והוא כמה פעמים נפל לי מהם. אפשר בבקשה המלצה לקירור טוב לזיכרונות של הכרטיס מסך ושלא יפלו ממנו או משהו? הזיכרונות שם זה הדבר היחיד שיחסית חם אצלי במארז בהפרש של 15 מעלות במנוחה מהכרטיס מסך עצמו.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. ברצוני לקנות בקר שיתמוך במאווררים של 10 - 12 וואט מאווררים 200 מ"מ. על איזה בקר אתם ממליצים? בתודה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by or171,

החלקים שכנראה רלוונטיים הם: מארז של אנטק ה1200 עם שלושה מאווררים קדמיים שתיים אחוריים ואחד עליון+הוספתי את שתי האופציונליים שאחד מתכוונן מהצד לכיוון הכרטיס מסך והשני נשאר סטטי בצד. לוח האם הוא של אסוס הP8Z68 וי פרו. המעבד הוא אינטל איי7 2600K 1155. האיוורור שאי אפשר להכניס הוא הארקטיק פריזר אקסטרים-יש המלצות לאיוורור אחר בטווחי המחירים האלו 150-250 עם אפשרות לחריגה שכן יכנס? הבעיה למיטב הבנתי מהטכנאי של החנות היא לא בסוקט אלה שהלוח אם מגיע עם צלעות איורור גדולות ובולטות איזה כמה ס"מ ואולי אם המאוורר עצמו היה פחות רחב ויותר גבוהה היה ניתן להכניס. יש למישהו ניסיון או המלצות או ידע איזה איוורור כן כדאי להוסיף?כרגע אני לא רוצה להשאר עם המקורי של אינטל כי הבנתי שהם לא משהו גם …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by F430,

אני הולך לקנות בTMS עכשיו התושבת שלי היא AM2+ אני קצת מתלבט מבין הקירורים שיש להם בדף http://tms.co.il/cat/146/22:598/page:1 התקציב שלי הוא 180, עכשיו שמתי לב לThermalright Ultra 120 Xtreme במחיר מצחיק,אני צריך גם לקנות את הברזלים בשביל המאוררים אם ככה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by miaoo673,

היי, ברשותי מעבד AMD 4800X2 עם גוף קירור Arctic Freezer 64 LP. הוא פשוט רותח...הטמפ' מגיעה ל68 מעלות עוד בשלב הביוס ולאחר כמה דקות המחשב מכבה את עצמו. ניסיתי לסדר כבלים, לנקות אבק, לעדכן משחה, אפילו מיקמתי מאוורר תעשייתי מול המארז הפתוח - ללא תוצאות. האם עוד נותר מה לעשות או שעליי לרכוש גוף קירור יותר טוב? ובמידה וכן, על איזה קירור אתם ממליצים עד 250 ש"ח? (הלוח הוא Asus M2N-VM HDMI, לא מתוכנן OC, רצוי קירור שקט אבל זה לא קריטי). תודה!

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by jhracham,

שלום לכולם יש לי את Core i7 930 עם הקירור Arctic Freezer XTREME Rev.2. לוח אם Intel DX58SO. כרטיס מסך 5850HD. מארז CoolerMaster CM 690 II Advanced עם 3 מאווררים (דלת מכניס, למעלה מוציא, מאחורה מוציא) ב IDLE אני סביב ה 51-52. ב LOAD מתייצב על 82-81. (מדידות ב CoreTemp ובתוכנות נוספות) הטמפרטורות נראות לי גבוהות מאוד. מה אתם אומרים? אני חושד שהדבק טרמי של הצלעות קירור כנראה לא טוב. (אני הרכבתי את המחשב לפני כמה חודשים). נראה לכם שזה יכול לגרום לטמפרטורות כל כך גבוהות? ואם זו אכן הבעיה על איזה דבק אתם ממליצים? תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. בס"ד שלום לכולם! מישהו מכיר כלי שמאפשר לי להעלות בקלות את מתח הליבה של 5970 בלינוקס? (כמו msi afterburner)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by 00Amir,

טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nestt8,

יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. בכמה להעלות את הערכים כל פעם? CLOCK CORE SHADER CLOCK MEMORY CLOCK תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. שלום רב. יש לי מפרט מחשב שבנו לי. אני מתלבט בנוגע לקירור המעבד. הציעו לי שלוש אופציות. 1: ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 775 - ללא מאוורר. כולל מתאם ל-1155. 2: Scythe Mugen 2 Rev B - כולל מאוורר. 3: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler. השקט חשוב לי מאוד. לא הולך לעשות oc ושאר ירקות... זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 2 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by zoharbe,

אוקיי.. אז יש לי 3 מאווררים שאני לא צריך מהמחשב הקודם שלי.. 2 של 80 מ"מ. ו1 של 40 מ"מ. הלוח אם שלי הוא MSI G41M4-F http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130242 הבעיה היחידה שקיימת אצלי,היא.. איפה החיבורים של החשמל של המאווררים על גבי הלוח אם?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Winstonman,

אהלן, מחשב שלי רותח, מעבד פנטיום D 2.66 עומד על 70 מעלות, מה אני עושה בכדי לקרר אותו כמו שצריך?? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by roey somech,

שלום לכולם יש לי מעבד i7-2600 3.4gh עם קירור סטוק טמפ' של הליבות של המעבד נעים בין 40-45 בזמן מנוחה וכשאני משחק במשחקים כבדים הוא מגיע קרוב ל60 מעלות, כשאני מפעיל את התוכנה occt זה קופץ ל75 מעלות עכשיו שאלתי האם אני צריך לקנות קירור חדש למעבד או שאני יכול להשאר במצב הנוכחי... חשוב לציין שאני לא מתכנן oc !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי AMD 955 עם OC ל3.8 והמעלות מגיעות ל62-63 מאמץ מלא עם OCCT LINPACK עכשיו אני רוצה להגיע לכיוון ה4GHZ+ ואני רוצה לדעת מה המעלות המותרות למעבד הזה, תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by lev-27,

אני מחפש קירור שקט מאוד למעבד Q9550. תקציב: 200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  17. היי, לאילו חלקים בתוך מארז המחשב - נחוץ קירור (למעבד שלי - יש קירור,ספק הכוח (ENERMAX) מקרר את עצמו,כרטיס המסך גם כן מקרר את עצמו,לא?) - מה עוד? - האם מאוורר מעבד - מאוד איכותי,מאסיבי ויוקרתי (של ZALMAN),אשר כרגע מורכב בתוך מארז המחשב שלי - יכול למנוע צורך במאוורר מארז סנטדרטי (לא מפירמה ידועה,אמינה,ונחשבת),אם אוסיף מאוורר מארז 8CM איכותי של ENERMAX,זה יוסיף משהו? אשמח לשמוע הסברים,תגובות והצעות... סליחה על הבורות,ותודה רבה מאוד מראש .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by swisaman,

שלום לכולם, ראיתי בתוכנה את המתח Vin1 ושמתי לב שזה על 1.54 שזה נירא לי מוזר ??? ואני רוצה לדעת עם זה נורמלי ומה זה ביכלל תמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by 00Amir,

אין מה לעשות שבעה מאוחרת זאת אז משחקים קצת... לאחר שבפעם בקודמת הייתי ב 4.6Ghz וסופר פי של 9.124ש רציתי לרדת לכיוון מועדון ה8שניות הצלחתי להגיע לתדר של 4930mhz אבל עדין לא הצלחתי לייצב מספיק בשביל להריץ באנצים.. בנתיים סקרין שוט - אני יודע שהמתח מטורף - אבל יש לי מוגן 2 אז אני לא פוחד בקרוב אני עושה למוגן 2 מוד ומוסיף לו יחידת קירור TEC - פלטייר , ואז יהיה אפשרות לשאוף יותר גבוהה... מקווה בקרוב להביא SPI של מועדון ה 8 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Menymen,

אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by 00Amir,

מה הקשר בין הזיכרונות לתוצאת הסופר פי? האם oc לזיכרון ישפר לי את התוצאה? האם oc לזיכרון זה רק בתדר או בתזמונים? תודה

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by david2k,

בפעם המי יודע כמה מחפש קירור לכרטיס GTX570 בדיון הקודם אגב שלא מצאתי אותו בשביל להקפיץ מישהו הביא לי קירור אבל שאין אותו בארץ עם אפשר קירור טוב עד 300 שקל ושיהיה אותו בארץ ושיתאים לכרטיס מסף שלי ועם אפשר בלי שאלות בשביל מה עם אני מתכנן OC או משהו כזה פשוט רוצה קירור תודה מראש! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by flying_g,

פאקינג גאונים החבר'ה האלה. http://scythe-usa.com/product/cpu/116/ScytheUSA-ProductsCPUCoolersusanoo116index.html 12 צינורות נחושת. 4 מאווררים. 4 PWM. וקירור שיותר גדול מלוח ITX. כשראיתי את זה פעם ראשונה אמרתי וואו במשך רבע שעה

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by shdrthki1,

בעקרון במחשב שלי די חדש (פחות מחצי שנה) ומאז שקניתי אותו לא עשיתי לו ניקוי אבק , החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולכבוד הOC עשיתי ניקוי מאוד יסודי של החלקים ואפילו סידרטי מחדש את כל הכבלים, הנה תמונה של מה שהצלחתי לעשות : למטה. בעקרון יש לי 4 מאווררים של 120 כאשר יש אחד מקדימה שמכניס אחד מאחורה שמוציא ועוד שניים בדלת שמכניסים , אחרי הוספת שני המאווררים לדלת הטמפרטורות עלו ב 2 מעלות בממוצע . אז חשבתי שכנראה יש משהו בסירקולצייה שעשיתי לא טוב אז אני צריך שתגידו לי איפה הכי טוב לשים את המאווררים ככה שיהיה הכי טוב. המארז שלי יש שני מקומות למעלה שנים בדלת אחד בתחתית אחד מקדימה ואחד מאחורה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  25. היי יש לי מחשב E6700 @ 2.66GHZ עשיתי אוברקלוק והגעתי ל 3.2GHZ עכשיו אני מנסה להגיע ללפחות ל 3.6 אני לא מצליח כי המחשב פשוט נתקע יש לי לוח אם INTEL DP35DP זכרונות Twin 2x1GB ועשיתי אוברקלוק עם התוכנה SETFSB * אמרו לי שאני צריך לעשות משהו עם Memory Frequency תודה לעוזרים ^^

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים