אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם הוא אמור להגיע ל-73 מעלות ? או שזה נורמלי, (SPEEDEFAN זאת התוכנה שונתנת את המעלות) יש לציין שזה החום בפעילות רגילה אני לא משחק במשחקים או משהו מסובך כמו כן יש לציין שמדי פעם גם ספק הכוח מתחמם ,
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני הולך לשים אותו עם nanoterm blue על 1700 והולך להביא OC רצחני שווה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מדובר בGT8800 במנוחה טמפרטורת הליבה של הGPU היא 52 מעלות והטמפרטורה המקיפה היא 40 מעלות. הכרטיס חדש וללא שום אוברקלוק, האם הטמפרטורה נורמאלית ? חשוב לציין שהטמפרטורה של שאר הרכיבים נורמאלית לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר חדש על הCPU של AMD 2500 . חשוב לי שהוא יהיה שקט וקר , אני לא עושה על המחשב overclocking אבל אני כן עובד עם תוכנות גרפיות, שמעמיסות עליו. תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את התוכנה אם צריך בכלל רק תגידי לי מה ואני מסמך ב וי מה שצריך מה שלא צריך אני מוריד רק תעזרו ! תודה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
רשום באתר שלו שהוא 103 והמאוור 25 אז הגובה הכולל שלו זה 103 או 128(103+25) http://www.thermaltakeusa.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp תראו למטה עריכה: והוא יכנס למארז משהו דומה לזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2806
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורים שקופים או עם לדים אבל שיהיו ממש חזקים למשהו יש לרעיון? עדייף 120 מ"מ ומעל 4000 סל"ד
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אלו כל הפרטים שהוצאתי על הלוח אם שלי מAIDA32 Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-000001-00101111-092002-i845$P845E10A Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated D…
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, הכל עבר יפה מאוד הטמפ' בסדר הכל בסדר היה לי בק אפ אבל! הדרייברים לא זיהו את הכרטיס ככרטיס של ATI והATI TRAY TOOLS שלי סירב לעלות מאותה הסיבה, מה פשר העניין, תודה למגיבים אלי.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מכיוון שמה שיש לי כרגע עוד מתפקד לא רע, אני שוקל לשדרג לו כרטיס מסך ולעשות OC. כמו שאפשר לראות במפרט בצד, יש לי מעבד E6400 (מלפני שנתיים וחצי), ועכשיו אני תוהה כמה אוברקלוק אני בכלל יכול לעשות לו, מבלי לסכן אותו יותר מדי? אני לא מחפש למתוח את הגבול שלו, פשוט לקבל האצה קלה כאשר אני משתמש בו בעריכת וידאו ומשחקים (אני גם מתכוון לשדרג כרטיס מסך, ככה שלפחות במשחקים אני אהיה בסדר). ואז כמובן אני רוצה לשדרג ולקנות מאוורר אחר למעבד. פעם קיבלתי המלצה חמה על טייפון, אבל הבנתי שיש היום הרבה יותר טובים ממנו. על איזה מאוורר אתם ממליצים לדגם הזה? אני לא מחפש משהו של 300-400ש"ח, חשוב שלא ירעיש, ושעדיין יהיה יעיל. בעריכה וידאו לפעמים נראה לי שהוא כמעט נחנק והחדר הופך לכבשן. והאם אתם ממלי…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני עכשיו קבלתי את הכרטיס רדאון 9000 פרו מאיה 2 עם 128 ddr של גיגה ויש לי את הדריוור גרסא 7.81 והציון שאני מקבל ב 3dmark הוא 6005 המערכת שיש לי זה p4 1300 לוח של אינטל 256 rdram 800 מגה הרץ ודיסק קשיח מעפן הקיצר איך הציון? ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות ההמרה לכרטיס? עריכה: חחחחחחחח איזה סתום אני רשמתי אם ורציתי עם
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כרגע, דרך הביוס אין לי אפשרות לכייל את המכפיל אלא רק באמצעות ג'מפר ע"ג הלוח. האם זה אומר שהמכפיל שלי נעול ? בהנחה שהמכפיל נעול האם ג'ימפור יפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
דיברתי עם אחד בחנות והוא המליץ לי שלא להתעסק עם מער' קירור מים,הם כל הזמן מתקלקלות,המשאבה נשרפת וכל מיני, זה ממש ככה?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי במזל טוב את גוף הקירור FREEZER 7 PRO שהזמנתי. יחד אתו הזמנתי כמובן משחת ARCTIC SILVER 5. להפתעתי, גוף הקירור הגיע כשבתחתיתו כבר מרוח ריבוע של משחה טרמית כלשהיא (ובהוראות אין כל התייחסות לזה). השאלה שלי לבעלי הניסיון עם גוף הקירור הזה היא: מה אני אמור לעשות עכשיו ? האם המשחה הזאת שווה משהו ? האם כדאי לנקות את זה ולשים AS5 במקום או שכדאי להשאיר את זה כמו שזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המחשב הבא Intel Pentium 4 3.2 1Mb LGA775 Asus P5GDC V-Deluxe 915G A-DATA 256Mb X2 DDR2 (עובד כדואל סה"כ 512) האוברקלוק היחידי שעשיתי זה לזכרון, מ533MHZ ל600 MHZ, (למרות שלא נראה לי שזה עובד) מישהו יכול לומר לי לאיזה תזמונים אני צריך לשאוף להגיע? ואם צריך לעלות את המתח בשביל זה??? אחרי משחק קצר הגעתי למצב כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם השארתו של המארז פתוח עלולה להוריד את המעלות? האם יש לזה סיכונים אחרים כגון הצטברות אבק מוגזמת?(בהשוואה להצטברות הרגילה במצב סגור).
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה באתר ובמקרה יש לי גם את המוצר הנ"ל...... אני לא יודע מי מנסה לקדם כאן מכירות אבל אותי המוצר ממש איכזב עם טמפ של 38 במנוחה ו45 מאמץ טמפ מארז הייתה על 27 שזה 2מעלות פחות מן הבדיקה באתר יש לי אותו מעבד ללא oc הכתבה נישמעת כמו קידום מכירות של החברה.......לדעתי לא מומלץ המוצר שוכב אצלי בארון עם קירור סטוק ומאוורר דלתא הצלחתי להגיע לטמפ יותר יפות
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי Gigabyte Aurora 3D (לא ה 570) intel E6600 (עם מאוור יצרן) ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ EVGA 8800GTS 640MB KO Edition Thermaltake TR2 550W - PFC - ATX 2.01 WD2500KS...הרד דיסק Pioneer 212..צורב SATA המחשב הודיע לי כבר פעם על חום ואני רוצה לדעת מה מטמפרטורות המותרות..מאיפה צריך להתחיל לדאוג.. כרגע החום הוא CPU 36-39c SYS 38c PWN 48c טמפרטורת החדר 26c מאווררים עובדים על CPU 2700RPM SYS 960RPM (אני לא יודע איזה מאוור הוא קורא כSYS אבל במארז יש לי 2 אחוריים 12ס"מ ואחד קידמי 12ס"מ) ועל כרטיס מסך יש מאוור עם צלעות קירור..)
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מאוורר למעבד לקחת בתקציב של 200-300 ש"ח. אני צריך שהוא יהיה שקט אבל בעיקר שיקרר את המעבד... בינתיים אני מצאתי שני דגמים שאני לא יודע באיזה לבחור... תמליצו לי בבקשה באיזה מהם לבחור ועם יש משהו יותר רציני אז תגידו לי... GIGABYTE G-POWER PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3872 THERMALTAKE BIGTYPHOON http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 תודה לכל מי שיעזור...
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה של SIS דגם 741 Video Adapter SiS 330 Mirage Integrated גם המעבד מובנה גם כרטיס קול, גם כרטיס רשת חח הכל מובנה וזה לוח אם של PCChips M863G עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלקינג לכרטיס מסך ומעבד אולי? לא מצאתי באתר איך עושים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. יש לי מארז 3D AORURA 570 בו 3 מאווררים (1מכניס ו2 מוציאים) והאמת הם מאוד חלשים ואני מעוניין להחליף אותם למאווררים יותר חזקים אך שקטים מאוד ואני מחפש המלצה אבל רק מ נועה מחשבים 2. אלה הם הטמפרטורות של הכרטים מסך שלי (LEADTEK 8800 GTS) במנוחה האם כדאי להחליף אותו לקירור יותר טוב ? 3. במארז יש לי את שלושת המאוררים המקוריים של המארז ואת קירור המעבד TUNIQ TOWER ואת מאורר הספק( ENERMX LIBRETY 400W) ואת קירור הכרטיס מסך (LEADTEK 8800 GTS) ויש רעש הנובע מהמחשב אך אני לא יודע מאיזה קירור איך אני יכול לדעת??
-
- 10 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אנשים אני שואל אם מישהו פה מכיר חנויות באיזר כפר-סבא רעננה או באינטרנט שמוכרים מאווררים 40ממ
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מ5 אלף הוא היגיעה לפי שניים יותר! 10 אלף אבל הוא רותח!! אז זקוק נואשות להמלצות על מערכת קירור לכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-