עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מהיר,

שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם ראיתי בעמודים ישנים של הפורום שמישהו הרכיב מערכת קירור גז... ואני נורא מעוניין גם כן להרכיב אחת אז מי שיכול להמליץ לי על המרכיבים שצריך ומאיפה אני יכול להשיג אותם וכו וכו בקיצרו את הכוללל תודה... :jump:

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. ככה יש לי את האקוריאס 2 למי שעוד לא יודע חח (סורי שאני משגע פה את כולם) והחלפתי את המשאבה של הערכה למשאבה חדשה של 2000 ליטר בשעה שזה מספקי בקיצור השאלה שלי היא כזו מה עדיף לי לקנות נכון לעכשיו (כאילו מה יוריד לי יורת את הטמפרטורה של המעבד??) רדיאטור טוב כמו אלה... http://www.emp.co.il/viewcat.php?&ID=32 או שאולי כדי לי להשקיע את אותו סכום (400-500) על בלוק קירור טבו כמו שיש בפנדה וכו וכו לדוגמא אלה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_866&products_id=6192 ועם יש לכם הצעות לבלוק קירור או רדיאטור יותר טובים בסכומים האלה אני ישמח לקבל לינקים תודה... :-X :-X :-X

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. 80 גיגא 7200 סאטא ותודה

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  5. יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק) אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם? תודה!

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by 14renegade,

שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by poltergeits,

שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by aml,

החלפתי עכשיו ספק אחרי שהקודם פשוט כנראה נשרף (האחים שלי משאירים לפעמים את המחשב דלוק הרבה זמן ולאחרונה המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים מחרידים), ואני מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנטר את המהירות של המאוורר. יש לי לוח a7v600-x של ASUS ואני משתמש בתוכנת asus probe המצורפת אליו, ומשום מה הוא לא מזהה את המהירות של המאוורר. דהיינו, הוא מזהה את המהירות מאוורר של המעבד, אבל לא של הספק. בדקתי, ואין שום ג'מפר קשור או חיבור נוסף לספק על הלוח. יש למישהו הצעות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by amisha,

מה אתם אומרים על המשאבה מתוצרת DANGER DEN ? מה עדיף אותה את ה L30 או איזו חמודה של אנהיים ?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. לזכרון שלי תזמונים בסטוק 2.5-3-3-7. הFSB של המעבד שלי הוא 133 והזכרון 166.5 לכן עשיתי OC למעבד לFSB של 167 (קודם שמתי יחסים 1:1). הOC הצליח והכל אבל משום מה התזמונים עלו ל2.5-4-4-8(גם בבאס 166). שיניתי חזרה ידנית בביוס ל2.5-3-3-7 אבל כל תוכנות הבדיקה מזהות את הCL כ2.0. אני לא רוצה לעשות שינויים בתזמונים, מה גם שזה תזמון שקשה מאוד לשנותו. יש הגיון בכלל לשינוי ל2.5-4-4-8? תודה לכל מי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by contA-,

שלום לכולם! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד,לזכרון ולכרטיס המסך שלי ולכן אני זקוק לאמצעי קירור מתאימים למחשב. מאחר שאני לא מבין בנושא ממש אני באתי לפה אז ככה: יש לי תקציב של כ-500 ש"ח עבור כל אמצעי הקירור שאני אזדקק לאחר ביצוע האוברקלוק. לידע כללי: טפמ' המעבד שלי בזמן פעילות רגילה היא 45-55, ובזמן מאמץ (הפעלת משחקים וכו') היא 55-60. וטמפ' הלוח אם בזמן פעילות רגילה היא 35-40, ובזמן מאמץ היא 40-45. לפי מה שהבנתי עד היום אלו טמפ' די גבוהות אז תתחשבו בזה כשתתנו לי את דגמי האמצעים לקירור המחשב. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: P4 2.53 533 mhz לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe כרטיס מסך: ATi Radeon 9500Pro זכרון: 2X256 MB DDR 333 mhz (אני לא יודע של איזה חברה,אבל הזכרון פעל …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by henB,

מה זה AUX? רשום לי טמפרטורה 40C

13. Started by BigO,

שלום האם ניתן לצרוב Bios של Fx 5700 לכרטיס Fx 5700LE ??? האם יתקבל שיפור ביצועים ??? אם כן, איכן ניתן לאתר Bios של Fx 5700 ??? תודה מראש עודד

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.8 mhz כאשר הלוח עובד בטורבו וכמובן ב-ht במעבד.. וטמפרטורה של 38 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-43 בממצוע.... עכשיו הבעיה היא שעם אני ממשיך עם ה oc לדגמא הצלחתי להגיע ל-4.2 אבל מעל…

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by leshets,

יש לי מעבד פנטיום 4 שני ג'יזה הרץ שנמצא תחת אובר קלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהוא כמו חצי שנה, לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום המעבד ( SpeedFan)ורציתי לשאול אנשים שמבינים בעניין האם החום שהיא מציינת הוא מדויק? והאם הוא סביר לעבודה ללא סיכון מרכיבי המחשב? החום בעבודה רגילה *מעבד=44 *דיסק קשיח=41 *חום כללי במארז=40 החום תחת עומס *מעבד=56 *דיסק קשיח=42 *חום כללי במארז=43 אני עובד עם לוח של אסוס P4B533 ויש לי ספק כוח של 300W אז אם החום גבוה מידי תנו אופציות לקרור (לא יקרות אם אפשר). תודה אל העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש.. במארז מתחת ל כונן דיסקטים יש איזה כפתור כזה שמסתובב זה כמו כונן.. רשום cool all your life ובכפתור רשום tT מה זה אומר?

17. Started by dogday,

THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control איך היא?? המאווררים הם smartfans?? http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm זה לא יקר משהו כמו 150 שקל...

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. יש ל-IS7 והתקנתי מהדיסק את הדבר הזה שמראה את הטמפ' במחשב. עכשיו יש שם PWM שהאמפ' שלו במנוחה אצלי 36 ובמאמץ לא עובר את ה-47 (PRIME95) שאלתי היא: מזה ה-PWM הזה?...והאם הטמפרטורה שלו טובה אצלי?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by tomer87,

להלן שתי אפשרויות: 1). Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 או 2). Coolermaster Aerogate II Fan Control Panel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=4685 תודה על העזרה תומר בכר

20. Started by tehnodrom,

נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון? אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32) והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות... יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by POD,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס וב- FarCry אני רואה הכל טוב חוץ מבמצב ראיית לילה, יש עיוות צבעים וגם הראיה הכללית לא כ"כ ברורה. ביטלתי את האוברקלוק והמצב נשאר ככה. יכול להיות שהכרטיס נדפק?

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by ha_miki,

היי יש לי בעיה עם אוברקלוקינג לוח ABIT NF7 S 2.0 מעבד וקירור של TT VOLCANO 7 athlon xp 1800+ tbred B על הביוס של הלוח אם שמתי את ה D26 MANTARAYS XT + עשיתי את המוד L12 למעבד להעביר אותו לבאס 166 זיכרון 3200 twinmos twister 512 cl 2 עכשיו ככה לא משנה מה אני עושה אני לא מסוגל לתת ל FSB יותר מ 200 מגה הרץ יש לציין ששיחקתי עם התיזמונים וירדתי איתם ל 11 4 4 3 ועדיין לא עוזר המתח למעבד עומד על 1.975 כל עזרה תתקבל בברכה זה המצב כרגע דו"ח של CPUZ המעבד עצמו במכפלה של 12X200 ומגיע במנוחה ל 53 מעלות ו64 במאמץ Name AMD Athlon XP Code Name Thoroughbred Specification AMD Athlon Family / Model / Stepping 6 8 1 Extended Family / Model 7 8 Package Socket A Core Stepping B0 Tech…

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by 111111,

אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?

• 11 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by tintin,

האם כדאי לקחת מפנדה את של אנרמק עם 52CMF או בלו לד פאן סמארט של TT שיש לו עד 72 CMF אבל עד 48D לשתיתם יש בורר מהירות רק של TT יש אחד יתר טוב עי אי לו 3 דרגות קבועות. זה ידני לחלוטין. והאם 52CMF מספיק לגוף הקירור של X90 על 2.8C של אינטל? אני מתכנן OC כבד. הבעיה שאני לא יכול להסתדר עם 48DB כי עכשיו יש לי מאורר גם ידני שעובד על מדיום כי במקסימום אפילו במשחק אני לא מפעיל אותו זה נורא. אז האם שווה ללכת על אנרמקס עם 52CMF MAX או TT עם 72CMF MAX ההבדל ביניהם סמקסימום שהTT הרבה יותר רועש 48 לעומת 32 אבל לפחות אפשר לכוון את זה ידנית ויש עוד אפשרות שאפשר להוסיף תמיד לאומת להתקע עם 52 השאלה מה עדיף ומה מספיק. דרך הגב שתיהם עולים אותו דבר והשאלה אם מפנדה הTT עם הסמארט בלו פאן רואים ב…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  25. אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש ! כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום ! תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !

• 6 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים