אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם שווא לקנות VGA Heatpipe Cooler ZM80A-HP בשביל הRADEON 9500PRO. בגלל שהטמפרטורה שלו מאוד גבוהה , אפשר להישרף ממנו. הנה תמונות שלו: http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני הולך לקנות E6600 וX1900 XT ואני רוצה לדעת מה הם קירורי האוויר הכי טובים בשבילהם
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אתמול קניתי הרד קנו 5 חדש משום מה אין תצוגה בחלון הטמפ' יכול להיות שחיברתי משהו לא תקין [המאורר הקדמי עובד ,וגם השליטה על מאורר המעבד עובדת ]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ואם באמת מגיעה משחה כי בחלק מהחנויות ראיתי שרשום שמגיעה וחלק לא צינו כלום האם היא מספקת וטובה או שעדיפה אחרת ואיזה?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אני דיי סגור כבר על המפרט החדש שלי ויש לי כבר מעבד וכרטיס מסך חדשים אבל על הזכרון אני לא סגור כל כך. אני בעקרון רוצה לקנות את ה TwinMos 512 מגה כי הוא גם זול וגם לא אוברקלוקר גרוע, אבל בכל זאת תיזמונים של CAS 2 לא בטוח שהוא יעבוד בבאס גבוה. אז אני לא כל כך בטוח שהאם להשקיע ב Corsair 256 מגה בעל CAS 2 בטוח שהחברה מתחייבת עליו או שהשיפור לא יהיה כל כך גדול ואני יכול בשקט לקנות את ה TwinMos? אני חושב שזה שייך לכאן ולא ל פורום מעבדים וזכרונות כי יש כאן אנשים שיותר מבינים מה מתאים ל OC. אם צריך תעבירו בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה גוף קיקוק לקנות למעבד שלי? יש לי Amd 2500+ Barton לוח Abit NF7 חשבתי על Zalman 7000bCu או Thermaltake Volcano SilentBoost מה כדאי? והאם יש הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק. מודע לעובדה ששמתי את הדיון לפני שלושה שבועות, לא קיבלתי תשובה על השאלה המחודשת (לאחר דיון ופידבק), אז אל תתנו לי באן או משהו.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לשים לו קירור מים אבל לא רוצה להזמין מחו'ל הוא שום דבר כזה אז עם מישהו יכול לעזור לי לחפש מערכת טובה מחנות מוקרת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הסתכלתי על הלוח שלי NF7 וראיתי כמה מקומות שעוד אפשר להתקין עליהם איזה קירור סטוק נחמד האחד היה nvidia MCP שזה ה Southbridge תקנו אותי אם אני טועה פשוט ככה הבנתי... והשני הוא Winbond שככל הנראה קשור לזכרונות ( לפי שם החברה דהההה) עכשיו רציתי לדעת אם זה הכרחי ולא מיותר לתקוע עליו איזה היטסינק פסיבי .??
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק למעבד ומוסיף קצת מתח מעל לסטוק כמה שנים בערך הוא יחזיק מעמד????
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה גוף קרור טוב יותר לכרטיס מסך??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu ???
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
סתכלו כאן בבקשה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/_/g/t/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408101314024595/200409062147474308/lllllll.JPG ותגידו לי האם הטמפרטורות האלה טובות לאוברקלוק שכזה? יש לי קירור סטוק למעבד...ותיסתכלו על המיפרט ותגידו לי בבקשה. תודה לעוזרים! נ.ב התכונה שמאמצת את המחשב ובודקת יציבות פועלת כבר 45 דקות וזה היתייצב על הטמפטורות האלה כבר הרבה זמן!
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי רעשים מוזרים מהמאוורר של המעבד... זה Aero 7+ של Cooler Master על מעבד AMD Athlon XP 2000+ רעשים צורבים כאלה לא יודע איך להסביר, ניסיתי לנקות את כל האבק מהמאוורר פירקתי אותו וניקיתי עם שואב אבק ומקלי אוזניים, וגם את ההיט סינק עדיין אותו רעש.... יש מצב שהמאוורר הולך לשבוק חיים בקרוב? זה רמז?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברה מה מצב הנה אתר טוב לאוברקלוקינגים http://www.overclockers.co.uk/
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תראו אני מנסה ללמוד כמה שיותר על האוברקלוק ואיך עושים אותו... עכשיו יש הרבה דברים שאני לא יודע למה אתם מתכוונים בהם.. כמו: מכפלה-מה זה ומה היא עושה.. סטפינג-מה זה ומה זה עושה? באס-אותו הדבר מתח- ועוד דברים כאלה... עכשיו אני רואה לעשות את האוברקלוק הראשון שלי : יש לי מעבד pentum 3 800 mhz EB 256 sdram אחד של יונדאי ואחד אני לא יודע של מה.. לוח אם של PC-PARTNER נראה לי שזה לוח גרוע לפנטיום 3 וכרטיס מסך RADEON 9000 PRO 128 MB עכשיו אני מעוניין לעשות את האוברקלוק למעבד, לו אם, ולכרטיס מסך ישן (tnt riva 32 mb-אני רוצה להתנסות עליו)שיש לי... וכמו כן אני רוצה שתגידו לי איזה חלקים אני צריך לקנות,צלעות קירור,מאוורר,וכדומה.. ואם אזיה תוכנות אני צריך להשתמש כדי לעשות את האוברקלוק..…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה 5 מאוררים בחוץ שחורים כאל ה ומסריחים מאבק.... וקניתי 4 ממירים או מעבירים או איך שקוראים לזה.. ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני יכול לצבוע את הכנפיים של המאורר זתומרת הפלסטיקים שמסתובבים... ולהוציא את מה שיש מסביב תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חודש OCtober נגמר לפני יותר משבוע :jump:
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, שאלה קטנה שכנראה נובעת מחוסר הבנה בסיסי : הכרטיס מסך הינו HD2400 PRO AGP עם תדר מעבד 520 (RV610) ועם תדר זכרון 400. על הכרטיס מותקנים 4 צ'יפים של 64Mb - סך 256 של DDR2. לפי הצ'יפים הם של Elixir במהירות של 800 DDR2 ( סיומת AC ) 1. האם זה אומר שאפשר להעלות את המהירות של הזכרון ל800 , או שגישה במהירות 400 לזכרון DDR זה בעצם מהירות זכרון 800 ? 2. האם היחס של ה-2 בין 400 ל 800 אומר משהו ? (Dual Channel למי שמתעניין מספר הצ'יפ הינו : N2TU51H16DG-AC N2 - Elixir T - DDR2 SDRAM U - 1.8 Volts 51H - Density 16 - x16 based D - Die revision = 4 G - Package type AC- DDR2 800 5-5-5 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 שנים המעבד הוא פנטיום 4 במהירות 3 גיגה הרץ איזה גוף קדוד מתאים למעבד כזה.? תודה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב קניתי את "ערכת הליפוף" של ונטק, או פשוט סליבינג אז עשיתי סליבינג לכבל של מאוורר ה coolermaster שלי (יצא נורא יפה אגב) חיברתי אותו, הדלקתי תמחשב, והוא לא מסתובב טוב כיביתי תמחשב, הדלקתי שוב, עדיין לא מסתובב וזה מאוורר לדים ירוקים, והלדים פועלים, אז זה ממש מוזר... וכן, בדקתי אם אין שום דבר שמפריע לכנפיים להסתובב
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני בונה מחשב למסיבות רשת (כזה שיכנס ויצא הרבה מהבית) האופציה המובילה היום היא לקנות מערכת טובה ולשים אותה ב-nsk1380 של אנטק.. הבעיה היא שאני מפחד שקירור טוב יכול לקרוע את הלוח או להתנתק בזמן שאני לוקח את המחשב איתי ללאן פארטי יש המלצה לגוף קירור שיתאים פה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-