עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hagai,

האם אצטרך פתרונות קירור כלשהם ?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by TheShadow,

נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר... אני עובד על טמפרטורה MBOARD 30C CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ) AUX 35C אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mostwanted,

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  4. יש ברשותי הבלוק קירור הזה ורציתי לשים אותו על הלוח שלי , פירקתי את הבלוק הישן ולתדהמתי גיליתי שהחורים על הלוח לא תואמים לחיבור של הבלוק החדש . עכשיו אני בבעיה ולא יכול לחבר אותו ולא יודע מה לעשות , אולי למישהו היה ניסיון עם זה או שיודע איך אפשר לאלתר איזה משהו. הגוף קירור נקנה בחו"ל והובא כמתנה אז שאין אפשרות להחליף ...

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Farjeman,

שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by urizi,

אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. טוב החלתתי להרים קצת את ה OC כרגע על 2.6 אבל המעבד לא מוכן לעשות את זה על פחות מ 1.63 ו42 .. עכשיו... אני יודע שלווניס אין בעיה עד 65 מעלות. צודק ?!? ומטח עד 1.65 או שאפשר יותר או שבכלל 1.65 זה כבר יותר מידיי ?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by TheReaper,

טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס? הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

ה6800GS AGP לאוברקלוקינג טוב כמו הPCIe? וחוץ מזאת שהליבה, מהירותה והחיבור שונים, יש עוד הבדלים? ובכמה הליבה נחותה מליבת הpcie? אם בכלל.. תודה. פרטים אנשים, אני אוהב פרטים!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by roadrunner,

קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by gil1908,

האם יש בעיה לשים AX7 על לוח KT3 של MSI? שמעתי שקצת חסר שם מקום.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by xtal,

ב real temp יש לי e5400 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. הייתי היום בסופר, ופתאום ראיתי... מה ראיתה? כן כן ראיתי אותו!! המפיץ ריח הgay הזה מהפרסומת (מחזיק לארבע שבועות וכו וכו) ואז זה הלקא בי! בעזרת מודינג פיצפון אתה שם את החרא הזה בתוך המארז ומקבל מארז מפיץ ריח!!!! (במיוחד אם יש לך 8 מאווררים) גאוני!! החדר מבושם בזמן שיא!!! זה ממש לא בעיה לחבר את זה וחוץ מזה שזה נותן אווירה מה אווירה יה ג'עלול???!?!?! או קי תראה באה אליך חברה... אתה רוצה שיהיה ריח טוב בחדר, משום מה אין אז במקום להעמיד את הדבר הזה בחדר שזה הרי ברור שזה דבר לנשים ואז היא תחשוב שאתה fag אתה פשוט אומר לה: "חכי שניה מתוקה אני רק ידליק את המחשב..." גאוני!! יש דרך שזה לא יפעל??!? יפגע לי במשהו? (חוץ מבכבוד העצמי) והאם עוד מישהו בעולם הולך לעשות את …

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. היי ! ממצב ? [בבקשה, אל תכתבו תגובה רק בשביל זה] יש לי כמה בעיות : 1. יש לי מעבד P4 1.8GHZ ושאר המפרט : via U8588 G-force FX 5200 128MB spectek 2X128 MB DDR WD 40GB ATA SuperTalent case with 5 fans והבעיה היא זו : אני עושה לי OC קטן מ- 1.8 ל-2.0 ופעם הצלחתי ליותר, אבל אחרי כמה ריסטרטים וכיבויים והדלקות של המחשב (יענו שאני מדליק בבוקר, עושה ריסטרט אחרי עידכון של הנורטון, כיבוי בלילה וכו') המחשב פתאום לא עולה ואני צריך לעשות ריסט לCMOS... למה זה קורה ? אוליי כי אני מעלה את ה-FBS ליותר ממה שהלוח תומך ? (לא נראה לי ... כי ללוח של מעבד עם 400FBS ושהלוח תומך ב-400FBS לא היה ככה אפשר לעשות OC ...) עוד סיבה אפשרית ? הטמפרטורות שלי לא גבוהות בצורה שעלולה לשרף משהו - בעבודת סרק (…

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Or ei,

אני מניח שחלקחם ראו את המארז הנ"ל במפגש זה מה שאני מתכנן לעשות כרגע אולי יעלו לי רעיונות אחרים בהמשך או שינויים אז זה לא סגור (אני מדבר על הצביעה והחיתוך) שלב א' כרגע אני מתכנן להוסיף לו 3 מאווררים 12 ס"מ אחד למעלה אחד למטה ואחד בין הספק לקופסא של החיבור כונני CD. שלב ב' חיתוך שני אוטיות UT (ואם אפשר להפוך אותן לחלון) והדבקת (או ציור ) unrel tournement מתחת לחיתוך של האוטיות (או אם יש למישהו רעיון יותר טוב איך לעשות משהו עם האוטיות UT??). שלב ג' ריפוד המארז ראיתי בכמה מודינגים שיש בגלרייה ששמו ספוג כדי להשקיט את הרעש . שלב ד' צביעת כל שאר המארז בצבע שונה (לא הוחלט עדיין צבע\שילוב צבעים). שלב ה' החלפת הLEDים של הON\off והשני (של ההארדיסק?). החיתוך רא…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכם תומכים יקרים! טוב אז ככה, אני עומד לקנות מערכת קירור מים ויש לי שאלה, טוב בינתים רק אחת, נראה אולי באמצע הכתיבה יעלו עוד כמה.. האם יהיה הבדל משמעותי או הבדל בכלל בביצועי מערכת קירור המים אם יהיה במערכת את אחד מהרדיאטורים הללו?: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00024 http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0026 תודה רבה לעוזרים! אתם אנשים טובים תזכו לחיים טובים ואוברקלוקים מוצלחים עד 120!

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by mr-elad,

לכל מי שראה בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302010 שיש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את הOC המחשב לא נדלק בצורה רגילה (צריך לכבות ולחכות משהו כמו 20 שניות) ובנתיים שום דבר לא עזר. עכשיו המחשב עובד עם הOC והוא נדלק כי חיכתי 20 שניות. אז הינה כמה פרטים מאוורסט: Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 32 °C (90 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #3 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) GPU 49 °C (120 °F) GPU Diode 57 °C (135 °F) GPU Ambient 45 °C (113 °F) WDC WD2500AAKS-00SBA0 34 °C (93 °F) CPU Properties: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q660…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by HellBoY,

אני רוצה לעשות המהרה לכרטיס מסך אבל אני ללא יודע מה הטמפרטורות שלו..איך אני יכול לדעת? עריכה:דרך אגב מזה PWM?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  19. אני צריך קירור כמה שיותר שקט למארז (מומלץ שגם יהיה יעיל : ) אם אפשר אז 2... ותגידו אם אני אקנה 2 ויהיה לי 2 מאחורה שמוציאים (אחד 80 ס"מ ג'נרי + מה שתביאו) ועוד אחד לפני הארדדיסקים שזורק אוויר זה יהיה טוב ? ואני מעדיף להוציא תג'נרי כי הוא דיי רועש... וד"א יש לי מארז ג'נרי שבנוי מפח בעובי של רבע ציפורן...

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by nadavy11,

היי אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים והמארז שאני קונה הוא ה CM-690 . חשבתי להתייעץ אתכם לגבי הקירור בו , משום שאני חושב שאפשר להוסיף לו מאווררים , על מנת לשפר את זרימת האוויר שבו (ואת הקירור שלו , מתוכנן אוברקלוק למעבד). הכנתי "שרטוט" לדוגמא - הסבר קצר ושאלות - המארז מגיע עם מאוורר 120מ"מ שמכניס אוויר למטה באזור הדיסקים הקשיחים . - באמצע (ריבוע כחול כהה ותכלת) זה גוף קירור המעבד - TL 120U AC 12cm fan - המאוורר בצד שמאל הוא 120ממ מוציא אוויר 1). אני חושב להוסיף מאוורר של 120מ"מ או 80מ"מ מתחת לכונני דיסקים (בטורקיז) אבל רציתי לשאול אותכם אם זה יהיה משמעותי / כדאי . 2). החורים מאחורי המקום של המעבד זה , כמה שאפשר לראות , מקום להוספת מאוורר מאחורי המעבד - כדאי להוס…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by t-macc,

האלן שלושה שאלות: עשיתי oc עם התוכנה ati tool ורציתי לדעת איך אני שומר את הoc,אני עושה save זה שמור,אבל לאחר אתחול המחשב זה מתאפס וצריך לעשות load. 2)אמרו לי שעם התוכנה riva אני יכול לבדוק טמפרטורה הכי גבוה של הכרטיס במאמץ,איך אני עושה את זה? 3)ואחרונה.בעתיד אני יקנה לוח אם חדש,האם בגלל הקניה ה oc יטבטל? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  22. Started by danielbr,

יש לי מסך LCD שההצאתי ממחשב נייד ישן מאוד קצת דומה לזה http://www.eio.com/lm242-55ap.htm ויוצאת ממנו צמה של שלושים פינים בדיוק כזאת http://ddk.sprintnet.co.jp/japanese/print/kibancable/frc_e/frc_e.html ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל הצגת נתונים שונים אז בבקשה תגידו לי איך לחבר אותו ואם אפשר גם תוכנה שתפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום עשיתי OC למעבד amd athlon 64 X2 3800 מתדר שעון של 2.0 לתדר של 2.4 עכשיו הטמפ' במנוחה היא על 32-33 בערך ובמעמץ(לפי התוכנה S&M) היא על 67 המעבד הוא לתושבת 939. טמפ' האלה סבירות או שהם גבוהות מדי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

מסתבר שלא רק למודים מגיעה גלרייה, אלא גם למסכי LCD אז הנה גלרית מודינג מעט יותר מקורית.

25. Started by Decktor,

First of all sorry i'm writing in english i just formatted my h.d. and for now all i've got is Win98 non hebrew anyway my question is i have an Athlon xp1800+ with a generic cooler a friend of mine gave me a cak 38 II but its too noisy along with my ti 4600 can i put the cak's heatsink with my regular fan and will it help the temps?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.