אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי amd 2800 64b, המחשב בא ללא קרור נוסף חוץ מהקרור המקורי (אמרו לי גם בפורום שהקרור מספיק טוב). לשאלה: עד לפני חודש הטמפ' של המעבד הייתה בערך 52 במנוחה, 58 במאמץ, אחרי שהוצאתי 2 סטיקים של המארז מעל הסידירום הטמפ' ירדו ל42 במנוחה 46-47 במאמץ. יש סכנה כלשהי בפתיחת המקומות האלה לאוורור נוסף? (אבק או כל דבר אחר שעלול לחדור לרביכים). תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ע"י איזו תוכנה ניתן למדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך?? יש לי everest pro אבל אין שם אופציה כזו... וחיישן או משו בכזה אין לי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
Barton2500+Zalman7000Cu בלי אוברקלוק... מנוחה : 38 מאמץ : 43 עם אוברקלוק... מנוחה : 41 מאמץ : 47... 2100@1833 memory 400@434 התוצאות האלה ישנו אפילו שעה אחת מאורך חיי המעבד?... בלי אוברקלוק ועם הקירור הסטוק ... זה יותר חם מעם אוברקלוק והזלמן.. לכן אני שואל... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!! אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף בטמפרטורות?
-
- 17 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך קוראים לבעל של הפולניה ? חיים פריזר רק עוד זויות כדי לקשור הכל , חומר בידוד לסתימת חריצים , ומכסה . ואז התקנה במרפסת, קדיחה בקיר , תרמוסטט איטלקי -30 עד +30 . ונקווה לטוב . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזו לפני כן אבל מאיזו שהיא סיבה העבירו אותי ל"חומרה וציוד הקיפי". אז ככה המאוורר שלי מאוד מרעיש וגם לא בטמפ' גבוהות. אני יודע שהזרימה במארז שלי לא משהו אבל שיפרתי אותה וזה עדיין לא עוזר. (38 מעלות עדיין מרעיש).וזה לא קשור לטמפ' שלפי מה ששמעתי פה מאוד נמוכה ?? (38 מעלות במנוחה לפרסקוט?). האם מומלץ להחליף מאוורר ואם כן אז לאיזה? האם כדאי לקדוח בדלת ולהוסיף מאוורר 120ממ? או להחליף את המארז בכלל ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא שהזכרונות לא עובדים ביותר מ 220 mhz בשום תזמון אפשרי יש לי 2*512 ניסיתי אחד אחד וגם החלפתי אותם ועדיין אני לא מצליח לעבור memtest86 בשלום חשוב לציין שהמחשב ללא אוברקלוקינג בכלל כלומר הורדתי מכפלה אבל עדיין יש שגיאות בבדיקת הזיכרון המתח שניתן לזכרונות 2.8\2.85 ו htt הורד ל3 ול 2 הלוח עובד מצויין ב300 ביחס 3:2 יש משהו שפיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך נועלים את האוברקלוק לAGP ב NF7
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום . השאלה הראשונה שלי היא כמה ה - OC שאני יעשה ייעל את מהירות המחשב שלי( אם בכלל) יש ליRDR 256 אני יודע שזה איטי אבל הוא זיקרון יקר ולא משתלם להוסיףעוד 256 והשאלה השניה מצטער, על הבורות, קצת טיפשית איך אני בודק את הטמפרטורה של רכיבי המערכת שלי ושל המארזי אני מצפה לתגובות רציניות אל תשכחו אתם לא ידעתם פעם !!
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5500 ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס, כמו כן גם קירור לצ'יפסט של אינטל.. אשמח אם תוכלו לעזור לי דגמים ולינקים לאתרים אם מחירים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הורדתי לזכרונות שלי את התזמונים והמחשב עכשיו לא עולה וכל פעם שאני פותח אותו הוא מצפצף והווינדווס לא עולה!!!!!!!!!!!! כמובן שעכשיו אני מדבר ממחשב אחר....... בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות????????
-
- 10 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי אני חובב אינטל מושבע. אני מעוניין לעבור לAMD (לוח+מעבד+קירור) לצרכי "בדיקה" כולל OverClocking כמובן. על איזה מעבד חזק הייתם ממליצים(בדגש על:1.חזק2,.OC), על איזה לוח אם (למרות שראיתי שהרבה ממליצים על הEPOX), ואיזה קירור מומלץ (כאילו דהה?? AMD )? כל זאת כמובן בהנחה שאני לא צריך להחליף עוד חלקים עקב המעבר... בתודה מראש לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
השאלה שלי האם כדאי לקנות מאווורר חדש או משהו של זלמן במקום המקורי? גם ככה זה נראה לי חם(לא?) והאוברקלוגינג יגיע בעתיד
-
- 7 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת ,קיבלתי אותם עם הלוח , אבל היא בכלל לא מעלה בכלום, היא רק מעלה את חום המעבד.! מישהו יכול להסביר כיצד לעבוד עם תוכנה זאת? :s05:, בבקשה. דרך אגב, איך המאוור הזה???Thermaltake Volcano Silent Bost? 150 שקל ב KSP ,שווה משהו? Fan Speed 2450±10% RPM Fan Dimension 80x80x25 mm Max Air Flow 27.5 CFM Heatsink Dimension 82x70x49 mm (41 fins) Air Pressure 25.97 Pa-min Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Noise 21 dBA Bearing Type Ball Bearing Rated Current 0.13A Life Expectation 60,000 hours Power Input 1.56W Connector 3 PIN
-
אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי volcano 10 על פנטיום 3 איך מוציאים אותו?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם אני יוריד את הגריל של המאוור של המעבד, זה יתן לי ביצועים טובים יותר/שקטים יותר ??. תודה THANKS
-
- 4 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום ,יש לי מחשב עם מעבד 2000 ישן יחסית, אבל טוב. יש לי מאוור של חברה בשם EVERCOOL והוא עושה טונה של רעש ובדקתי הוא נמצא במהירות 4350 RPM. המעבד בחום של 56 מעלות!!!. רציתי לדעת עם זה קשור למהירות שבה המאוור עובד ,או בגלל ספק או משהו כזה, דרך אגב זה נתוני הספק CODE GEN 400 WATT . ??? תודה. זה המאוור הזה.[url=]http://www.evercool.com.tw/index_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
לכרטיס מסך ראיתי יש באתר אבל למחשב איך עושים אני רוצה לעלות באיזה 70 mhz לא יותר כי אין לי קירור רצחני המעלות שלי עכשיו : לוח אם -47 מעבד- 32 הם די קבועים איך עושים אוברקלוקינג למעבד החומרה שלי : intel 4 2.4
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה קיבלתי תמערכת החדשה שלי . המפרט בחתימה. אז דבר ראשון התחלתי עם 2 מודים חשובים, VDIMM, וVMOD לליבה של הכרטיס מסך. בלוח שלי הדבר מאוד פשוט, פשוט גישור בין 2 נק' האלו (פחות התנגדות = מתח גבוה). הנה ככה זה יצא http://rotter.name/User_files/nor/4173cc033ff762b0.jpg את המוד לכרטיס מסך עשיתי עם NIBITOR 1.7, פשוט משנים את המתח ב2D ובTHROTTEL ל1.2 ול1.4 (בהתאמה). הכרטיס טיפה מתחמם עכשיו, אז אני מקווה בקרוב להזמין AC NVS5 זה אמור לתת בוסט של עוד 30 מגהרץ לליבה. בנצ'מארקים: http://rotter.name/User_files/nor/417503750a7133ed.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4175026504cec31d.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4175027c053b3571.jpg http://rott…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-