אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה המחשב שלי מרעיש מאוד איך אני יכול להשתיק אותו אני שומע את סיבובי הדיסק הקשיח והמאוורר מספק רעש רציף ומעצבן מה אני יכול לעשות???? אנא עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מעבד E6600 לוח ASUS P5Q PRO ספק- סיסוניק 650 זכרונות- Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 המחשב היה ממהר באןפן קבוע ל 3200 . איבדתי את ההמהרה עקב כורח לעדכן ביוס. לא מבין בזה כלום והסטיקי לא עזר. זקוק להסבר מעשי מפורט כיצד להחזיר לתדר 3200 . המון תודות מראש.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 2.4GHz שאני עושה לו OC ל- 3.5GHz. קניתי קירור מסוג Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366, אך למרות התקנתו - המעבד נמצא בטמפ' של כ-65 מעלות במצב IDLE. הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה היא שפשוט לא שמתי נכון את המשחה הטרמית (ייתכן ששמתי יותר מדי?) 1. האם עצם כך ששמתי יותר מדי משחה יכול לגרום לכך שהקירור עד כדי כך לא יהיה אפקטיבי? 2. במידה שכן, היכן ניתן למצוא מדריך כיצד לשים משחה בכמות ובצורה נכונה? 3. בהינתן מדריך, כיצד להסיר ולנקות את המשחה שכבר שמתי כדי לתקן את הנעשה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה ימים בדקתי טמפרטורת מעבד והיא היתה מאוד גבוה 80-90 במנוחה, החלטתי להוציא תגוף קירור של המעבד ולנקות,אבל מה מרוב שהגוף ישן נשברו לו השיינים שמחזיקות אותו בתופסנים ,ומאז לא הדלקתי תמחשב מחשש שישרף המעבד אז אני צריך קירור חדש באיזור ה 200-250 שקל אם אפשר עדיף שיהיה מחנות אייבורי אין לי שמץ מה מתאים ללוח ולמעבד שלי Intel core i5-2500CPU 3.30GHZ GIGABYTE H67MA-USBB3-B3
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון נתחיל בזה שעד היום היה לי ניסיון רע עם Overclock ולכן כל הלבטים. בעבר רכשתי Celeron 300A (לאלה שזוכרים) למטרות OC, אפילו קניתי שניים מרוב התלהבות אבל התוצאה היתה קפיאות אחרי חצי שעה עבודה עם עומס גרפי גבוה או משהו בסיגנון (באותה תקופה כלל לא ידעתי על שינויי מתח - אם זה היה קיים אז). ניסיון שני היה עם המהרת TI4200 של Asus שהניב אחוז שיפור אפסי ובסופו של דבר גרם לארטיפקטים. דבר נוסף שתמיד הפריע לי זה שבשביל לעשות OC כמו שצריך על מעבד לדוגמא, צריך להשקיע ברכיבים מסויימים שמייקרים את המערכת ולבסוף מגיעים לסכום כסף שדומה לקניית מעבד חזק יותר ללא כל התוספות ל-OC. לאחרונה עם יציאת ה-Conroe והמאמר הבא שניתקלתי בו (לקח לי הרבה זמן לאתר אותו שוב) http://www.hardwarezone.c…
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
חג שמח ! אני מעוניין בהמלצות חמות על זוג מאוררים חרישים/שקטים למאוררים אחוריים בגודל 80MM עם אפשרות לבקרה על מהירות הסיבוב שני המאוררים יותקנו על מארז HTPC של SILVERSTONE LC20B-M מהידע שיש לי מאוררים של 21dBA נחשב שקטים 1500RPM או פחות קראתי המלצות מאתר: www.silentpcreview.com הנה הלינק: http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שימו לב להמלצה לגבי המאוררים 80MM בתחתית העמוד. אודה לכם אם תעזרו לי בנושא ותמליצו לי על דגמים מסויימים מנסיונכם תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: לוח אם: Intel, דגם - D845BG, גרסא - AAA74060-403. מעבד: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.60GHz Speed : 1.60GHz Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1600MHz / 4x 100MHz Multiplier : 16/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 16/1x Generation : G7 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F2407 Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Co-Processor (FPU) Type : Built-in Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Processor Cache(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous Write-Thru (4-way sectored, 64 byte …
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי טמפ' בתוכנות המדידה, ואני סקרן לדעת של מה היא... יש לי טמפ' של 64מעלות - המעבד (ומה שמשגע אותי שאני פשוט לא הצלחתי להוריד את הטמפ' אל מתחת ל 60 :-( ) 36 - טמפ' המערכת (הערכים הנ"ל מופיעים גם בBIOS) תוכנות מדידה מראות טמפ' נוספת בסביבות 38 (תמיד בערך2 מעלות מעל הטמפ' של המערכת) של מה הטמפ' הנוספת אם כבר יש לי מעבד , מערכת (וגם HD....) ? כל תוכנה מחליטה משהו אחר, ובסנדרה הטמפ' של המעבד היא הטמפ' של המערכת והטמפ' של המעבד הפך להיות טמפ' AUX MBM החליט להתעלם דווקא מהטמפ' הסביבתית והטמפ' השניה (38 היא הסביבתית)... מבולבלים? גם אני... מי יכול לענות לי? מצורפת תמונה של כמה תוכנות עם הטמפ'...
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8600 של אסוס בלינק הבא http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1642&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מגיע לטמפ' של 88 בזמן שאני משחק זה תקין ואם לא אז באיזה טמפ' הוא אמור לעבוד? לאיזה טמפ' מקסימלי יכול להגיע הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מעבד 820פנטיום D, עם גוף קירור מקורי. רניתי לו גוף קירור IGLOO5700, שמגיע כבר עם חומר תרמי עליו. 1. איך אני מנקה את החומר שנשאר דבוק על המעבד ? 2. איזה טמפ נחשבת נורמלית , בזמן מנוחה ומאמץ? (ללא OC, ועם OC). 3. באיזה טמפ זה נחשב "מסוכן" ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך לקבל עוד יומים שלוש ארטיק קולינג 3 לא מהסידרה החדשה... ועכשיו אני לא מצליח להוריד את הקירור המקורי שיש לי!! יש רעיונות :-\ :-\
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
...
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 אבל לא היה במלאי והציעו לו במקום http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870 האם כדאי לו לקחת? או שהאם יש אופציות אחרות באותו התקציב בערך? רק בTMS בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הלוח הזה זהה ל פלוס רק ללא LAN ו FIREWIER ואפשר להגיע גם ל OC טוב כמו עם ה פלוס או שיש עוד משהו והלא פלוס פחות טוב ל OC.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מעבד: amd 64 athlon 3500 plus! וכרטיס מסך: x800xt platinum 256mb אני רוצה לשים לכרטיס מסך ולמעבד קירור טוב שיוריד את הטמפרטורה בהרבה אז בבקשה תגידו לי איזה לשים כי אני לא יודע מה מתאים להם
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לוח לוח אם של אסוס מדגם P5K-E, והגיע איתו תוכנה שמציגה טמפ' מעבד ולוח אם ב"זמן אמת" השאלה עד כמה בזמן אמת? האם הטמפ' מדוייקות? זה מציג טמפ' ממוצעת של 30 מעלות במנוחה ו-42 במאמץ ל-E8400 עם TR ultima90i, הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יכול להוריד ממנו את המאוורר אם יש לי מארז סופר לבוני או P180 של אנטק כי יושב בול מאחוריו מאוורר 120MM אז זה נראה לי מזה מיותר וגם מעליו מושך אוויר הספק של אנרמק ליברטי ומעבד יהיה או 6400 או 6600 (קונרו) מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כרגע אני על 3500MHZ מ2800MHZ טמפ' CPU במנוחה 36 במאמץ 55 את המאמץ בדקתי על ידי 2 תוכנות orthos ו S&M ושניהם עברו בהצלחה בדקתי גם אם תוכנה SUPERPI והתוצאה המקורית הייתה 48.56 לאחר O\C תוצאה 36.52 שאלה שלי עד כמה אני יכול עוד לעלות? מפרט: לוח אם- P31-DS3L מעבד - D820 Intel זכרונות- 2G Ceon 667MHZ כרטיס מסך- 8600GTS GIGABYTE קירור CPU- זלמן CNPS8700 LED קירור מארז- 1 מקדימה מכניס 2 מאחורה מוציא 3 מלמעלה מוציע 4 בצד מכניס 5 בצד מוציא ספק-500W תמונה מצורפת...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם כדאי לבצע אוברקלוקינג למחשב שלי ? האם אני ארגיש שיפור משמעותי ? או שעדיף לא לגעת במחשב שלי? יש לי לוח של ASUS P7P55D EVO מעבד I5 750 ספק של sea sonic 650w מאוורר של המעבד הוא מקורי של אינטל זיכרון 4x 2GB של G.SKILL gigabyte hd 7870 windforce oc version האם כדאי ? זה מסובך? מה אני צריך לשפר במחשב? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי במחשב קירור Freezer7 pro rev2. מעבד AMD 5600. על תדר 200 הטמפרטורה היתה בסביבות 30 מעלות. לאחר שהעלתי את התדר ל206, והרצתי בדיקה עם התוכנה S&M, הטמפרטורה עלתה ל55. לפי מדריך OC שפורסם באתר, טמפרטורה מעבר ל60 מעלות כבר מסוכנת. האם אני עושה משהו לא נכון? האם צריך להגדיר את הקירור באופן אחר בביוס? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-