עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1tanai,

מה זה מתח והאם אפשר לעלות אותו אם כן אז איך

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לדעת איזה צ'יפ של וינבונד הוא נחשב לטוב ואיזה נחשב לפחות טוב. כמובן מבחינת OC. לי יצא ככה ??? : CH6 CH5 BH5 BH6 למעלה- טוב, למטה- לא טוב. אשמח לתיקונים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. יש לכם רעיונות מה אני יכול לעשות עם מחשב P200 ישן? אני כמובן יבנה לו מארז חדש וקטן שיהיה יותר נעים אבל למה אפשר להפוך אותו (מערכת סטריאו, TIVO)? אבל שיהיו בבקשה בעלות נמוכה, שאני לא יצתרך לקנות הרבה דברים אליו נתונים: Pentium 2 200Mhz 128MB SD-Ram 133Mhz Geforce 2 MX 200 32MB TV Out SB Live Value FlyVideo 98 Tv Card X52 Cd-ROM 10/100Mb Network card X4 USB ports

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. למודרים בחבר'ה... כשאתם באים לעשות מוד (הוספת מאורר / קידוח / חלק חדש ושות') מה הסדר עבודה? כאילו, החלטתם שאתם רוצים מוד... אתם מציירים סקיצה? עושים ישר? כי אני רוצה לעשות כמה מודים, אבל אני לא רוצה ישר ללכת לקנות חלקים... כי אולי בסוף זה לא יצא לי... יש למישהו איזה רעיון לסדר? או המלצות למודים? (אל תגידו לי להסתכל בגלריה... הסתכלתי שם כבר...) כי אני לא רוצה לעשות מוד מסויים (למשל לקדוח בפרונט של המארז) ואז אחרי שבוע פתאום לגלות שאם הייתי עושה עוד משהו זה היה יוצא הרבה יותר טוב... מקווה שהבנתם... ושלא עשיתי יותר מדי בלאגן... נדב

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by 1tanai,

יש לי עוד בעיה! הבעיה היא שכאשר אני מעלה למהירות של 2.0 אז המחשב נכבה, מה לדעתכם הבעיה? נ.ב תודה פתרתי את הבעיה הראשונה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  6. חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by cohenkobi1,

יש לי מארז xaser3 עם מעבד amd 2.0 xp ומאוורר volcano11+. כשאני מפעיל את המהירות של המאוור של המעבד ושל המאווררים של המארז על המקסימום כשהמחשב במצב מנוחה (windows רגיל) הטמפרטורה היא 42, וכשאני מוריד את העוצמה של המאוורר של המעבד למינימום, הטמפרטורה מזנקת ל56. השאלה שלי היא האם הטמפ' הזאת סבירה יחסית למצב העבודה שלי, (המחשב על windows וכלום לא דולק), אני פשוט מחכה לראות את הטמפ' עולה... בתודה מראש. קובי.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by Danman,

אני כרגע תקוע ב156 fsb = כלומר 2808 מה"ז. המתח על 1.675 הזכרונות ב 2-5-2-2 ומתח הזכרונת הוא 2.6v וה AGP נעול. אם אני מנסה לעלות ממה שיש לי עכשיו הווינדוס לא עולה מה אני יכול לעשות מכאן? (המפרט: Pentium 2.4b, Albatron pX845pev po, 256mb DDR 3200 (Mushkin Black) תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by singera,

בספטמבר רכשתי רדאון 8500 תוצרת ATI מקורי בדצמבר רכשתי DIGIDOC ושמתי חיישן טמפ בסינק של המאוורר לפני כשעה הDIGIDOC ציפצף כמו מטורף כי טמפ הסינק עלתה מ 30 ל 60!!!! בעבר ארעו מקרים לא נעימים של שריפות מעבדי כ. מסך עקב תקלת מאוורר (GF2 MX BY POWER COLOR) מחר אקפוץ לפבל שיסדר לי את המאוורר או יחליף את הכטיס כי אני לא הצלחתי לנקות (אזהרה מוקדמת) בקיצור DIGIDOC שווה את ה350 ש"ח שמנטר 8 מוקדים ומפעיל מאווררים בהתאם

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by Philip,

יש לי לוח אם AsusP4B533-E עם תמיכה בזיכרונות 266. מעבד פנטיום 2.4B. אני על OC קטן עם באס של 150, אבל אני מעוניין להגיע הרבה יותר גבוה, אבל הזיכרונות שלי מגבילים אותי.. יש לי Transcend 512MB PC2700, בעיקרון הם תומכים עד 166Mhz, אבל משום מה תמיד אני נתקע ב 153, אני פשוט לא מקבל פוסט.... אני די משוכנע שזה הזיכרונות, מכיוון שראיתי אנשים עם לוח ומעבד זהים לשלי, והם הגיעו לבאס של 178 מינימום!!! אני מעוניין לקנות סטיק של 512MB שיעמוד בקצבים גבוהים, יהיה איכותי ואמין, אבל עדיף כמה שיותר זול. אני לא מעוניין בזול ביותר עם תוצאות גרועות, אלה באחד טוב שיעמוד בבאס גבוה במחיר זול..... אני יודע ש twinmos וגם winbond ואולי geil היקרים מומלצים והם זולים, אבל רציתי לדעת אם יש דגם …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  13. <<< נא להתעלם מהתיאור... חשבתי שזה תיאור עצמי שלי 8) >>> אני מחפש אתרים טובים עם מדריכים למודינג מחו"ל (בעיקר איך לחבר מסך LCD 4x20 לסיריאל) לא הצלחתי למצוא חוץ מזה... פשוט אתרים עם מדריכים טובים.. חיפשתי בgoogle ו yahoo כל מיני Modding ושות', מצאתי כמה... לא אטרקציות... אם יש למישהו אתרי "מחתרת" שיוציא אותם לאוויר העולם נדב

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אז ככה, החלטתי לעשות חלון במארז . עשיתי חיתוך יפה של הגודל שרציתי בפאנל הצדדי, חייב לציין שיצא לי ממש טוב למודר מתחיל. קניתי פרספקס בגודל מתאים (יותר גדול מהחור, מן הסתם) ואני צריך רעיון איך לתפוס את הפרספקס בצורה יעילה. חשבתי על לתפוס אותו עם ברגים או עם דבק. איזה שיטה תהיה יותר טובה? או שיטה אחרת בכלל? ואם אפשר איזה לינק איך איך בונים מוד ל"לד" (LED) ואיפה קונים את המוצרים? ???

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  15. אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by vegeto,

האם המשחה הטרמית בנוסף לשיפור הקירור יכול גם לשמש כדבק ? ???

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  18. המערכת באה רק עם בלוק וצינורות רק למעבד נכון ?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  19. Started by GHOST,

אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by davidbr,

ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Mortar,

יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  22. הטמפרטורה של הלוח אם היא 40 - 42 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ עולה לסביבות ה48 -50 כנל גם לגבי המעבד רק שהוא עולה לטמפ' בסביבות ה 52 , ישנם 5 מאווררים אחד נמצא בפנל הקדמי למטה - מכניס אוויר , אחד נמצא מתחת לספק מכניס אוויר , 2 מאווררים על המעבד אחד מכניס אוויר ואחד מוציא ומאוורר על הכרטיס ה"גרפי" , המערכת אינה מצויה בO/C מאחר ואין אפשרות בלוח האם לשחק עם המכפלה או תדר הFSB , האם אני צריך להתכונן להפרד מהמערכת הזאת בקרוב או שניתן להציל אותה ? :worried: אודה לכם על תשובות מפורטות ככל שניתן .

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by Libra,

בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by Component,

שלום, יש לי במארז מעין גריל פלסטיק בחזית (גודלו בערך 10*3), והייתי רוצה לשים מאחוריו לדים שיאירו בהתאם לפעילות ההארד דיסק. אני חושב שאני אצליח לחבר כמה לדים במקביל, כך שזו לא תהיה הבעיה. מה שאני לא יודע לעשות זה להאיר את כל השטח באופן אחיד בעזרת הלדים. למישהו יש רעיון איך לבצע את זה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.