עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cha0stAlker,

אני יודע בדיוק איך עושים OC למעבד, אבל לכ.מסך אין לי שמץ של מושג. מישהו יכול לתת לי בסיס/נתונים לגבי OC לכ.מסך? עוד דבר: קניתי מskypc HD 4870 OC Edition, אבל לפני כמה ימים בדקתי בGPU Z וראיתי שאין שום OC!!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  2. קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  3. אז ככה מצאתי מארז של מחשב ישן פנטיום 1 חתחתי משם חלקים וחיברתי למחשב שלי הגבהתי את המארז ב 12 סמי הרמתי את הספק גם את 4 המגירות של 5.35 הורדתי ושמתי שתי מגירות שיהיה אפשר להעניס 2 מאווררים וגם דלת צדדית עשיתי מאורר טוב אז המודינג עדין לא מוכן(60 אחוז) תנו בבקשה תגובות אם זה יפה מה אפשר עוד לשפר????? http://photos.walla.co.il/garber5

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. אממ אולי תרצו להסתכל כאן: http://www.digital-daily.com/video/peredelki/ הם לקחו את ה6600 של לידטק ואת ה6200 של ספרקל, צרבו ל6600 ביוס אחר מבחרה אחרת - ספרקל ואסוס ובכך הצליחו להגיע לOC גדול יותר בליבה - הספרקל ביוס אפשר להם להגיע ל500/733! מה450/720 שהם הצליחו לפני. ב6200 הם גם צרבו את אותו הביוס והצליחו להביא אותו ל500/700 מ 450/700 ללא VMOD ממה שהבנתי. אין לי מושג למה זה קורה זה גורם לOC יציב יותר. מפורומים שביקרתי בהם זה פשוט פועל. למישהו בא לנסות? מסתבר שיש יתרון בצריבת ביוס)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Swimmer,

אני פותח בזאת רשמית :yelclap: :silly: סתם אנחנו מתכננים הזמנה קבוצתית לבלוק של CHILLY1, מי שצריך את זה יודע את זה, המחיר, הינו 400 שקל(בלוק+משלוח+מע"מ, המחיר יכול להשתנות במקצת), ליחידה אחת, בכדי להזמין, יש צורך בלפחות 10 אנשים, *** מדובר במחיר עלות *** כרגע מזמינים: Swimmer(אנוכי) FeedMe ...... כל המעוניין להצטרף, שיוסיף הודעה בפוסט. [attachment deleted by admin]

6. Started by danieln9,

האם יש מצב שבוא יש בידוד(כאילו מעגל לא סגור)

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אשמח לשמוע הסבר מהן האפשרויות השונות פה: 1)TARGET TEMP 2) TEMP TOLARANCE 3)START CONTROL 4)STOP CONTROL תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by tront,

אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד אני קונה את הביג טייפון האם אני צריך לקרר עוד משהו, למשל את הזכרונות אני צריך גם לקרר או לא??

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by gilloze,

שלום קוראים לי גיל מצאתי לו מזמן gefroce 3 titanuim כמובן agpx4 אז אני מעונין ליפתוח לו צנירות \או ללצרוב ביוס אני לא מבין בזה בגרוש כאילו לא כל כך אכפת לי מהכרטיס האם יש לו צינורות פתוחים מה הכי כדאי לעשות תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני מקבל צפצופים ממחשב פנטיום 4 די ישן. בזמן שהוא דלוק כעבור זמן מסוים של שעה ומשהו או פחות הוא מתחיל לצפצף באופן קבוע למשך 10-15 דקות עד שהוא מפסיק לצפצף, והצפצופים באים והולכים עד שאני מכבה את המחשב. לכאורה יש פה בעיה חומרתית, למישהו יש מושג מה פשר הבעיה ? תודה רבה מראש על כל עזרה שתתקבל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by YarYar,

שלום אנשים, יש לי בעייה קטנה... קניתי מחשב חדש, הוא הגיע אלי אתמול, E2160, לוח P35-DS3, זיכרון 2 ג'יגה של קורסאייר 800MHZ פשוטים בדוואל צ'אנל, 8800GTS 320MB של אלבאטרון, ליברטי 400W, הארד דיסק 320GB של WD ומארז 6C28. מקדימה למטה מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאחורה למעלה 120mm מוציא. הקיצר, אחרי שהתקנתי XP והכל, דבר ראשון כמובן OC. עכשיו, מה זה התבאסתי. המעבד חם לאללה, וקירור טוב מורכב עליו - V1 של טרמאלטייק. על תדר סטוק במאמץ לפי TAT הוא מגיע כמעט ל 70 מעלות. אבל כשאני בודק בתוכנה אחרת כמו ספיד פאן למשל, הטמפרטורה לא עוברת את ה 50-55... לא זוכר בדיוק. בדקתי וראיתי שלמעבד שלי יש Tjunction של 100 מעלות, ככה שזה לא כל כך נורא כמו שזה נראה. אבל, על מתח סטוק בתדר של 2.7GHz, הטמפר…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. אהלן אנשים, היום החלטתי להוריד כמה תוכנות לבדוק מה קורה עם הטמפרטורות במחשב שלי אחרי בעיה שהייתה לי שיתכן שמקורה בחימום יתר. אז הנה התוצאות משתי התוכנות שהתקנתי speedfan easy tune כמו שאתם רואים התוצאות שונות לגמרי =\ מה אני אמור לעשות בדיוק? נכון להיום יש לי שני מאווררים למארז, אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך זה אמור להספיק לא ככה? הערה אני משתמש בלוח אם של gigabyte

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by Motix,

שמתי את המחשב מחוץ לחדר כך שרעש לא כזה קריטי זה המפרט אבל הוחלף למארז הזה: Fractal Design Define R4* www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 מפרט: המאוורר שעל הגוף קירור thermalright ultra 120 extreme 775 או מה שזה לא יהיה לא עובד. איזה מאוורר טוב יתאים לזה? בנוסף במארז יש עוד כמה מאווררים (2 מלמעלה ומאוורר באחת הדלתות הצדדיות) איזה מאווררים יתאימו שם? האם בכלל כדאי להוסיף? לא יעשה יותר מידי אבק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by sma,

אני רוצה לקנות מעבד amd 64 3000 s754. כשדיברתי עם כל מיני ספקים, אמרו לי שיש בעיה עם המאוורר שמגיע עם המעבד של amd וכדאי להחליף אותו. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. היי (: אני מחפש משאבה נורמלית ולא יקרה בטירוף (סטנדרטית, לא מה-TOP וגם לא אחת ג'נרית ולא אמינה), חשוב שתיהיה מיועדת למחשב ולא לאקווריום (שתוזן מ-DC12V), וכמובן שהעדיפות היא ליבשה (נשמע לי בעייתי לבנות מיכל לטבולה). אגב, מה רמת ה LPH המינימלי המומלץ לדעתכם? תודה רבה! (:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. בצעתי המהרה עם המעבד הנ"ל ע"י הגדרת מכפלת המעבד ל22 וזרם של 1.4VOLT. בזמן הרצת prime95 למאמץ מתקבלות טמפרטורות לא יציבות בליבות ומעבד בכלל. נוצר גרף משונן כמו בצילום המצורף. זה סביר? אם לא מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. שלום חברי הפורום המחשב שלי סוףסוף חזר מתיקון, עם לוח אם חדש (EP45-DS3 במקום P5N-D) ועם כרטיס מסך חדש (HD5850 במקום 9800GT SLI) להפתעתי שקיבלתי אותו גיליתי כי כבל המאוורר האחורי של המארז שלי מודבק בעזרת דבק שחור בכבל 3PIN (במקום 4PIN)-מה שמראה שהוא נקרע במעבדה ותוקן. בנוסף, גיליתי כי הקירור שהיה במחשבי שינה מיקום ובמקום שידחוף אוויר כלפי המאוורר האחורי שמוציא אוויר, הוא דוחף אוויר כלפי המאוורר של ספק הכוח שדוחף כלפיו אוויר. לפני: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1419.jpg אחרי: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1418.jpg מה זה אומר? הרי אין הבדל בלוחות מבחינת הקירור, אפשר לשים את הקירור איך שרוצים, אז למה ככה? :s05: למה שהמאוורר ידחוף…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכםם!! יש לי מעבד Intel Pentium 3.0 וכשה אני פמעיל תמחשב החום של המעבד עומד ב35-38...כשה המעבד מתחיל לעלות לטמרטורה סביבות ה 40-42+ המאוורר מגדיל את מהירותו.....ככה בלי סוף עד שהמאוורר נעמד במהירות 5000 סיבובים בדקה....ואז ככה בסביבות ה5000 הוא מיסתובב מלמים פחות לפעמים יותר באיזה 100-200 והטמפרטורה מטיילת לה מ38-45 וזהו....לא יותר פעםם ב--- אז היא מגיע ל48 ויורדת..... ד"א יש לי תמאוורר של אינטל הרעשן הזה!!....ואני מתקונן ליקנות מאוורר חדש שקט ומהיר..... אז תגידו בבקשה האם הטמפרטורה בסדר והאם המאוורר מסתובב טוב.....וגם בבקשה אם אתם יודעים איזה מאווררים שקטים וטובים אפשר לקנות אז תציעו לי בבקשה... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  20. וולקנו 11+ יתן לי שיפור משמעותי בואברלוקינג על פני 7+? בקיצור, שווה החלפה? או שניהם אותו זבל

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  21. כן שלום השאלה שלי היא האם להשקיע הרבה כסף בקירור למארז ז"א מאוררים ?..או שפשוט להמשיך לקחת מספקים ישנים?....

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Ido.K,

אז ככה כרגע יש לי 256x2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האפשרות היחידה שלי היא ככה להוסיף עוד סטיק אחד וזה יצא ככה 256x2+512x1 וזה יעבוד בסינגל צאנל במקום דואל צאנל על 1T מה עדיף לעשות והאם זה יתאים לצרכי אוברקלוק!? תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by tzolerguy,

אני מכוון את התוכנה לתדר של 500 עושה את הבדיקה והכל לוחץ על החל ועדיין התדר שלי לא משתנה מי שכול לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by sagigi21,

היי.בעניין הo.c אני לא מבין גדול ולא רוצה לעשות דברים שאני לא בטוח בהם ב-100 אחוז.כיום יש לי core 2 quad q9550 2.83 ואני משתמש בתוכנה של אסוס שנקראת EPU-6 ENGINE לשנות את תדר המעבד...במצב "טורבו" אני מעלה אותו ל-+15% ולא יודע אם זה באמת מבצע המהרה כלשהי למעבד בפועל ובנוסף לא יודע איך אפשר לראות את התדר הנוכחי של המעבד לאחר "ההמהרה" שהוא מבצע. אני מכיר את המקום בביוס שמשחקים עם המתח של המעבד בשביל המהרה ולא רוצה סתם לעשות דברים שאני לא מתמצא בהם. אם מישהו יוכל לתת הסבר קצרצר על O.C בסיסי למעבד אני אודה לו מאוד. מבחינת המפרט הוא רשום בצד והאיוורור של המחשב מצויין כך שאני לא דואג. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מופתע שלא מדברים כאן על גירסאות ביוס למיניהם, שימוש בביוס חדש/משופר יכול לתת תוספת נכבדה לביצועים. אני לדוגמא פעלתי על 2.5-3-4-7 והמערכת מחזיקה אחרי עידכון לגירסה של ocz 704-2 נתנה לי לעבור ל 2.5-3-3-7 בתור התחלה. (אני מאמין שיש עוד מה לשפר, אפילו שמדובר בזיכרון לא משהו ) קבלו לינק לדיסק שאחד הכין שמכיל את כל העידכונים: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=22031 מכיל BOOT והתקנה אוטומטית לכל גירסה (מתעדכן כל זמן קצר), לכל מערכת גם כל גירסה יכולה להתאים באופן שונה ככה שאין ביוס שמתאים לכולם. מקווה שאנשים ישתפו קצת על מה שהם משתמשים או ניסו בעבר, תהנו.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.