עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by OR007,

כ"כ הרבה זמן לא התעסקתי עם לוחות של אינטל עד שהעניין כבר ברח לי מהראש, (הלוח לא מיועד לי) אני צריך המלצה ללוח טוב ל-O/C עד 800 ש"ח ~ תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by eranmor,

אני מתכנן למקם עוד מאורר אחד על דלת המארז אני רוצה למקם אותו ככה שיקרר את המעבד ואת הצ'יפסט וגם את הכרטיס מסך אם אפשר השאלה היא איפה בדיוק כדאי לי למקם אותו? מול המעבד בדיוק או קצת מתחתיו? כבר יש מאוורר אחד באחורי המארז שדוחף אויר לכיוון המעבד ועוד אחד בגג המארז (אגזוז)

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אז ככה יש לי AMD 1700+ שכרגע עובד על 2300MHZ בכפולה של 192*12 מתח מעבד 1.625 במקום 1.5 סטוק יש לי זיכרון של קינגסטון DDR 333 שני סטיקים של 515. כל ניסיון להעלות עוד גורם לחוסר יציבות של המערכת ( יש פוסט ב- 200*215 הווינדוס נופל ). רציתי לברר יחד עם כל המנוסים פה מספר דברים: 1. לי נראה שהזיכרון הוא מה שעוצר אותי, האם גם אתם סבורים ככה? 2. הבנתי שהשימוש בשני סטיקם פוגע ומורחד את יכולות ה-OC , האם אמת בדבר? 3. במידה ואין לי 950 שקל לקנות crosair cmx512 3200c2 רציתי לדעת מה ההמלצה הבאה בתור שניתן לרכוש בארץ במחיר טוב ולקבל ביצועי OC טובים ראיתי האינטרנט את : http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3ebcf7490a39559e273fc0a80103065c/Product/View/990989 ורציתי לשמוע מ…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by e_perera,

אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Yossi1981,

אז ככה יש לי איזה היטסינק ישן וגדול בבית של איזה DURON ישן שהיה לי פעם. מחר אני מקבל את ה-8RDA+ וה AXP1700 TBRED B - אוברקלוק מתוכנן אני מתכוון לחתוך את ההיטסינק (יש לי כלים) ולעשות ריבוע קטן שיתלבש על הגשר הדרומי (קירור פאסיבי) בנוסף אני יחתוך אותו אותו לעוד ריבועים קטנים שישמשו לצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי. יש למישהו רעיון איך אני יחבר את צלעות הקירור לכ.מסך והציפסט , יש דבר כזה דבק טרמי או משהו שמשמש גם כמוליך חום וגם כדבק?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by drumtroll85,

רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by CaRTeR,

אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  12. הרכישה תתבצע דרכי מחו"ל. אין מדמי משלוח. הקנייה לא תבוצע מיד, ולכן יש לכם זמן לחשוב טוב טוב מה אתם רוצים בדיוק. צרו קשר דרך האייסיקיו להזמנה. אפרט את המוצרים האפשריים: לד כחול 3 מ"מ (מצויין כדי לשים במקומות קטנים, ש 5מ"מ לא נכנס), 6 ש"ח ליחידה קוד 284-1386 מסך 7 segments, קטודה משותפת, 10 ש"ח ליחידה. קוד 588-639 מקלט אינפרא-אדום (לבניית שלט למחשב), 40שח ל-5 יחידות. קוד 321-9213 10 קליפסים ללדים 5מ"מ, 10 ש"ח ל-10 יחידות. קוד 589-569 לד שלשה צבעים. קתודה משותפת, רגל לאדום, רגל לירוק, צהוב מתקבל כאשר שני הצבעים דולקים. 2 ש"ח ליחידה. קוד 578-294 לד 10 מ"מ פשוט. 12ש"ח ל-5 יחידות. ירוק-590-187 אדום- 590-171 צהוב- 590-193 לד אדום 5מ"מ חזק מאוד (10…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. עם הלוח שלי GA-8SQ800 Ultra העליתי את הבאס ממהירות של 133 למהירות של 170. בדקתי גם במהירות של 175 אבל הוא לא היה יציב ועשה ריסטרטים מתוך XP אבל על 170 לא ראיתי שום בעיה הזיכרון במהירות של 392 והשאר נעול על 66/33 לא נגעתי במתחים של הזיכרון והמעבד בינתיים אין שינוי בטמפרטורה של המעבד והלוח, מעניין מה יקרה בהמשך.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by iyehuda,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי כיצד אני מבצע OC עם GA-7VXRP ו מעבד XP2000+ תודה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  15. בעקרון מה שרציתי לעשןת הוא לשים מאורר SF2 שמוציא ליד הספק,אחד על המעבד ואחד מול הראדון. עכשיו השאלה שלי, אם אני ישים על המעבד SLK600 + SF2 ומאורר delta 60 שמוציא ליד הספק, ההבדל יהיה משמעותי בין המצבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by BrAvE_HeArT,

אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי ורציתי לשאול האם יש מדריכים לדברים בסיסיים כמו חיתוך, הוספת חלונות, מפסקים, נורות..... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by doggystyle,

שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by T-man,

יש אפשרות להשתמש בקירור אוויר בנוסף לקירור מים? (ששניהם יפעלו על אותו מחשב)

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by Philip,

קניתי ספריי צבע UV שזוהר בחשיפה לאור UV, בדקתי אצל חבר עם מנורת אולטרא סגול וזה עבד מעולה.. אבל הבעיה היא שזה לא מתאים למארז... אני מחפש קתודה כמו זו http://www.pc-look.com/boutik/product_info.php?products_id=324 אבל בארץ.... כל הקתודות שמוכרים בארץ שמצאתי הם קדותות קרות רגילות ולא UV... אם למישהו יש מושג על מקום ומחיר, תודה רבה מראש! אגב, הספריי עלה ל 400ml רק 34 שקל... לא רע, וזה הספיק ל 4 מאוררים [כנפיים בלבד] ונשאר עוד המון!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אני רוצה להדביק צלעות קירור על הצ'יפ של כרטיס המסך שברשותי ..... יש לי חומר טרמי אבל אני לא יודע מהם השלבים וכיצד לוודא שצלעות הקירור והמאוורר שעליהם ידבקו חזק לצ'יפ .... עזרה דחוף בבקשה....

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by drumtroll85,

יש לי את המארז הבא: COMPUCASE CI-6920 יש בו מאוורר 120MM מוציא אוויר מאחורה והכנה (תושבת) ל-120MM מקדימה. אני מתכנן לקנות סינקים מנחושת (למעבד, צ'יפסט, כרטיס מסך) ושמעתי שהם יעבדו בצורה האופטימלית רק במארז מאוורר היטב. שאלתי היא, איך אני יודע אם המארז שלי מאוורר היטב (טמפרטורות, זרימת אוויר?), ומה עליי לעשות כדי לשפר את זרימת האוויר בו. אני מעדיף שהשינויים יהיו בעיקר פנימיים ולא יכללו חיתוך של כל מיני חלקים, אבל חוץ מהוספת מאוורר מקדימה אני לא מצליח לחשוב על כלום. אשמח לקבל עזרה בנושא הזה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. חיברתי את הSMART FAN2 ללוח ביציאה החשמל שלו ולא לספק כח, אני הורס משהו? הלוח הוא אסוס A7N8X

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by davidbr,

1. מישהו מתכנן איזשהי קניה מרוכזת? 2. מישהו מכיר אתר טוב שעלות משלוח בו היא זולה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. יש לי AXP 1600 ולפי הסברי המדריכים השונים יש לקצר את כל הנק' ב- L1. איזה חומר מומלץ? יש לי גריז טרמי ויש לי בדיל רגיל. החומרים האלה יעזרו לי? או שצריך לקנות את הלק. תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by iyehuda,

הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100

• 3 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.