אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן , לא ידעתי איפה לפתוח את הת'ראד מקווה שכאן זה מתאים פחות או יותר . לאחרונה רכשתי מחשב חדש שעלה לא מעט ואשמח למישהו שידריך אותי כיצד ניתן לנקות את המחשב בצורה הכי יעילה והכי בטוחה . במחשב הקודם הייתי משתמש בפן ( מצב קור כמובן ) ומפזר את האבק מחוץ למארז אך הבנתי שזה לא מומלץ \ לא מנקה בצורה טובה . אעריך מאוד עזרה בנושא . תודה (:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הקומפרסור שנמכר באוטו דיפו ב100 שח בערך נותן לחץ אויר במהירות גבוהה כדי לנקות את המחשב או שהוא נותן לחץ נמוך אך עם הספק (עמידות) גבוהה ? כי אם כן תחשבו כמה אפשר לחסוך בקניית בקבוקי לחץ אויר... את ה12V יספק ספק כח ישן
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כיצד אני יכול לנקות את המחשב מאבק (בפנים), אבל ללא ספריי דחוס - נראה לי תמוה לקנות אוויר... : בכל מקרה, חשבתי על שואב אבק - הבעיה שהוא לא שואב כלום ??? מה עם מייבש שיער (על קור, לא חום)? ובכל מקרה, האם פשוט לא נוגעים בלוח, או ש...? אפשר הסבר כיצד לעשות את זה ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי משחה טרמית חדשה פשוטה שאני רוצה למרוח איך אני מנקה את המשחה הטרמית הקודמת? אין לי גישה כרגע לאלכוהול וכל זה עם אצטון וקיסם אוזניים זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. הפד הטרמי במעבד שלי (פנטיום 4 HT) מראה סימני גסיסה. אני רוצה לנקות אותו ולמרוח משחה טרמית במקומו. הבנתי שאת השאריות אני מנקה עם אלכוהול. מה שלא ברור לי - הפד (החומר השחור) יושב על מדבקת אלומיניום כזאת... השאלה האם להסיר את המדבקה, או שלמרוח את המשחה עליה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מאוורר חדש למעבד, אני צריך עזרה בניקוי המשחה הקיימת, ואיך למרוח את המשחה החדשה (ARCTIC SILVER III). יש לי AMD Athlon XP 2000. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מעבד 820פנטיום D, עם גוף קירור מקורי. רניתי לו גוף קירור IGLOO5700, שמגיע כבר עם חומר תרמי עליו. 1. איך אני מנקה את החומר שנשאר דבוק על המעבד ? 2. איזה טמפ נחשבת נורמלית , בזמן מנוחה ומאמץ? (ללא OC, ועם OC). 3. באיזה טמפ זה נחשב "מסוכן" ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני חדש יש לי במחשב מאוורר אינטל לסוקט LGA775 (כמו כאן: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817). אני מנקה את המחשב כרגע ורוצה לנקות את המאוורר, אבל ההברגה שלו מעצבנת... מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן לפרק אותו (בנזק מינימלי)? ערכתי חיפוש בפורומים ובמדריכים אבל לא מצאתי משהו ספציפי לגבי זה... תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי כאן שהרעש מהמאווררים נובע מלכלוך וצריך לנקות אותם. מאחר שהם באמת היו כבר מלוכלכים פרקתי אותם שימנתי עם WD-40 והדבקתי על הפתח למעלה מדבקה כדי שהשמן לא יברח. הבעיות: 1. כשהמאוורר התחיל להסתובב השמן כנראה המיס את הדבק של המדבקה ונזל מהצדדים. 2. הרעש נשאר אותו רעש, רק מאוורר אחד שכבר הפסיק להסתובב התחיל לעבוד שוב. יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיות?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות מארז ולשים קרור לקראת OC מה הדרך הכי טובה לנקות חוץ משואב אבק יש עליו טונות של אבק
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב עברה חצי שנה מאז שהגיע המחשב החדש,ואני רוצה לעשות לו ניקוי כללי.אבל אני לא ממש סגור איך לעשות את זה בצורה הנכונה ביותר. האם מותר לנקות את כל הפנים של המחשב עם שואב אבק או זה שיכול לגרום נזק?במידה והתשובה היא אסור שואב אבק על הכל: מה מותר לנקות עם שואב אבק ומה אסור? ואיך מנקים את הרכיבים שאסור עם שואב?האם אפשר להשתמש לדוגמה במשהו כמו פן לשיער?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן כולם, קראתי באתר את המדריך איך לנקות את המעבד וכרטיס המסך מהמשחה הטרמית הישנה לפני שאני שם את המשחה החדשה. במריך כתוב להשתמש באלכוהול, זה קריטי אם אני אשתמש באציטון? זה יכול לפגוע? תודה רבה ויום נעים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לנקות אבק מהמאוורר של המעבד ואני רוצה לדעת אם אני חייב גם להחליף משחת טרמית שאני עושה את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כשמחליפים משחה תרמית צריך לנקות את השאריות של המשחה הקודמת, ניתן לעשות את זה עם מגבונים לחים?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. החלטתי בסוף השבוע לנקות את המחשב מבחנית תוכנה,היה לי יותר מדי דרעק עליו ופול רוגלה. אם כבר אני מנקה אותו החלטתי אם כבר לנקות אותו פיזית. השתמשתי בתרסיס אוויר ופרקתי כל מה שאני ע"מ לנקות טוב יותר. העניין הוא שאני לא מצליח לנקות את הצלעות קרור של מאוורר הם מלאים באבק. האם אני יכול לשטוף אותו במים בלי חשש שהוא יתמלא חלודה ? כמובן שאני אחזיר אותו למחשב לאחר ייבוש תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! יש לי כמה שאלות בקשר לניקוי המערכת, אז קודם כל הקירור מים שיש לי זה מה שרשום במפרט המחשב בפרופייל, את המערכת הרכבתי בספטמבר אחרון בעזרת הפורום הזה, ואז נאמר לי שאחרי 6-8 חודשים אני יצתרך לפרק ולנקות את המערכת. מכיוון שאף פעם לא עשיתי את זה קודם רציתי לשאול את האנשים שיש להם ניסיון בעניין, איך הולך כל התהליך הזה? האם אני צריך להביא חומרים מסויימים בשביל זה, והאם חייב להחליף צנרת? בנוסף לכך אני מצרף את התמונה של המחשב שלי עם הקירור כי חשבתי שאולי למישהו יש רעיון יותר טוב לסדר את הרכיבים של קירור מים במארז. היה לי רעיון להביא עוד 3 מאווררים לרדיאטור, כמה מעלות זה יכול להוריד (עכשיו אני על 37-39 מעלות במצב מנוחה ומגיע עד 50 מעלות בערך במשחקים עם מתח 1.32 על מעב…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוצאתי את הרדיאטור ששכב אצלי בארון כשנתיים באריזה המקורית מאז קניתי אותו. כולו היה מצופה קורוזיה אדומה שנראית כמו חלודה מבחוץ, שייפתי את הצבע וצבעתי מחדש, העניין הזה נפתר. הצצתי פנימה דרך הפתחים של הפיטינג והכל בפנים קורוזיה לבנה, ניסיתי שטיפה בלחץ בעזרת ברז מים (לא בשיא הזרם) יצה מלא גושים שחורים וחול. לקח כמה שטיפות טובות עד שיצא כל הזבל, אבל הקורוזיה הלבנה עדיין בפנים. יש רעיונות איך לנקות את הבפנים של הרדיאטור? מישהו נתקל בתופעה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי עבודהשי טובה בשביל ניובי אבל עכשיו כל המארז מלא באבקת מתכת וראש חיתוך. אבקה שחורה שאפילו עם צינור ( o_O ) לא יורדת.אני די בטוח שזה לא בריא לרכיבי המחשב. השאלה איך מנקים את זה?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לכבוד פסח (כן יש עוד 11 חודשים) הוצאתי את הHEATSINK של פנטיום 2.4 שלא נוקה ולא הוחלפה לו משחה תרמית במשך שנים. בקיצור הוא לא מבריק בלשון המעטה, הHEATSINK מלא באבק וגם המאוורר. כמובן שאני מעוניין להבריק אותם... אז ככה, האם אפשר לקחת את הHEATSINK ופשוט לשטוף אותו במים?? אין ניקיון יותר טוב מזה...
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המחשב בפנים, יש מלא אבק וחשוב לי לשמור על הניקיון שלו, עד היום הייתי מנקה עם פן על איורור בלבד. חשבתי לקנות קצת משהו יותר רציני כמו מפוח כזה....מה אומרים? עזבו יקר או לא יקר, חשוב לי הניקיון ושמירת המחשב, זה יעשה את העבודה? זה מומלץ או לא? *הסיבה היחידה שאני מתלבט זה רק בגלל העוצמה של המפוח זה 630W שזה חזק נראה לי שלא יהרוס חלקים במחשב, לא? http://buyitcenter.co.il/items/91171
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני כבר כמעט שבוע מתעניין בקירור ובכל האמצעים להורדת הטמפ' של המחשב. המפרט (נקנה לפני 3.5+ שנים) : מעבד : AMD Athlon 64 Processor +3200 לוח אם : nForce 4X ATX Socket 939 זיכרונות : 2GB DDR II 400Mhz כרטיס מסך : Nvidia 6600 256MB DDR2 דיסק קשיח : WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II החומרים בהם השתמשתי : מגבונים , כימגת מנקה חלונות , חולצה ישנה ומברג פיליפס. לפני הניקויי הטמפ' של המחשב שלי היו : 50 מעלות במצב של מנוחה ו 54 מעלות במצב של מאמץ. אחרי הניקויי הטמפ של המחשב הם : 35 מעלות במצב מנוחה ו- 39-40 מעלות במצב של מאמץ. תמונות : תמונה מהתוכנה CoreTemp : http://img247.imageshack.us/img247/6194/35cje5.png המחשב: http://img361.imageshack.us/img361/3458/08062008254xj4.jpg http://…
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הוצאתי מאורר מספק כוח ישן מאוד הוא מפוצץ באבק קשה... איך אני מנקה אותו? סבתא שלי הציעה לי לשים אותו במים חמים 24 שעות ועם מבשרת שניים לנקות אותו... רק כמה זמן ייקח למים להתייבש טוטאלית ממאורר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-