עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. <נושא>.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Access Denied,

החבילה של TT BigWater 12cm Liquid Cooling?? משהו בדק אותה?? יודע אם היא שוה משהו? איך היא יחסית לקירור אוויר ב-500 שח?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818

3. Started by massinvallus,

???

4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עם מישהו מכיר אותם בבקשה דגובות. תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by -Sky_Lord-,

היי, רציתי לדעת מה יקרה שאני יעשה יותר מדי OC לכרטיס מסך (בקטנה כמובן, בלי לשרוף אותו). קראתי שאם יתחילו להופיע סימנים שחורים אז זה יותר מדי, זה נכון לOC לזיכרון או לליבה? אני עם Sapphire Radeon 9800 PRO @ XT 425/375 עם הקירור הסטוק, זה עובד חלק.

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by אוריפ,

לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  7. תודה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Master-Chipsets,

איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  9. יש לי את הגוף קירור של אינטל ומההדלקה הראשונה של המחשב הוא ממש מציק לאוזן נ.ב יש לי מעבד P4 3.2... ???

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. אני חייב לבחור *דחוף* קירור למעבד A64 +3200 Socket 939 שיעבור OC איך נחשב השילוב של Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6451&PHPSESSID=1010d35ff73034367fd385687f8bc71b עם מאוורר Vantec Tornado 92mm? חשוב לי שיהיה קירור טוב אבל לא מרעיש זלמן לא בא בחשבון בגלל זמינות תודה

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by spongBob,

אוקיי, אני ארכז את השאלות שלי (מצאתי כמה תשובות בחיפוש, אבל הן לא סיפקו אותי). 1.איך משפיעה העלתו של הFSB הנ"ל, על תיזמוני הזיכרונות ועל הזיכרונות בכלל? 2.מהו יחס סינכרוני בין המעבד לזכרונות? (לא ממש הבנתי את החישוב שנעשה).. 3.איזה זיכרונות מתאימים יותר\פחות לאוברקלוק? 4.מה בדיוק קורה כאשר מתבצעת המהרת FSB פשוטה? (האם ביצועיו של המעבד עולים על חשבון הזיכרון?!) סורי אם אני מתקרצץ , פשוט אלו דברים שאני ממש חייב לדעת לקראת הרכישה הקרובה שלי [= אשמח אם מישהו יענה על שאלותיי המעיקות. D:

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by MonoMan,

שלום חברים אני מתעניין במארזי SFF, וחושב לקנות Antec Aria ורציתי לשמוע מבעלי ניסיון במארז SFF כזה או אחר. יש לי מחשב יחסית חזק (מעבד 2600+, 9500פרו מומהר) איך מתפקדים המארזים מבחינת טמפרטורות ורעש כשמותקנת בהם מערכת חזקה? האם אפשרי להשתמש בVGA Silencer3 במארז כזה? ועוד שאלה, למארז שאינו מקורר היטב עדיף גוף קירור מנחושת ולא אלומיניום, אני צודק?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  13. איפה אפשר? בחנויות דגים וכדו'? וכמה זה בערך צריך לעלות?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. אני חושב לקחת את הקירור של Thermalright SLK-948U ל- A64 שלי ולא בטוח איזה מאוורר אני יכול לקחת. האם מדובר במאוורר מיוחד או כל מאוורר למארז בגודל המתאים (92mm) יתאים? חשוב לי מאוורר שקט http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  15. Started by tehnodrom,

אני לא מבין בזה הרבה אני ישמח אם תעזרו לי ניסתי להעלות בביוס את הבאס שהוא מתחיל מ100 ל110 המחשב עושה מלא ארורים אבל שהעלתי ל105 זה לא עשה בעיות למה זה קורה יכול להיות המתח של המעבד נמוך?(1.47v)

• 0 תגובות
    • 382 צפיות
  16. שלוםף קניתי קירור לצ'יפסט שלי (NF2) ומתחת לגוף הקירור יש מדבקה כזאת.. אז השאלה שלי היא אם למרוח ARCTIC SILVER 5 בין הגוף קירור לצ'יפסט או לא...? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי לכולם, יש לי מעבד AMD athlon xp 2500+ שלא מזמן עבר אוברקלוק ל3200 אבל הורדתי אותו בגלל המעלות. עכשיו הטמפרטורות שלי הם: 38-42 במנוחה ומאמץ מגיע ל51, הקירור הוא Tt silent boost. בביקורת שקראתי הטמפרטורות עם אותו המעבד היו 46 במאמץ ו36 במנוחה, עם אותו קירור. אז מהשהו פה לא מסתדר לי.. האם הטמפרטורות אצלי בסדר??

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  18. Started by B.D.B,

[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by giloman,

הלוח לא מצליח לעשות פוסט עם יותר מ1.85 וולט למעבד וזה לא קשור לספק כח ... (ספק TT410 מעבד AXP2400 , כרטיס מסך ג'יפה 4 , 5מאווררים , שני כוננים ו1 דיסק קשיח .... )

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. רציתי לדעת כיצד טכנולוגיית ה COOL & QUIET שמשולבת בלוחות האם למעבדי הAMD 64-bit. לדוגמא: אני שוקל להחליף את ההיטסינק והמאוורר שעליו(קולר) לזה של ThermalTake, ה extreme volcano 12. הבנתי שהוא מגיע עם בוררי מהיריות ידניים(אחד לפלופי או אחד לחלק האחורי). האם אין אפשרות פשוט לתת ל CORE CENTER - התוכנה ששולטת על מהיריות המאוורר שעל המעבד ועוצמות החשמל השונות, לשלוט גם על מהירות המאוורר אוטומאטית (מקווה שמישהו הבין מה אני רוצה).

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  21. Started by okitai,

שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. תודה אני חייב דחוף בחנויות חשבתי אולי בהום סנטר או אולי יש לזה שם אחר או חומר אחר שעושה את אותה עבודה בקיצר עזרוו לי תודה..

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. ברושתי הכרטיס הנ"ל ועשיתי לו אוברקלוק ממש קטן 381@344 381- Core 344- Memory השאלה אם אוברקלוק כזה שהוא ממש קטן מצריך החלפת מאורר? או שהמאורר שמגיע עם הכרטיס מספיק? דבר שאני איך אני בודק את הטמפרטורה שעל הכרטיס? היא לא מופיעה בדריברים של אומגה

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by yuvalfr,

אני מתכנן לקנות מחשב שיורכב מ AMD 64 3000, לוח אם Epox KDA3J כנראה במארז Chenbro Gaming Bomb (עם ספק כוח HEC425) שהוא כמובן בגודל Mid Tower. השאלה שלי - אם אני מסדר את האוורור כמו שצריך (מאוורר מכניס, מאוור מוציא) ומשתמש בגוף הקירור שמגיע עם המעבד, לאילו טמפרטורות אני יכול לצפות? ואפילו יותר חשוב לאיזו מידת רעש לצפות? כרגע יש לי מעבד מאוד חם ולכן המאוורר עובד ב-RPM גבוה והרעש בלתי נסבל. מה שהכי מדאיג אותי זה שאולי בגלל שהמארז הוא Mid Tower אז הספק כוח יהיה ממש ממש קרוב למעבד ויעביר אליו חום. אז בתכלס - למה לצפות? האם לקנות מארז Tower?

• 4 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים