אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב רציתי לשתף אותכם בדיכאון שלי - MSI G4TI4400 לא מוכן בשום פנים לעבוד מעבר ל 320\680 (ברירת מחדל -275\550 )ממש מדכא (טוב אשמת הלוח כי אין תוספת מתח ל AGP ) , מה שמביא אותי לקצת מתחת לקו ה 13000 נקודות ב 3DMARK :'(
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח HD ישן.... אין בעיה של לפגוע בו כי הוא 500 מגה ממש ממש ישן......... ככה שאני לא פוחד עליו ואפשר (ניסיתי) אמצעים לא קונבנציונליים! ניסיתי לחמם את הברגים עם מלחם עד שהתושבת שלהם תמס , ניסיתי לפתוח אותם עם כל כלי אפשרי (חוץ ממסור..) זה לא ממש ברגים אני לא יודע איך קוראים לזה זה כמו בורג רק עם....זה כמו כוכב במקום פיליפס למשל! מכירים ? בבקשה עזרה....אני משתגע עד שבסוף אני ינפץ אותו בלי לפתוח ויהיה חבל!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעניין אם רק אני שמתי לב... קודם כל הסנפירי נחושת מאד עבים ביציאה והיה יכולים להיות הרבה יותר דקים. שנית, אם המחשב מוצמד בחלקו האחורי לקיר או משהו כזה יווצר לופ ביו האוויר שיוצא לאוויר שנכנס. מכאן האוויר יכנס חם ויצא חם יותר וכן הלאה.או במקרים כאלה אפשר יהיה להוסיף מין מחיצה בין הכניסה ליציאה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את המפרט שלי נמצא ב "מפרט שלי" אבל תגידו לי רק איזה רכיב אני צריך לשנות?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני ישים נגד כלשהו באמצע של החוט האדום ( 12V+) שמקושר למאורר המעבד שלי , כלומר יחתוך את החוט ויחבר אותו שוב עם נגד אבל, האם מהירות המאורר תקטן בהתאם להתנגדות הנגד? זה קשור למודינג , כי אני חושב על דרך לבנות מפסק לברירת מהירות המאורר שלי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בניתי את מערכת קרור המיים ונשאר לי פרט אחד שאני לא יודע מאיפה אפשר ליקנות אותו זהו הגוף קרור שיושב על החלק עצמו (מעבד, כרטיס מסך, לוח ) מאיפה לעזאזל אני קונה אותו נ.ב לא בניתי את זה מחלקים קנויים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה מאווררים אני צריך במארז? והאם ה- cooler הזה הוא טוב? Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז פיתחנו וסרקנו את התמונות יש הסבר מלא בלינק http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum1/HTML/008890.html רק חבל שקאספר לא סרק את התמונה שרואים את התוכן של המחשב שלי שתראו כמה הכל מסודר ויפה! אולי אני אשכנע אותו לסרוק את זה דרך אגב, סתם שאלה נראה לי שהלוח אם שלי דפוק וקניתי אותי מזיגזג עכשיו, יש לי לוח של Giga-Byte שחכתי את השם המלא אבל זה נגמר ב- +H אז אם אני מחליף, כדאי לי להוסיף כסף ולקנות אחד של אסוס?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו שאני צריך לדעת?? (עקרונית הכל, בתכנון יש את הקריאה של "המדריך ל OC" חלק I ו- II באתר זה.....)
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דווקא שמעתי מכמה אנשים בפורום הזה שמפנטיום 3 המכפלות נעלות. אז איך זה שנכנסתי לביוס והיתה לי אפשרות גם להעלות את הFSB וגם את המכפלות? ??? לא שזה משהו רע, זה משהו טוב, אבל עדין זה מוזר.
-
שלום אנשים יש לי מעבד AXP1800P על ga-7rxp1.1 ההיטסינק הוא רגיל חסר שם שקיבלתי עם המעבד (לא spire ..) אני משתמש בתוכנת המדידה של ג'יגה-בייט המעבד שלי עובד בטמפ' ממוצעת של 75 מעלות .. ערכי הטמפ' בין הביוס לתוכנה הם אותו דבר(גבוה מדי , אני יודע...) שהמזגן בחדר כבוי מתווספות 5 מעלות הרצתי קצת את תוכנת PRIME95 , לפי תוכנת המדידה המעבד הגיע לטמפ' של 95 מעלות ואפילו גירד 98.. אם אני לא טועה טמפ' המוות של המעבד היא 90 מעלות ? אני יודע שזה לא אינדיקציה אבל שאני שם את אצבעי על ההיטסינק החום לא מרגיש כמו 75 מעלות.. משום מה אני חושב שיש לי סטייה של 10 -15 מעלות במדידה הייתכן? אגב - איפה אני יכול למצוא מידע שמפרט לי מה כל מספר ואות שכתובים על ליבת המעבד אומרים עליו?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה חברה מיצרת ערכת קירור איכותית מאוד ועד כמה זה יכול לקרר מעבדי AXP במהירויות גבוהות ?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה המאוורר והנה לינק לסרטון הדגמה: http://www.justcooler.com.tw/english/products/system/movie.htm תנו את דעתכם עליו
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל במודינג קטן ומעוניין להחליף את הנורה האדומה במארז שמתחברת ללוח ומראה את מצנ הHD ב"לד" אפשר הדרכה צריך נגדים איזה לד ? מה מי מו .... תודה, יאיר
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות : 1.קודם כל- הטמפרטורה של הכ.מסך שלי מגיעה במאמץ ל-80 מעלות (X850xt) ללא שום אוברקלוק. האם זה נורמלי? 2. המעבד שלי (P4 3.2 640 prescott) עשה דאון-קלוק וכרגע הוא על 2.8 GHZ ובמהירות השעון הנמוכה הזו, הוא על 60 מעלות במאמץ.האם זה נורמלי? (אין לי אבק על המאווררים,הם פועלים בסדר)יש לי שני מאווררים במארז בנוסף למאוורר של המעבד והספק כוח(המאוורר של המעבד עובד,לפי EVEREST, על 2700-2800RPM וזה נראה לי די נמוך...) עכשיו בנוגע לאוברקלוקינג: יש לי לוח אם ( MSI 925XE Neo Platinum (MS-7053 ולפי החוברת שלו אני יכול לעשות אוברקלוק, אבל כשאני נכנס בביוס ל Cell Menu,איפה שאמורה להיות האפשרות לעשות אוברקלוק, אין שם אפשרות להעלות את המכפלה, אלא רק את ה BUS את המתח ועוד…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! הקירור שחשבתי להביא לכרטיס BFG 7800GTX שאני הולך להביא מחו"ל בקרוב ;D הוא BigWater של טרמלטייק שמעתי שהקירור לא מי יודע מה אבל לדעתי הוא יהיה די טוב על הכרטיס מסך !! רציתי לשאול מה אתם תגידו ? התקציב שאני מוכן להשקיע לגבי זה הוא נע סביב התקציב של הביג וואטר משהו כמו 500-700 חשבתי עליו כי זו עסקה די טובה לקחת אותה ב-500 שקל מהדובים כשהכל כבר בפנים (בלוק, משאבה ורדיאטור) אם יש לכם להציע לי משהו אחר אני אשמח לשמוע !! נ.ב. הקירור הוא לOC
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/4/752377
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק ויותר שווה לי לקנות אני הבנתי שב6800LE אפשר לפתוח צינורות עיבוד וככה אפשר להגיע איתו יותר גבוה וב6600GT יש 8 צינורות עיבוד מה יותר שווה חברים?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז סיימתי בשעה טובה... בלוק של DD TDX (שעדיין לא מצאתי מדריך להתקין אותו על הלוח אבל נקווה שנעבור את שלב הנזילות קודם..) רדיאטור של פיאט אונו TT 120X2... מיכל נירוסטה.. אממ - משאבה 1200 ליטר מחנות דגים (ממתין ל 1000 ליטר AHEIM פשוט לא היה לי סבלנות!!!) ואממ... זהו - לשיפוטכם! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי (ראו חתימה ) הצלחתי להגיע ל561/1070 קיבלתי 3803 ב3dmark05 ואם אני מנסה לעלות יותר זה לא נותן לי או אם אני מצליח עם powerstrip אני מקבל ציון נמוך בהרבה ? מה הסרט ? עזרה !
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אחרי מסע קצר ונחמד לתל אביב (שיא אישי חדש שעה וחצי נסיעה מטבריה לתל אביב במונית) חזרתי הבייתה עם: TT SonicTower Silencer Nv6 TT 120 smartfan שמצטרפים לקירור NB של זלמן שיש לי בצד אני אתקין הכל במהלך השבוע ואפרסם ביקורת קצרה על כולם
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד(AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego) יותר טוב: (מחשב למישחקים כבדים..)! Arctic Cooling Freezer 64 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9386 או Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9438
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-