עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fir3^StorM,

שלום.. מצאתי איזה מאוורר של SUNON שהיה פעם של ספק, הלחמתי וחיברתי אותו למולקס. (80מ"מ) החלטתי שבינתיים עד שאני אקנה קירור חדש יכול להיות שאפשר לעשות עם זה שימוש. יש לי כרטיס קול מתחת לכרטיס מסך בPCI... שמתי את המאוורר עליו כך שהוא יזרוק אוויר על הצד של גוף הקירור ללא המאוורר... (בצד השני יש מאוורר). אז ככה: 1. האם המאוורר יתפקד טוב שם או שהכרטיס קול "יחנוק" אותו ולא יתן לו לשאוב אוויר כדי לזרוק אותו על הכרטיס מסך? 2. שאלה אחרת: יש לי מארז עם חלון ובו מאוורר, המאוורר בדיוק מול הכרטיס מסך, כדאי לי בנוסף להפוך אותו לכיוון השני שיזרוק אוויר קר על הכרטיס מסך? תודה =] אה ואגב המארז שלי מסודר ככה: 2 מאווררים מקדימה מכניסים, 2 מאווררים מאחורה מוציאים, מאוורר אחד מוציא בחלון למטה…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר החלפת המאוורר שנשרף בלוח אם הנה הטמפ' החדשות . מאוורר 120MM מכניס מקדימה מאוורר 120MM מוציא מאחורה 80MM מוציא מלמעלה. קירור שבא עם הכרטיס מסך ביג טייפון על המעבד הטמפ'' http://img524.imageshack.us/my.php?image=2323dq4.jpg עכשיו בצד שמאל שמתי תמונה של התוכנה speedfan. מישהויכול להסביר לי עליה? האם הטמפ' בסדר לאוברקלוק של המעבד והכרטיס מסך? (בקרוב ירכש קירור חדש לכרטיס מסך)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Yosi199,

כרגע אני עומד על 370FSB X 8 שזה יוצא 2960MHZ. כל זה מושג עם 1.75V למעבד וכל השאר בסטוק. המעלות שלי במנוחה הם 39 - 40 ובמאמץ מטפסים לאיזור ה65. המארז שלי הוא מהמארזים המעפנים האלה של ה150 שקל (עד שמגיע הP182) והספק הוא ספק ג'נרי. האם לדעתכם אני יכול לשפר את הOC הזה?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני חדש פה ואני מתחיל באוברקלוק אבל ממש חיכיתי כמה שנים בשביל הרגע הזה עוד מעונת הפנטיום השני כן שמעתם נכון פנטיום שני. כשעשיתי לפנטיום הזה אוברקלוק לא יודע מה אבל זה משך אותי לקטע של האוברקלוק אבל מעניין למה אני רואה את הפורום הזה רק עכשיו. אבל בקיצור הספתי כסף בשביל כמה דברים וקניתי כמה מעבדים פנטיום 4 630 631 661 ואת כול סדרת אה 670 למניהם ולא מזמן הגיעו עלי כמה לוחות חדשים,וזיכרונות וגם הזמנתי כמה קירורי גז וטובות. סוף סוף אני לא יכול לחכות לנסות את הדברים אבל בנתיים בשביל התחלה קיבלתי קסקייד מאיזה מישהו שבונה .יש לקסקייד 3 קומפרסורים אז זה הגיעה עליי סוף סוף אבל יש עוד דברים בדרך מבטיח. הקסקייד מגיעה למינוס 100 לפי המוכר הזה והוא מיועד לזיכרונות אם הם סובלים מק…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Holy,

לחבר שלי יש Asus P4PE Intel 2.533Ghz עכשיו במשך תקופה ארוכה כל פעם שהוא מפעיל ישום כבד ה-PC-Speaker מתחיל לצפצף לפי החוברת של ASUS זה מראה על בעית התחממות היה לו היטסינק של evercool שהוא קיבל מ-KSP (כמובן שהם לא נותנים אינטל מקורי) החלפתי לו היול לזלמן 7000 והמחשב עדיין מצפצף כשהוא התחיל לצפצף המעבד היה על 43 מעלות לפי ה-asus probe מה הולך פה?!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hardgore1,

הי, אשמח לדעת איך לעשות אובר קלוק אידיאלי למחשב 333 intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz bus msi G41M-P33 Combo (MS-7592 ram 4 GB 400 MHz Geforce 8400 GS win 8 pro 64 bit תודה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. כאשר מדובר על אותו תדר, המה עדיף מכפלה גבוהה או נמוכה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ariebel,

את המפרט שלי נמצא ב "מפרט שלי" אבל תגידו לי רק איזה רכיב אני צריך לשנות?!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הOC הנוכי שלי הוא: FBS-260MHz CPU multipliyet 10x ; RAM: DDR333 (166mhz) 2.5-3-3-7 2T 2.7v CPU/12(ram-cpu ratio); HTT x4 1.6v CPU speed 2.6GHz ; cpu voltage 1.6v הלוח שלי זה MSI K8N Neo4-F לינק לדף הלוח מאתר החברה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 גרסת הבאיוס שלי היא 1a ומשום מה אני לא מצליח לעדכן ל-1b בכל פעם שאני מנסה להעלות באס מעל ל-MHz275 ומוריד מכפלת מעבד ל-x8 המחשב לא נדלק ויש צורך לאפס את הבאיוס.. תזמוני הזיכון 2.5-3-3-7 166MHz גם ניסיתי להורית אותם ל-133 הורדתי מכפלת HTT ל-X3 מתח מעבד over cpu vid 6.6% = 1.6v וכל פעם שאני מנסה להעול למעבד מתח המחשב לא נדלק האם הלוח מתאים ל-OC גבוהה יותר מהקיים? ומה ניתן לעשות??? …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. על מה הייתם ממליצים ?? והם יש הבדל בביצועי הקירור בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14108 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232

12. Started by Mr Gadget,

הייתי רוצה לפתוח נושא שבו נרכז את טמפ' המחשב בתגובה יש לציין טמפ' בזמן IDLE ובמאמץ קירור מים/אוויר/גז... לוח אם ומעבד עריכה: לא רשמתי את שלי IDLE: CPU:34C MB:33 במאמץ: CPU: 40C MB:34 ASUS P4S533-E P4 2.0GHZ(Northwood) קירור אוויר Spark7+ מכניס מקדימה 120mm/מוציא מאחורה SF/ מוציא מהגג Xblower/מכניסים מהחלון שתי מאורריים 80mm *אם נפתח נושא בעבר נא למחוק ולקשר אותי לאותו נושא

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MW,

מה יותר עדיף מבין השניים קירור מים? אמרו לי שיכול להיות ידפק משהו בקירור מים ואז הלך כל המחשב... אז מה עדיף לקנות 5-6 מאווררים? או מערכת קירור מים...? תודה על העזרה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dino,

אם אפשר לציין גם את הטמפרטורה ואיזה מעבד וקירור שמתם זה יהיה מצויין.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ובאיזה קירור השתמשו ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RT2,

שלום חברים, ברשותי מחשב חדש, 3500+ Winchester Asus a8n SLI deluxe 1024 dual ddr OCZ 4000 6600GT 128mb אף פעם לא עשיתי OC לאיי אמ די.. תמיד היה לי אינטל..חדש לי כל העסק של ה HTT ושינוי המכפלה (!!!). תמליצו לי בבקשה על נתוני OC למערכת הזאת ונראה אם משהו יזוז השאלה השניה שלי היא.. בכרטיסי ATI היה אפשר לבצע OC בעזרת ATITOOL המצויינת..יש תוכנה דומה לכרטיסי ה NVIDIA? תודה!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by sub_man,

1. האם יש סיכוי שצביעת המארז תפגע במחשב עצמו? 2. יש כאלה ששמים על המארז כל מיני כמו מפסקים כאלה קטנים למאווררים האם זה קשה להכנה ,האם זזה חשוב והאם זה כל כך עוזר 3. כמה עולה לדים והאם זה נכנס במקום המאווררים שיש לי או שזה מתלבש על 4. איך כדי לי לצבוע ולקשט את המארז שלי תנו רעינות בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים... רציתי לעשות ניסוי קטן על כרטיס המסך שלי... יש לי קירור סטוק מעפן של Twin Tech http://pcgenie.co.nz/images/products/8600GT-256XS.jpg הוא בדיוק כזה... רק רשום תשם של החברה שנייה.. הטמפ' שלי ממש לא מוצאות חן בעייני ורציתי לעשות סוג של מודינג(אם ככה קוראים לזה חח).. רציתי להחליף אותו בקירור של מעבד AMD Athlon XP 1.70Ghz הקירור דיי מסיבי והוא בגודל 60X60 MM...נראה לי נחמד..יש עליו מאוורר מאד חזק שיתחבר לבקר שלי ואני אשלוט בו משם... אני בטוח שהוא יוריד לי כמה מעלות ורציתי שתתנו לי עצה איך לשים אותו.. אח שלי הציע לי להדביק אותו לכרטיס ולתמוך בו עם סוג של 4 עמודי ברזל קטנים שיצמידו אותו לכרטיס בכדי שיעביר חום כמו שצריך.. יש אפשרויות אחרות?..אני לא ממש הצלחתי לחשוב ע…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by matan007,

אני מחפש קירור למעבד שלי: phenom 2 x4 965 של AMD כמובן. סוקט AM3. כרגע אני עובד עם זה של הבוקס המעפן שהחריש אותי. אני מתכנן OC למעבד (שנועד לכך) אבל לא לחוץ על זה כרגע כי לא צריך. נתקלתי באלו במדור יד שנייה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19892/cat/50 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19962/cat/50 מה יותר טוב מבין שניהם? או ששניהם זבל ביחס לשניים הנפוצים פה בפורום (אם אני לא טועה נקראים נינג'ה וק'טנה נראה לי). התקציב שלי נמוך ואני סתם מתעניין עם זה מציאה אז אולי שווה לקנות כבר עכשיו יד-2?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by reuven5,

איזה כרטיס יותר חזק ויותר שווה לי לקנות אני הבנתי שב6800LE אפשר לפתוח צינורות עיבוד וככה אפשר להגיע איתו יותר גבוה וב6600GT יש 8 צינורות עיבוד מה יותר שווה חברים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי קירור של זירו על המעבד שמחובר באמצעות ברגים. - בקיצור יש שם בורג תקוע (מסתובב על ריק), ניסיתי כל מני שיטות פתיחה וכלום לא עזר... לבסוף פירקתי את הלוח וגיליתי שאחד הברגים מסתובב על ריק, הפלסטיק שמאחורי הלוח לא ניתן לשליפה בגלל הבורג התקוע. רציתי לדעת אם יש פתרון, או שנחרץ גורלו של הלוח ואני פשוט האלץ לשלוף בכוח את הקירור דבר שייגרום נזק על בטוח ללוח ולקירור. בבקשה מי שיודע מה אפשר לעשות במצב נורא זה שבגלל בורג אחד כל העסק נדפק!! תודה רבה זה באמת חשוב תודה..

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by gabik,

שלום לחברי הפורום. יש לי מחשב ישן שהתחלתי לעשות OC(זה גם OC ראשון שלי) אז ככה המעבד הוא מעבדP4 2.4 PRESCOTTסקוט 478 לוח אם דפוק P4SP-MX וזכרונות 1GB KINGSTON512X2 ככה את הזכרונות לא נגעתי בהם, מכיוון שהם לא טובים בOC רק במעבד הגעתי למקסימום יציב ב100% ל2.7, (המטרה שלי להגיעה ל3.0 שזב המקסימום בסקלה בביוס בלוח המוזר WTF?) וכאן מתחילות הבעיות של התחלה מחדש או שגיעה בבדיקה אם פרים95.(מעל 2.7) הטמפ במצב מנוחה 24-25 בערב שיחסית קר ובזמן רגיל 28 +- במאמץ מלא של 100% בערך של כמה שעות המעבד הגיעה ל51 אבל בדרך כלל הוא בערך 47 במאמץ מלא של שעה +- הסרקולציה במארז שלי מעולה הוא עבר טיפה קדוחים ומאוררים לשיפור סרקולציה והטמפ',עכשיו חשבתי בהתחלה שהבעיה לא הטמפ' אלה רכיבם גרועים, א…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תודה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Tzach_n,

אז באתי להתקין, חיברתי סידרתי כבלים הכל מושלם ואני בא לחבר את המאווררים ליחידת קירור כשאני שם לב פתאום שהמאווררים שקניתי בקייאספי הם בעלי 3 פינים בלבד מה שאומר שאין שליטת PWM. הם מוכרים את הדגם הישן עם השלוש פינים ועכשיו יש כבר חדש עם ארבעה... עוד לא הספקתי לבדוק את זה מותקן כי הייתי חייב לצאת אבל ממה שהבנתי בקריאה קצרה באינטרנט לא תהיה לי אפשרות לכוון להם את מהירות הסיבוב ולקבוע עקומת מאוורר. מה עושים? קייאספי בטח לא יקבלו חזרה כי הקופסאות נפתחו... להזמין זוג חדש מאיביי? בארץ חוץ מקייאספי אף חנות לא מוכרת. או שפשוט להסתפק בזה שהם ירוצו במהירות מקסימלית כל הזמן?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by the_saint,

יש לי motherboard של asus a7v266 וזיכרון Mushkin pc 2100 basic מישהו יכול לעזור לי להגדיר את ההגדרות המקסימליות בביוס.. בלי לוותר על יציבות של המערכת.. אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח למצוא נקודת איזון חוץ מהמינמום...הגדרות מקור

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.