עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by beekiller,

אני רוצה לשדרג את הביג טייפון שלי בכל מקרה שמעתי שלוונדטה יש בעיה שהוא מכסה תזיכרון או , לא הצלחתי להבין מה הכוונה האם יש בעיה להתקין אותו עם לוח שיש בו זכרונות PI כי זה זכרון עם קירור גדול? כמו כן האם למשהוא יש מושג האם הנינג'ה 2 עדיף? ממה שהבנתי שניהם לא מצריכים פירוק לוח מה כדאי לקחת?

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by ar2r,

אין לי מושגג איך עושים אובר קלוק ואני צריך קירור למעבד מה אתם ממליצים

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by norni,

יש לי מעבד Q6600 G0 עשיתי לו OC ל3.2 בלי לגעת במתחים והשארתי אותם על AUTO ברשותי לוח GIGABYTE DS4 וזיכרונות CORSAIR 4G 2X2G 800MHZ הזכרונות עובדים ב-356MHZ וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 38-42/43 מעלות כמו כן פונקציית החסיכה באנרגיה והורדת המכפלה ל-6 עובדת כך שבמנוחה תדר המעבד הוא 2136MHZ המתח המקסימלי של המעבד על פי CPU-Z הוא 1.392 איך הטמפרטורת והמתח? האם אני צריך לקבע את המתח או להשאיר אותו על AUTO ? תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש גוף קירור חשיבות יתר לקירור אים הוא גם לא רועש אז עוד יותר טוב, ממתי שהלך לי גוף הקירור אני משתמש בגוף קירור של 50 שקל ובאמת בחורף לא היתה כל בעיה , במאמץ המעבד הגיע ל45-50 היום שיחקתי במשחק ראיתי קצת ארטיפקטים המעבד עמד על 75 מעלות הכרטיס מסך על אותה הטמפרטורה, אני יודע שלכרטיס זה די נורמלי, הבעיה היא כנראה במעבד וכנראה שבמשחק הזה יש שימוש חזק במעבד לכן הוא הגיע למעלות 75 במספר. כמעת ושחכתי התקציב הוא עד 150 שקל ללא משחה טרמית אים אפשר המלצה גם למשחה, התושבת של המעבד היא 775. עריכה: רצוי מKSP כי זה החנות הכי קרובה לבית שלי.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  5. היי, אחרי המון קריאה בכל האתר החלטתי לעשות מוד למחשב שלי. אני רוצה (להתחיל עם) לעשות: *חלון במארז, שבו יהיה מאוורר (אולי מואר), שיכניס אוויר על הBridge *להוסיף מאוורר בחלק העליון של המארז, להוצאת אוויר חם *להוסיף מאוורר בחלק האחורי של המארז, להוצאת אוויר *לחתוך את החלק הקדמי של המארז, כי יש שם מאוורר כרגע, שבקושי יכול להכניס אוויר בגלל העיצוב המטומטם של המארז *אולי להוסיף עוד מאוורר מקדימה, לצורך הסימטריות *כמובן לעגל כבלי IDE ולהוסיף לדים צבעוניים בתוך המארז אני מחפש המלצות למאווררים טובים (אולי עם אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב, או לפחות מד), ובכלל על המוד בכללי. עוד משהו, התוכנות Everest וSpeedFan מראות שני דברים שונים בנוגע לטמפרטורות, כאילו כל אחת מייחסת מד אחר למעבד…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קראתי את הת'רד הזה על קריאת הטמפ' ואני ממש מבולבל, אני לא מבין, יש לי את התוכנה CORE TEMP (הכי חדשה), האם הטמפ' בה נכונה או לא ? אני רוצה לבצע OC אבל זה הדבר היחידי שעוצר בעדי.. עוד משהו, יש לי את הלוח P31 DS3L מישהו מוכן לתת לי רשימת הגדרות ואם לכבות אותן או לא ? (הגדרות כמו EIST שהבנתי שצריך לכבות אותו). אם אפשר גם טיפים ל OC ראשון אני אשמח... תודה ושנה טובה !

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לא היה לי אלכוהול אז לקחתי ממגבון לח ניקיתי ניגבתי עם נייר טואלט ושמתי ת'קירור, וואלה זה היה סבבה, זה פוגע או משהו?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by elyaz,

***עריכה: הסתדרתי*** אפשר לנעול את הפוסט קניתי מארז חדש של ANTEC שיש בו בקר מאווררים (P101) יש 3 מאווררים קדמיים ואחד אחורי, כולם מחוברים יחד ויש לי 2 חיבורי MOLEX עם 2 פינים בתוך כל אחד מקווה שהסברתי טוב... איך אני מחבר את זה לספק? תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  12. ???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by BenK,

היי... רציתי לשאול 2 שאלות בקשר לקרור אוויר... 1.כאשר יש לי מאוורר בצד המארז, על הכרטיס גרפי אך הטמפ' בחדר גבוהה.. האם בכל זאת המאוורר יהווה קירור מסוים לו.. או שהוא אף יעלה את הטמפ' שלו.. 2.אותו מקרה רק עם מאוורר פנימי.. שממוקם בתוך המארז ונושף על ההארדיסק.. האם כאשר הטמפ' יהיו גבוהות הוא בכל זאת יעזור או להיפך... נשמע דבילי אך אנא לענות ברצינות. :-* תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by skp333,

שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב חדש על בסיס i5 2400 ו 560Ti במארז V3 של טרמלטק עם מאוורר 12 סמ שקט יש לי עוד מאוורר 12 סמ שקט ו 8 cm עם PWM וכמובן עוד אחד של הקירור למעבד. מסתבר שאין לי מספיק חיבורים לכל המאווררים האלו. האם ואיפה אפשר להסיג מפצל כך שעל חיבור sys fan אחד יחוברו 2 מאווררים? האם עדיף לקנות כבר בקר שישלוט על כולם? כאמור חשוב לי ביותר השקט ומצד שני כרטיס המסך חזק ומתחממם ולכן מרעיש. האם הוספת מאוורר (שקט) בצד תעזור? מוכן להשקיע עד 200 ש"ח ורק בב"ש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by snoopy1,

שלום לכולם! יש לי ספק כוח 480W , ג'יפורס 6600GT לוח MSI KT4AV SOCKET A ומעבד סמפרון 2400+ אז ככה, המעבד רץ בסטוק על 166X10, ואני באוברקלוק הכי יציב שיכול להיות, של 200X10. הבעיה היא כזאת, שגם אם אני שם את הFSB על 220X10 הוא מזהה לי אותו כ2000 MHZ. יש למישהו מושג איך אני עובר את מחסום ה2000 ? אני יודע שזה חרא של לוח, אבל אני בטוח יכול להגיע הרבה יותר רחוק. הורדתי מחלק של זיכרונות , תיזמונים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת. הוא פשוט מתעקש לזהות אותו כ2000 MHZ.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  17. הוא כנראה לא מצליח להחזיק טוב בציר שלו ... ניסיתי לדחוף אותו חזרה(גם תוך כדי סיבוב) עם איזה מברג וזה לא הולך. ואין איך לשים לו שמן כי מתחת למדבקות שם זה פשוט פלסטיק... אני מקווה שמובנת הכוונה שלי. יש למישהו רעיון איך אני מסדר את זה? או שאני אחיה כל החיים עם מקדחה בחדר... ?! עזרה, בבקשה! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

שלום רב אני מנסה להמהיר את ה 2.6 ואני לא מצלח לעבור FSB ליותר מ 236 -עכשיו נעלתי את ה זכרון ל400 וזה נתקע אז הורדתי ל 320 (כי אלה האופציות של הלוח שלי) וגם המחשב נתקע לאחר מספר דקות עבודה וגם נעלתי את ה PCI/AGP ל33/66 ועדיין אני לא מצליח לעבור . דרך הגב עם הבס בגעתי עד 945 והמעבד עד 3071 המפרט שלי: 2.6 C asus p4p800 675 golden dragon 3700 -2*256 ספק - פרפר 420 מארז דרגון עם 4*80 1*120 1*92 - נעים וקר בפנים תודה

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  19. קראתי פה אומרו שכן אבל באתר שלהם רשום שלא קצת מבבולבל אפשר תשובה בבקשה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by carock,

אני מעוניין לקנות מערכת חדשנ.. רק השאלה שלי האם היא תיהיה שקטה.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL ¤1631 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤251 קרור למארז: ANTEC 92mm TRICOOL ¤47 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤5872…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by mx69,

יש לי מעבד amd 64 3200 עם קירור thermalright xp-90 ומאוורר thermoflow עליו........\ 1 אם אני רוצה להעלות לו את המהירות (mhz) אני צריך פשוט להיכנס לביוס ולהעלות את המהירות של הבאס.......(אני רוצה להגיע ל 2500 מגה הרץ...להעלות ב-300mhz את המהירות......) או שאני צריך לעשות עוד משהו חוץ מזה? שמעתי על זה שצריך לנעול את הagp ל66 או משהו כזה וגם לנעול את הpci למשהו.....אז איך עושים את זה? מה קורה אם אני לא עושה את זה? ולכמה אני צריך לנעול את בagp ואת הpci??? יש לי לוח אם msi k8n neo platinum ויש לו אפשרות של dynamic overclocking.........איך משתמשים בה? זה באחוזים....כתוב לי בכמה אחוזים להעלות את המהירות של המעבד....אז מה ההבדל בין זה לבין להעלות את המהירות פשוט בביוס איפה שכתוב…

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by eytan243,

שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  24. Started by shabo,

שלום לכולם יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד.. הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר. חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד? תודה לכול העוזרים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523

• 9 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.