אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
איזה גוף קיקוק לקנות למעבד שלי? יש לי Amd 2500+ Barton לוח Abit NF7 חשבתי על Zalman 7000bCu או Thermaltake Volcano SilentBoost מה כדאי? והאם יש הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי AMD
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם מה מותר לנקות את המעבד מהמישחה הטרמית הישנה? אציטון זה אפשרי.?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם יש פיתרון להוריד את המהירות שלו וככה אולי גם את עוצמת הרעשששששששששש???? אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו פחות מ 5000 RPM (עם הבורר שיש לו) וקראתי שעד 4000RPM הוא שקט אבל איך לעזעזל אני מוריד אותו לשם זה ממש בילתי ניסבל הרעש שהוא עושה ואני קורא על המאוורר ביקורות שהוא נורא שקט זה לא הגיוני בכלל תודה. Thermaltake polo 735- זה המאוורר ודרך אגב עם מישהו רוצה ליקנות אותו אז שידבר איתי כי אני לא יכול עם הרעש הזה :)
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס radeon 9800 pro לפני שבועיים ב 100 ש"ח (יש לי מחירים של ספק) הכרטיס בעל ליבה 350R הכרטיס בא עם מאוורר רגיל (כסוף, שחור, קטן)וללא קירור לזכרונות (זכרונות של Hynix) לפי אתר היצרן פועלים 2.8V כל 350 (700) הכרטיס מואץ לליבה 412 זיכרון 360 (720) אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס על מה אתם ממליצים שמעתי על משהו SILANCER (בדקתי יש מלא סוגים מה מתאים לי) ואולי גם משהו לזיכרון ??
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות מיגרת קרור: הEnermax UC-106 ATA100/133 Aluminium HDD Cooling Rack או שכדאי משהו יותר טוב מזה אם יש? והאם זה משפיע בכלל על תפקוד הדיסק קשיח בתודה manorking
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
אחרי הרבה בדיקות הבנתי שהמחשב של חבר שלי הוא +AMD Athlon xp 2200 . (אני אומר הרבה בדיקות כי ב- EVEREST היה רשום גם 2200 וגם 2600). המחשב הזה הוא מחשב ל... (איך נגדיר אותו?!) ניסוי וטעיה. לטובת OC. בנתיים דרך הBIOS העלתי את ה-SYSTEM CLOCK וע"י כך העלתי את מהירות המעבד ל2000MHZ מ-1800. אפשר להעלות יותר? ואם כן אז איך???? צירפתי מסמך מתוכנת הEVEREST שכוללת את כל הפרטים על המחשב. ואם משהו גם יכול להסביר לי למה תחת הכותרת - Processors / Pro3200A+ רשום: Processor Properties: Manufacturer AMD Version Pro3200A+ External Clock 133 MHz [glow=red,2,300] Maximum Clock 3000 MHz[/glow] Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 3…
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי
-
- 4 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 לוח + EPOX 8KDA ומאורר Thermaltake POLO 735 המארז שלי הוא HEC 6A19 עם שני מאווררי 120 (אחד מקדימה ואחד מאחור) ואחד של 80 בצד שמכניס אוויר עכשיו הטמפ' כאשר אני ב3800RPM היא 44 וכאשר אני על 5600 היא רק 43 האם היא צריכה להיות ככה, או יותר נמוכה?
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור שקט וטוב למעבד שלי, לצערי קירור מים הוא יקר מאוד (אלא אם אני הולך על אחד זול של 500 שקל - שהרוב אומרים שהוא לא שווה), אז איזה קירור הכי טוב, קראתי פה הרבה על הזלמן אבל הוא כבר ישן לא? לא עדיף משהו חדש יותר? משהו של HEATPIPE? אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי לוח Epox 8kda3+ וברצוני לבדוק את הטמפרטורה של הצ'יפסט של הnforce3. רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שיכולה לבדוק את זה? ??? אם בכלל יש עליו חיישן טמפרטורה...
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי 3400+ ולוח EPOX 8KDA3J... קיצר הוא מגיע ל 64 מעלות במאמץ וזה מלאא למעבד כזה... ותמיד הייתה לי בעיה של קירור... פעם הוא היה מגיע ''רק'' ל60 מעלות... בעיקרון מזה יכול להיות? (קירור סטוק)
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 1.5 ג'יגה על לוח של via... התחלתי להעלות את הbus מ100 ל106 המכפלה היא 15 ולכן הגעתי לכמעט 1.6. כדי להמשיך את האוברקלוק בבטיחות רציתי לבקש מספר עצות ע"פ התמונה הבאה המציגה את כלח החומרה שיש לי: בנוסף לכך כשאני מגיע לחלון שבו מעלים את המגה-הרץ בביוס יש לי עוד שתי אפשרויות שלא נגעתי בהן והם: auto detect dimm\pci משהו כזה וזה היה על enabled ובשורה שנייה היה לי spread spectrum שהיה על disable האם אני צריך לשנות הגדרות אלו כדי להמשיך באוברקלוק. תודה לכל העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-
-
אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם המאוורר שמגיע עם המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE מספיק לקירור הרכיבים שבתוכו? במידה ולא, האם ישנו מקום מובנה בתוך המארז להוסיף לו מאוורר נוסף? וכך אוכל לבקש מהחברה שממנה אני קונה את המחשב שירכיבו לי עוד מאוורר? אם לא, איך ניתן להוסיף עוד מאוורר תודה רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 385 צפיות
-
-
ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה תחת הכותרת - Processors / Pro3200A+ (בתוכנת הEVEREST)רשום: Processor Properties: Manufacturer AMD Version Pro3200A+ External Clock 133 MHz [glow=red,2,300]Maximum Clock 3000 MHz [/glow] Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Socket Designation Socket-A המעבד יכול להגיע למהירות של 3000MHZ?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
1. איך אני משנה את המכפלה במחשב בעל לוח אם ECS L7VMM3??? 2. מה זה DRAM CAS# Latency??? 3. מה זה DRAM Bank Interleave???
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת A64 ולעשות לה גם OC כרגע יש לי בארטון 2500 עם OC דיי גבוהה אבל נשבר לי כבר מקירור אוורי כל הזמן רעש והמון מאווררים אז החלטתי לקנות מערכת מים. לפי מיטב ידיעתי ישנן מערכות פנימיות וישנן חיצוניות מבחינתי זה לא ממש משנה איזו מערכת העיקר שהיא תהיה בטוחה ותתן ביצועים טובים יותר מגופי קירור של THERMALRIGHT למשל ה SP למינהם. התקציב לא יותר מ800 שקלים אבל עדיף כמה שיותר פחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה כיףףףף, היום הרגשתי שקריר בחדר אז אמרתי יאללה נבדוק- פירקתי את המחשב, ניקיתי אותו מהאבק (אוי ווי...כמה שהיה שם... השתמשתי בפן -עם אוויר לא חם הפעלתי הכל חזרה , עם ההמהרות שמופיעות בפרטים- איזה פלא, המעבד בכלל על 30 מעלות, הכ.מסך על 55 (זה 9800XT!! עם קרור סטוק הוא לא יורד מ70, עם הקרור שלי הוא לא יורד מ65 בעומס -אחרי המהרה) פתאום אחרי שעה בHL2 אני רואה הוא בכלל על 57 מעלות, אמרתי חייבים לנצל את זה... הקיצר- הכ.מסך שלי (מופיע בפרטים) מעל ההמהרה הבסיסית והקבועה שלו (שוב, מה שמופיע בפרטים) מעל זה כבר מציג אטיפקטים... אבל היות והחורף הגיע לקחתי אותו לעבודה בתחום אחר (ואני אומר עבודה ולא שיאים, לדעתי אני יכול יותר בשביל להפציץ ב3DMARK אבל זה לא שווה- אני מחפש משהו שאוכל…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-