עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by T_A,

שלום יש ברשותי לוח GIGABYTE 667 ULTRA 2 (מבוסס 845PE) פעם אני הייתי מכוון אותו על 1.85 גם דרך הביוס וגם בעזרת DEFAULT V MOD ששמים קצר ב4 פינים במעבד כדי למנוע COLD BOOT שיש כשמשנים את המתח בכל מקרה משום מה לאחרונה שרציתי לעשות את המוד הזה שוב (אחרי שנה ומשהו שלא עשיתי) כי קניתי XP-90 אבל הבעבד מסרב לעשות POST עם המוד הזה (מכוון ל 1.85) אז אמרתי ניחא - ננסה בביוס אז בביוס גם כן לא מופיע לי אפשרות ליותר מ 1.75V פתאום (עשיתי עדכון אבל גם שחזרתי גירסא אחורה ( F2) עדיין אותו דבר הדרך היחידה שלי לשנות את המתח ל 1.85 זה דרך ה EASY TUNE 4 בווינדוס וזה מאוד לא יציב (התוכנה נותה להתקע) יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לשנות ל 1.85 דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  2. :s05: וזה מה שהביוס מראה לי...:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shlomo_l,

המחשב יציב כמו בלוק! הפעלתי גם Prime 95+SuperPi ו ICQ ו WINAMP הכל בו זמנית זמן רב המחשב יציב בבאס של 260 המחשב פעל הכל טוב ויפה אך בבדיקות של יציבות לא הלך... אז ככה: מעבד Amd 2500+ NF7-SL Samsung pc3200 256MB התזמונים עומדים כרגע על 3,4,4,9 אני לא האמנתי שהזיכרון הגיע למצב כזה של באס 258 המתח ללוח הוא 1.6 המקורי של הלוח! למעבד על 1.75 ולזיכרון 2.7 הטמפ': מעבד: idle : 38 use : 43 שזה כשהפעלתי את הכל בו זמנית לוח: idle : 19 use : 22 אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 51 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רציתי לברר כמה דברים 1) ליטרים בשעה - ראיתי במדריך באתר שרשום לפחות 2000 ליטר שעה אבל זה ניראה לי קצת הרבה לא? 2) משאבה חיצונית או ראש כח במים ? - כמה זה משנה מבחינת מחיר ? אתם מכירים אתרים (לא של מחשבים אלה של אקווריומים ודגי נוי? כי זה הרבה יותר זול שם (300 ליטר שעה ב 70 שקל) 3) בלוק קירוק - כמה יש הבדל בין זלמן (שעולה איזה 250) לזה של DD (שעולה יותר כמו 400) ? ואיזה בלוק אני יכול למצוא שיתאים גם ל P4 478 וגם ל A64 ? (לא חובה אני בעקרון צריך ל A64 אבל לא יהיה לי כזה עוד כמה חודשים) 4) רדיאטור- יש לכם מושג כמה כזה עולה במוסך של אופנועים? כי המחיר של פנדה לרדיאטור ניראה ממש מגוחך)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. לחץ כאן יש לי שניים בצבע ירוק ושניים בצבע אדום. הם כמעט ולא היו בשימוש בכלל, אבל נקנו לפני 4 חודשים אני חושב (זרוקים בארון). איזה מחיר כדאי לי לבקש על כל אחד? פשוט לא יודע איזה מחיר הגיוני והוגן לבקש.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by glassmoon,

אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? אם כן איפה אני מוצא דרייבר? תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  7. אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה... מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק? ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול? ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by eladbu,

עם איזה תוכנה ניתן להמהיר זכרונות ומהם הסיכונים? ברשותי זכרונות קינגססטון 256*2 400מגה הרץ PC3200 שעובדים בדואל צאנל!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by king ping,

יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  10. איך אפשר לבדוק טמפרטורת ליבה של כרטיס מסך RADEON 9200 ? ומה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה שלו? בתודה manorking

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  11. היי בזמן ש"שיחקתי" עם התיזמוני זיכרונות ניסיתי להוריד את הCL ל2. הדבר גרם למחשב לא לעלות (עשה ציפצופים וכו') הפתרון שלי היה להוציא את הבטרייה מהמחשב כדי לאפס את הביוס. השאלה שלי - האם יש פיתרון יותר פרקטי? שאלה #2 - האם ערך הCL תלוי בגורמים אחרים, כלומר אם אני יעלה\יוריד את שאר התיזמונים האם יכול להיות שהמחשב כן יעבוד בCL 2? תודה

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  13. Started by ras81,

לא שווה להשקיע עוד 100-200 שח במערכתת קירור מים? האם התוצאות לא יהיו בערך אותו דבר ? האם המערכת קירור מים לא תיהיה יותר שקטה? אין לי פשוט ניסיון עם מערכת קירור מים אז אני לא יודע עד כמה הן שקטות! תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by talmAn,

יש לי משחה טרמית חדשה פשוטה שאני רוצה למרוח איך אני מנקה את המשחה הטרמית הקודמת? אין לי גישה כרגע לאלכוהול וכל זה עם אצטון וקיסם אוזניים זה טוב?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Y.k,

אני צריך המלצה למאוורר שלא יחרוג מ 200 שקל .. עדיף פחות אפילו .. שיעשה רעש כמו פיל דוהר .. רק שיקרר .. למה גם ככה אני ישן עם מוזיקה ..אז חפיף

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. בסדרת מדריכי האוברקלוק כתוב שכרטיס יכול להתרגל לאוברקלוק אחרי תקופה מסוימת: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=overclocking_part27 האם זה נכון? אם אני על אותו אוברקלוק כבר חודשיים - אני יכול להעלות את הרף?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Arik.G,

איזה כיף זה חורף!!! 2384 מגהרץ על 30 מעלות במנוחה. החלון פתוח מאוד קר בחדר. אני עכשיו בודק טמפ' במאמץ (את הקירור אתם יכולים לראות בחתימה שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lirantal,

מה עניינים? יש לי 2 מאוורירים קטנים שעובדים ששימשו אותי בעבר למעבדים הישנים לפני שעשיתי UPGRADE על אחד כתוב: 12v 0.08a ועל השני כתוב 12v 0.9w אני רוצה להוסיף ראוסטט/פוטנציומטר כדי לשלוט על עוצמת המאווררים ורציתי לדעת איזה איזה התנגדות אני צריך בשביל הפוטנציומטר שאני קונה... תודה רבה, לירן.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by wollmann,

איך אני יודע באיזה מחלק להשתמש? נגיד ב 166 המחלק הוא 5 וב 200 המחלק הוא 6 (אם אני לא טועה). איזה מחלק לשים כשאני עושה OC ל 180 למשל? 5? שיהיה תדרים גבוהים במקצת או 6 שיהיו תדרים נמוכים במקצת? (הנתונים הם רק לדוגמא... אני רק רוצה לדעת לפי מה לקבוע אותו...)

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  20. האם תוכלו לומר לי עם איזה מאוורר מגיע המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE וכמה ואיזה מאווררים ניתן להוסיף לו. אני מתכוון ישר עם הקנייה של מחשב חדש שהחנות תרכיב לי מאווררים נוספים אותה שאלה מופנת גם למארז הבא: Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by Biker boy,

שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  22. אני צריך לשפר את הקירור במארז שלי. עכשיו יש לי קירורו סטוק על המעבד ומאווררים ג'נרים 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ו 80מ"מ בחלון שמכניס אוויר. המעבד שלי הוא על 57 מעלות בערך כרגע... יש לי מעבד AMD 2400+ יש לי 300 שקל בערך לשנות ולהחליך מאווררים וכל זה. יש לי דרמ ואני מתכנן מודינג אז אין לי בעייה להכניס מאווררים בכל מקום במארז ע"י קדיחת חור למאוורר אתם יכולים לעזור לי בזה... איזה מאווררים לקחת? איפה לשים אותם? וכל זה... תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by Jack_g,

קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  24. Started by contA-,

אהלן אנשים! אני קונה מערכת קירור מים ובלוק לכרטיס מסך אז חשבתי.. אממ עמית.. מה?..אממ עמית?? מה?? טוב פיצול אישיות אחר כך :\ קיצר חשבתי לעשות פלאש לביוס של הכרטיס מסך לביוס של כרטיס כמה שיותר מתקדם.. מה אתם אומרים עד לאיזה כרטיס אוכל לבצע את הפלאש (כאילו מהו הכרטיס מסך החזק ביותר אני אוכל לעשות פלאש אל הביוס שלו ושהוא יחזיק בלי בעיות)? איך לעשות את התהליך? כיצד מבצעים גיבוי לביוס של הכרטיס מסך? האם תוכלו לעזור לי או לתת לי מדריכים ברורים ולא מסובכים לביצוע פעולה זו? תודה מראש.. אני עצמי ועמית (עזבו אני עייף נדפקתי קצת)

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. שבת שלום לכולם.. לפני כחצי שנה ביצעתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי: nvidia geforce 2 mx 400 וכעת הזכרונות שלו נמצאים במצב של: 332 מגה הרץ והליבה שלו נמצאת במצב של: 199 מגה הרץ.. לאחרונה מתעוררת קמה בעיות קלות כמו שלפעמים המחשב טוען את הווינדוס ואז עוהלה מסך שחור ונתקע..(כשהמחשב שלי עולה יש מסך שחור ואז ישר נכנס לווינדוס..). רציתי לציין שאני גם באוברקלוק של המעבד: מ-2000 ל - 2400 (פנטיום A) רציתי לדעת מהו המגה הרץ המקורי של הזכרונות ושל הליבה לכרטיס המסך שלי אני ינסה להחיזיר אותו למצבו המקורי ונבדוק האם הבעיות נפתרו. תודה רבה לכל העוזרים!

דיונים חדשים בפורומים