עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nemo9439,

אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל.. לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון. תדרי עבודה של 9600XT. הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור. כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך. קניתי מאורר Zalman 120מ"מ. נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם.. גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר. מה זאת התופעה הזאת ומה עושים? ועוד שאלה... בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?

• 18 תגובות
    • 962 צפיות
  2. מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  3. http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp103/dp103.htm

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  4. Started by ברק,

מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.

5. Started by Imbernir,

http://usa.asus.com/products/pccomponents/cooler/gaming/starice/overview.htm מה אתם חושבים על הקירור הזה? הרבה אנשים אומרים שזה הדבר הגדול הבא (גם בקירור וגודל) ומגיע ועובר אל הביצועים של ההיטסינקים החדשים של Thermalright. אני חושב על לקנות אחד אבל אני לא מוצא שום השוואות של זה...כי זה גם די חדש. המקום היחיד בארץ שמצאתי את זה בwww.lamir.co.il למישהו יש השוואות?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by roeiw,

יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by omer1234,

אני רוצה לעשות oc לכן התקנתי omega driver והכל בסדר גמור רק שמידי פעם קופצת לי הודעה ואני רוצה שתגידו לי אם זה בעיה ומה צריך לעשות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  9. הקינגסטון הם PC-3000 וככה קניתי אותם ... זאת לא טעות הם 377MHZ שרצים על 333MHZ בלבד כי אמרו לי שעדיף שהם יהיהו בסנכרון עם המעבד שהוא 2500 עם באס 333.... אז לאיזה תזמונים להוריד אותם?? אני עושה את זה דרך הNvidia UTILITY זה בסדר נכון? הטמפרטורות אצלי הם 24-25 למערכת ו38-39 למעבד ועם הC2NGO המעבד על 32-33 אבל זה עושה לי בעיוךת שאני לא מצליח לפםתור כרגע.... ויש על הזכרונות צלעות קירור כחולות שבאו עם הזכרון.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by diesel_r,

יש לי סלרון 1.7 ghz זכרון 288 ראם וכרטיס מסך s3 graphics prosavage DDR אני יכול לשפר את כרטיס המסך שלי??? ואיך?!? תודה...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. חבל שלסידרת ה-SilentCat אין אחד של 120..... אני מחפש משהו עם CFM הגון, ורעש של עד 23 דציבלים (אני צריך 2 כאלה לשים על הרדיאטור) איזה מומלץ? בנוסף, יש ממיר בין 120 ל-92? אגב, אם יש פה למישהו 2 מאוררים שקטים כמו שאני צריך שיגיד כי באמת לא אכפת לי אם הם יהיו משומשים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by MATTAN,

היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by Master-Chipsets,

???

14. Started by pc student,

חברה יש 9200 se של st lab ביצועים לא רעים אבל לפני שבניתי לו קירור הוא כמעט עשה לי כבייה. אתם יודעים למה? עוד משהוא יש לו מהירות סטוק של 200 ליבה 333 זיכרון עשיתי אובר קלוק 320 ליבה ו440 ליבה (ddr) האם זה טוב?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by roeiw,

^^^^ תודה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. לפני חודש קניתי מחשב עם מעבד Athlon Xp 2200+ שנועד ללמוד איך לעשות OC. כיום המחשב מת, מאחר והמעבד הוא BUILDIN וה-BIOS לא תומך בשינוי ה- MULTIPLIER ניסיתי לשנות את המכפלה פיזית ע"ג המעבד. חיבורי הL1 היו שלמים ולא נחתכו ע"י לייזר לכן מה שנותר (לפחות כך חשבתי) הוא לשנות את המכפלה (פתיחת וסגירת מעגלים ב-L3). כרגע המחשב נדלק המאווררים מתחילים לעבוד הCD חושב ושם זה נעצר, מסך לא מקבל כלום הביוס לא עולה וכמובן גם הWINDOWS. יש דרך חזרה??? השינוי שניסיתי לבצע הוא לנתק את המעגל השני משמאל בחיבורי L3 כך שאני אקבל: : C : : : המקור הוא- : C : C : :=פתוח C=סגור

17. Started by ras81,

יש לי 5 מאוררים במארז (2 של 90 ועוד 3 של 80), ושאר הדברים מצויים בחתימה שלי ועדיין למרות כל זה הטמפ' היא 36. איך ראיתי שיש פה אנשים עם סביב ה30? איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by roeiw,

מזה אומר והאם זה טוב? 1510

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  19. Started by Vladgi,

יש לי את הלוח שמצויין בכותרת עם מעבד axp2600 barton,רציתי לדעת מה יתן לי ביוס פרוץ מבחינת אוברקלוקינג והוא יפגע לי ביציבות המערכת בכללי??

20. Started by J.a.C.k,

אני רוצה להוריד מהאינטרנט ביוס פרוץ ללוח שלי הקובץ: http://web21.p15131386.pureserver.info/?url=&dlid=127 השאלה שלי האם הביוס תואם ? יש למישהו ניסיון עם הקובץ? האם יש סיכון בצריבת הביוס הזה ?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  21. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pc student,

חברה אני זקוק לביוס מהסוג הזה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  23. Started by omer1234,

האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו? כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250 דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם כדאי להשתמש ב Ati Tray Tools? או שמה עדיף תוכנה אחרת? תודה.

25. Started by T_A,

שלום יש ברשותי לוח GIGABYTE 667 ULTRA 2 (מבוסס 845PE) פעם אני הייתי מכוון אותו על 1.85 גם דרך הביוס וגם בעזרת DEFAULT V MOD ששמים קצר ב4 פינים במעבד כדי למנוע COLD BOOT שיש כשמשנים את המתח בכל מקרה משום מה לאחרונה שרציתי לעשות את המוד הזה שוב (אחרי שנה ומשהו שלא עשיתי) כי קניתי XP-90 אבל הבעבד מסרב לעשות POST עם המוד הזה (מכוון ל 1.85) אז אמרתי ניחא - ננסה בביוס אז בביוס גם כן לא מופיע לי אפשרות ליותר מ 1.75V פתאום (עשיתי עדכון אבל גם שחזרתי גירסא אחורה ( F2) עדיין אותו דבר הדרך היחידה שלי לשנות את המתח ל 1.85 זה דרך ה EASY TUNE 4 בווינדוס וזה מאוד לא יציב (התוכנה נותה להתקע) יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לשנות ל 1.85 דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים