אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הוא עושה הרבה רעש יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט על זה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעיה בתכנית כתוב שהנגד הוא 300 אום וברשימה כתוב 33 אום 3 וואט מישהו יכול לעזור ולכתוב מה הוא עשה?!?!
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
1. איך עושים את ה OC ? מעלים לבד קצת קצת או שעושים שיחפש את המקסימום של הליבה ושל הזכרון ואז רק בודקים שזה יציב ומשאירים ? 2. עשיתי ע"י שאמרתי לו לחפש את המקיסמום - כמה זמן להשאיר את הבדיקה אחרי זה, כדי לבדוק שזה באמת יציב ? 3. איך מעלים את ה SHADER ? הוא עולה לבד ביחס לאחרים ? 4. ******* - בסדר הצלחתי לשמור - אבל שאלה - התוכנה חייבת להיות פועלת כדי שה OC ישאר ? 5. באיזה תוכנה אני יכול לראות את מהירות ה- CORE, MEMORY ו- SHADER ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
עדכון בעמוד 2!! יש לי מחשב בן כמעט 3 שנים עכשיו ואני מתכוון לקנות חדש בסוף השנה. עד אז אני מנסה להשאיר אותו בחיים.... כדי שהוא ישמש מחשב מישני/הורדות. הבעייה היא שהמאווררים עושים לי רעש והטמפרטורות מתפסות לאט לאט. הנה המפרט שלי: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Abit IC7(-G) (5 PCI, 1 AGP Pro, 4 DDR DIMM, Audio, IEEE-1394) Intel Canterwood i875P 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) ATI Radeon 9600 XT (RV360) 256MB WDC WD800JB-00FSA0 (74 GB, IDE) WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) TEAC CD-W552G (52x/32x/52x CD-RW) TOSHIBA DVD-ROM SD-M1402 (12x/40x DVD-ROM) הכל ארוז במארז של HEC עם מאוורר אחורי. הנה קצת טמפרטורות שאני מקבל ב-EVEREST עכשיו (ללא מאמץ מן הסתם לאחר שהדלקתי את המחש…
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי I7 860 . כאשר אני פותח CpuZ ,Real Temp וסופר פי - אני מריץ את הסופר פי על 1M ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ ( רק 10%) למה זה קורה? אני רואה גם ב CPUZ שהוא 2030Mhz במאמץ וב 1230Mhz במנוחה.. קראתי באתר של אינטל שהמעבד הזה עובד על 2.8Ghz במנוחה ו 3.4Ghz במאמץ... יש הסבר לדבר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור העובדה שאמא שלי נוסעת לארה"ב, אירוע שלא ניתן להתעלם ממנו , אני נאלץ להביא איתה כמה מוצרים ככה על הדרך. חשבתי על השילוב הזה למערכת הקיימת שלי : 1+2. חיזוק לונדטה 3. מאווררים למארז 4. לונדטה, לחץ סטטי גבוה ב60% ממאווררים של noctua 5. מתכנן לעשות חלון במארז, ורוצה לעשות אותו עצבני יש לי הגבלה של 100$/400 ש"ח, את ההפרש חשבתי להשקיע בבקשר מאווררים של זלמן (תמיכה בשישה ערוצים) שניתן להשיג בארץ (זיגזג). יש עצות לשיפור/ייעול? הכל יתקבל בברכה. ד.א. מישהו מכיר מאווררים של Panaflo? (ייצור של פנסוניק)
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שכדי לעשות אוברקלוק, יש לנעול ראשית את תדר הAGP/PCI על 33/66. תקנו אותי אם אני טועה. רציתי לדעת, הם למישהו יש מושג איך לנעול אותם? לא מצאתי שום דרך בביוס (Albatron K8X800 PRO II). עוד דבר, האם התקנת גוף קרור לכרטיס מסך מסירה אחריות? (Leadtek 6600GT)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
והכותר של XBIT הוא: Three Gems for an Overclocker: AMD Athlon XP 1700+, Intel Celeron 2GHz and Intel Pentium 4 1.8A GHz מאמר הסוקר את המעבדים שהם " רבני חן " להמהרה - מאתר xbitlabs , והלינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/3gems-oc.html/
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, כחלק מההתעניינות של בקירור מים אני קורא המון מידע באינטרנט ובחנויות ונתקלתי מס' פעמים במושג "לופ פרללי" ולפני מספר ימים הסתכלתי על ה-Apogee HD של סוויפטק וראיתי בהסברים שאפשר לעשות איתו "לופ פרללי וסיריאלי משולבים" עם דיאגרמה ותמונה. בדיאגרמה מוצג סדר החלקים שהשוני בין הסיריאלי לפרללי הוא שבפרללי המים מהמשאבה מתפצלים ל-3 יציאות (לבלוק יש כניסה אחת ו-3 יציאות שהבחיה היא עצמית באיזו יציאה להשתמש) ול-3 חלקים שונים ומתחברים ל-3 כניסות ברדיאטור (יש רדיאטור עם 3 כניסות?!) והשאלה פשוטה: מה הוא בדיוק לופ פרללי ומה יתרונותיו, חסרונותיו ודרך יישומו. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_971_498_493&products_id=32578 גללו למטה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני צריך את עזרתכם בסידור חמישה מאווררים של 80 מ"מ במארז. כרגע המאווררים מסודרים כך: שני מאווררים מקדימה מכניסים אוויר. עוד שני מאווררים בחלק האחורי מוציאים אוויר. המאוורר האחרון נמצא בדלת והוא מכניס אוויר. האם יש צורך לשנות משהו או שהכל במקום? תודה :dance:
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח חדש p4s8x-x ומחוברים אליו כרגע...5 מאוורים 1 של הספק, 1 של המעבד 2.4P, אחד על הכרטיס מסך שהרכבתי, הוא מחובר אל ה12V של ההארד דיסק והסי די רום. עוד מאוורר מחובר באותה דרך שהוסברה כרגע ואחד מחובר ישר ללוח אם. יש לי עוד מאוורר שאני רוצה לשים ויש לו 2 כבלים שחור ואדום יוצאים ממנו הוא צריך מתח 12V ו0.20 אמפר, והקצה שלו הוא חיבור של 2 (2 חורים קטנים בקצה...) איך אני מחבר אותו?? הטמפ' של המעבד והלוח במנוחה - 28 מעלות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי AC Freezer 64 Pro חדש שקניתי לא מזמן והמאוורר שלו מרעיש. המארז כולו נקי מאבק ולשמן את המאוורר נראה לי מיותר כי הוא חדש. אני לא מצליח להוריד את מהירות המאוורר באמצעות speedfan , נראה לי שלוח האם שלי ישן מידי וכנראה שאין את האופציה הזו. (ראו מפרט מחשב) האם ישנם מאווררים שקטים שאפשר לחבר ל Heat Sink במקום המאוורר המקורי??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש ואני מאמין שטוב גם יש מצב המאוור של המחשב עושה מעט רעש כזה של סיבוב די מעצבן?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי 1 -512 2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצ…
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ערב טוב. שמח וטוב לב אני בא היום לעשות איזה אוברקלוק קטן למחשב החזק שלי (2.6C) אני נכנס לביוס, משנה את ה-CPU overclock מ-disable ל-enable ולוחץ על CPU host frequency למרות שה-FSB הוא 200mhz, הוא מתחיל לי שם עם 133. מה אני צריך לעשות מפה? תודה מראש, manbot
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
בגלל החום המחשב שלי מתחרפן. הטמפרטורות עלו דיי דרמטית מאז שהתחיל הקיץ ואני לא מוצא דרך להוריד אותן. בחורף הייתי עומד על 33-34 מעלות. היום אני במינימום 43. יש לי במארז 5 מאווררים: 120 ממ מקדימה מכניס, 80 ממ מאחורה מוציאים(לא כולל ספק), 80 ממ בדלת מכניס ואחד 120 ממ מוציא אוויר (הוא לא מופעל, משום מה שאני מפעיל אותו הטמפרטורות עולול ל- 45... זה ממש מוזר אני לא מוצא לזה הסבר הגיוני...). כמו כן יש לי וולקנו 7+ מופעל על השיא עם AC3 מרוח עליו. אני נמצא באוברקלוק ל 1900MHZ, עם 1.75V (הכי מעט שעובד חלק) כל שאר המפרט מופיע בפרטים שלי... תגידו אתם... מה הטמפרטורות הממוצעות שלכם בימים אלו? למישהו יש טיפים להוריד את הטמפ'?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לוח אחד http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=262 וזה השני http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=88&salenum= ואם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק לשני כי הבנתי שאי אפשר. ודבר שני שרציתי לשאול שאני עושה אוברקלוק אז אני מעלה את ה fsb של הלוח או את המגה הרץ של המעבד עד למהירות (fsb) שבה הלוח תומך? כי קראתי הרבה מדריכים ולא הבנתי אז אני אשמח אם תענו לי על זה פה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-