עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Amir c,

אוקי חורף בא סוף סוף חיכיתי הרבה זמן לעונה הזאת במיחוחד בחדר חם כמו שלי שכל אחד יתן מעבד אוברקלוק \ בלי ואיזה קירור זה גם יכול מאוד לעזור לאנשים שמחפשים גופי קירור אני אתחיל במעלות שלי NF7-S BARTON 2500@3200 1.6V ללא מאמץ - 42~41 במאמץ- 45~46 גוף קירור : 3DCOOLER של גיגאבייט פרסמו את שלכם !

• 49 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Vladgi,

אני כרגע באוברקלוק למעבד axp2600 barton עם מתח של 1.725 ספיד פאן מראה שני מתחים של הליבה vcorea,vcoreb מה זאת אומרת??? יש כאן בעיה?צירפתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  3. Started by seffi,

יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  4. Started by The_Byter,

My crazy 9700pro : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=344933 some pix: I got a 80W TEC that is horny for the gpu..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Tycoon,

אז ככה לאט לאט מתחת לאפכם נבנו שתי מערכות לשנוי מצב צבירה או באנגלית phase change cooling system (מערכת קירור גז) הן עדיין לא גמורות יש עוד המון כיוונים למיניהם אבל כמו שאתם רואים כבר יש תוצאות רציתי לשתף אתכם בהשגים בנתיים וכבר גם אני וגם The byter פירסמנו בOCDB תוצאות יפות שאני מאמין ישתפרו אם לא במספרים אז בטח ביציבות בהזדמנות זאת אני רוצה לתת המון קרדיט לאליאור(The byter) שהדביק אותי בחיידק של OC לימד אותי המון ועזר לי רבות ואתגר של שנתיים שלו הפך בזמן קצר גם לאתגר שלי שהתגשם עם המערכות שלנו

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, במחשב שלי מותקנות תוכנות שונות שאומרות לי את הטמפרטורה במעבד ,וכל אחד כותב משהו אחר, לדוגמא בתוכנה SANDRA 2005 כתוב 25 WTF מעלות, במעבד, ובתוכנה של הלוח שלי כתוב 54 מעלות, וכך כל תוכנה. בקיצור מה לעשות. תודה-THANKS ???

• 3 תגובות
    • 381 צפיות
  7. Started by hck,

דיפדפתי קצת בביקורת, והגעתי לדף הזה ~~**~~. למה לשלם כל כך הרבה על מעבדים תותחים כשיש OC ;D ? 2.8C@3.7 A-DATA 500MHz 1:1 + PAT אתם תשפטו: . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. אז ככה אני עוד שבועיים נוסע לאירופה (טיול כללי) אז חשבתי לי (מיכוון שמחירי החלקים למחשב שם זולים נורא) אז שחבתי לקנותת לי מערכת קרור גז למחשב שלי אחת כמו שצריך הכוונה מבלי להיות לחוץ בוכל הקטע של העיבוי וכו וכו וכו וכו מישהו מכירים אתרים שמהם אני יכול להזמין את זה לארץ (ועם אני לא יזמין אז לפחות לדעית איך זה ניראה ושם ודגם וכו כו) תודה..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by andrewv,

עכשיו סוף סוף המעבד יכול לרוץ על 245mhz x14 ולעומת זאת עם Bios 26 הוא אפילו לא עלה לי על 243mhz אבל מה ... סופר פי לא השנתה 1M ב40 שניות בידיוק כמו בOC של 240mhz x14 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  10. אבא שלי הולך לקנות לו מחשב אז אני עושה איתו קומבינה שאני מביא לו את ה2.4C שלי (כי הוא לא ממש צריך יותר מזה) ועוד כל מיני רכיבים אבל זה לא ממש משנה עכשיו, בכל אופן אני הולך לקנות במקום ה2.4C שלי 3GHZ C (לא רוצה PRESCOTT, חרא לOC). השאלה שלי היא מה הפוטנציאל (בערך כמובן) שאליו המעבד יצליח להגיע, אני יודע שקצת קשה לתת הערכות אבל זה חשוב לי בכל זאת בגלל שאני גם קונה RAM חדש ואני לא רוצה לזרוק כסף על RAM לOC שהמעבד לא יתקרב בכלל למהירות המקסימלית של הRAM ומצד שני אני גם לא רוצה לקנות זכרון יקר מאוד כשהFSB יעבור את היכולות שלו ואז אני אצטרך להוריד את היחס הישיר, במצב כזה עדיף לי כבר לקנות זכרון טוב אבל 400MHZ או ממש קצת יותר ולכוון בערך את הOC כשאני מוריד מהיחס אבל אני מגיע לק…

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  11. יש לי תוכנה שהגיעה עם הלוח של MSI אבל אני מחפש תוכנה טובה שתיתן לי אינדיקציה לגבי הטמפ' במחשב, נתוני OC וכו' האם יש תוכנה אחת שנותנת הכל? תודה

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 518 צפיות
  13. התקנתי את הגוף קירור החדש של זלמן 7700 והוא כל כך גדול (מאוורר 120MM) שגוף הקירור נוגע בחלק האחורי של כרטיס המסך. האם זה משהו שאפשר לחיות איתו או שזה יכול לגרום לקצרים?

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  14. תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי שליטה כמו שאתם רואים על המאוור של המעבד ועל הצ'יפ אבל דווקא את המאוורר שעושה לי הכי הרבה רעש אני לא יכול לשנות ??? (זה מאוורר של Thermaltake עם חוט צהוב כזה שבאתר החברה אמרו לחבר ללוח אמא כדי לשלוט על המהירות שלו אבל .... כלום) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. מצאו כבר דרך כלשהי? תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by omerha,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. טוב אז אני חדש נראה לי.. וצריך עזרה באוברקלוקינג המסכן שלי חחחחח אז ככה יש לי AMD 2800XP והוא בטמפ' 85 ככה... אז סידרתי משחה תרמית הכנסתי שואב אבק ניקיתי כל מה שמלוכלך וכמה קבלים : שמתי עוד איזה מאוורר בצד פה בצד שם ועכשיו זה מסודר על 60-69 במאמץ יש לי מאוורר 2500 RPM חחחח... אסור לי לכתוב פה עם דבר כזה... בכל מקרה אני צריך המלצות לקירור אמיתי ולא אלתורים =) ומה הטמפ האידיאלית שאני צריך למעבד??? המחשב בכלליות זה amd athlon xp 2800+ gigabyte איזשהו לוח מי זוכר איזה.. עם כרטיסרשת+קול מובנה (צריך להוריד סיסנדרה או משו) 512 ram asus magic 128 ddr (Nvidia 5משהו chip) ד"א על הכרטיס מסך שמתי 2 גרילים - הזכרונות מסודרים 2 מכל צד של הכרטיס.. אז שמתי על כל צד גרי…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by sma,

אני רוצה לקנות מעבד amd 64 3000 s754. כשדיברתי עם כל מיני ספקים, אמרו לי שיש בעיה עם המאוורר שמגיע עם המעבד של amd וכדאי להחליף אותו. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. האם יש צורך להשתמש ב - Fan Mate שמגיע איתו ויכול לווסת מהירות סיבוב או אפשר פשוט לחבר את הגוף + מאוורר לשקע בלוח האם והלוח לבד יווסת את המהירות? מה יותר כדאי? יש לי לוח אם MSI NEO 2 PLATINUM SOCKET 939 תודה

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם! אז ככה.. התחלתי את האובר קלוק..כי קניתי כרטיס מסך חדש!! ג'יפורס 6600ג'ידי!! והכרטיס הזה פשוט גדול על המחשב שלי!! טוב חחח נחזור לנושא.. המכפלה שלי נועלה על 20! אי אפשאר להזיז אותה.... יש לי אפשראות בביוס לעלות מ100 עד 132... ברגע שזה על 100(שזאת המיהרות הנוכחית) אז המעבד יושב על 2000 מגהרץ..העליתי ל110..בינתים והכל טוב ויפה!! עכשיו הבעיה...ברגע שאני מעלה מעל באס של 120..שזה..2400 מגההרץ...המחשב לא עולה!.. ואני צריך להוציא את הפטריה מהג'מפר...ואז הכל טוב ויפה....השאלה שלי איך אני מצליח לעלות אותו למקסימום אובר קלוק...שזה..2.66..ג'גההרץ...? באס של 132?? אמרו לי שאני צריך לשנות את יחס הזיכרונות והמעבד...ל1:1.... איך עושים את זה? בקשה תסבירו לי עם אחרי שאני יעשה את…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vladgi,

יש לי לוח epox 8rda3+ המעבד שלי על מתח מקור במנוחה 35 מעלות,רציתי לדעת אם שווה לי לעשות אובר מכיוון שאני מרגיש בכאילו אני בוגד במעבד חח לא יודע למה אני מרגיש גם שאני הורג אותו,וגם הלוח הזה זולל מתח העלתי ל-1.775 בשביל 182fsb זה לא קצת יותר מידי!?! מתחת לזה אני לא חושב שעברתי את פריימ 95 רק עם המתח הזה,עשיתי עדכון ביוס זה יכל לפתור את הבעיה או שזה לא משנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 390 צפיות
  23. סיימתי להרכיב את המעבד + גוף קירור ורציתי לדעת מהם הטמפ' הסבירות למעבד שלי, על מנת לדעת אם הרכבתי את הכל טוב. כרגע - ה - BIOS מדווח על כ - 40 מעלות כאשר המארז פתוח - האם זה סביר? מתי אני צריך להתחיל לדאוג? ובכלל, יש באיזה שהוא מקום נתונים לגבי הטמפ' של המעבד הזה בכל מני מצבים? תודה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  24. חברת זלמן המוכרת לכולנו עם פתרונות קרור המדהימים שלה "נכנסה" בגוף קרור ה7000 שלה ותוציא בקרוב מאוד את פרח הנחושת לכרטיסי מסך! ;D יהיו קיימות גרסאות נחושת ואלומיניום-נחושת. מאוורר 70mm עם שני מצבי פעולה - Silent=1350RPM=18.5dB ו Normal=2650RPM=28.5dB. ווסת מהירות ו8 צלעות קרור לזכרונות מצורפים. גוף קרור יאפשר קרור יעיל של רכיבי הכח וPCB בגלל הצורה שלו.. נראה נחמד ביותר! גם המחירים סבירים - 40$ ו30$ בהתאם. מעניין איך הביצועים..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. יש לי IS7-E עם פרסקוט 3.0. הצ'יפסט מגיע ל-100 מעלות תחת עומס רציני, וזה לא נראה לי בריא במיוחד. מחפש המלצות לפתרון קירור שקט ורציני. תודה מראש. שי.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים