אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
bus speed:310 multiplier:x10.5 cooling:evercool buffalo טמפ' במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא 43 44
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ERROR ב CACHE 1 ממש התחילת ההרה , זה לא קורה ב CASHE LEVEL 2 , זה אומר משהו , מעבד שלי תקין !?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע שעבר התקנתי את ה-TUNIQ. בפעם הראשונה התקנתי אותו שהמאוורר עובד מלמעלה למטה, אחרי ההתקנה הטמפ' לא ירדו והחלטתי להתקין אותו מחדש. בעת ההתקנה מחדש שמתי לב שכנראה לא חיזקתי אותו מספיק אבל בגלל שהייתי עייף התקנתי אותו הפוך (המאורר לוקח אוויר מימין לשמאל) אחרי שסגרתי את הכל הפעלתי את המחשב וראיתי שיפור בטמפ' אבל עדיין נראה לי שהטמפ' יחסית גבוהה. עוד משהו מוזר הוא שאין הבדל בטמפ' בין שהמאורר על הכי גבוה לבין הכי נמוך... למישהו יש רעיון ? האם זה משנה לאיזה כיוון הTUNIQ מותקן?
-
- 17 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי P4 1.3Ghz עם זכרון 384Mb RDRAM PC800 בSISOFT SANDRA אני מקבל את ההודעה הבאה Tip T2509 - Memory bus speed seems low. Check that you are running it at the correct speed. Fix: Most modern (5x85 class or later) computers use bus speeds of 66MHz or higher. If yours is lower you may be able to increase it, depending on processor. אבל הFSB אצלי על 3X99Mhz כלומר 396 מה"צ ומאחר ו הזיכרון הוא pc800 לא ברור לי היכן הבעיה בכלל (חוץ מזה שבפנטיום עסקינן :-/) ראה תמונה מצורפת. מישהו יכול להסביר לי מה סנדרה רוצה ממני
-
חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי את הכ.מסך הנ"ל עם הקירור של אסוס ורציתי להחליף לו משחה טרמית לזו של הקירור מעבד (NUCTOA NH-D1),האם מומלץ לפתוח את הכרטיס כדי להחליף את המשחה הטרמית? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש קירור מים יותר טוב מהקירור אוויר של Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 וה Thermalright VGA Cooler V1 עד 1000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בלי להוסיף מאוורר או צלעות קירור או משהו? משהו ביתי כזה.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורומים והתרשמתי מאוד לטובה, מקווה שאוכל להשתלב אצלכם ולתרום את חלקי. המפרט הרלוונטי שלי לבעיה: amd a64 3000+ venice E6 stepping s939 dfi lanparty ut ultra-d hynix ddr400 ocz modstream 520watt האוברקלוק: cpu @ 1800/2400mhz 200/267mhz fsb 2000/2080mhz htt 1.4/1.67v vcore ddram @ 240mhz 10:9 timing @ 3-3-3-8 2.5/2.7v במצב הזה המערכת יציבה ועוברת superpi ו-3dmark עם טמפרטורות מצויינות למרות שיש לי קירור ג'נרי של thermaltake. לכן אני משוכנע שאין בעיות טמפרטורה למערכת, הבעיה נוצרת כשאני משנה את יחס הזיכרון למעבד ל-1:1 ואז אין יציבות. האם זאת מגבלה טכנית של הזיכרון הג'נרי? או שיש מה לעשות בקשר לזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס ATI Radeon HD4850 מתחמם ברמה שהיא לא בגדר הנורמלי?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מתנצל אם הייתה הודעה כזו בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. (האמת אני לא מופתע, מי יעשה OC על הכרטיס המעפן הזה). עכשיו לשאלה...יש למישהו נסיון עם OC לכרטיס מסך הספציפי? כרגע הוא ב700MHZ על הCORE והMEMORY, אתמול בלילה עשיתי OC של 850 לCORE ו800 לMEMORY, במשחק כבד (THE WITCHER) הגעתי לבערך 30 בIDLE (במקום 20 ללא OC בIDLE, כרגע למשל...רק כשהבנתי שהטמפ' שלי ממש נמוכה החלטתי לעשות OC ויש לי את הכרטיס כבר שנה וקצת). המפרט שלי כתוב בצד (אני מאוד מקווה שבקרוב חדש חדש), קירור על המסך HEAT SINK STOCK. ברמת העיקרון אני מעוניין לעשות OC כמה שיותר גבוה כדי להקפיץ את הביצועים, משתמש בRIVATUNER. תודה לכל עונה
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
כל פעם אומרים לי משהו אחר יש לי פנטיום 4 1300 עכשיו, יש לי לוח אם: intel desktop board D850GB ואין לי מושג מה הצ'יפסט שלי ואם הוא בכלל משפיע על כל הסיפור הזה... אז מה גזר הדין?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי את הערך I/O שעומד על 1.54 והוא מסומן באדום מה זה אומר על מה זה משפיע ואיך אפשר לתקן את זה? ???
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נכון יש לי בביוס כזה איפה שכתוב כמה mhz המעבד ... אם אני מעלה את זה, זה באמת יעשה לי oc אמיתי ? בלי נפילות ובלי כלום (עם קירור חזק כמובן (-: ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בתהליך של שדרוג המאוררים של המעבד, מארז, ספק. המניע: נשבר לי כבר מהרעש של המאוררים! המטרה היא שקט מוחלט! (בגבול האפשר עם קירור אויר) הדרישות הם: שקט ביותר, מיסבים, מחיר זול וללא דגש על ביצועים (המחשב לא עובר OC והמאוררים יחוברו למעגל ה-7.5V) למעבד: i5-3570K socket-1155 למארז: 120mm לספק: פתחתי שרשור במיוחד... אבל אפשר להציע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
זה לא מראה מעלות צ'יפסט , לא לוח אם , ולא מעבד. והמעלות ב-temp כתובים ב-127 מעלות! במעלות כאלה המחשב היה עולה באש!!
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב נכה נכה עלה לי 300 שקל אמרתי ניקנה בישביל ניסויים (לנתצח לפרק וכו') ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק לא איכפת לי שיישרף יש לו צג הכנס הפעל:sis 651 מעבד 1.7 ghz פנטיום 1 ו248 ראם אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול לעלות תמעבד שיחזיק לי איזה חודש ותקרטיס מסך ולא ליצחוק
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום, קראתי על OC באתר והחלתתי לנסות קצת.. אבל אני לא רוצא עדיין לדחוף את המערכת שלי עד הסוף.. אין לי ניסיון בנושא, כך שאני ממש זקוק לעזרתכם בהגדרת הOC.. אז ככה- Intel Core2 Cuad CPU Q6600 @2.40GHz Gigabyte P35-DS3P 4x1024MHz DDR2 PC2-5300 333.3MHz NVIDIA GeForce 8600 GT 1024MB DDR2 128Bits החלפתי את גוף הקירור של אינטל בגוף קירור מסוג OCZ VENDETTA (הוא טוב?) הנה הקריאות מהסנסורים שיצאו עם התוכנהHWMonitor ITE IT87 hardware monitor Voltage sensor 0 1.20 Volts [0x4B] (CPU VCORE) Voltage sensor 1 1.82 Volts [0x72] (DDR) Voltage sensor 2 3.33 Volts [0xD0] (+3.3V) Voltage sensor 3 5.05 Volts [0xBC] (+5V) Voltage sensor 7 12.16 Volts [0xBE] (+12V) Voltage sensor 8 3.26 Volts […
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קראתי את הת'רד ההוא על הLCD פה בפורום... אבל הוא לא מתקדם אז פתחתי אחד חדש.. הבנתי מהמדריכים שנתנו שם איך לחבר LCD למחשב.. אבל הבעיה שאין לי מאיפה לקנות כזה דבר... ואני רוצה לפרק מתרגומון או יומן אלקטרוני או טטריס.. עכשיו.. פתחתי את הדברים האלה.. וזה שונה לגמרי ביומן אלקטרוני היו 69 פינים ובטטריס זה היה מוזר כזה לא יודע... ובכל המקרים המסך מתפרק מהלוח ולא כמו שמראים במדריכים שהוא חלק מהלוח אני אשמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי לאנשהו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי לפני בערך חודש התחיל לי משהו מוזר במחשב החום פשוט עלה בכמות מטורפת! לפני שזה קרה החום היה ככה בקטנה על 35-40 ופתאום בדקתי באברסט כמה אני 56!! זה משהו מאוד מוזר...ואני לא מבין למה זה!? ועוד שאלה.... מה זה CPU-THRM Thorottling הסבירו לי שזה עומד על 50% ז"א שהמעבד מאבד 50% מהכוח שלו זה יכול לעזור לי במלחמה נגד החום? ואולי זה בכלל המד טמפ' נדפק?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, המפרט שלי: מארז סטנדרטי (מאייבורי V_V) מעבד AMD Athlon II X3 450 שפתחתי את הליבה הרביעית שלו לוח אם Gigabyte GAMA 78 LMT US2H אני מתכנן לעשות חור בצד המארז בכדי לשים שם מאוורר 120mm פשוט (ה 80 בדרך כלל לא יעילים במיוחד) שאלו הנתונים שלו: Frame dimension: 120 x 120 x 25mmFan speed: 1200 RPMFan airflow: 38.4 CFMFan air pressure: 1.17 mm H20Fan life expectancy: 20000/hrs 25°CBearing type: Sleeve BearingConnector: 4-pinVoltage rating: 12VCurrent rating: 0.15 ANoise level: 17.5 dB(A) לאחר פתיחת הליבה הרביעית הטמפרטורות עלו לא מעט אז אני שוקל להחליף את הקירור של המעבד. להלן תמונות של הביפנוכו (הקירור של המעבד דיי קטן, מאוורר 70mm שמגיע למשהו כמו 4000 RPM): הטמפר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לקחתי מחשב פנטיום 3 והוצאתי את המאוורר מהמעבד עם הקילפסים[המחברים בין הגוף קירור למאוורר] לקחתי את הקליפסים וחתיכתי אותם ככה שנשאר רק העמוד המחבר בין המאוורר לגוף קירור ללא התופסנים ואז הדבקתי אותם בעזרת דבק מהיר עמיד לחום גבוה. לקחתי את ה geforce 4 mx 440 64mg שהיה על 300/270 mhz הגעתי לבסוף ל 400/375 כאשר ממוצע פריימים לשניה הוא 6.486 בתוכנה AquaMark3 שלפני האוברקלוק הוא היה באזור ה4.1 ואני מרוצה מעצמי, יש לי שאלה איפה אני יכול לבדוק באינטרנט איזה מהירות פריימים בתוכנה AquaMark3 יש לכל כרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי. אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase). ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535 אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם: תודה, ומקווה לעזרה :nutty:
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-