עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 47 מעלות!!!!!!!! החדר נעים לא חם לא קר כל מה שמופעל זה 3 חלונות אקספלורר (נענע, ytv, הפורום הזה) אייסיקיו, נורטון אנטיוירוס ווווזזזזזהההההווווווו אין אפילו spy programs כי הרצתי ניקוי לפני שעהההההההה מהההההה פההההההה קורהההההה פהההההההה אני עם ספארק 7 + וסמארט פאן 2 כמו שאפשר לראות בצילום את המהירויות שלהם (רעש מפחיד...) מעבד סלרון 2.4 על לוח אסוס זה לפעמים יורד ל 43, לפעמים עולה חזרה ל 48 מהההה זהההה למה זה כל כך חםםםםם זה כולה סלרון זה לא AMD שאמור להתחמם :( !!!!!!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The_Byter,

The eagle has landed... More to come, soon...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לפי חישן חיצוני הסינק של הציפ סט ב41 מעלות עם הקירור המקורי (פאסיבי מאלומיניום) כדאי לקנות משהו יותר טוב? (לאוברקלווק) אם כן מה כדאי? Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler 68 nis Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler 79 nis Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 74 nis לפי pch...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז השאלה שלי מה הטמפרטורה , של המעבד והבורד שצריה להיות. + האם הטמפרטורות האלה טובות? Temperatures Motherboard 26 °C (79 °F) CPU 45 °C (113 °F) עריכה : יש לי אינטל פנטיום 1.7 קצת ישן... אבל עובד סבבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. OK הנה הדלת שאני רוצה לעשות לה חלון כמה שאלות. 1.מאיפה אני קונה פרספקס? 2.שאני קונה, אפשר בצורות או רק מרובע? 3.קל לקדוח בפרספקס? אם אני כבר בנושא, יש לכם רעיונות איזה שהוא מודינג לזה?

6. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sub_man,

איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by X-Style,

מעבד: AMD Athlon XP 2500 טמפרטורה: 54-55C לוח אם: Gigabyte-GA-7N400-L עכשיו... הטמפרטורה הזאת הייתה לא שהייתי באמצע משחק אלה Idle מה נקרא... בערך אבל... אז.. EranMor מהפורום אמר שכדי לי לקנות מאוורר למעבד אם אני לא טועה ועוד 2 מאווררים למארז... כי עכשיו יש לי רק מאוורר לספק ואחד למעבד... ולפי מה שאני רואה אין מקומות לעוד מאווררים במארז.. יעני אין מקום לברגים... אז.. מה עושים? מה קונים? איפה קונים? למה קונים? מה יעזור? תודה!!!!!!!!!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by INFERNO,

בקרוב מאוד הלוח KX7 333 של ABIT הולך להגיע לידי ... אני רוצה כמובן לחבר אליו מאוררים כמה שאלות : 1) כמה כניסות מאוררים יש לו ? 2) יש לי 3 מאוררים 80 מ"מ עם כניסה של 2 פינים האם זה יתאים ? 3) אם לא אז מה אני עושה בנידון? 4) כמה מאוררים אפשר לחבר ללוח הנ"ל? תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. להזכירכם, המחשב נבנה עבור החברה שלי (soon to be my wife) ששמה שלי. היא אוהבת צבע סגול וכמובן פרפרים... צבעתי את המארז, המסך, המקלדת, העכבר והרמקולים בצבע רכב סגול מטאלי במוסך. על החלון ציירתי עם צבע זכוכית, אך זה לא נראה טוב בלי תאורה. אני עדיין מחפש תאורה למארז כך שזה לא יפה כמו שדמיינתי, אבל לגבי השאר, שפטו בעצמכם (לא שזה משנה כי העיקר שהיא מרוצה )) אז הנה כמה תמונות, אל דאגה, אני יודע שצריך להוסיף אותן גם לגלריה. קלוז אפ: המארז: הנורה שכולנו שברנו את הראש איתה: תודה לכולם מאור.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. יש לי AXP 2000+(פלומינו) Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Pro DDR-RAM 256MB 3200 Samsung ספק ג'נרי מאוור מקורי של AMD עכשיו אני לא מבין מה מגביל אותי, בסדר אני יודע המפרט ממש לא משהו לאוברקלקו, אבל כל פעם שאני מעלה את הFSB מעל ל141 ואני מנסה להכנס לוינדוס, מסך כחול...עכשיו אני גם לא משתמש באף אחד מבין חריצי הPCI שלי... מישהו יכול להגיד לי למה אני לא יכול להצליח *קצת* יותר מ141...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ariebel,

וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בתחילת שבוע שעב ראיתי מכשיר זה בהום סנטר ב125שח!!! כן נראה נורא זול, אך האם הוא מספיק טוב. בקיצור קניתי אותו (אם אשבור אותו הפסדתי רק 125 שח ולא 600 מהמכשיר של DREMEL ). מבדיקת ערכת החיבורים השונים גיליתי שהיא קתנה ולא מסודרת - מגיעה בשקית קטנה - אך מספקת. בינתיים מה שניסיתי לחתוך היא HS (הלך נהדר). פרסטפקס (גרוע - שברתי שלוש דיסקיות ניסור). דלת מארז ( מצויין - חלק ונקי). גם ניסיתי לשייף את אותו HS וגם הלך מצויין. הציון שלי הוא [glow=red, 2, 300]9 [/glow] בעיקר בגלל המחיר וחוץ מזה ניתן לקנות ראשים שונים של DREMEL ויש לכם דרמל בזול.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Ewingum,

מי הם כיום הWater Blockים ה"מובילים", בשתי קטגוריות - ארץ וחו"ל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Kenny,

אני לא מצליח לעבור את ה 185fsb ניסיתי לעשות 200X11 וה windows נדפק 3 שניות אחרי שעלה.. כרגע אני על 185X11 וזה עובד חלק.. Cpu : 1.75 dimm : 2.90 הזכרונות הם בתיזמונים של 5-3-2 cas2.0 זה המפרט שיש לי : amd xp 1700 0.13 jiubh0203 Epox8rda+ Winbond BH-5 3200\400mhz 256mb X2 Vantec Aero flow Hec300watt (אין לי כמעט שום דבר שמוחבר למחשב... לא פיסיאי.. ורק הרד דיסק אחד וסידירום אחד) יש עצות? משהו? תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LinkTree,

נו - אז יש לי המון שאלות ... אני מנסה להריץ את PRIME95 והוא כל הזמן נתקע בזמן הבדיקה -תוך שהוא אומר error:sum[input]!=sum [output] .... possible hardware failure מה אתם אומרים ???

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אין לי הרבה מה להגיד..... :-\ רק שהקרדיט אני חושב הולך ל Crazy Mitzi....... אם אני לא טועה..... תודה ! אתמול בערב קצת לא היה לי מה לעשות, אז החלטתי לעשות מה ש- Chieftec לא עשו..... (מה כבר הם לא עשו ? אתם שואלים....) יש לי Dragon DA 01 BLD של צ'יפטק, שזה פול פול פול טאוור למי שלא מכיר, ומאחורה, מעל הספק, יש מקום למאוורר 90 מ"מ...... אני לא אהבתי את זה במיוחד...... בסכום הענק שהייתי קונה מאוורר 90 מ"מ לשם, שאני בכלל לא צריך, הייתי מעדיף לקנות 120 מ"מ לרדיאטור החדש..... אז מכיוון שלא רציתי את המקום הזה למאוורר, החלטתי להפתר ממנו... עכשיו הקטע - איך להפתר ממנו בלי להרוס ולשנות יותר מדי את המארז היפה...... עכשיו תראו את העבודה תהנו ! …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני רואה לא מעט ת'רדים דומים לזה אבל אף אחד לא ממש נוגע בבעיה שלי... אני מצטער אם אני חוזר על שאלות שכבר נשאלו, אבל לא מצאתי פתרונות עדיין... כמו שאפשר לראות במפרט שלי: AMD 1800 Volcano 7+ (ע"ג שכבת nanotherm) - כרגע עובד על מהירות מקסימלית! מארז Enermax fs-710b עם שני מאווררים (80מ"מ) שמכניסים אוויר מקדימה למטה ושניים (80 מ"מ) שמוציאים אוויר מאחור מתחת לספק. לזכרון שלי אין קירור מיוחד. שלושה דיסקים קשיחים (שניים מהם 7200) דואגים לחמם את האווירה. שלושה כבלי ATA מקופלים ודחוסים כמה שאפשר הצידה. בימים חמים (כמו היום) טמפרטורת המעבד שלי עומדת על 56-57 והלוח על 40-41 - ב- IDLE! בבדיקה בת 10 דקות שעשיתי סתם (עם התוכנה החביבה לחישוב הפאי), הטמפרטורות עלו ל- 62/44. החדר שלי לא מ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Jack_g,

קיבלתי את ה SK7 ויש בו 4 זוגות של תופסנים למאוורר הבנתי שזה ל 80 70 60 ו 50 מ"מ תקנו אותי אם אני טועה בכל אופן לקחתי את הזוג הכי גדול השחלתי ל חורים שיש בחלר התחתון של ה SK7 ואני פשוט לא יודע איך לסגור אותם על המאוור שיחזיקו אותו. בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. יש לי מעבד אינטל 1.7 ווילימט עם HSF COOLERMASTER COPPER FAN 2500RPM והטמפ שלי להלן: במאמץ של משחק עלוב וישן כמו קאונטר שאין בו הרבה 3D זה כלומר אם אני יריץ ספלינטר ישרף המעבד ובמנוחה שאני גולש זה ככה: אני יכול להרגיש את האיטיות של המחשב זוחל עם המעלות האלה.. עכשיו, יש בחנות "כשיוף" בירושלים משחה טרמית של 5 שקל מעבירה חום כזה.. זה יעזור? זה טוב שיהיה? והשאלה הכי חשובה, וולקנו 7 פלוס יקרר את המעבד הזה? למי יש את המאוורר ויכול לתת חוות דעת? אין לי כסף להוסיף לוונטק המצויין הוולקנו האפשרות היחידה שלי תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by darkstar_,

שלום אני חדש בפורום וכרגע הצטרפתי. אני מחפש שלושה דברים: 1)תוכנה פשוטה שתראה לי את החום של המעבד. 2)מה לדעתכם אני יכול להפיק מ athlon 1900xp עם אוברקלוקינג מקצועי? 3)איזו מערכת קירור כדאי לקנות? האם כדאי להכין מערכת קירור של מיים? איפה אני משיג בלוק מיים?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כרגע שניי סטיקים של 256 מגה CORSAIR PC3000 אני מתכוון להחליף ל שניי סטיקים של ל שניים של 512 ואני מתלבט מה לקחת: 1. GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אחריות לכל החיים 2. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR אבל זה בלי גופי קירור והם יותר יקרים ב40 ש"ח משהו כזה,ואני לא יודע איזה שבבים יש עליהם. אחריות לשנה. שאלות: 1. הזיכרון לא ישמש ל OC מכיוון שהוא כבר במהירות של 400MHZ ואני עובד על באס 205 כך שזה לא OC ענקי והתיזמונים זה 6 3 3 CAS2.5 שניי דגמי הזיכרונות יעמדו בזה נכון? 2. זיכרון GEIL יעמוד בבאס יותר גבוהה מ400 או שלא? תודה מראש לכל העוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נתונים על המחשב: לוח אם- gigabyte 8pe667 ultra 2 מעבד-p4 2400 אני חושב שהוא B ולא a איך אני יכול לבדוק? קירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, שאני חושב שמגיעים עם המעבד. קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר. זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2 כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400 ספק של- CODEGEN 300W יש לי עוד מקום בחלק האחורי של המארז למאוורר 80mm שאני יוסיף בקרוב.. כמו שהבנתי זכרונות מסוג זה יכולים להגיע למהירות באס של 166MHZ אבל מישהו בפורום אמר לי שזכרונות מסוג טוב יכולים להגיע אפילו עד ל175MHZ. וכמו שאני יודע סמסונג נחשבים איכותיים. אתם חושבים שאני באמת יוכל להגיע ל-3150MHZ? באיזה קצב להעלות את הבאס כל פעם? ואיזה מאווררים להוסיף או להחליף?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MW,

מה יותר עדיף מבין השניים קירור מים? אמרו לי שיכול להיות ידפק משהו בקירור מים ואז הלך כל המחשב... אז מה עדיף לקנות 5-6 מאווררים? או מערכת קירור מים...? תודה על העזרה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dino,

אם אפשר לציין גם את הטמפרטורה ואיזה מעבד וקירור שמתם זה יהיה מצויין.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.