אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא: CORE2DUO 6400 DFI INFINITY 975X\G G.SKILL 2X512 DDR2 800MHZ ANTEC SMARTFAN 500W אני מעוניין לעשלות מ 2000MHZ ל 3000MHZ... שמעתי שזה פשוט וקל לעשות את זה בעזרת הקירור סטוק של המעבד... הדבר היחיד שאני מבקש שתעשרולי שלב שלב מי שמכיר את הלוח איך ואיפו לשנות...בבקשה אני כבר הרבה זמן מעוניין לעשות את זה.... תודה לכול העוזר...
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי מארז עם מאוורר בדלת בצד ושתיים מאחורה מתחת לספק ואחד מקדימה וכולל המאוורר של הספק סה'כ 5 מה אני רוצה לדעת איל הכוונים צריכים להיות בכדי להפיק את האיוורור הכי יעיל ללוח ולמעבד ולהגיע לטמפרטורות טובות יותר אני יודע שיש חצים למאווררים אבל אני לא יודע אני לכוון אותם בבקשה בלי התקפות וירידות אני חדש באתר ובלי נסיון אבל בכיוון הנכון אוקיי אני ינסה תודה
-
- 2 תגובות
- 386 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה בסדר ששמתי את המחשב נייד שלי מעל מאוורר ענק כדי שיקרר אותו? הטמפ' ירדו ב20 בממוצע אבל זה בסדר ולא יכול לגרום לבעיות במחשב? חשבתי אולי המאורר יכניס לתוך הנייד את החום ולא יתן לו לצאת החוצה כי הרי הנייד מעליו יש משהו בזה?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 8800GTS של MSI אמרו לי שהעלתי אותו גבוהה מידי וזה יכול להזיק הטמפרטורות המנוחה: 55/65/51/55 עוד דבר שרציתי לשאול: אחרי שעשיתי OC לcore והעלתי את זה ל 660 זה העלה רק ב performance 3D ושעשיתי לזיכרון זה העלה לכל 3 העמודות
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה איזה עידכון שהיה גורם לפחות מאמץ על הציפסט והמעבד. מה שגרם לירידה משמעותית במעלות שנפלטו מהמעבד והציפסט בזמן מנוחה. עידכון זה מתאים לבעלי ציפסט nForce2. אז למי שיש מידע לגבי העידכון או התוכנה מוזמן להביא לדיון זה. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש פה למישהו ניסיון איתו? קיבלתי אחד בחינם אומנם בלי רגליים לחיבור לסוקט אבל את ז אפשר לסדר על ידי כמה ברגים ופס פרספקס איך הוא בכללי? זה שהוא רועש הבנתי זה לא מפריע לי גם כשה הוא על 4500 סל''ד.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אחרי כמה נסיונות ובעיות התברר למה לוח זה מצד אחד יכול ומצד שני אינו יכול לבצע OC , הפוטנציאל של הלוח ממש טוב, וכן אחרי כמה ניסונות וללא מאוורר טוב אשר בקרוב יגיע ויפתור את הבעיה הלוח מסוגל לעבוד על יותר מ 133 (133:133:33) אבל עליה וקוץ בה, אחרי כיבוי המחשב התברר ששוב לא מסוגל המעבד להגיע למהירות של 1.6GHZ, ושוב חזר ל 1.52V ב CORE ולמרות שבביוס מוגדר לו 1.62V הוא לא עובר את 1.52, הפתרון הזמני שמצאתי ודי מסורבל, קודם כול להעלות את המחשב ב 1.62 או 1.67V על 128:128:43 במהירות 1534GHZ, אחרי שהXP עולה , עולה גם ה VCORE ל 1.69 או 1.67V ואז צריך לעשות RESET ולשנות בביוס ל 133:133:33 וזה רק ההתחלה כי אפשר יותר אבל לא ניסיתי בגלל בעיות חום כהראה צריך לדבר עם ASUS לתיקון הבעיה בלו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יש לי כרטיס מסך אולי אתם יודעים כבר radeon 9200 se st lab אבל הגרסה הקטנה יש לי בעיהמאז ומיתמיד הכרטיס מתחיל לבעור ומדי פעם לעשות בעיות אני הסברתי לאבא שלי שצריך לעשות משהוא אבל הוא אמר שהחברה צריכה לבנות גופי קירור סטוק לכרטיס ואמור לעשות עבודה טובה בכרטיסים החזקים זה נכון אבל באמת,אני חשבתי להתקין tt extreme spirit רק בעזרת הדבק כי יש לי בעיה עם הקליפסים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מה שתכננתי Smart Fan 2 * 4 +Funbus ,מכניסים אוויר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 המאוורר שבדלת ושתי המאוורררים מאחורה הם המאווררים שבאים עם הRaidmax 868,מוציאים אוויר. המפרט: A64 3000+ Clawhammer Epox 8KDA3J A-DATA 512Mb 400MHZ XFX 6800NU המעבד עבור אוברקלוק של 200Mhz והכרטיס מסך בין 100-150Mhz לזכרונות ולליבה.
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה במהירות האפשרית! תודה לכולם, ניר.
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות במפרט אני האצתי את המחשב מ2.33 ל 3.50 GHZ יציב בלי בעיות זכרונות גם מ800 ל 1000 יציבים לחלוטין. החלפתי כרטיס מסך ומאז אני לא מצליח להאיץ שוב למהירויות האלה .. כרגע עובד בסדר על 2.8 GHZ הכרטיס שהחלפתי מ8800GT ל 9600GT (סיפור ארוך) רציתי לדעת אם זה יכול להיות מתח? ספק כח? יכול להיות ש9600GT צורך יותר מתח? או שיש הקשר בין הדברים והכרטיס מסך כן יכול להגביל בדברים כאלה? יש לי ספק 400W שבא עם המארז EZCOOL תודה לכל העונים!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את המתח של המעבד שלי, ואני מבצע בדיקת יציבות על ידי prime95 אחרי כל הורדת מתח, כדי לבדוק איפה נמצא הגבול. בהורדה האחרונה, ולאחר שלוש שעות של prime95, שמתי לב שאחת הליבות [Worker #3], הפסיקה לעבוד. הנה ההודעה של פריים: אשמח לדעת אם יש קשר להורדת המתח, או שנתקלתי כאן ב"סתם" באג.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אני רוצה שיהיו לו שני מאווררים אז אפשר להשתמש גם ב92 מ''מ כי רשום באתר של TT שהמאוורר בגודל 90 מ''מ ?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
או בכלל Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU ....תודה...
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה זה אומר תזמונים של זכרון, האם אצלי זה בסדר? והאם אובר קלוק למעבד אוטומטית עושה אוברקלוק לזכרונות ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרונות שעושים 660MHZ יציב על 2.5-3-3 (TCCD on BP PCB ) אני על מעבד וניס 3000 (E3 שבוע 23 ) שעושה 2700MHZ יציב בלי בעיה ב 1.52 עכשיו הבעיה : כשאני על מכפלת מעבד 4 ועל באס 300 עם יחס של 1:1 ( כמובן שהורדתי מכפלת HTT . מהירות המעבד היא 1200MHZ ) הכל עובד יציב ! אבל כשאני על מכפלה 9 ובאס 300 עם יחס של 1:1 ( מעבד על 1.55 - יותר ממספיק ) אז אני מקבל קריסות תוך כדי טעינת הוינדוס אותו דבר עם מכפלה 8 ובאס 330 מישהו יכול להושיע ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: AMD ATHLON 3500+ עם קירור TT BIG TYPHOON ו 512MB CORSAIR CL2.5 X2 ו eVga Geforce 6800 GS רציתי לשאול עם גם להם כדי לשים קירור מסויים ... כי אני משחק המון במשחקים והמחשב דלוק 24/7 .... ואם כן .. איזה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
[tt]שלום לכולם ! קודם כל אני אבהיר שאני לא מבצע OC לשום רכיב וכל הרכיבים שלי על מהירות STOCK. העיניין הוא שהמאווררים הג'נריים שלי מרעידים לי את המארז וזה עושה המון רעש!,לפעמים זה מתחיל להרעיש באמצע הלילה וזה מעיר אותי. אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך מאווררים טובים אך שקטים+פילטרים.(2X80 , 1X120)[/tt] כמו כן אני צריך שהרכיבים שאתם ממליצים עליהם כולם יהיו מאותה חנות כדי שאני יעשה קניה מרוכזת (יש חנות חוץ מהדובים שמוכרת פילטרים?) וכמובן איך לא...שלא יעלו לי יותר מידי כי זו הוצאה לא מתוכננת לפני קניית כ.מסך חדש וזה מעקב אותי בקניה. תודה! נועם
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד כמו שלי (e8400) ואצלו הטמפ' של המעבד היא בממוצע 10 מעלות פחות משלי!! אצלי הטמפ' של הליבות היא בין 44 ל49 ואצלו היא בין 33 ל 38 מעלות. מה שהכי מוזר זה שלו יש רק קירור סטוק של המעבד ובלי עוד מאורר מול הלוח אם ואצלי יש את הקירור סטוק + מאורר 120 מול הלוח אם ועוד מאורר 80 מילימטר שזורק אויר על המעבד וגם החלפתי משחה טרמית. שנינו ללא oc (הוא בכלל לא יודע מה זה...) דרך אגב שנינו בודקים בעזרת realtemp (הגרסה הכי חדשה) ולא נגענו ב TJmax בתוכנה. מה יכולה להיות הסיבה? אני כבר משתגע מזה עוד משהו קטן שאני לא חושב שאמור לעשות שינוי בטפרטורה אבל בכל מקרה אני ארשום זה שלי יש vista ultimate ואצלו xp professional
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-