עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום , רכשתי בששון את ה-Maze4GPU בתקווה להתקין אותו על ה Abit RADEON 9600xt שלי , אך יש בעיה, כאשר אני מנסה להרכיב אותו , ישנו רכיב אלקטרוני שחוסם את ההצמדה של הבלוק ל-GPU... באתר שלהם רשום שזה תומך בכל הרדיאונים (לא כולל ה-All in Wonder) ומכאן שזה אמור לעבוד. מה עליי לעשות? האם להחליף אותו בדגם אחר או לשייף קצת את הפינה של הנחושת? (נ.ב. אני צריך רק עוד איזה 2-3 מילימטרים כדי שזה יעבור ויעבוד...) תודה.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by integral,

:yelclap: חבל"ז. ועולה חצי מ FX55. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 52 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by djtourist,

שלום... בקורב עוד חודשיים אני הולך לקנות מחשב חדש.. המעבד שיבוא עם המחשב יהיה AMD 64 3100 אני רוצה קירור טוב של המעבד... לפני כשנה וחצי קניתי מחשב ואיתו שמתי קירור של זלמן: CNPS6000CU הטמפרטורה של המעבד נכון לעכשיו בחורף היא על 48-אני מדבר על מעבד amd 2500 barton זה נחשב לקירור טוב??? ראיתי פה הצעה של הקירור של זלמן הzalman 7700cu מה כדאי לשים קירור למעבד שלי אשמח לקבל תשובות תודה.

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  4. Started by RunX,

שלום. מצטער על ההצפה האחרונה של הפורום בדרך לפתור את בעיית החום שלי. בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות. בעקבות כמה הודעות וביקורות שקראתי על המע' קירור מים שרציתי לקנות אני מניח שאני לא יקנה, כי אני רוצה משהו עמיד, טוב, שעושה את העבודה כמו שצריך (ולא אכפת לי לגבי רעש). אז רציתי לשאול האם אני יכול להרכיב את המאוורר הזה של TT במקום המאוורר שעל המעבד שלי ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 וכמו כן רציתי לשאול איפה הצלעות האלה מתלבשות ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 כי יש לי צלעות קירור על המעבד, אבל פשוטות מאוד והם כאלה שבאות אם המעבד ככה שהם קטנות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  5. יש לי פרסקוט 3 GHZ והמחשב על 65 מעלות בזמן מנוחה.. אז חסכתי לי 400 שקל ויום חמישי אני הולך לקנות ב ZigZag מע' קרור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 אממ.. למישהו יש אולי איזה מדריך איך להרכיב את המע' הזאת ? ד"א, הביצועים שלה יהיו טובים יותר או לא טובים יותר משל קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by gggilad13,

איך הנתונים האלה שקיבלתי בMBM5? המערכת היא: P4 1.5 GHZ לוח MSI 850 128 RDRAM דיסק 40 GB צורב DVD פלופי

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב. כרגע יש לי את המערכת הבאה: מעבד: intel 2.6C לוח אם: abit ic7 זיכרון: הולך להגיע ב10 לראשון גיגה Gskill tccd ספק כח: antec true power 430W (הולך להיות מתי שהו antec neopower 480W) רק מה המעבד שלי מסריח בOC. הוא לא רוצה לעבור את ה258 באס... אז אני רוצה להחליף מעבד, חשבתי על להזמין מEBAY את ה2.4C שהוא אמור להיות מעולה לOC אבל הבנתי שיש רק סטפינגים מסויימים שהם טובים לא? איך אני יכול לדעת האם מה שאני קונה הוא טוב או לא? איזה סטפינג אני צריך לחפש והאם יש עוד מעבדים טובים לOC בסוקט 478?

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אתם יכולים להמליץ על לי על משהו ? ???

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by Vladgi,

יש לי את המעבד שבכותרת עם לוח אם של epox 8rda3+ זכרון geil value 512 400mhz ddr בקיצור ניסיתי להביא אובר של 200 באס וקודם המחשב לא עלה על מתח של 1.75 עכשיו פתאום הוא כן עלה וזה אחרי שהעלתי את התזמונים ל-3-4-4-8 הוא עלה אבל לווינדוס הוא לא הגיע,על התזמונים שהלוח אם קובע הוא לא מגיע לפוסט בכלל....(מומלצים 2.5-336) יש למישהו מושג מה הבעיה כאן?הזכרון עובד כאשר המעבד בבאס של 166 (עובד ב-200mhz יענו יחסים שונים)אבל באובר נראה בכאילו המעבד מסתדר מצויין והזכרון לא נותן למחשב לעלות?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הכוונה לכל הביוסים שעברו מוד כמו שיש ל-NF7 למישהו יש ביוסים כאלה?? יש בכלל כזה דבר??

• 2 תגובות
    • 377 צפיות
  12. Started by BornExtreme,

ראיתי שגם קוראים לזה over clocking מישהו יכול להסביר לי מזה וזה מאוד יעזור אם יוסיפו את זה ל-FAQ... תודה!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ??

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

אני בOC ל3.0 מ2.66 וזה לא נותן לי לעלות יותר לא יודע למה המעלות דיי נורמליות ואין לי מושג אם זה אולי הזכרונות או שאני עושה משהו לא בסדר.... המעבד נמצא על 1.6V הזכרונות על 2.65 בתזמונים של 2.5-3-3-7 שזה הסטוק.... אולי התמונה הזאת תעזור: http://planet.nana.co.il/bdz/oc.JPG

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by cold,

המפרט: AMD 2500+TR ALX800 w/SF2 Abit NF7 V2 SAMSUNG PC3200 TCCC R9700 NP 128MB HEC 300W עכשיו, אני לא מצליח לעבור את ה210FSB (עושה POST אבל הווינדוס לא עולה), אומנם לא ניסיתי לעלות מתחים יותר מ1.7 למעבד ו2.8 לזכרונות אבל עדיין אני חשב שהמפרט מסוגל להגיע לתוצאות טובות יותר, החזרתי את התיזמונים לSPD ועדין לא הצלחתי לעבור את ה210 FSB, האם שווה לי להסתכן במתחים גבוההים יותר או שיכול להיות שיש רכיב מסוים שמגביל אותי? עידכנתי ביוס לD23-3D ועדיין אין כל שינוי... תנו לי את כל האפשרויות שיכולות להגביל אתי בבקשה, תודה. עריכה: טמפ' המעבד במנוחה 35 מעלות ובמאמץ 42.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP ??? או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ?? :s05:

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

אהלן,היום אבא שלי קנה מחשב חדש,דומה לשלי אבל לי יש סטיק יותר של זכרון,וכרטיס מסך אחר. ולעניננו מה דעתכם על התוצאה? http://service.futuremark.com/compare?2k3=3482295 זה הדבר הראשון שעשיתי כאשר קיבלנו את המחשב

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by מהיר,

שלום לכולם החלפתי קירור לכרטיס מסך והגעתי לתוצאה הזאת ורציתי לדעת אך היא יחסית לכרטיס שלי ?? ומשום מה אני לא מצליח לעלות את התוצאה ל ORB... מישהו יודע למה ?? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by evy,

כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. יש לי מחשב P4 2.6C@3.2 במכפלה 250 ויחס הזכרונות הוא 5:4 והם עובדים רגיל . הזכרונות הם של ELEXIR (ג'נרי נראה לי ) עכשיו המחשב יציב אבל אני מעוניין להמהיר את הזכרונות כי הם יכולים עוד אבל לא הרבה . השאלה היא איך אני עושה את זה, זה אפשרי בלי לשנות את המכפלה? ושאלה 2 . אני עומד להזמין דרך חבר את הזכרונות האלו מNEWEGG האם זה משתלם או שיש דברים אחרים בסביבות המחיר הזה . לחץ כאן

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  21. שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 - 3 GHZ עם לוח אם אינטל רוקלייק, עם זיכרון 2x256 של kingston. המחשב די חדש יחסית, נקנה ב 1/10/2004. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 XT של חברת ספייר עם 256MB. עכשיו יש לי בעייה רצינית. נכנסתי לביוס המערכת וכתוב לי שהטמפ' של המעבד היא 65 מעלות. למרות שכתוב ב everst שהטמפ' היא 52 מעלות. בעייה נוספת היא, שכל פעם שאני מפעיל משחקים כבדים הכרטיס עושה VPU recover או שברוב המקרים המחשב פשוט נתקע, אין תזוזה, אין סמן עכבר, אין כלום. דבר אחרון ששכחתי לציין : הוספתי בנוסף למע' קרור שקיבלתי מהיצרן גם שתי מאווררים 10 סנטימטר (ממש גדולים) שאלה ראשונה : זה חם מדי ? האם יש לי בעיית קרור ? שאלה שנייה : האם החום של המעבד משפיע על הכרטיס מסך ? האם אני צריך לקנו…

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  22. הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by Torn,

יש לי את הכרטיס הזה של אסוס: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3074 כמו שאתם רואים הקירור סטוק נראה חיה רעה, עכשיו הבעייה היא שנראה לי שהוא רק נראה ככה... כי אני לא מצליח לסגור יותר מ438 לליבה , ו760 לזיכרונות מבלי לקבל ארטפיקטים! הגדרות הסטוק הם 412 לליבה ו730 לזיכרונות... עכשיו הכרטיס בכלל לא מתחמם, אחרי שעה של משחק בדום 3 הליבה עומדת על 52 והזיכרונות על 49... אז למה אני לא מסוגל לסחוט יותר מהכרטיס הזה? שווה לי לקנות קירור אחר?

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by yot,

כנראה המערכת הכי חזקה שיש כיום (מחשב ביתי)... Athlon64 FX55 Cooled by Chilly 1 Phase Change System @ 3468 MHz (289x12) 2x512MB GSkill TCCD PC3200 @ 289 2,5.3.3.6 2xGF 6800U SLI Cooled by DangerDan Water Cooling System MSI nF4 SLI Mobo 3dMark03 Score about 23600 3dMark05 score about 11300 Pushed to the Xtreme @ See yourself

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by McLarenF1,

שלום קודם כל המפרט שלי הוא : 1700+AXP , הוא 0.13 מיקרון קירור רגיל לוח NF7-S זכרונות TWINMOS 512MB 333MHZ ביוס אחרון , 27 הבעיה שלי היא זה שאני לא יכול לעבור את ה2000MHZ ב2000MHZ הכל עובד לי טוב , גם במשחקים גם בהכל כשאני עובר טיפה את ה2000MHZ מתחילים להופיע לי ERRORים במשחקים וכל השטויות האלה עד עכשיו העלתי את הבאס ל166MHZ ואת המחפלה ל12 וגם העלתי את המתח במעבד ל1.7 עכשיו למשל אני מנסה לעלות את מכפלה ל12.5 ואת המתח ל1.75 אבל זה מתחיל לעשות לי בעיות אז אני מפחד לעלות עוד את המתח , כי נראה לי שהוא כבר מגיע לגבול , לא ? ניסיתי גם לעלות את הבאס , העלתי ל174 וזה גם התחיל לעשות לי בעיות אגב , עד עכשיו הטמפ' של המעבד לא עברה את ה48 מעלות שמעתי שאפשר לעבוד גם ב60 , אז לא נראה…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.