עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hp1610,

הי, לאחר הרבה היסוסים התחלתי להמהיר את המערכת שלי (ראו מיפרט) ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר עבור FSX (הפלייט סימולטור החדש של מייקרוסופט). כרגע המערכת עובדת בצורה יציבה במהירות של 3.2GHZ עם תוספת מתח קלה לזכרונות. המערכת לא נבדקה תחת אחת מתוכנות העמסה אלא פשוט עובדת מספר שעות ב FSX כאשר שתי הליבות מועסקות ב 80-95%. ולשאלתי - טמפ' שתי הליבות היא בסביבות 37 במנוחה, 40 עם אפליקציות קלות (OFFICE) ן53-54 לאחר כמה שעות משחק ב FSX (שתי הליבות ב 80-95% עומס). טמפ' הלוח היא בסביבות 47-49 מעלות. האם הטמפ' הנ"ל סבירות ובטוחות בעבודה לאורך זמן? תודה מראש, HP

2. Started by kipi25,

שלום, איפה בביוס נמצאת האפשרות להוריד את מכפלת המעבד? יש לי את גרסת הביוס האחרונה - 0804. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by matteo,

אוקיי לא בדיוק הכנת אז זה התחיל ככה יש לי ספק ישן שהחלפתי לפני כמה ימים עכשיו התחלתי לבדוק בקשר למאוררים כי המחשב התחיל להתחמם עלה לי רעיון הרי בספק יש מאורר נכון? אחחחחחחחח פירקתי תספק הוצאתי תמאורר ותלשתי את החוטים שלי מהלוח האלקטרוני חיברתי את זה לחיבור שלצערי אני לא יודע את שמו חחח זה לא 4 pin / 3 pin connector זה חיבור שבא בפיצול מזה של הכונן דיסקים קיצור חיברתי את החוטים בצורה פרימיטיבית ויש לי פה מאורר חחחח לקח לי איזה 15 שעה כל החרטא בראסמי אני ממליץ לכל אחד שיש לו ספק ישן לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by kobibo,

רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by saar,

שלום ברשותי מעבד AMD 1.33 ולוח אם של ASUS A7V. טמפרטורת המעבד נעה סביב 60-65 מעלות באופן קבוע,לעומת טמפרטורת הלוח שלא עוברת את ה 35 מעלות. כרגע ברשותי מאוורר של spire אשר קיבלתי עם המעבד. מספר שאלות: 1.האם הטמפרטורה נורמלית? (המחשב עובד 24 שעות ביממה). 2.איזה מאוורר מומלץ למעבד הנ"ל והיכן ניתן לרכוש אותו? 3.בתוכנת העזר אשר קיבלתי עם הלוח ומראה את הנתונים על המעבד והלוח כתוב : CPU Fan below threshold יש למישהו מושג על מה מדובר?? בתודה מראש סער.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Dunul,

שלום, אני מחפש תוכנה איתה אוכל לבדוק את הטמפ' של הכ. מסך שלך, ואני לא מעוניין בEVEREST. תודה. עריכה עם שאלה חדשה: ברשותי eVga GF 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED. לפי EVEREST אלו הטמפ' שלי: GPU MEMORY - 63 GPU AMBIENT - 59. כל זאת במצב מנוחה. האם אלו טמפ' נורמליות?

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת אם מישהו בנה מערכת קירור מים למחשב לפי המדריך באתר ואם כן האם שווה לבנות אותה ואיפה אני יכול להשיג בלוק מים למעבד וגם לכרטיס מסך (ולעוד מקומות אם יש לכם הצעות ) אני מחפש חנות באזור הקריות או חיפה הנה המדריך(http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool) תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by 1ca1,

שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by TYCOONMAN,

שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by ynets14,

האם הטמפ' של הליבות של המעבד תקינות? לוח אם Gigabyte ep45 dsl מעבד-e8400 מארז NZXT tempest air king עשיתי OC קטן של 3.4 MHZ והעלתי את המתח ל1.168W מתחת לזה המחשב קורס נ.ב המחשב סופר נקי מאבק +החלפתי משחה טרמית לפני חודש.. וגם סידור הכבלים אינה מפריע לסירקולוציה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חבר שלי נתן לי בחינם רק את הHeat sink של הולקנו 7, בלי המאוור. המקום היחדי שאני הולך לנסות את זה, זה על המחשב המשני שלי, שכרגע יש לי בו דורון 800@1066 והוא עומד על 39-40 מעלו צלזיוט עם VOLTAGE של 1.825 וזה עם מאורר והיטסינק SPIRE רגילים. אני מבקש רק ממי שיש לו את ההיטסינק, ויכול לעשות הערכה לענות על השאלה הבאה: אם אני אשים את מאורר הSPIRE שיש לי כרגע על ההיטסינק של הVOLCANO 7 עד כמה כל העסק יהיה אפקטיבי? כי אני מאוד סקפטי לגבי מוצרים של TT, ולכן אני לא יודע אם הוא שווה את כל הטירחה הזאתי.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי כמה לוחות ל C2D שאני מעוניין בהם, והצלחתי לצמצם את הרשימה לשניים הבעיה שאחד הוא ציפסט 975, והשני 965 היות ואין לי מושג מה הטמפ' של כל אחד מהם, אולי אתם תוכלו לעזור... וככה אני אחליט

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  13. ניסיתי את F9 של Arctic ואת ZM-F2 של Zalman והם מרעישים כמו אוהדי בית"ר ירושלים. איזה אלטרנטיבות יש?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום לכולם אילתרתי צלעות קירור על-ידי חיתוך גוף קירור של מעבד ,את הצלעות קירור בכוונתי לחבר בחיבור קבוע לזיכרונות של כרטיס מסך ישן שבכוונתי לעשות לו המהרה, בשוק יש מגוון מישחות טרמיות ,השאלה היא- האם יש משחות טרמיות שהן גם בעלת יכולת הדבקה ואם כן מה היא המשחה הטובה ביותר ואיפה ניתן להשיגה הערה:ידיד שלי סיפר לי שהוא שמע שיש 2משחות טרמיות שיתכן שהן גם מדביקות אחת בשם נאנו טרם בלו והשנייה ארקטיק אלומינה אז אם למישהוא מכם יצא להשתמש במשחות האלה או אחרות לשימוש דומה אני אשמח לשמוע על הניסיון שלו ,לטובה ולרעה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הוא מרובע כזה, חשבתי לשים על הזכרונות שעל הכרטיס מסך אבל הוא לא בגודל יש איזה דרך לחתוך אותו? עם איזה כלי? וצריך לשים דבק טרמי? כי אין לי דבר כזה ומעולם לא שמתי גם. כמה שאלות.. זה רק יכול לעזור? זה לא יכול להרוס משהו עם השנים שזה עם דבק טרמי וסינק? וכמה אחוזים זה אמור להוריד מהחום? ואיפה לקנות דבק טרמי? ב KSP? איפה הכי זול? אני מראשל"צ אז אל תציעו מחיפה או מקומות כאלה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by iveco,

מה הטמפרטורה המקסימלית של המעבד ? יש לי גוף קירור של אינטל שמתי משחה טרמית מחדש אבל בביוס זה מראה 46-52 מעלות זה הרבה , אני יודע שהמעבד חמים 95W השאלה אם זה תקין ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by BraNco,

שלום לכל המומחים :-) יש לי מחשב HTPC יחסית חדש, לא השקעתי בקירור כשהרכבתי אותו, ועכשיו אני רוצה לשדרג שם את העסק, בעיקר בשביל לגרום לו להיות שקט (וכמובן שגם ישאר יחסית קריר - אבל יותר חשוב השקט). המעבד שלי הוא G2020 (SOCKET 1155) והמארז הוא - http://www.chyangfun.com/cfi-axx89.html מארז קטן אז אין מקום לקירור מפלצתי. כמו כן אני רוצה להחליף את המאוורר 80 מ"מ שיש שם כרגע במשהו שקט יותר, כל הצעה תתקבל בברכה, ואם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע גם כמובן תודה מראש, מתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by r1plet,

שלום, רציתי להתייעץ עמכם על סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר וקרור אופטימלי, משום שאני עצלן מדי להחליף כל פעם את המיקום ולבדוק טמפ'. ;D כרגע ברשותי 2 מאווררי 120מ"מ, 2 מאווררי 90מ"מ ומאוורר 80מ"מ שקט אחד. כאמור חשבתי על הרעיון הבא: 1290 מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא, 2 מאווררי 90 מלמעלה מוציאים, וה-80 ישב בצד השני על איזור המעבד ויזרוק עליו אוויר קר. הצעות טובות יותר? יש לי אפשרות לקנות מאוורר 120 נוסף, אך האם יש טעם וצורך לבזבז 50 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by yair_gobani,

איך אני מחשב את הצריכה של המאווררים שלי ((אמפר)) :

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Glow,

אני רוצה לקנות מאוורר לד 8 סנטימטר אדום ואחד של 12ושהיו חזקים לא איכפת לי הרעש..

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by ScreameR,

צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Esparco,

יש לי ספק 400W והשני 350W עכשיו אני לא בטוח שה400 יותר טוב כי לפי מה שראיתי ב 350 הוא מציג מתח יותר גבוה הוספתי תמונות של EVERST תגידו לי מה יותר טוב בבקשה!!!! זה ה 400W זה ה 350W

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by hagai-,

מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.