עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ab14,

יש לי מעבד פרסקוט 3.2 ואני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב הקירור הזה טוב לדעתכם? http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6230

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  2. שלום, ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz. כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל. הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה. אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח. (אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים) תמליצו לי על גוף קירור טוב. מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+ יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40) ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככה ואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבד אני אקנה עוד מעט קירור פאסיבי אז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים) ?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by pain_killer12,

הגעתי 3.0 שזה 300X10 המחשב קרס בבדיקת אורטוס, המתח היה 1.325 ניסיתי להעלות ל1.33125 אך היו שגיאות בבדיקת האורטוס. הורדתי את המכפלה ל9 אך כעת בcore temp ובאורטוס מופיע לי 333X9 ותדר סופי של 3.0GHZ ובTAT רשום לי 2700. אני מניח שה2700 הוא הנכון. העלתי את הבאס ל333 והמכפלה נשארה על 9 ועכשיו בcore temp ובאורטוס מופיע לי 370X9=3330. זה כאילו הן לוקחות את הבאס ששמתי בביוס ומכפילות ב10 מגיעות לתוצאה ואז מחשבות איזה באס יביא אותן לאותו מקום במכפלה 9 ורושמות לי אותו, מה הבעיה איתן? ועל איזה תדר המעבד עובד? (בביוס מוגדר מכפלה 9 ובאס 333) בTAT ד"א מופיע בסדר-3000mhz. אורטוס נתקל בשגיאות ב333X9 למרות העלאת מתח למעבד, אז בינתיים החזרתי ל280X10 יציב וטוב. איך אני מתקדם מפה?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה

6. Started by sagi_10,

אני מתכנן לעשות oc למעבד שלי ואני הבנתי שכדאי להעלות את מהירות הבאס ב-5 כל פעם ולבדוק עם הוא יציב אז השאלה שלי זה=כל כמה מגה הרץ צריך להעלות מתח וכמה?? עוד שאלה בקשר לאובר קלוק בכרטיס מסך שלי= איך פותחים צינורות???

7. שלום יש לי כרטיס מסך INNO 128 והמאורר יתעייף אני רוצה לקנות חדש אבל לא מאוורר מרובע כזה שלי עגול יושב בתוך הצלעות אם משהו מכיר את הסוג בבקשה הכוונה לאן ואיפה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. כמו שאמרתי אני צריך עזרה בהפיכת חיבור 3 פינים של מאורר לכרטיס מסך ל 2 יש לי 9500 בעל 2 פינים ואני ררוצה לחבר אליו קירור של X800 שהוא בעל 3 פינים... השאלה היא האם להוציא את הלבן (יש לבן שחור ואדום) והאם האדום זה הפלוס והשחור זה המינוס תודה מראש :s05:

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by eyaffe,

שלום לכולם !! יש לי את המפרט הבא : ASUS P5W DH E6400 2GB OCZ XTC 800MHZ ASUS X850XT PE אני רוצה לעבור למערכת קירור מים, אני רוצה ש ק ט, ומתוכנן OC בינוני והנה כמה קושיות : 1. האם לקחת מערכת מוכנה כמו TT TAI CHI ? 2. אם לא אז איזה בלוק\רדיאטור\משאבה מומלצים בתקציב של עד 1000 ש"ח 3. אין לי רצון להרכיב את הכל מאפס אז כמה שיותר מוכן\מובנה יותר טוב תודה

10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by YarYar,

טוב... אני רוצה לפתוח לו צינורות. עכשיו יש בעיה קטנה... אני לא יודע איך עושים את זה. חיפשתי שעה מדריך לזה ולא מצאתי... ואיך אני בודק אם בכלל אני יכול לפתוח אותם? ואם אני פותח, קירור סטוק של PALIT יספיק? אופס, חשבתי אני בפורום אוברקלוקינג וקירור....

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום לכולם !!! אני מנסה להגיע ל250 באס. כרגע אני עומד על 240 שזה 2880MHZ (משהוא כזה)......... הזכרונות ביחס של 1:1 עם המעבד וזה אומר שהם על 440MHZ עם תזמונים של 3-4-4-8 ב2.65V איך אני יכול לדעת אם הזכרונות מתחממים יותר מידי ? ב250 באס על כמה היחס והתזמונים שלהם צריכים להיות ? והאם זה נורמלי שהמעבד במאמץ מגיע ל52 מעלות אבל יורד מהר חזרה ל43-45 ? אההה ועוד משהו קטן איך אני יכול לדעת אם המעבד מסוג C (שזה הסוג הטוב לפי מה שהבנתי)

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by Seraphim,

שלום, יש לי HD7870 של Gigabyte ואף על פי שהוא לא מהכרטיסים הרועשים ביותר הוא עדיין בהחלט ניתן לשמיעה במאמץ כבד שהמאוורר שלו עולה למהירות מקסימלית. הייתי רוצה להחליף את גוף הקירור למשהו כמה שיותר חרישי. הסתכלתי על גופים של Arctic Cooling ובין ההיצע שלהם נראה לי שה- Accelero S1 PLUS בתוספת של מאוורר חרישי נראה הכי טוב. חיפשתי קצת ביקורות עליו ולא מצאתי אף ביקורת שבדקה אותו על כרטיס מסדרה 7000, האם הוא מסוגל להתמודד עם המטלה ובכלל האם זו הבחירה הטובה ביותר? מבחינת תקציב הייתי מעדיף לא לעבור את ה- 200 שקל. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by Drogba,

שלום לכולם. קניתי את המחשב שבחתימה לפני כשנה עם מטרה ברורה לעשות OC למעבד ולכ"מ. אלא שבעצלנותי זה לא יצא אל הפועל. היום, עם יציאת משחקים בעלי דרישות גבוהות במיוחד, המעבד שלי פשוט חלש מדי. החלטתי ליישם את התכנית ההתחלתית ולעשות OC למעבד (בשביל זה גוף הקירור לא? ). אז ככה, מכיוון שבשנה האחרונה אני ממש לא מעודכן בחומרה, ובעיקרון בכל תחום המחשבים, פרח מזכרוני כל מה שידעתי בעבר על OC. אז אני אצטרך ממכם עזרה, איך לעשות OC (בדרך הכי פשוטה - תחשבו עלי כנוב מוחלט) למעבד שלי? תודה רבה וכל טוב.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by bigfoot1,

שלום, יש לי מעבד AMD Athlon XP 2200+ והמעלות בו מגיעות ל55 בלי בעיה עם volcano 12 על מקסימום. עכשיו רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה ולמה זה יכול לקרות עכשיו אני רוצה גם לדעת כמה מעלות אמורות להיות לי עם המאוורר שמגיע עם המעבד כדי שאני אשים אותו ואבדוק. ד"א יש לי מעבד שבנוי על 0.13 מיקרון ולוח אם gigabyte GA-7n400-L תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. של ARTIC 5 rev 2 לא מתאים ב 100% הוא לא נוגע בזיכרונות או משהו כזה? מה הסיכוי לפתוח צינורות בדגם ה AGP של Sapphire (ספירה) תודה http://www.moshes.biz/forum/

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by iakovl,

CUSIL לפי הבנתי זה עירבוב של כסף ונחושת

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by x-pac,

יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan והיתי רוצה לדעת האם אני יכול להגביר את מהירות סיבוב המאוורר :s05:

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by pazer005,

איזה מבין המאווררים האלה הכי שקט אני צריך שתגידו לי גם על רגיל וגם עם לד http://plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1162892447379783&neprice_totaldatarq=0&sortitems=1&eqshelfdatarq=CASE%20FAN%20120mm&price_totaltype=num&price_totalsdir=as&price_totalsort=1&Max=20〈=heb

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by b0nzZ,

יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT) ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP) ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה) כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by מר שאלה 2007,

יש קירור למעבד שהוא דיי בסדר בOC והוא שקט אבל(ואבל דיי גדול!) הוא נמוך יחיסית כמו מאורר סטוק אולי קצת יותר גדול כי אז אם הוא גדול כמו BT וכאלה הוא לא נכנס למארז טוב תנו עצות תקציב עד 150

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  23. Started by fit3,

שלום אנשים אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה כול כך אבל אני אנסה בכול זאת יש לי מחשב נייד של HP ורציתי לדעת האם יש אפשרות של לפתוח ולנקות אותו כמו במחשב נייח??? או שזה לא מומלץ??? ואם לא האם יש דרך מסוימת לנקות? בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by vivaoscar,

היי,קיבלתי המלצות על הפורום הזה אז לכן אני שואל פה המעבד שלי הוא I5 4670K ואני מעוניין לעשות לו OC מ 3.4 עד לכ 4.1,כלומר אוברקלוק די בינוני. לוח האם שלי הוא http://www.tms.co.il/product/12814 אני יודע שזה גם תלוי בצ'יפ שיש לי,אבל מבחינת איכות הקירור שבכותרת הוא אמור להחזיק טמפרטורות נורמליות?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  25. תיראו כמה תמונות קצת עווה מהרגיל! וגם עושה רוח חבל"ז! ולא מרעיש! זה לא של מחשב נכון? מה אתם אומרים, של מה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.