עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JezpeRR,

יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק.... ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...

• 4 תגובות
    • 414 צפיות
  2. Started by thegodx,

לחץ כאן קיבלתי ציון טוב?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. 9600XT מבית גיגבייט ויש לי מספר שאלות האם אני יכול לבצע OC שישפיע על בצורה ניכרת על ההגדרות למשחקי FPS אם כן , איזה קירור הכי משתלם לי להביא מבחינה תקציבית אשר יכלול בתוכו בראש ובראשונה שקט (לא קירור מיים) ושאלה נוספת היא שרק עכשיו התוודעתי לתוכנת הATI TOOL וניסיתי לבצע מציאה של הערך הקסימלי(core/memory) והכרטיס התחיל לעשות רעשים מוזרים אז הפסקתי באמצע אה והוא התחמם משמעותית אשמח אם אקבל הסבר נאה שאבין יותר טוב איך להתייחס לקרטיס שלי ומה אפשר להפיק ממנו ? אה וכמעט שכחתי האם יש קשר ישיר בין הנתון של הליבלה לנתון של הזיכרון -כלומר אם אני מעלה או מוריד מאחד אז האם אני צריך להתאים אליו את השני כמובן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by nehmia,

יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  6. Started by NIRAN,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by pc student,

חברה איך אתם חושבים לגבי הרעיון הזה?האם זה יתן יותר ביצועים?

• 3 תגובות
    • 405 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

אהלן,היום אבא שלי קנה מחשב חדש,דומה לשלי אבל לי יש סטיק יותר של זכרון,וכרטיס מסך אחר. ולעניננו מה דעתכם על התוצאה? http://service.futuremark.com/compare?2k3=3482295 זה הדבר הראשון שעשיתי כאשר קיבלנו את המחשב

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by Tycoon,

למרות שההודעה הזאת מתיחסת לאלה שעשו וולט מוד לכרטיס מסך תרגישו חופשי גם אלו שלא עשו לשתף אותנו במהירות המקסמלית של הליבה שלכם מעניין אותי ואני בטוח שגם אתכם כמה הוציאו אנשים עם כרטיס מסך כמו שלכם מהליבה שלהם אני למשל עם כרטיס מסך 9800pro של גיגהבייט ליבה R350 378mhz לאחר וולטמוד הגעתי למהירות של 478mhz שיפור של 100mhz( איפה בני לעשות לי שיפור באחוזים שצריך אותו ;D ;D ;D) עם מתח של 1.97 וולט :bash: קירור של arctic cooling Ati silencer 1 אז ככה תהיו מאד מדוייקים לגבי הפרטים שאתם נותנים כמו: א. איזה כרטיס ב. שם ליבה ג.מהירות ליבה מקורית ומהירות ליבה מקסימלית ד.איזה קירור יש לכם ה. מתח מקורי (שלי היה 1.69v )ומתח שאיתו הגעתם למהירות שלכם אם בא לכם להוסיף …

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. איזה קירור לקנות?. הThermalright XP-90 וה Thermaltake PIPE101 יהיו אם ה silentcat של Thermaltake אני מחפש קירור שקט למחשב שלא יהיה בoc אבל הוא בטוח בית מעץ כך שהוא חם המעבד הוא amd 3000+ 939

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. המעבד הוא 2.6 (200X13)... שיניתי את ה-200 ל-250... שמרתי, וזה לא הגיב... הייתי צריך לכבות את המחשב כדי שזה יחזור ל DEFAULT! זה היה מיידי, למה זה קרה? אולי כי צריך להחליף למאוורר חק יותר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כולם התחלתי לעבוד על פרויקט להביא את ה1800 של אחי ל 3000 עכשיו יש בנתיים לוח מסריח , ספק גנ'רי , זכרונות גנריים , ומארז בסדר שהולך לעבור מודינג הנה התכנון לקנות abit is7-e למכור את הזכורנות ולקנות a-data vista שני סטיקים של 256 כול אחד 500 הרץ. ספק כוח hec 475 יקבל סליבנג קרור למעבד xp90 עם טורנדו גשר צפוני יש כבר קרור אקטיבי ולזכרונות יש מפזרי חום מאלומנים מארז חוטים מסודרים \ חוטים מעוגלים \ מאוור של 80 בגג \ 120 מכניס אוויר \ 120 מוציא אוויר מה עוד כדאי להוסיף לקראת קניית החלקים ? עכשיו ניסתי לראות עד כמה ניתן להגיע עם הציוד הנוכחי העלתי ב cpu clok ל 2001 ועובד בסדר ניסתי ל 2010 ולא עולה להוסיף מתח ? למה ? למעבד \ זכרון ? וכמה ? נעלתי pci ו תagp לאן מ…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  14. מחפש תוכנה שתציג את הנתונים הנ"ל על הדסקטופ כ - wallpaper. דבר כזה כבר עשו? 8)

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  15. Started by ezx,

הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by arkadur,

פיתחתי מערכת למחשב הנקראת PC NOSYS תפקידה הוא להוריד את טמפ' המחשב בצורה דרסטית. (בשעת מאמץ) בנוסף יש לי קרור אינטנסיבי במחשב.... (20 במנוחה לMB, ו 21 מעלות CPU.....- עדיין לא ביצעתי OC....) המערכת בניייה כך....: צנרת מנחושת בתוך המחשב, עם פתחים המכוונים להיטסנקים, וצי'פים למינהם..... אני אזרים גז לתוך המארז, וגז כידוע, קר... ומקרר. וע"י כך בהפעלה - הטפמ' ירדו, המערכת תעבוד באזור ה15- 20 שניות, לגבי סוג הגז, אני עוד מתלבט בין אוויר N2O (חנקן) HO2 (פחמן דו חמצני) האם זה יצליח? (עדיין לא סיימתי להרכיב את המערכת) מה הסכנות הטמונות בסוג קירור (משני) זה? מה אתם ממליצים לשנות? (סוג גז, משך הפעלה)... וסתם, מה דעתכם על הרעיון?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by JezpeRR,

יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  18. Started by omrij,

שלום לכולם אחרי ש"נפלתי" עם שני מעבדי a64 עם בקר זיכרון לא משהו (בלשון המעטה) אני עובר לסוקט 939 ואני מתלבט בין 3000 שבוע 47 או 3200 שבוע 45 ההתלבטות היא לא בגלל הפרשי המחיר אלא בגלל האפשרות לאוברקלוקינג אני ראיתי את הביקורת ב ANANDTECH על מעבדי 90 ננומטר ש3000 ו3500 הגיעו בדיוק לאותה תוצאה באוברקלוק אבל גם ראיתי אנשים שנפלו כמוני עם בקר זיכרון שלא נותן להגיע לבאסים גבוהים. מישהו יודע אולי מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  19. קודם כל כל הכבוד ל-Tycoon על השיא החדש של 3000MHz@4564MHz ואני מניח שגם לאליאור... אמנם כבר סיפרתם על הפרוייקט בת'רד הזה, אבל קפצתם לשיא ממש מדהים עכשיו! יש לי גם שאלה: הA-DATA עבד לך 1:1 ביותר מ300 ?? גם המתח (כפי שמופיע בCPU-Z) ממש נמוך - 1.552V! סחתיין! הOC המדהים: לחץ כאן

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by AgeBlade,

חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות על הקירור של הזלמן לכרטיס מסך הדגם- Zalman fv700 alcu מה כדאי ללכת יותר על הזלמן או הסילנסר ? למישהו יש את הזלמן ויכל להביע דעה עליו? תודה, עידן

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש הרכבתי מחשב חדש : AMD 64 2800+ Socket 754 Abit KV8pro Compucase 6A19 בבדיקה ראשונית אז, הטמפרטורת היו - CPU - 46-50 Idle Power Supply - 35C Case - 20C לא ממש אהבתי את הטמפרטורה של המעבד, אז קניתי Arctic Silver 5 ואתמול בדיוק סיימתי את ההתקנה שלה (לפני המדריך באתר). לצערי, לא חל שיפור כמעט בכלל (אולי מעלה) אולי אפילו הטמפרטורה קצת עלתה. השתמשתי בשכבה דקה, ועשיתי הכל לפי הספר אני חושב. האם זה טמפרטורה סנדרטית למעבד הזה? או שאולי פשוט ההקירור גרוע? המאורר הוא מאורר שהגיע עם ה AMD בקופסא. חושב לציין שאני לא עושה OC, והמחשב במצב Quick&cool.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  22. יש לי מעבד חדש 3GHZ של INTEL PRESSCOT הידועים כמתחממים מהר אשמח אם תפרטו גם (אם תוכלו) על עוד דברים איתם אוכל לקרר את המעבד- כי אפשר לומר שאני חדש בתחום תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  23. יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by AvigdOr.GT,

שלום לכולם אני בשבוע הבא מקבל כרטיס מסך 6600GT ואיתו גם עוד 512 זכרון, ואז המערכת שלי תיהיה p4 2400 asus p4s533 1giga ram 6600GT עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואין לי מושג בתכום הזה, אני יודע שהעסק צריך קירור וזה, יש לי מחשב דיי מקורר ועם מוד כבר וכל המסביב. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לעשות אוברקלוק טוב? איך אני ממהיר את החלקים שלי? יש איזה מדריך או משהו בעיברית שמסביר שלב אחרי שלב איך עושים אוברקלוק טוב ?

• 18 תגובות
    • 958 צפיות
  25. אני רוצה לקרר את הAMD64 3400+ 754 שלי כמה שיות חשבתי על BIGWATER אבל אמרו לי שהביצועים עלובים. מחפש משהו הכי זול והכי טוב שאפשר להשיג. ד"א אני לא הטיפוס המרכיב, עדיף שתיהיה מורכבת ומוכנה או שההרכבה לא תיהיה מסובכת.

• 10 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים