עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hananz,

אני מחפש ציוד קירור שיהיה טוב ושקט (כמו כולם) עד 1000 ש"ח כולל הכל פשוט הכל בוער אצלי ואני לא ממש מומחה גדול בקירור P4 northwood 1) מארז (MIDI ומעלה) 2) ספק מעל 400 Mhz (כולל) 3) מאווררים נוספים (במידה ולא מגיעים עם המארז) 4) כבלים עגולים (אם יש כאלה מועדפים) 5) תוסיפו במידה ושכחתי חלק לא מעניין אותי בכלל היופי של אף אחד מהחלקים רק שיהיה טוב ושקט תודה חנן

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.. יש לי גוף קירור מקורי שבא עם המעבד, ועוד 3 מאווררים במארז. הזמנתי ספק חדש עם מאוורר של 12CM, גוף קירור ארקטיק קולינג אולטרה טי.סי4, משחה טרמית ארטיק סילבר 5, אני מוסיף מאוורר בגג המארז להוציא חום, ומוסיף עוד 2 מאווררים במארז. כיום המעבד שלי עומד על בערך 50 מעלות במנוחה, ו60+ מעלות במאמץ. עם כל מה שקניתי, לכמה בערך אמורה לרדת הטמפ' של המעבד שלי??? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by Ancient1,

איך קוראים לבעל של הפולניה ? חיים פריזר רק עוד זויות כדי לקשור הכל , חומר בידוד לסתימת חריצים , ומכסה . ואז התקנה במרפסת, קדיחה בקיר , תרמוסטט איטלקי -30 עד +30 . ונקווה לטוב . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום לכולם! אני חדש בפורום.. אני מעונין להרכיב בלוק קירור פאסיבי ל CHIPSET , עדיפות לבלוק עשוי נחושת. איזה אתם ממליצים? תכלס אני יכול פשוט לקחת אחד מגופי הקירור סטוק הקטנים שזרוקים אצלי במגירה אך אם יש בלוק יעודי זה יכול להיות יותר נחמד. אני גם מתלבט האם להדביק את הבלוק ל CHIPSET בדבק דו צדדי טרמי (שלדעתי לא כזה מוליך חום כמו שצריך) או לעשות שימוש בשילוב של דבק טרמי ומשחה טרמית באמצע הצ'יפ להולכת חום טובה יותר. אודה לכל עצה / אינפורמציה thanks TWOZ

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by HwareNewb,

יש לי כ.מסך ATi Radeon X850XT וחשבתי על הקירור "Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2"-כדאי? עכשיו בקשר למעבד. התברר לי שבנוסף לכ.המסך שלי שהתחממם מאוד, כך גם המעבד שעשה דוון-קלוק מ- 3.2 GHZ ל 2.8 (מעבד: P4 3.2GHz 640 2mb Cache) . אני רוצה קירור חזק שיספיק לי גם לאובר קלוקינג גדול (להוסיף 1GHZ בערך). אשמח אם תוכלו לתת לי קירור טוב.

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by zahi,

שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by nimrodim,

כותרת. מאוד מרשים. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165279

8. Started by gadits,

שלום לכם הכרטיס שלי הוא LEADTEK WINFAST 7600GS EXTREME שזאת הגרסא המומהרת מהמפעל של ה7600GS ... בגרסא הרגילה -מהירות המעבד 400 MHZ ומהירות הזיכרונות 800 MHZ (בסטוק) בגרסאת האקסטרים - מהירות המעבד 520 MHZ ומהירות הזיכרונות 900 MHZ (בסטוק) עכשיו...עשיתי OC לכרטיס עם התוכנה POWERSTRIP והעליתי את מהירות המעבד ל570 -( שזה ב10 יותר מגרסאת הGT של הכרטיס ) ואת מהירות הזכרונות העליתי ל940 MHZ לא עשיתי אף בדיקה ב3DMARK06 אלא פשוט שיחקתי בBATLEFIELD 2 ואין שום תקיעות והמשחק רץ טמפ במנוחה 56 טמפ במאמץ 69 1.האם זהו OC מספיק לגרסאת האקסטרים? 2.לכמה רחוק אתם הגעתם עם הכרטיס הזה-( אני מדבר על מחשב יציב לחלוטין בלי תקיעות כמובן...וכם בלי שום העלאת מתח או מודים לכרטיס...אלא פ…

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by roeiw,

1.אני משתמש בתוכנה HMonitor ומופיע לי טמפ' של ה Mainboard הטמפ' היא של הצ'יפסט??? 2. איך הטמפרטורה של המעבד נמדדת מתוך המעבד או מתחתיו בסוקט??

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by dazzler,

ברשותי מעבד XP1700 JIUHB , לוח epox 8rda3i וזכרונות twinmos twister cas 2 400MHZ. הקירור היחיד שאני משתמש בו זה slk700 עם מאוורר 70 מ"מ. כרגע אני עובד על 200*10 (2400+) עם טמפרטורות דיי טובות . 35 במנוחה ו39 במאמץ. לא שיניתי את המתח. אבל כשאני מנסה להעלות את המולטיפלייר ל11 *200 (2600+) , כשהוא טוען את הוינדוס הוא קורס. העלאתי את המתח ל1.7 , ובפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הוינדוס אבל באיזהשהוא שלב מופיע מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא את מה שכתוב כי הוא מייד restart. יש למישהו מושג ???ניסיתי לעשות הכל לשחק עם התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עוזר...... :-\

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. הלוח של גיגהבייט GAEP43DS3L קירור של SCYTHE NINJA 2 על הלוח יש חיבור 4 יניםלמעבד ובמאוורר יש 3 פינים מה לעשות? חוץ מלהחליף מאוורר מארז V9

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. באופן עקרוני מה שהמליצו לי זה אוורורים של ARCTIC COOLING אבל החנות שממנה אני מתכנן לקנות מחזיקים אוורורים של SPAIER. איזה דגמים של ARCTIC COOLING ושל SPAIER מומלצים למעבד ולמארז שלי ? המארז שאני חושב לקחת והוא ANTEC NSK4480 380W Silver/Black והמליצו לי לקחת איתו את הקירור Arctic Cooling 8L 80mm המעבד שאני חושב לקחת הוא מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel והמליצו לי להוציא את הקירור של אינטל ולשים במקום Arctic Cooling Freezer 7 Pro. אשמח לקבל תגובות בנושא ((:

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by StreetRacer,

כאשר הלוח קובע אוטומטי? המעבד שלי רץ עכשיו על 110MHz והוא קצת לא יציב. אני רוצה לנסות להעלות לו קצת מתח.. האם אפשר?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. עשיתי OC למעבד שלי מ1.86 ל2.21 עכשיו הבעיה שאם אני מסתכל בCPU-Z על תדר המעבד זה מראה עדיין 1.86 אבל את הBUS כתוב שזה כן העלה ל316 בקייצור למה אני מדבר הרבה? SCREEN SHOOT יעזור פה: http://pic4me.net/upload/1175885372-Array50.JPG

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by AviramR0X,

שלום, לפני דיי הרבה זמן קניתי תמחשב הבא: E8400 עם OC 4870HD 4GRAM יש קירור למעבד גם , עכשיו אני פתחתי תEVEREST סתם ככה ואני רואה את זה : אני לא כל כך מבין אבל נראה לי זה אומר שאין לי OC וזה אפילו מתחת למה שזה אמור ליהיות לי? עכשיו אבא שלי פעם אמר לי שהיה רעש מוזר מהמחשב והוא התכבה, יכול ליהיות שהתאפסו לי ההגדרות OC בBIOS? ד"א עכשיו זה כל פעם על 1998MHZ ופתאום קופץ ל2999MHZ וחוזר, פעם זה היה כל הזמן 2999MHZ וקפץ ל3999MHZ..

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  16. יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by XMB,

אהלן , רציתי לשאול איך אפשר לבטל את התראת ה "Recovery" שמודיע הדרייבר של NVIDIA ובעצם דופק את כל ה OC לכרטיס מסך. זה קורה לי המון וזה נהייה מעצבן , וזה יוצא לי מתוכניות שאני מריץ , המעלות לא עוברות את ה60 והוא עדיין מציק ש הדרייבר "מאשש" את הכרטיס מסך ובעצם תוקע או סוגר את המשחק/תוכנות גרפיקה וכו'. הכרטיס מסך הינו 8800GT , עם OC דיי קל 1800/720/930 תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by Tony_Almeida,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס core i7 ורציתי לשאול איזה קירור למעבד אני צריך לדעתכם.. משהו שיעשה את העבודה ויקרר אותו והכי חשוב שיהיה שקט!

19. כחלק מהכנה לבלוקים (מים) שיחליפו את המאווררים הרועשים על ה NORTHBRIDGE והGPU "אמצתי" כמה רעיונות ליעול הזרימה הכוללת במערכת... הינה אחד מהם : *סרטוט שלי (שמאל) לתמונה (בצד ימין). בשביל מה זה יעיל? כיוון שאני צריך כמה שיותר זרימה בבלוק של המעבד החלטתי ללכת על חיבור מקבילי (שלא כמו בחשמל , הוא לא מחלק את הזרם) אשר יפריד כמעט לחלוטין את מהירויות הזרימה בין הבלוק שעל המעבד ועל הבלוקים על ה NB ו הGPU וזאת כיוון שקוטר הצינורות שונים זה מזה ביחס של 0.35 : 0.65 : 1 (INLET\OUTLET : CPU : GPU\NB) -הרעיון נלקח מ http://www.deviantpc.com/articles/gf4wcp3/p5.shtml

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

שלום.. ראיתי פה כל מידיי אנשים שהצליחו להגיע אם 6200 ל 6600 GT אבל ב AGP השאלה היא פשוטה האם אפשר ב PCI-EXPRESS להגיע לאותו תוצאה או בצועים כי חבר אמר לי שאי אפשר לתת מתח *אפשר לפתוח לו גם צינורות?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  21. כשאני משחק בביושוק המשחק פשוט נתקע אחרי כמה זמן ויוצא ואני חושב שהכרטיס מסך מתחמם או שיש יותר מדי עומס אבל הוא אמור לרוץ בסדר על High עם המפרט שלי לא? ועוד משהו- למה הציון שלי ב 3DMark 06 נמוןך? 3880. אני אמור לקבל יותר עם מפרט כזה לא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. שלום, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לנעול את המתח של ה PCIEXPRESS כדי שמתי שאני יעלה את ה BUS המהירות שלו לא תשתנה. יש ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO 965P REV 1.00G . ועוד שאלה קטנה עד כמה משפיע כרטיס המסך על ה OC של המעבד והזכרון והגשר צפוני כלומר האם אפשר לקבוע בתיאוריה שיאי עולם ב SUPER PI וב CLOCK SPEED של המעבד עם כרטיס למשל 7300GS ? אני לא גיימר כך שאני לא יודע מה אני צריך כרטיס מסך מטורף אבל אני מתכנן OC מטורף... בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אמור לקבל את הFREEZER 7 PRO שהזמנתי ויש לי כמה שאלות: 1)מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את המשחה הטרמית הישנה מהמעבד? 2)כדי להסיר את הקירור סטוק אני רק מסובב את הקליפסים בכיוון החץ ולמשוך אותם לכיוון מעלה? 3)קראתי בכמה אתרים שניתן להתקין את הפריזר כך שיזרוק אוויר לכיוון אחורי המארז, או לכיוון הספק. יש לי ספק עם מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר מהמארז החוצה, איזה כיוון עדיף? תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by gtf,

האם אני יכול לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי radeon 9800pro והאם יהיו שיפורים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.