עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lambomeir,

האם מתלבש עליו מאורר ואם כן אז איזה גודל? והאם הוא נקנה בנפרד או שמקבלים אותו יחד עם הקירור? נ.ב, מישהו מכיר אתר שמוחר אותו בסביבות 250 שקל (או פחות...)?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by Ancient1,

איך קוראים לבעל של הפולניה ? חיים פריזר רק עוד זויות כדי לקשור הכל , חומר בידוד לסתימת חריצים , ומכסה . ואז התקנה במרפסת, קדיחה בקיר , תרמוסטט איטלקי -30 עד +30 . ונקווה לטוב . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by gadits,

שלום לכם הכרטיס שלי הוא LEADTEK WINFAST 7600GS EXTREME שזאת הגרסא המומהרת מהמפעל של ה7600GS ... בגרסא הרגילה -מהירות המעבד 400 MHZ ומהירות הזיכרונות 800 MHZ (בסטוק) בגרסאת האקסטרים - מהירות המעבד 520 MHZ ומהירות הזיכרונות 900 MHZ (בסטוק) עכשיו...עשיתי OC לכרטיס עם התוכנה POWERSTRIP והעליתי את מהירות המעבד ל570 -( שזה ב10 יותר מגרסאת הGT של הכרטיס ) ואת מהירות הזכרונות העליתי ל940 MHZ לא עשיתי אף בדיקה ב3DMARK06 אלא פשוט שיחקתי בBATLEFIELD 2 ואין שום תקיעות והמשחק רץ טמפ במנוחה 56 טמפ במאמץ 69 1.האם זהו OC מספיק לגרסאת האקסטרים? 2.לכמה רחוק אתם הגעתם עם הכרטיס הזה-( אני מדבר על מחשב יציב לחלוטין בלי תקיעות כמובן...וכם בלי שום העלאת מתח או מודים לכרטיס...אלא פ…

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Sake,

כמו שהכותרת אומרת...מישהו שמע על זה? אני אישית קראתי הרבה על זה ואומרים שזה הקירור הכי טוב לרדיאון... מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? כי אני לא ראיתי... http://www.modsynergy.com/Review%20113.htm

5. קניתי שני מאווררים Arctic Cooling AF12025 בשביל להחליף את המאווררים שהגיעו לי עם המארז ויש לי הרגשה שהם לא עובדים במהירות המקסימלית שלהם. חיברתי את שני המאווררים בחיבור 3 פינים אל הלוח אם, המאווררים פועלים אבל בקושי דוחפים אוויר... . הלוח אם שלי לא מזהה את המאווררים, ניסיתי לעשות גם עידכון ביוס ללוח אם ולאפס את כל ההגדרות בשביל לראות אם זה במקרה יפתור את הבעיה וזה לא פתר. השאלה שלי היא האם הדרך היחידה שהם יפעלו כמו שצריך היא לקנות מתאם בשביל שיתחברו אל הספק או שאני יכול איכשהו לגרום להם לעבוד במהירות המקסימלית שלהם? (אני דיי בטוח שהם לא פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהדחיפת אוויר שלהם דיי חלשה ביחס למאווררים הפשוטים שבאו לי עם המארז) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. קניתי נינגה 2 שהוא ענק רצח... הטמפ אצלי עומדת על 47 ברגיל בעומס לא בדקתי... האם זה מה שאמורים לקבל?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר לכרטיס מסך??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu ???

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by neo_hackman,

איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by LazyBurger,

יש לי AC PRO 7 ורשום באתר שזה אמור להסתובב מ900 עד 2500 RPM, אך כשאני בודק בEVEREST הוא מסתובב על 600 בערך. יכול להיות שזה משהו בביוס? מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להגביר את המהירות? ד"א אל תגידו שזה בגלל שזה מתיישן המחשב חדש...

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!

11. Started by RGod,

זה לוח שתומך ב פנטיום 4 וזיכרונות RDRAM .........בקיצר יש לי מעבד P41600 שמומהר ל 2100 בדרך הרגילה דרך הביוס הבאס הועלה ל 133 ומכפלת הזיכרון ירדה ל 3 ............ככה הוא עובד על 2100 והזיכרונות ב 400 אחשב הבאס המקסימלי בביוס הוא 133 .......הדכענתי את הביוס ל 1.07 וזה לא עזר ראיתי כתבות שבהם יש להם יותר מי 133 ראיתי 200 אפילו אבל לא רושמים איך עושים את זה . עם מישהו מוכן לתת לי קישור או הסבר איך לעשות אני ישמח .

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by a1a1a1a,

המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by StreetRacer,

כאשר הלוח קובע אוטומטי? המעבד שלי רץ עכשיו על 110MHz והוא קצת לא יציב. אני רוצה לנסות להעלות לו קצת מתח.. האם אפשר?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום, אני מחפש קירור למחשב שמפרטו: AMD Athlon64X2 3800+ @ 2.00Ghz MSI K9N Neo V1.5 Kingston Value 667 Mhz CL5 2X1024Mb Inno3D 7600GT 256Mb DDR3 - לא GDDR WD2500KS במארז פשוט מאוד (אין לי מושג איזה) עם מאוורר 12 ס"מ ומאוורר 8 ס"מ כבר כלולים אני מחפש הכי הרבה קירור במינימום הוצאות, אם מארז חדש עוזר אז אחד במחיר נמוך יש לי כ500 ש"ח לקירור להכל ביחד. אולי קירור שאפשר לעשות אתו OC קליל? (אני מתכוון 2.15Ghz-2.25Ghz) כרגע טמפ' במאמץ בינוני+: 50C~ וטמפ' בלי: 40C~ בבקשה עזרו לי למצוא קירור ב500 ש'

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. מעבד Q6600 Stepping G0. מארז Antec P182 EU SE. (לא מתוכנן OC לזמן הקרוב). אני מחפש קירור עם דגש על השקט. עד 300 ש"ח, אם אפשר מ- skypc.co.il -שמעתי ביקורות טובות על ה- Max Orb, בגלל שהוא מקרר גם כן את הלוח אם והזכרונות, השאלה אם הוא שקט? ולדעתכם המארז מספיק מאוורר? או שכדאי להוסיף עוד קירור כלשהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by חבקוק,

שלום לכולם, החלטתי לנסות לבצע OC במערכת שלי בפעם הראשונה, אני ממש בור בזה אז אני צריך מכם קצת עזרה... קודם כל המערכת : INTEL C2D E6300 DFI INFINITY 975X 2X1GB OCZ REAPER EDITION 800HZ 4670 HD 1GB 1)האם כדאי לבצע OC על מערכת כזו ואם כן על איזה רכיב(ים)? 2)ניסיתי להבין מהמדריך אך לא הצלחתי מהי הטמפ המומלצת למערכת כמו שלי? 3)כיצד אני בודק את הטמפ' בתוך המארז בצורה אמינה? (יש לי SISOFSANDRA האם אמין?) 4)יש לי מארז סטנדרטי עם מאוורר 120mm רגיל האם בשביל OC סטנדרטי אני צריך תוספת קירור? 5)האם יש מדריך ספציפי ל-OC עבור הלוח אם שלי או עבור מעבדי C2D? תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by Tony_Almeida,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס core i7 ורציתי לשאול איזה קירור למעבד אני צריך לדעתכם.. משהו שיעשה את העבודה ויקרר אותו והכי חשוב שיהיה שקט!

18. תסבירו לי בבקשה מה זה כל דבר... כאילו להתאים לתמונה אפשר פשוט לכתוב על התמונה. תודה רבה !!!!! הרשימה: Capacitor (C1): 10µF, 16V Capacitor (C2): 100nF Resistor (R1): 4,7kOhm Diode (D1): 1N4148 IR-Receiver (IC1): TSOP1838 (by Vishay) Voltage-Regulator (IC2): 78L05, 100mA, TO-92(package) Connector: RS232, female, 9pins Case: suitable for the connector Shrink Sleeve: As tin as possible Copper wire התמונה:

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by omrid14,

שלום.. יש לי 4850 גירסאת OC שהיא 665mhz עכשיו ניכנסתי לOVERDRIVE וראיתי שאפשר להעלות את זה עוד הכרטיס מסך הוא 49 מעלות .. בקיץ היה על 55 קבוע במשחקים 63 בלחץ השאלה שלי האם האובר דרייב ישפר לי את הביצועים? או שלא יעזור כי ככה או ככה המעבד שלי מגביל אותי ? - E6400 2.13 אם אני עושה את האובר דרייב מה הסיכון ומה השיפור ? ?? ? ולכמה לעלות שם?

20. Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM ביוס: AMI (08/18/03) ------------------------------------------------ האם אני יכול לעשות אוברקלוק במחשב שלי? אם כן כמה אני יכול כבר לשפר? הוספתי לאחרונה 2 מאווררים של 80 מ"מ למארז עצמו לאוורור מקווה שיעזור תודה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by gtf,

האם אני יכול לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי radeon 9800pro והאם יהיו שיפורים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by shloogy,

היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. אז ככה קנית היום תGF8400GS של LEADTEK ויש שהם קירור נורא מעצבן שכימעט ולא מקרר תכרטיס טמפרטורות - במנוחה 55 מעלות ובמאמץ מלא 70 מעלות וכשה אני משחק במשחק המרוצים GRID הכרטיס מגיע ליותר מי 90 מעלות ועושה ריסט וזאת ממש בעיה על תישאלו למה אני צריך קירור לכרטיס כזה חלש פשוט תעזרו לי. אז ככה הקירור צריך להיות מי נחושת בשביל טמפרטורות נמוכות או לפחות הלוחית שתיהיה עשויה מי נחושת עכשיו הקטע שכדי להרכיב עליו תקירור צריך להיות לקירור 2 מין ברגים כאלו כמו אצל כרטיסי הGF5200 למי שמכיר או כמו אצל הRADEON 9200 חשבתי על הקירורים הבאים אבל אני לא יכול ליקנות ליפני שאני יהיה בטוח שהקירור באמת יוכל להתאים לו אינה הקירורים-Arctic-Cooling NV Silencer 3 אפשרות שניה Arctic-Cooling Accelero-S2…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Choice,

hi there i have an AMD AthlonXP2500+ machine which i would like to overclock i have bought with my comp all the cooling that i need (thermalright heatsink with an 80mm vantec fan, and a thermaltake case) now when trying to run the system at fps200, the system doest startup, as if it doesnt reconize the momories (so i guess its a timing problem) so please tell me what i should do or what timings should i use and another thing - i just got a new geforce fx5900xt from chaintech, it has a big fan and two big memory heatsink, and my case (xaser wingo) has a fan directly above it, so i thought i can overclock it too but i dont know how to do that, so any tips will be wel…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים