אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* גם אם תוכלו להביא אחד בתקציב של 100-150 ש"ח זה יהיה טוב. תודה!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, ורציתי להתאמן עליו קצת לפני שאני יקנה בקרוב מחשב חדש. מפרט: P4 2000 - Northwood - Stock Cooling @ 3900RPM Albatron PX865PEC PRO 2X512MB Geil Value DDR 400MHZ CAS 2.5-3-3 Palit GeForce 3 Ti 200 TT 420W PSU Raidmax Scorpio 868 with 4x80mm Fans רציתי לעשות לעשות לו OC, בינתיים המהרתי את המעבד ל 2200, הטמפ' באיידל 35 ובמאמץ בקושי מגיע ל40 רציתי לקנות TT BigTyp VX 120, בחנויות רושמים שהוא מתאים לסוקט 478, ז"א שאני יוכל להשתמש בו גם במחשב הישן וגם בחדש בסקירה שקראתי - מצויין על הקופסא אחרת מישהו יכול להגיד לי מניסיון שהוא מתאים גם לסוקט 478, ככה שאני יקנה אותו בבטחה?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הוא כבר על טמפרטורה של 50+ ואחרי דקדקה שתייים הוא כבר על 60+ מה אפשר לעשות שהוא לא התחמם כול כך??? תנו לי פיתרון זול אך אפקטיבי!!!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני היום/מחר מתקים את ה HR על ה4870 שלי... המארז הוא אנטק 300 מה אתם חושבים, להתקין אותו בצורה הזו: או לחלופין, בצורה הזו: מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לוח: ga-p35-s3l הגיע עם ביוס F2, מעודכן כרגע לביוס F4 הנה רשימה של הביוסים: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2597 אני הולך להשתתף בתחרות OC ובגלל זה חשבתי לעדכן ביוס, אני יודע שביוס יכול לשפר OC אבל לעיתים גם לגרוע מהיכולות OC (ראיתי את זה במספר ביקורות ברשת) הפירוט בגרסאות החדשות לא מזכיר ממש משהו על שיפור OC אבל אני עדיין מתלבט, בעיקר בגלל שעדכון ביוס הוא לא תהליך חסר סכנה לחלוטין. אז.. מי שמבין שיסתכל ברשימה של הביוסים ויגיד מה הוא חושב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הקירור הבא: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133 יש פה אולי ילדים שיש להם את זה. אני צריך המלצות. חשוב השקט- הם סותרים את עצמם, כותבים שעוצמת הרעש היא 0.6 כשבעצם כתוב בנתונים שהיא 0.8 (SONE) זה הבדל של 10 דציבלים. מה באמת נכון?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש מאוורר מיוחד כשקונים מעבד BOX אקסטרים של אינטל אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר חשוב לי להשיג רק את המאוורר הזה ולא משהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בבקשה תביאו לי את הקירור הכי טוב שקיים פה בארץ לכרטיס מסך BFG GeForce 8800GT OC II תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי שלום... אני בדיוק עובר חדר ונמאס לי מהרעש שהמחשב שלי עושה... יש לי מארז FULL TOWER זה של CHIEFTECK קוראים לו DRAGON אני חושב... בכל מקרה יש לי 3 דיסקים קשיחים... 3 מאווררים GENERIC 80MM מקדימה מכניסים אוויר. 2 מאווררים GENERIC מאחורה שמוציאים אוויר... המעבד שלי כולל מאוור של AERO COOL שאני לא זוכר איזה דגם. אחד יפה עם תאורה בכל מקרה זה מעבד PENTIUM 4 2.66 . כרטיס מסך RADEON 9800 PRO של SAPPIERE או איך שלא רושמים את זה... חוץ מזה הלוח שלי מיוחד מאוד... GIGABYTE 8INXP לוח ישן אבל מאוד טוב... כולל שני מאווררים עליו... המחשב כולל גם 1 צורב רגיל YAMAHA F1 אחד DVD PIONEER ואחד DVD רגיל. כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 5.1 PLATIUM. ספק של ANTEC נראה לי 420W. מה עושים? איך אנ…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מעבד Quad 6600 עם לוח אם MSI P35 Platinum. השאלה שלי האם הקירור אותו אני מתכוון לקנות לא יעשה לי בעיות בלוח והאם הוא יכנס כמו שצריך בלי שום בעיות. הקירור הוא: Thermalright Ultra - 120 CPU Cooler + תוספת של מאוורר: Scythe 120mm MINEBEA מה אתם אומרים עליו? יתאים? או שאתם ממליצים על משהו אחר? התקציב יכול להגיע עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
האם אתם יכולים להגיד לי מה אלה: 1.CPU FREQUENCY RETIO 2. MEMORY ECC MODE
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Sapphire X1950PRO 256. הביקורות קטלו אותו בOC אבל אני מעוניין לדעת כמה דברים: 1. מה זה בעצם העלאת מתחים? מה זה עושה? כשמעלים מתחים אפשר לעשות OC רחוק יותר? 2. אי אפשר עדיין להעלות מתחים נכון? הגרסא של ATI TOOL שתומכת בכרטיס עדיין לא יצאה נכון? מתי היא תצא? 3. איך בדיוק לעשות אוברקלוקינג? עם איזו תוכנה? 4. להעלות קצת קצת או הכל במכה? כלומר איזה 5MHZ בזיכרון ו3 בליבה כל פעם? 5. איך בודקים שהOC יציב חוץ מבדיקת טמפ'? יש משהו בדיקת ארטיפקטים לא? איך בודקים? 6. כמה ארטיפקטים צריכים להיות? 7. איך לבדוק טמפ' במאמץ? כלומר, איך להביא את הכרטיס למאמץ גבוהה? תודה רבה למי שיענה, אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני לא רוצה לטעות. (יהיה נחמד אם תענו על כל שאלה…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היה לי מחשב 586 שפירקתי, לקחתי לו את כל החלקים, ונהנתי מאוד, אבל מה אני יכול לעשות לו עכשיו שיהיה שימושי למחשב שלי או שסתם יהיה מהנה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? האם זה מספיק לכם כל המאוררים על מינימום של 6.5V או שזה יותר מידי? השליטה נוחה? כמה מאוררים חיברתם על כל ערוץ? האם חיבור מספר מאוררים על ערוץ מתבצע בקלות? עד כמה החוטים ארוכים? האם לבעלי מארז עם פאנל קדמי נסגר היה בעיה עם הכפתורים? היה צריך להכניס את הפאנל יותר פנימה או שהכל בסדר? (אתם מוזמנים להוסיף כמובן עוד כמה מילים התרשמות אישית פלוסים מינוסים לפני קניה, אני לא רוצה לקנות אותו ולהתאכזב שלא קניתי אחד אחר..) תודה רבה (:
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
THERMAL RIGHT ULTRA 120 EXTREME איזה קירורים למעבד יש ברמה שלו בערך גם בטווח מחירים זהה הכי חשוב שיהיו באותה רמה לא פחות !
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אממ... לקחתי סכין יפנית התחלתי לחתוך. עכשיו, לפעמים נחתך הלפסטיק אך עטפתי אותו בסלוטייפ... אוקיי המשכחתי, עיגלתי סובבתיני ושמתי את הסילוטייפ מסביב. עכשיו חיברתי, ואני לא רואה את הכוננים בווינדוס ( :-\ ). זה בגלל ה"קריעות"? בגלל שאני חכם, יש סיכוי שחיברתי הפוך... ואיך כ"כ הרבה סימון, איך אני יודע? ( :-[ ) * יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים...אז...
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אפשר לסחוט ממנו עוד כמה אחוזים, בלי להסתכן יותר מידי בלשרוף דברים ובלי להצטרך קירור מאסיבי. - האם יש תוכנות שעושות את זה? (בלי שינויים מסובכים בחומרה) - האם יש מדריך למתחילים בתחום הזה? (איך עושים, כמה זה לא מסוכן וכו') רלוונטי גם למעבד וגם לכרטיס מסך. תודה מראש. המחשב שלי: AMD 3200+ עם מאוורר של TT Gigabyte ?K8NF-9 Leadtek 6600GT ספק של HEC 400W במארז compucase עם 2 מאווררי 12cm.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק למחשב שאני קונה בקרוב , ותהיתי איזה מתח זה בסדר ואיזה מתח כבר עלול להעלות עשן מהחומרה שלי ,הנה הרכיבים שהולכים לעבור OverClock לוח : ASUS P5B D.E מעבד: CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE 2.16 (core type : ALLENDALE) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX זיכרונות : G.skill PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL5-5-5-15 אם מישהו יודע איזה מתחים פחות או יותר הם הגבול לרכיבים האלה שיגיד, כי אני ממש לא רוצה לשרוף כלום (הדבר היחיד שמסוכן בOC זה להעלות מתחים , חוץ מזה אין שום דבר מסוכן בזה) מצד שני אני רוצה OC של ג'יגה לפחות , נדמה לי שלזכרונות זה 2.4 גבול עליון , לא בטוח אבל לגביי המעבד והNORTH BRIDGE של הלוח אם
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי, המפרט שלי הוא: E8500 AC Freezer 7 pro GA-P35-DS3L OCZ 4GB 800MHz 9800GTX WD 500AAKS DVDRW Corsair 550W CM 690 אם תוכלו לתת לי הדרכה איך לשחק עם המכפלות ואיזה כמה עצות קטנות אני יודה לכם ! ד"א יש לי ידע בנושא אבל לא היה לי ניסיון עם מעבד כפול ליבה ... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST מופיע לי שהמעבד נמצאעל 40 מעלות! והמאוורר שלו מסתובב על 596RPM!! בתוכנה של הלוח..EasyTune5 המעבד מופיע על 26 מעלות בעוד שהמאורר מסתובב על 560RPM.. למי להאמין? ועוד משהו.. איפה שרשום לי CPU ו SYSTEM מהבהב לי סימן קריאה באדום וצהוב.. מה זה אומר??
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-