עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or_s2006,

ככה אני רוצה לקנות קירור למעבד על איזה כדאי לי ללכת. בתודה אור.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  2. טוב ככה יש לי לוח אם שהוא תומך עד PC2700 (עזבו אל תשאלו) ויש לי שם 1GB (512X2) של PC3200 הוא עובד כן אבל הבעיה היא שהוא במירות של 333 כשכול האחד מהם אמור לעבוד 400..... אז יש אפשרות כזו בלוח עוד שניה אני עורך ונותן תמונה ששם אפשר לשנות מימשהו כזה מנואל ל400 אז זה זה?

3. asus: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP 5) COMMANDO ואם הם תומכים ב-DDR2??? אל תציעו לי לוחות אחרים! אני סגור רק עליהם...

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  4. המהרתי את המעבד שלי מ 2GHZ ל2.4GHZ מדובר בAMD 64 VENICE 3200+ בביוס רשום שהזכרונות עובדים על 333MHZ במקום על 400MHZ. האם עדיף להשאר ככה עם מעבד חזק יותר אבל זכרונות שעובדים על 333MHZ או לחזור ל2GHZ ולהעלות את המהירות של הזכרונות ל400MHZ? :s05:

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by גיימרית,

65 מעלות במאמץ לכרטיס שלי זה נקרא חם מדי?

6. Started by kudish,

עם OC ל 6550 עם קרור סטוק אני ב2.42? המחשב יציב שני גיגה זיכרון 800 קינגסוטן הייפר X וספק קרוסייר 450 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by RJ1,

האוברקלוק שלי מתאפס לפעמים כשאני מכבה את המחשב. יש איזה דרך להגדיר את האוברקלוק כברירת מחדל או משהוא בסגנון? לוח אם: Gigabyte P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by poops snitzel,

אני רוצה לשאול הקירור מים הזה יתאים לעובדה שהכרטיס זה שני כרטיסים צמודים http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת פעם שהחלפתי משחה טרמית ל AS5 היגעתי ל 2507MHZ לא כל כך יציב אבל היה מצליח לסיים 3DMARK ו AQUAMARK ועל 2400MHZ המחשב היה יציב מאוד מאוד בלי שום בעיה ואתמול היתחיל לי בעיה שהוא עושה לי RESTARTים פתאומיים ניסיתי להעלות מתח הבעיה לא נפתרה זה עשה לי את זה כבר כמה פעמים את התופעה הזאת והייתי מוציא את הגוף קירור מנקה ומורח שוב פעם משחה וזה היה מסתדר אבל עכשיו זה לא מסתדר לי... יש לי ספק כוח של SUNSHINE חחח 480 וואט יכול להיות שזאת הבעיה של היציבות ? כי אני לא רוצה להשקיע סתם ככה על ספק... חשבתי שזה אוליי ספק כי לפעמים שאני מדליק את המחשב אז המחשב נדלק וישר נכבה ונדלק שוב... מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. ואיזה קירור יש לכם\מעבד ובאיזה מצב הוא\ מארז וכו' לשם השוואה של חיישנים בלוחות שונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מתחנן לעשות oc ממש בקרוב ואני רוצה לנעול את הagp וה pci אבל משום מה בביוס מופיע לי רק הנעילה של agp שאני יכול לשים אותו על 66 אבל חיפשתי בכול הביוס ואין שם שום נעילה של pci אולי מישהו יכול לעזור לי הלוח זה gigabyte GA-7N400-L1

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Tom3bar,

אהלן חברים, יש לי את המארז הזה : יש לו מאוורר שמכניס אוויר בחלון, ו 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה. יש לו מקום לעוד 4 מאווררים מקדימה (למטה איפה שהצלעות האלה) אז חשבתי לשים שם 2 מאווררים שמכניסים אוויר (או שכדאי בכלל מאווררים שמוציאים אוויר!?) ... האם תהיה לזה השפעה ניכרת על הטמפ'? ואיזה מאווררים אתם ממליצים ? תודה רבה, תום.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by ShayMagen,

יש לי מעבד אינטל 2.4 512 RDRAM ולוח d850emv2 של אינטל האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג??

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו ) ועכשיו לבעיה... הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב... ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by wollmann,

אני כל הזמן רואה אתכם ממליצים על AthlonXP-M במקום AthlonXP רגיל, בגלל יכולות האוברקלוקינג שלו, מכפלה פתוחה והעובדה מן הסתם שהוא פולט פחות חום. אז למה אתם לא ממליצים על Athlon64-M במקום Athlon64? זה יושב גם על אותו סוקט (754), וההבדל בפליטת חום הוא גדול (לא יודע בקשר למכפלה). אשמח לדעת. חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  17. המפרט שיש לי בחתימה. כמה אני יכול להגיע איתו? והמעבד זה P4 1800 A נורטווד, סוקט- 478 ,FSB 400. אני כרגע על מהירות 2466. בFSB של-548 במקום 400 סטוק. אני כבר כמה זמן עובד על המחשב באוברקלוק כמו שמפורט בחתימה שלי ואין לי בעיות. הטמפ' של המעבד נמוכות במנוחה 32-36 ומאמץ 44-46. המחשב עובד לי ממש טוב האם עוד אוברקלוק יעזור? כי אני לא מצליח לעבור את ה-145 בבאס ושיהיה יציב או שהמחשב לא עושה בכלל פוסט. אני עכשיו על באס 137 במקום סטוק 100 , ועל וולטאז' סטוק. נעלתי AGP וPCI . יחס מעבד לזיכרון 1:1 והזכרונות שלי יותר מהירים ממה שהלוח תומך אז הזכרונות לא מגבילים אותי ב-OC. אז מה שמגביל אותי זה המעבד שבסטוק עובד על 400 FSB ועכשיו העליתי אותו ל-548? או שאני אני צריך להוסיף וולטאז' למעבד?…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. amd 64 3200+ epox8kda3j הספק הואantec truepower 430 זה ממש מוזר בביוס אני רואה שאני על 1.550 (בתצוגה של הפוסט אני על 1.59 אבל לא משנה) ובווינדוס זה מראה לי (באברסט ובcpuz) שאני על 3.0 VCORE ?! מה הולך פה? גם באברסט זה מראה לי שה12V שלי על 10 ושטויות כאלה מה שלא הגיוני כי אז כבר היה קורס לי המחשב ממזמן (המעבד בidle על 40 C קירור סטוק ככה שאין מצב שאני על 3 VCORE) מישהו יכול לעזור? אולי הבעיה בלוח ואני צריך להחזירו? גם בכלליות יש לי בעיה בOC לעבור את ה215 באס שממש לא אמור להיות לי newcastle adata vitesta 512X2 500mhz gf 8600 GT

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by dogday,

THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control איך היא?? המאווררים הם smartfans?? http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm זה לא יקר משהו כמו 150 שקל...

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by BigMs,

שלום, אני יודע שיש תוכנות שמראות את הטמפרטורה של הדיסק. נראה לי שאחת מהם נקראת HD Monitor. מה שמסקרן אותי זה איך התוכנה יודעת את הטמפ' ? האם יש צורך בחיישן חיצוני שקונים בחנות? מה היא טמפ' תקינה לדיסק קשיח ? יש ברשותי : WD 10k RPM 36GB SATA תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by yanushka,

1.איך ניתן לעלות את התדרים בכרטיס אחרי שכבר הגעתי לגבול העליון? 2.האם 2200 נקודות ב-3DMark03 נחשבת לתוצאה טובה (ראה מפרט בחתימה)? כרגע אני מדורג 9th בעולם.. 3. מהם התזמונים האופטימליים לכרטיס והאם מסוכן לשנותם? בתודה, יניב.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by HwareNewb,

שלום הזמנתי לפני כמה זמן ati silencer 5 rev.2, ורציתי לדעת אם לפני שאתקין אותו אני אצטרך להסיר בצורה כלשהי משחה טרמית ואיך, כי לפי מה שראיתי באינטרנט, גרסאת ה REV 2 באה עם "פלטה טרמית" (או משהו כזה) שלא מצריכה כל מריחה של משחה טרמית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. תיראו כמה תמונות קצת עווה מהרגיל! וגם עושה רוח חבל"ז! ולא מרעיש! זה לא של מחשב נכון? מה אתם אומרים, של מה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  24. אז שאלתי היא איזה קירור כדי לקנות ל מעבד פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט ? והאם כדי גם לקנות קירור לכרטיס מסך ? רדון 9800 פרו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.