אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
משאבת מים שמעבירה 90 ליטר לשעה זה טוב?? זה הרבה או קצת?? כמה ליטרים מומלץ שמשאבה תעביר בשעה?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו חושב שהמשאבה הזאת: http://www.hydrogrow.co.il/products/22451 תתאים לקירור מים ? מי לא ? ולמה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ישבתי בחדרי ותהי על דבר מה..... ברשותי יש מחשב שולחני מזדקן אינטל 2.4 800 עם ג'יגה זכרונות סמסונג 400 + כרטיס מסך readon 9700 וחשבתי לנער קצת את האבק מן המערכת בהתחלתי השתמשתי בקירור אויר סטנדרתי דלתא על המעבד עם רעש מסוקים דלתא קטן על ה nb שתי 120 מ"מ מכניסים מלמטה ושני 80 מ"מ אחד מוציא מלמעלה ואחד מוציא מאחור וכל זה בלי לדבר על ה 60 מ"מ שיושב על הכרטיס מסך ו 2x60 מ"מ בתוך הספק לכל החכמולוגים למניהם לא המחשב לא התחיל להתעופף בחדר בכל מקרה שחודשים חולפים כרטיסים באים והולכים מעבדים משתפרים עולם כהרגלו נוהג ורק אני חי בתחושה של פספוס הרי לא מזמן הוא היה הטופ ועכשיו נותר רק מירמור קטן שכזה עם כל ידיעה על כרטיס מסך חדש שיצא או מעבד קצת יותר מהיר אז כמובן עיניין ה oc עלה על…
-
- 80 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אז ככה: המעבד שלי הוא P4 550, כמו שבוודאי ראיתם מהמערכת שלי. על מתח סטוק הבאתי אותו ל-4.4 גיגה, שזה אומר באס 258 ומכפלה 17. עד עכשיו הכל בסדר השלב הבא היה לנסות לעלות ל-266, ופה הכל נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח). לצורך בדיקה, הורדתי את המכפלה של המעבד ל-14, והעליתי את הבאס ל-266, היה POST כרגיל והתדר היה 3.7. ללא שינוי של אף הגדרה אחרת, החזרתי את המכפלה ל-17, והפלא ופלא- אין POST, רק צפצוף ארוך ומעצבן שאחריו איפוס ביוס. :-[ המתח נכון לעכשיו הוא 1.45 וולט... יש סיכוי שהמעבד צריך יותר, ראיתי בת'רדים של אנשים שהגיעו איתו מעל 300 באס שהשתמשו ב-1.6 וולט... :-\…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בחנויות בחו"ל שאפשר לקנות פרסקפס צבעוני . ראיתי תרד בנושא קניית אלומיניום נאמר שם שניתן לקנות פרספקס צבעוני איפשהו בדרום תל-אביב. אולי משהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים? לצערי הזגג שאני קונה ממנו פרספקס אין לו כזה. :
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי תחושה שהוא יתחיל להעלות להבות בקרוב.... טוב אז אין לי מושג מזה Aux1 אבל כתוב לי שם שהטמ"פ שלו זה 71... מה לעזעזל זה Aux1 ומה אני יכול לעשות..???? בבקשה תעזרו ליייייייי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מודע לכך שהמט' טובה אך היא לא "טובה מידי"? זה יותר מידי נמוך.... יש לי E4500 וקירור סטוק, מארז של אינטל, שתי 80MM מוציאים אוויר מאחורה אחד מתחת לכרטיס במקום החריצי PCI ואחד מעל הכרטיס, 120MM שלא מכניס בכלל אויר ומאוורר 9' שולחני שמכוון למחשב...המארז פתוח. נשמע לי ממש מוזר שהטמ' כ"כ קרה (יותר מהחדר!!) ועוד המעבד 65NM... כיוונתי TJ MAX.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה,נכנסתי לביוס,עברתי ללשונית Advanced והיה שם Cpu External Speed משהו כזה,זה היה על 2667 מהירות המעבד שלי,ושלחצתי על זה ,הייתה אפשרות או Manual או 2667MHZ מה אני צריך בשביל OC?
-
- 12 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שמתי משחה טרמית לבנה על כרטיס 8600GT . עכשיו בסוף לא הסתדר לי והורדתי את המאוורר והחזרתי את הקירור הרגיל שהיה לי . בקיצור הכרטיס עכשיו עם המשחה הזו ואני לא יודע איך אני מוריד אותה כי חלק ממנה יבש .
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי שהתמונה הזו אומרת הכל... http://i43.tinypic.com/2d0xilu.jpg אפשר לראות שם שמשהו 80 מעלות צלזיוס ולא הבנתי לגמרי מה זה, אפשר הסבר? (מתחת ל- Temperatures) ולמה HWMONITOR מזהה את ה- 720BE שלי כ- 920BE?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם כן אנא ספר בכמה ועם איזה קירור אם בכלל והאם זה שווה?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 7600gs של asus וספק כוח 550w של chieftec (עם מאוורר די גדול עליו) והמחשב אחרי קצת מאמץ מתחיל לקרטע ועשות תקיעות במשחקים.. המאוורר שבא עם הספק כוח מכניס אוויר שמגיע בדיוק אל המאוורר של המעבד. אלה הטמפרטורות מהאוורסט אחרי מאמץ http://img212.imageshack.us/img212/6466/64056328to3.png יש לי פנטיום 4 2.6 וההבדלי טמפרטורות של המעבד הכי שונים בין מאמץ למנוחה מישהו יכול להגיד לי אם זה בעיה בטמפרטורות או אולי במשהו אחר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותה אבל אני לא רוצה לחכות למשלוח אז משהו יודע איפה מוכרים אותה בנתניה??
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1225627894/94519/ איפה ניתן לראות בדיקת איכות הקירור ברשת לאיזה מעבדים מתאים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
-
זה באמת חשוב לי ואין לי אוטו! החום של המעבד אצלי 62C SYSTEM TEMP =48C AUX POWER = 83C
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 2000 ועשיתי לו oc ל- Athlon 2600 כאשר הגברתי את ה-MHzים מ-1667 ל-2090 הקטע הוא שאני לא רואה שינוי בניקוד של המחשב ב-3DMARK05 ... חשבתי שהניקוד ישתנה לפחות בקצת אבל הוא נשאר בדיוק אותו מספר(254 נקודות)... מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה ב- HEXUS לא הבנתי משהו, ואשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא. ואני אסביר: במעבד את'לון "רגיל" אם המכפלה של המעבד נעולה, אזי צריך להעלות את מהירות הזיכרונות, לצורך העניין - את הבאס, עד לכמה שהמעבד\זיכרונות יכולים. כלומר, אם המכפלה שלו נעולה על 10, ואני רוצה להשיג 2500 מגה הרץ אני צריך להעלות את הבאס, ואפקטיבית גם את מהירות הזיכרונות ל 250 מה"צ . ואת זה ניתן להשיג בשתי דרכים: 1. לקחת זיכרון שמראש יצא לשוק כ DDR500 2. לקחת DDR400 עם תיזמונים הדוקים, ולשחרר אותם תוך כדי העלאת המהירות עד ל DDR500 כלומר 250 מגה הרץ. עכשיו, קראתי את הכתבה על ה OC של ליבת הוניס, ולא הבנתי, הנה ציטוט: External clock (HTT link) overclocking was undertaken by dropping the HT frequency t…
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים יש לי 2 E6600... האחד עם קירור סטוק, עומר על 32 מעלות במנוחה, והשני עם נינגה עם 38 מנוחה, איך ייתכן ??? ניסית לשים משחה מחדש, יש לי את הזלמן STG1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 מה זה יכול להיות ????
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/gallery/album86/aau כתבתי את השאלה גם למטה מתחת לתמונה ב"הערות" או מה שזה לא יהיה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת Asus Brobe . אני יודע שמשהו דפוק בה, כי היא מראה שטמפ" הלוח והמעבד היא 103 מעלות........ ברור שזה לא יכול להיות , אבל איך היא בדיוק בודקת את זה? איפה החיישנים שממוקמים על הלוח? חיפשתי אותם ולא מצאתי, ההסבר היחידי הוא שהם הדפוקים וההם שעושים את כל הבלאגן. צריך עזרה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-