אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
או שיכול להפנות אותי לאתר שערך השוואה שכזו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ברשותי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT. אחרי שהתקנתי אותו הופיע לי בכרטיסיות של ה display(כשלוחצים כפתור ימני על שולחן העבודה) אופציה להשתמש בטכנולוגיה הזאת. זה לפי דרגות, מ private(טוראי) ועד commander.בסה"כ יש 6 דרגות. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים גדולים על המארז.זה הכל פחות או יותר. מישהו יודע כמה יעילה הטכנולוגיה הזאת ובאיזה דרגה עדיף להשתמש?
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
אז שלום יש לי זיכרון DIGMA PC3200 512M DDR400 CL2.5 T1 עכשיו רציתי לדעת מה זה בדיוק אובר קלוק לזיכרון ויש לי מיספר שאלות: 1)במה מתאפיין הOC לזיכרון? (MHZ\תיזמונים) 2)האם צריך קירור כלשהוא בישביל להגיע לתוצאות טובות יותר או כל דבר אחר ? 3)איך עושים את הOC כלומר בביוס או בתוכנות מסויימות? 4)ושאלה אחרונה במה באים השיפורים לידי ביטוי לאחר הOC וכיצד זה מסוגל לפגוע באורך חיי הזיכרון? תודה רבה לעונים מת על הפורום הזה.
-
- 5 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי קירור טוב ושקט למעבד שלי AXP 2000+ לאחר כמה חיפושים וקריאת המלצות בפורום הזמנתי את ZALMAN CNPS7000B-ALCu עכשיו, בלוח אם שלי GIGABYTE GA-7VAX אין את ארבעת החורים המתאימים להנחת התושבות של הזלמן.. לקדוח חורים לא נראה לי אפשרות טובה כמו שאפשר לראות בתמונה של הלוח אם ולמי שמכיר את ההתקנה של הזלמן בסוקט 462, יש בכלל פתרון טוב? אני אולי ינסה להדביק את זה אבל זה ממש לא נראה לי פתרון טוב או משהו שיחזיק מעמד..
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספיר 9800PRO 256BIT ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק משהו בסגנון של ATITOOL ואם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איזה משני הצירופים הללו של מעבד AMD64 ולוח-אם יתן ביצועים טובים יותר ואוברקלוק יציב גבוה וטוב יותר?? הצירוף הראשון, מבוסס סוקט 754 AMD Athlon 64 3400+ (754-pin) Box DFI LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire הצירוף השני, מבוסס סוקט 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box EPOX-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 בשני המקרים יהיה שימוש בקירור של טרמלרייט XP-120 ומאוורר Thunderblade של Thermaltake בגודל 120 מ"מ
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=45662&highlight=ddr+booster ראיתי - חשבתי שמאוד חשוב - פירסמתי לינק. נא להתחיל לקרר!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
המאוררים הם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 אני לא עושה יותר מידי אוברקלוקים...ואין לי יותר מידי כסף....כדאי לי לקנות אותם?
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב. עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים... מה קורה? המחשב מתחמם? הרעש קטן? אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא. תודה מראש ליאור.ג.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, קודם כל חושב לציין כי אני לא אוברקלוקר, אולי רק בקטנה לכרטיס מסך אבל זהו. הכוונה לקדמת המארז - מאורר שיכניס אוויר... אחד שמוציא יש כבר בסטוק. רציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאורר 120 מ"מ למארז CI-6a21 של קומפוקייס. אז ככה: במידה וכן כדאי להוסיף א. תמליצו לי על אחד הכי שקט שיש, לא רוצה ולא צריך עם אורות ושטויות, אחד עם תוחלת חיים ארוכה. ב. האם המסנני אבק שיש במארז זה ימנעו לגמרי כניס של אבק ? ג. בשביל מה בכלל צריך מאורר מקדימה ?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT של XFX ולוח אם של EPOX 8KDA3J אני רוצה לעשות אוברקלוק זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות אני לא יודע אם ביכלל שווה לי בינתיים ואם זה מסוכן ביכלל ביגלל זה אני מבקש עזרה ובדרך תוכלו לתת לי גם תוכנה טובה לאוברקלוקינג תודה תראש..
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??
-
- 11 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מערכת טובה , אפילו מאוד עולה 800 דולר !!! של VAPOCHILL ... ועוד בארה"ב , אין לי סכום שמתקרב לזה , אבל יש לי פרסקוט שרוצה את זה מאוד במה זה תלוי בניית מערכת כזאת ? מהם הרכיבים הדרושים ? אולי אפשר למצוא בחלקים ואז להרכיב ככה שיצא יותר זול ? מישהו מבין בזה ?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2200 עם לוח Gigabyte GA7VAX, ספק של צונאמי 400W. 2 דסקים, 2 כוננים אופטיים, 2 כונני דיסקטים. קבלתי מארז (פח נטו) שאפשר לשים בחזית 4 מאוורררי 80 מ"מ או 120 מ"מ אחד, ומאחורה עוד 2 מאווררי 80 מ"מ. יש לי ביד 4 מאווררי 80 מ"מ ועוד אחד של 120 מ"מ, השאלה האם לקנות עוד 2 80 מ"מ או לשים בחזית 120 מ"מ ועוד 2 80 מאחור. אולי אני לא צריך את זה אבל אם אפשר, אז למה לא. במידה ואני קונה עוד 2 מאווררים של 80, איזה כדאי לקנות, האם TT8025A-2B שווה משהו, או שאם כבר קונים אז לקנות משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה סוג הם..יש תוכנה או משהו???
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי חברים. כמו שאתם רואים אני חדש פה. עד אתמול היה לי GEFORCE TI 4200, שעשיתי לו אוברקלוק ממש קטן לביצועים של 4400. אתמול הוא נשרף לי היום קניתי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT ב600 שקל(זה התקציב שלי כי אני סטודנט). הקצבים הרגילים שלו: 2d clock:225 3d clockl:250 memory clock:400 קראתי פה בפורום שניתן לעשות אוברקלוק ל 3D CLOCK-320 ול MEMORY CLOCK-490. אני קצת משקשק כי אני לא יודע אם ההמלצה הזאת נכונה גם לגבי כרטיסים של MSI. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים די גדולים על המארז וזה הכל. המדריך פה באתר לאוברקלוקינג לא מעודכן.. בכל מקרה,בטוח שממני אתם יותר מבינים.עד כמה אני יכול להאיץ אותו ???
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
mushkin black level 2 PC3500 BH-5 gig ram בנתיים אני יתן לתמונות לדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 67 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של 80 מ'מ ושניים של 120 ממ'... יש לי מאוורר 80 מוציא מקדימה ומאוורר למעבד ומאוורר מוציא לספק (המאוורר מקדימה סתום בפלסטיק, שמו אותו רק בשביל היופי [יש מסביבו 3 לייזר-לדים]) אתם יכולים לתת לי עצות איפה למקם אותם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אנשים יש לי מפרט דיי טוב עם קרור גז עכשיו בתוכנה של הלוח אני רואה שהמעבד נימצא ב 10 מעלות ובצג של הקרור גז רשום לי בכלל מינוס 26 מעלות.. אני יודע שהמד טמפרטורה של הקרור גז נימצא בבלוק קרור והוא לא מדייק לגמרי אבל עדיין יש אפרש מטורף בין 10 מעלות למינוס 26 ... יכול להיות שהתוכנה הזאת לא טובה? איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי כמו שצריך?? כי יכול להיו שהבלוק קרור גז לא יושב טוב ובגלל זה המעבד ב10 מעלות... ועוד משהו עם אני יביא נוורטוד 3.4 אז אני יוכל להרים את הוולט למעבד מעל 1.6 מבלי לעשות וולט מודינג ללוח?? כי יש לי אפשרות להגיע עד 1.9850 בכלל רק שעם הפרסקוט אני לא מצליח להעבור את ה1.6 אז תהייה לי את הבעיה הזאת גם עם הנוורטוד או לא?? תודהההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הבא Intel Pentium 4 3.2 1Mb LGA775 Asus P5GDC V-Deluxe 915G A-DATA 256Mb X2 DDR2 (עובד כדואל סה"כ 512) האוברקלוק היחידי שעשיתי זה לזכרון, מ533MHZ ל600 MHZ, (למרות שלא נראה לי שזה עובד) מישהו יכול לומר לי לאיזה תזמונים אני צריך לשאוף להגיע? ואם צריך לעלות את המתח בשביל זה??? אחרי משחק קצר הגעתי למצב כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש athlon 64 3200+ עם מארז Chenbro Gaming Bomb שמגיע בלי מאווררים ורציתי לדעת כמה מאווררים אתם ממליצים שאני ישים שיהיה קירור טוב ולא רועש מידי מאוורר למעבד זה אחד והשאלה עוד כמה מאווררים ואיזה אני צריך לשים במארז עצמו... תודה
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-