עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהו מכיר אתר שמודד את צריכת החשמל של רכיבי מחשב שונים, בהתאם לאוברקלוק שהם עברו?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  2. האם אתם מכירים גוף קירור למעבד שנותן ביצועי קירור טובים יותר מהXP120 \שווים לו? כמובן שצריך שהגוף קירור יתאים למעבד וללוח אם שכתבתי בכותרת.

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  3. http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by Turbine,

יש לי יחס FSB:DRAM 3:4 מה זה אומר? זה טוב? אם לא, איך אני יכול לשנות? ולמה אני צריך לשאוף להגיע.?

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  6. יש ללי שאלה.. אני רואה בפורומים בחול בעיקר שאנשים מגיעים לאוברקלוק עם שתי תוצאות תוצאה אחת עם כול החיבורים במחשב (כול הusb וכו וכו) ותוצאה שנייה בלי כלום חוץ ממסך מה הקטע פה?? כאילו מה משנה ללוח או לא יודע למה עם כול המחשב מחובר להכול או רק המסך ומהקלדת? מישהו יכול להסביר כמו שצריך... תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. בדקתי את צריכת ההספק של הספק בעומס מלא עם מספר תוכנות, והרי התוצאות: CPU Burn-in v1.017......................: 144W Prime95 In-place large FFTs v23.7.1: 153W OCCT v0.91:...............................: 153W S&M FPU (v1.3):..........................: 160W

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  8. תראו החלפתי לוח לABIT NF7... והפעלתי את הSpeedfun הורדתי מהאתר.... ותמיד מופיעות לי אותן הטמפ' איך זה יכול להיות... תמיד כתוב לי -48 41 35 31.. תראו בתמונה שצירפתי... מה לעשות....? אני מעוניין לעשות OC אבל איך אני ידע אם אני לא עובר את הטמפ' הקריטיות.... :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by hagay21,

לא קירור מים רק קירור אוויר ושיהיה מתאים ללוח של אביט ai7

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  10. אוקיי אז ככה, יש לי פנטיום 4, 1700 מגה הארטז ואני רוצה לעשות אובר קלוקינג ולהוסיף עוד 200-300 מגה הארטז אמרו לי שאני צריך לעשות את זה דרך ביוס להתחיל מחדש תמחשב בלה בלה וללחוץ על DEL אבל המחשב שלי לא מגיב כשאני לוחץ על DEL או F8 כשהוא עולה... אז אני רוצה לשאול אם יש עוד איזה דרך שאני יוכל לעשות את האובר קלוקינג הזה, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 390 צפיות
  11. Started by qwerty22,

הי, ( הקדמה: המטרה שלי היא שקט. ) אני רוצה להרכיב במארז מאווררים של vantec stealth 120, ולחבר ואותם ל zalman fanmate, או בקר אחר ( עדיין לא קניתי כלום ). באתר של zalman יש "אזהרה": Do not use FAN MATE 2 with fans that have a start up voltage of more than 5V. לפי vantec, המתח "התנעה" שלהם הוא 7volt. אבל ראיתי בהרבה פורומים שאנשים משלבים ביניהם. יש למישהו ניסיון עם זה ? חשבתי לקנות אולי בקר מאווררים במקום ה fanmate. יש למישהו ניסיון עם zalman mfc1? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663 ) אני לא מעוניין ב nexus כי הם עובדים בשיטת PWM, ובכל review, כתוב שיש לזה רעש חלש כמו של עמוד חשמל בגלל PWM. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך : giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit אני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. עכשיו הקטע הוא שאני לא רוצה להחליף לו קירור פשוט להשאיר אותו עם מה שהו.. אז לכמה מומלץ להעלות אותו עם קירור מקורי מהחברה? הוא מוגדר עכשיו על core clock: 390 mem clock:700

13. Started by RT2,

שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC! אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי.. המערכת היא, A64 3500+ Winnie @ 265*10 Asus a8n-sli deluxe Gigabyte 6600GT OC חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? ) OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Zalman Vga Cooler VF700-ALCu או Arctic-Cooling NV Silencer 5 ?? לא מעוניין בOC...אבל רוצה שהכרטיס מסך יהיה קר...ויאריך ימים...(-:

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, הוצאתי מהמחשב הקודם שלי 2 מאוורים (צורכים 12V) שחבל לי לזרוק אותם אני רוצה להרכיב אותם על המחשב הנוכחי שלי .. השאלה שלי היא.. מהיכן אני יביא להם 12V מתוך המחשב !? והאם זה בסדר בכלל מה שאני רוצה לעשות ? :s05: תודה, רועי

• 6 תגובות
    • 444 צפיות
  16. תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי... קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית" http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0 הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! הלוח הוא ABIT NF7 2.0 הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לי לוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום! מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום …

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  17. Started by Djx,

הייתי משתמש בטיונינג 4 של גיגאבייט. אבל זה עלוב ביותר יש עוד איזה תוכנות טובות?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  18. Started by G.O.,

יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  19. Started by haimbar,

היי ברשותי כרטיס מסך GFORCE5. לאחרונה המאורר שעל הכרטיס (שמולבש על צלעות קירור) החל להרעיש באופן צורמני ומטריף במיוחד... החלפתי את מאוורר הכרטיס כולל צלעות הקירור שלו במאוורר אחר ללא צלעות קירור. האם יש לכך משמעות שהמאוורר מוצמד ל CPU בכרטיס המסך ללא צלעות קירור ? איך אפשר למדוד את טמפרטורת הכרטיס ? תוכנת ה MBM5 שמותקנת אצלי מראה לי את חום המארז + ה CPU. האם ניתן ללמוד דרכה על חום כרטיס המסך ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

אני קצת חדש בכל העיניין של ה OC והשאלה שלי היא ככה, אני הולך להחליף עם חבר מעבד 2ג'יגה ל2.66 ג'יגה ואני רוצה לעשות לו OC (אני יודע איך כבר עשיתי את זה בהצלחה ;D ) עכשיו, עד לכמה אני יכול להגיע איתו מבלי שיקפצו לי מסכים כחולים? אפשר לדעת דרך תוכנה או משהו? ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת כמה FBS המעבד? גם לזה יש תוכנה או הסבר פשוט? תודה.

• 13 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום....אני חדש פה בפורום והסתובבתי בין הדיונים בשביל ללמוד קצת (לא שעזר...). לאחרונה קניתי מחשב חדש שלפי דעתי הוא דיי טוב (תנו דעתכם): Pentium 4 3.0 GHZ HT 800FSB 1 MB Gigabyte Ga-8ipe-1000 pro G Geil pc 3200 400MHZ 512 dual ddr 2*256 PowerColor Radeon 9600XT 256 MB DDR WD 120 GB S-ATA 7200 RPM 8 MB CACHE ומארז של compucase דגם 6919 (ענק, מאוד מאוורר)..... אם תוכלו לומר לי אם המפרט של המחשב טוב או שיש מקום לשיפור... לפי התוכנה everest הטמפ' שלי הן ככה: מעבד- 38 במנוחה עד 45 במאמץ... לוח- 25 מעלות כרטיס מסך- 26 במנוחה עד 32-33 במאמץ... כונן קשיח- 33 מעלות... עכשיו רציתי לדעת אם הטמפ' הם נורמליות ואם אפשר לעשות איתן oc למעבד או לכרטיס מסך... ואם אפשר הסברים לגביי oc, תוכנו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X-Gamer,

ABIT AG8 915P טוב לאוברקלוק? או שיש המלצות אחרות?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by yos11,

איזה לוח הכי כדאי לאוברקלוק למעבד INTEL 3.2 775 LGA ?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  24. Started by contA-,

שלום לכם,כפי שבטח הבנתם אני לא אחד שקונה ישר לאחר המלצות ויש לי עוד התלבטות קלה בהתחלה רציתי את הלוח אם MSI nForce3 K8N Neo2 Platinum... אבל אז ראיתי את הדגמים הללו של הnForce4 ותהיתי אם הם אוברקלוקרים טובים יותר. הלוחות: Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP- SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP-9 Socket 939 Motherboard Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 מה דעתכם, הם טובים יותר מהלוח של הMSI באוברקלוקינג? (רשימה טיפה ארוכה,אבל רוב הדגמים פשוט זהים אבל בגרסאות שונות-אני לא יודע אם יש הבדל גם ביכולות הא…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by lipa,

עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים