עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by go_go,

חברת OCZ הוציאה MEMTEST המבוסס על התוכנה הידועה עם מספר שיפורים ,אני מצרף לינק להורדת התוכנה. ניתן להוריד גירסה ל CD או גירסה ל 1.44 תהנו http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. כפי שכתבתי בכותרת אני זקוק להמלצה עבור גוף קירור למחשב בעל לוח MSI Neo2 Platinum ומעבד Athlon64 3000+ Socket 939. לפי מה שהבנתי ,הXP120 של Thermalright לא מתאים ללוח.. תוכלו להמליץ לי על גוף קירור שטוב ממנו או שווה לו מבחינת ביצועים? נ.ב: אני רוצה לעשות אוברקלוק די גדול למעבד לכן אני זקוק לגוף קירור הכי טוב שיש וניתן להשיג בארץ -המחיר לא מהווה בעיה. בטח שמתם לב שפתחתי 2 ת'רדים זהים (פשוט היה לי ת'רד אחר ששיניתי לו את הכותרת ולכן היה בילבול..), אז חיכיתי שהת'רד הקודם יירד ואז כתבתי את הת'רד הזה. תודה לעוזרים ;D

3. Started by O.G.D 2k5,

יש לי פרסקוט 2.6 ויש לי טמפ של 45-50 כשהוא במצב רגיל ובין 55-63 שאני משחק וזה גורם לי לבעיות על המסך (קווים למיניהם)??? מה אני יכול לעשות???, אני הזמנתי מאוורר זלמן 7000B-CU אומרים שהוא טוב אני מקווה....

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by elad_rabi,

ח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by lazygecko,

אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש, לא מחשב של פריק משחקים אבל מחשב רגיל לא סופר פה ולא סופר שם. אז הנה הוא : לוח אם : GigaByte K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire מעבד : AMD Athlon 64 3000 זיכרון : 512 400 מה"צ וכרטיס מסך : XFX FX5500 128MB TV אז מה אתם אומרים, איזה קירור אתם ממליצים לשים בו? ועוד משהו, אני מבין שקירור זה דבר חשוב כדי שהמערכת לא תתחמם אבל חוץ מזה שזה יכול לשרוף משהו מה עוד יכולה לגרום התחממות של מערכת? ( ללא אוברקלוקינג )

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  7. אז ככה ברשותי מעבד: AMD Athlon XP 2000+ ליבת ה: Thoroughbred-A ולוח אם: ASRock K7S41GX אז אני זקוק למלצה על גוף קירור בסיבות ה-150-200 ש"ח עדיף שיהיה שקט, תודה ענקית לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by overload,

היה לי משעמם אז החלפתי את הקירור של הכרטיס (GF4 MX440 8XAGP) בגוף קירור של גשר צפוני של לוח אם ישן שהיה לי (D850MV, תאמת הוא נראה די איכותי) ועליו הצמדתי את המאוורר של הכרטיס, את הכל קשרתי חזק עם אזיקונים קטנים לכרטיס עצמו. (מצטער שאין תמונות, אבל אם היתה לי מצלמה דיגיטאלית גם לא היה לי GF4MX... ) ועכשיו השאלה- מה שעשיתי, תאורתית זה אמור לקרר יותר טוב את הליבה, נכון? ד"א על הגוף קירור היתה קצת מישחה טרמית ישנה, אבל לא מספיק בשביל לכסות את כל הליבה אבל גם על הליבה נשארה מישחה מהקירור המקורי. ועוד שאלה- כמה עולה המשחה הכי זולה שאפשר להשיג? או כמה עולה סתם משחה זולה.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

שלום יש לי מארז chenbro xpider 2 ויש לי 2 מאוררים. אחד 120 מ'מ שבא עם המחשב ואפשר למקם אותו מתחת לספק(מאחור) ואחד 80 מ'מ שקניתי ואפשר למקם אותו מקדימה במארז למטה. עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה הכי טוב? אני חושב שלשים את המאורר 120 שיכניס אוויר למארז ואת המאורר 80 שיוציא אוויר מקדימה. ככה יכנס הרבה אוויר והמאורר הקטן יוציא אותו החוצה. עכשיו תנו לי עוד אופציות איפה ואיך לשים את המאוררים כדי שיהיה הכי טוב מבחינת טמפרטורה (אין לי עוד מקומות לשים מאוררים)

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. בהתחלה הוא היה מתכבה בגלל התחממות של המעבד.. אבל את זה סידרתי החלפתי מאוורר לאחד של 6000RPM אבל עכשיו הוא לא מתכבה הוא נתקע לפעמים אני כמעט ב100 אחוז בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך כי ממש לפעמים שהוא נתקע הוא עושה לי VPU RECOVER שזה של הכרטיס מסך ובפעמים אחרות המסך פשוט נכבה או שהוא מלא צבעים מוזרים ואני חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא Hercules 3D Prophet 9500 PRO שזה בעצם של ATI 9500 PRO. השאלה שלי בעצם, איך אני יכול לקרר את הכרטיס מסך שאם זה בגללו זה לא יהיה בגללו כבר אני חייב לציין שגם הדלת השמאלית של המארז שלי פתוחה וניסיתי לשים שם מאוורר ענק על הרמה הכי גבוהה אבל זה לא ממש עזר יש דרך קירור טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by lazygecko,

יש לי P4 מרעיש. מה הדרך הכי זולה ופשוטה להשקיט אותו ? לא מעניין אותי אובר-קלוק אני רק רוצה שיהיה שקט כמעט לחלוטין. קירור מים יותר שקט מקירור רגיל ? יש לי אפשרות לקנות קיט קירור מים בארה"ב, שווה להתעסק עם זה ? תודה לכולם. שחר.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by tk_mc,

מה זה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by SensatioN,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ואני לא מיתמצה בזה כל כך, תעזרו לי בבקשה איך אני עושה את זה תודה. יש לי מעבד northwood 2.0 לוח אם intel i845E זיכרון 256 sdram 133mh ואם יספיק לי מאוורר אחד בצד וסטוק על המעבד?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  14. שמעתי שיש הרבה בעיות עם הלוח הזה מבחינת עיצוב, והאם הקירור גדול ? נכנס במארז של SuperTalent ? (אלומיניום-Tower) אמור לקרר את המעבד AMD 64 3200+ s939 WC . ואיך הקירור בכללי ? יותר טוב מהזלמן CNPS7000B-Cu ? עריכה: אני מדבר על הקירור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2266 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by Lord^Lior,

קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by weamir,

לכרטיס 6600 GT שכבר יש עליו מאוורר.

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  17. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי את הכרטיס מסך הזה: radeon 9600 se ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו אני לא מבין בזה בכלל אני צריך עזרה ופירוט בקשר לכל הדברים האלה. אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני יודה לו מאוד.!

• 16 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by shuy,

אני מתלבט האם כדאי לי לעבור לקירור מים, ומחפש את דעתכם... קודם כל היתרונות המרכזיים של קירור מים הם אפקטיביות(נצילות) גבוהה ושקט. החיסרון (השאלה האם זה חיסרון) זה שאם יש איזה תקלה במערכת (ובתקלה אני מתכוון לדליפה[וקירור מים זו מערכת מורכבת יחסית שלפי חישוב סטטיסטי יש בה יותר דברים שיכולים להתקלקל) זה פטאלי(קטלני) למחשב. השאלה היא האם כיום אפשר לסמוך על קירור מים כעל דבר אמין לאורך זמן?(כי כאמור הדליפה הכי קטנה תביא בהכרח למוות מוקדם של המחשב).

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by weamir,

יש לי PRESCOT 2.8GHZ עם ZALMAN 7000B ALCU,ומארז ג'נרי מחורבן. במצב רגיל המעבד נמצא על טמפ' 41-43 מעלות,אך כאשר אני משחק הטמפ' מגיע ל55-57 מעלות! יש לי מאוור קדמי 80 מ"מ,ואני חושב להוסיף 120 מ"מ מאחורה. אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פיתרונות קירור נוספים,על מנת להיפטר מהשרב בתוך המחשב. לצערי הערב קיבלתי לראשונה מסך כחול,ואני בטוח זה בגלל התחממות המעבד. כמו כן תנו לי המלצה למאוורר 120 מ"מ אמין וטוב.

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  20. הנה פרטי הבאיוס שלי : BIOS Date: 03/16/04 BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 03/16/2004-i865PE-6A79ZG0MC OEM Sign-On: Intel 865PE AGPSet BIOS for 8IPE1000-G F3 Chipset: Intel 2570 rev 2 Superio: ITE 8712F rev 5 found at port 2Eh OS: WinXP SP2 CPU: Intel® Pentium® 4 CPU 2400 Mhz MAX: 3600 Mhz BIOS ROM In Socket: No BIOS ROM Size: 256K Memory Installed: 256 MB Memory Maximum: 4096 MB Memory Slot 01: 256 MB Memory Slot 02: 0 MB Memory Slot 03: 0 MB Memory Slot 04: 0 MB מה אתם אומרים צריך לשדרג?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by Y.k,

שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש מבוסס איי אמ די 64 . הייתי רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות שלי בגלל שראיתי באתר החברה שהם מעולים וביצוע האוברקלוק אינו מוריד את האחריות. לינק לאתר : http://www.ocztechnology.com/products/memory דגם: OCZ OCZ400512ELPE המחשב שלי מורכב מלוח אם של אביט av8 (מכפלה פתוחה) ומעבד 3000 כמובן 939 השאלה החשובה היא אם בכלל יש לי צורך באוברקלוק כרגע ולכמה אני אוכל להגיע עם הזיכרון הזה. הוא 400 מגה הרץ. ממה שראיתי התיזמונים שהלוח אם הגדיר אוטומטית הם די דפוקים. באתר של החברה אמרו שהוא יכול להגיע יותר נמוך .. פשוט יש שם איזה 8 סעיפים ולא בא לי בדיוק להתעסק עם דברים שאני לא יודע.. אז מי שיכול להסביר לי בדיוק מה לשנות אני אשמח עדיף גם מישהו שיש לו א…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. אני מדבר על התחממות רבה בלי אוברקלוק(נאמר 65 מעלות למעבד). אני מבין שבסופו של דבר המחשב יקרוס, אבל השאלה האם הוא יכול להמשיך לעבוד אבל עם ירידה בביצועים? באיזה מצבים נגרם נזק בלתי הפיך לרכיב?

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by hagay21,

יש לי מעבד 2.6 בבאס 800 עם ג'יגה זיכרון של סמסונג 1:1 העלתי את הבאס מ200 ל 231 מה שהעלה את תדר המעבד ל 3.0 ג'יגה את הזיכרונות הורדתי ל 5:4 והגל עובד יופי אבל........אני לא רואה שום הבדל בביצועים מישהוא יודע מה קורה פה?

• 18 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by nemo9439,

שלום יש ברשותי הזכרון http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 ואני מעוניין לשנות לו את התזמונים,רציתי לשאול אם הוא יהיה יציב בCAS 2.0 ומה ואילו עוד שינויים בתזמונים אפשר לעשות דרך הביוס ,ושהזכרון ישאר יציב. ואם אחרי כל השינויים ניתן לעשות לו OC למהירות?(עם הלוח אם).

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by liorgadidi,

קניתי מאורר של tt ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו או מי שיש לי אותו יתן עליו דעה-הוא יגיע אלי מחר. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=91230025&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 ...

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.