עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Track,

אני לא מצליח למצוא מקום שבו ניתן לקנות מאוורר למארז, הגדול מ120mm. האם מוכרים אותם בארץ, ואם כן היכן? תודה.

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by haim652,

אז ככה ממש אתמול בלילה קניתי את הULTIMA 90 חדש דנדש מהקופסה עם מאורר 120MM. הרכבתי אותו ואני מגיע לאותו OC שהאיתי יכול לעשות בלי הקירור הזה... מישהו יודע מה הבעיה? יש לי לוח אם: Asus P5GC MX ויש לי שתי כרטיסי זכרונות של 1GB אבל הם שונים. אחד של סמסונג ועוד אחד שאני לא יודע בדיוק.([כאילו 2GB RAM] אמרו לי שזה אולי הבעיה שלי, שהזיכרונות שלי. יש להם אולי בגלל זה CHIPSET שונה, לא יודע בדיוק) יש לי ספק של 500W. מישהו בבקשה יודע מה הבעיה שלי פה? זה מעצבן אותי שרציתי לקנות לOC ובסוף כלום לא יצא מזה מזה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

אני זקוק למישהו שידריך אותי בבקשה EP43-DS3L E8400 מעוניין בOC רציני , אם יש צורך אני אקנה ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו אני רוצה מישהו שידריך אותי כי לא הבנתי את המדריך באתר זה מבוסס על AMD אני מפחד לעשות לא נכון בקיצור מי שיכול לעזור לי תודה אני כותב ממשתמש של חבר כי אין לי פה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by sivanxyz,

שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by zombie,

אני רוצה לבדוק יציבות של הOC בעיקרון יש לי לטמפרטורות את ה coretemp הוא בסדר? אני צריך תוכנה שתאמץ את המעבד עד הסוף ושאולי גם תראה טמפרטורות... ולכמה זמן צריך לאמץ?10 דקות?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com או באיציק שלי 93502490 נ.ב מצטער על הנושא של האשכול הקודם לא ידעת…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. שלום רב יש לי את המערבת הבאה.... E6300 \ BT \ ENERMAX 500W \ GIGABYTE 965P-S3\ DDR2 - 667 אורבקלוק: 1.86 @ 3.26 על מכפיל 7 ובאס 466. מתח 1.375 נראה לי מישהוא ממליץ משהוא??? האם אני יכול לשפר??? (אם חסרים פרטים הגיבו) בתודה יאן

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  9. AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 LEADTEK GEFORCE 4 MX 440 64MB AGP X 8 ושאלתי היא בקשר לזכרונות היות והלוח שבחרתי הוא DUAL DDR כדאי לי לקנות שני סטיקים של 128 או אחד של 256 השאלה היא לא בהקשר למחיר היא בהקשר למהירות. ואיך המחשב לOC? יש לי מקסימום 400 שקלים על זכרונות בבקשה תגידו מה כדאי

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by Nitro Viper,

??

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Gil28,

במעבד q6600 שיותר נוחה מהפריים...

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688 ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright הדגם הישן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228 הדגם החדש http://skypc.co.il/pl_produc…

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Nihility,

כל כך חם למחשב המסכן שלי... לא משנה כמה קירור אני נותן לן, בלי מזגן הוא פשוט חם. אני קורא את כל האתרים של הסקנדינבים האלה ואיך ש 10C- מחוץ לבית שלהם וכל מה שהם עושים בשביל לקבל קירור סופר חזק זה להוציא צינור מחוץ לבית... מה איתנו? אפילו קירור באנג אי אפשר לעשות פה בגלל הלחות לא רק למחשב חם, גם לי!! הוא עובד כל הלילה ומחמם לי את הצורה. תחשבו על זה, מחשב הוא פשוט אידיאלי לחורף. גם מחמם, וגם נשאר קר. במיוחד הnetburst האלה

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by night-fire,

טוב אז הסיפור הוא כזה.. המחשב שלי הלך (במילא בקרוב אני קונה חדש) אז בינתיים לקחתי את הישן פנטיום 3 600 MHZ יש איזשהו מצב ואפשרות לעשות לו OC?? תודה!

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by just_me,

יש לי קירור SILENT TOWER של THRMALTAKE כחול כזה מגניב למי שלא מכיר אותו זה קירור עם "היט פייפס". השאלה היא - שמעתי שבתוך ההיטפייפס יש נוזל שאמור להתעדות ולעלות עלפי מעלה לתוך ההיטסינק. הבעיה שיש לי מארז עומד מה שאומר שה SILENT TOWER הוא במצב שכיבה האם זה רע? האם זה פוגע בביצועים שלו? החיישן חום שלי דפוק אז קניתי מדחום אלקטרוני (רפואי) הצמדתי אותו לפלטת הנחושת שיושבת על המעבד וזה הראה לי 36 מעלות... יש מצב שזה נכון?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by GOVNER_T.S.Y,

ציטוט של הכותרת של עצמי SO! GOVNER_T.S.Y

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. Started by avivlevy,

אני מתכוון לעשות לו OC בינוי.... הקרור שלו יספיק או לקנות איזה זלמן 700?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by Gil28,

מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by ^Z^,

הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by BandiT,

רכשתי לאחרונה את הכרטיס sapphire x1950gt 256m הוא הגיעה עם קירור מקורי של החברה.. הוא נורא מרעיש...יותר מרעיש מ 3 מאווררים 12סמ שיש במארז... מה אפשר לעשות כדי להוריד את רמת הרעש? או שזה אבוד..ככה הכרטיס הזה עובד ולא ניתן לעשות שום דבר בנידון... תודה..

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  23. מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  24. ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד. היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו. אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון. זה אפשרי? דבר שני, הטמפ במנוחה הן: לוח - 33-35. מעבד- 35-38. יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת. איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.