אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
(המפרט בצד) אז ככה כשאני בתדר 3Ghz עם ה Q9300 שלי אז יש הרבה קראשים ונפילות במחשב במשחקים או אפילו סתם ב Windows וכשהורדתי את התדר לתדר הרגיל לא היה לי נפילה אחת. הטמפ' של המעבד נמצאת על 28-35 במאמץ 35 אבל הליבות על 58-62 כל הזמן בדקתי בביוס וב CoreTemp ואני בביוס הכי מעודכן. אני משתמש ב AC Freezer 7 Pro לא העלתי מתח לשום חלק יכול להיות שזה בגלל זה ? בדיקה עם OCCT -> http://www.yousendit.com/download/Q01Ic0w5R0YzS3J2Wmc9PQ מה לדעתכם הבעיה ? אגב הביוס שלי לא מראה את המתח של הרכיב אלא רק נותן להעלות אותו +0.1 אבל לא מראה את המתח ההתחלתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, נסיתי להוריד את ה CL מ-2.5 ל-2 והמחשב לא עלה. הוצאתי את סוללת ה CMOS כדי לאתחל את הביוס עכשיו הכל מאושר הסתכלתי על הסטיק של הזיכרון כדי לראות אם יש פרטים (כמו נגיד איזה BH5). אבל...לא כל מה שיש שם זה הצירוף 3-3-6...כנראה בסדר הזה ב CPU-Z כתוב שבתדר של 166 אני אוכל להוריד תזמונים ל -2-3-3-6 לזה הכוונה? או שמישהו כבר ניסה עם GEIL ויכול לומר לי אחרת? יש איזה חיפש בגוגל עם פרטים מסוימית מהסטיק שאני יכול להריץ? כי אתחול של הביוס כל פעם מחדש קצת מציק
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. קודם כל מפרט: p4-1.7 asus ps333 256 mb 40 gb redeon 9200se 128mb windows xp pro קבלו מה אתם אומרים. הנה:
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר קצת את ביצועי המחשב שלי. עכשיו המטרה היא שמשחקים ירוצו חלק וגם יראו טוב. המחשב הוא פנטיום 4 2.6 זיכרון פנימי 256MB כרטיס מסך Radeon 9600 pro ולוח אם של אסוס (אין לי מושג איזה דגם) עכשיו המחשב עבד בצורה דיי איטית במשחקים, אבל אחרי שהרכבתי לו היום מאוורר 120 מ"ל (מכניס אוויר) הביצועים השתפרו בצורה משמעותית ביותר (אוטוטו אני ישים גם מאוורר חמוד שיש לי על הצ'יפסט. חרא לוח אם....מתחמם מהר...). משחקים כמו NFS:UG עובדים לי ללא קטיעות ועל הרזולוציה והגרפיקה הגבוהה ביותר שאפשר להשים. אבל כמובן שעם השיפור, בא התאבון.... דבר ראשון - ריפרש רייט - כמה להשים ? האם להשים על 120 (הכי גבוה שאפשר להשים (כתוב על הקופסא של הרדאון) או להשים קצב ריענון אחר ? שאני עובר לסימניה …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד amd 1800 xp עם הגוף קירור המקורי הוא הגיע ל-65 מעלות לכן רכשתי המאוורר של aerocool extreme ועכשיו הטמפ' מגיעה ל 75 מעלות במנוחה!! ניקיתי את הגריז הישן ומרחתי את החדש לפי המדריך באתר. אפילו הוספתי גריז תרמי לאחר מכן ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה קורה שם? הוא מסתובב במהירות נורמלית (2900rpm). בתודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אמור לקבל את הFREEZER 7 PRO שהזמנתי ויש לי כמה שאלות: 1)מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את המשחה הטרמית הישנה מהמעבד? 2)כדי להסיר את הקירור סטוק אני רק מסובב את הקליפסים בכיוון החץ ולמשוך אותם לכיוון מעלה? 3)קראתי בכמה אתרים שניתן להתקין את הפריזר כך שיזרוק אוויר לכיוון אחורי המארז, או לכיוון הספק. יש לי ספק עם מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר מהמארז החוצה, איזה כיוון עדיף? תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי p-3 933 cuv4x-c יש לי מאוורר אחד מאחורה שהיה מכניס אויר והטמפ הייתה תמיד יותר מ 60 מעלות :-X והמחשב תמיד היה איטי הפכתי את המאורר שיוציא אויר המצב טיפה השתפר אבל עדיין המחשב איטי.. הביאו לי הינטסיק למעבד של מעבדי איי אם די ( אמור להתאים לא? ) ויש עליו את הפד הטרמי.....כדאי לי להחליף בהינטסיק הקיים? או להוריד את הפד הטרמי ולשים משחה טרמית??? ואולי להוסיף מאוררים??? תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון תודה רבה למי שעזר לי והביא לידיעתי שהכרטיס שלי הוא 64BIT ולא 128BIT כמו שצריך להיות..הלכתי לחנות והם החליפו לי ל LeadTek PX6600 256MB ואני מאוד מרוצה ממנו..אז תודה רבה רבה לכם אתם הבסט! דבר שני יש לי שאלה קטנטנה אבל קודם הפרטים: GPU Clock 301 MHz Memory Clock 501 MHz 3DMark05Pro Score: 2020 OverClock Step #1: GPU Clock 405 MHz Memory Clock 551 MHz 3DMark05Pro Score: 2637 כשאני מנסה לעלות את הזיכרון ל 580 הכל בסדר אבל אז כשאני מפעיל את 3DM אני מתחיל לראות ורוד וקווים שחורים כאלה..וכל מיני דבריפ מוזרים כאלה.. מזה אומר?למה זה?מישהו מוכן להסביר לי למה זה ואיך אני פותר את זה?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את הבקר הבא: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017 ברשותי מארז Gigabyte AURORA 570 - המכיל 3 מאווררים 120MM ובנוסף מאוורר למעבד Thermaltake BigTyphoon 120 VX. האם הבקר ישלוט בצורה טובה על המאוווררים הנ"ל וייתן לי יכולת תמרון בין המהירויות השונות?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש מארז עד 400-450ש"ח שיהיה: *מקורר היטב *ספק כוח איכותי *יפה? בתודה מראש G.A
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר לקבל המלצה לקירור טוב למעבד למטרת OC עם המערכת שיש לי אני אודה לכם מאד...
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה קנית היום תGF8400GS של LEADTEK ויש שהם קירור נורא מעצבן שכימעט ולא מקרר תכרטיס טמפרטורות - במנוחה 55 מעלות ובמאמץ מלא 70 מעלות וכשה אני משחק במשחק המרוצים GRID הכרטיס מגיע ליותר מי 90 מעלות ועושה ריסט וזאת ממש בעיה על תישאלו למה אני צריך קירור לכרטיס כזה חלש פשוט תעזרו לי. אז ככה הקירור צריך להיות מי נחושת בשביל טמפרטורות נמוכות או לפחות הלוחית שתיהיה עשויה מי נחושת עכשיו הקטע שכדי להרכיב עליו תקירור צריך להיות לקירור 2 מין ברגים כאלו כמו אצל כרטיסי הGF5200 למי שמכיר או כמו אצל הRADEON 9200 חשבתי על הקירורים הבאים אבל אני לא יכול ליקנות ליפני שאני יהיה בטוח שהקירור באמת יוכל להתאים לו אינה הקירורים-Arctic-Cooling NV Silencer 3 אפשרות שניה Arctic-Cooling Accelero-S2…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים מעצמו כשאני משחק במשו... זה קורה רק במשחקים, למעשה רק ב ASSASIN'S CREED, אבל זה קרה פעם אחת גם ב NFS. רוב הרכיבים שלי נמצאים באוברקלוק, אני דיי בטוח שזה נובע מאי יציבות... איך אפשר לאמת את זה? בקדתי מעבד עם PRIME95, עבר סבבה. בדקתי כרטיס מסך עם 3DMARK06 ב 10 לופים - עבר. זכרונות - MEMTEST86, עבר כמו גדול. אבל משחקים מתרסקים!!! איך עוד אפשר לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הרכיב מפרט עם Q9650 במארז HTPC אני צריך המלצות לקירור למעבד בסביבות 200 ש"ח, אבל חובה שאת המאוורר הזה יהי ב KSP כי שם הוא הרכיב את המחשב לא מתוכנן OC המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי אוורסת ורשום לי שהליבה הכי גבוה היא 69 מעלות במאמץ עכשיו כול שאר הליבות הטמפרטורה נמוכה יותר לא בהרבה ובCPU רשום לי 60 מעלות אז לפי מה הולכים לפי הליבה הכי חמה או לפי הCPU ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שוב ושוב הלוח הזה מוכיח את עצמו למה הוא הכי טוב בכל הנושאים (גם OC) {למי שלא מחפש SLI}. חובה לראות את הכתבה...!!! http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_8.html אפשר גם להגיב... דעתי: כל מי שקונה ASUS וחושב שהוא עשה בשכל טועה... הוא רק משלם על השם ולא מקבל את התמורה הצפויה.. (למי שלא הבין ASUS הכי טובים באיכות חומרה) לפחות ככה אומרים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-