אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש, (מפרט בפרופיל שלי).... אלו הטמפ' שלי... המערכת קירור שלי עובדת באופן הבא: (החצים שלמעלה זה אומר פנימה). אשמח לדעת גם, כיצד אני מקרר כרטיס מסך מדגם MSI 7300GT ... וגם לדעת אם הטמפ' שיש לי במחשב נחשבות לטובות? והאם רצוי לי לעשות OC למחשב? ואם כן כיצד אני עושה זאת? בברכת שבוע טוב אבי
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברה מאיפה אני יכול להשיג epia m1000 ps 220W אני בונה מוד חדש ואני צריך את החלקים האלו בבקשה תעזרו לחפש
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך RADEON9600XT של ABIT. האם יש דרך לצרוב לו את הביוס בלי לפגוע בו ?? האם אפשר להפוך אותו לR9600XT VIO ?? תודה... עריכה: יש לי גם RIVA TNT2 M64 של GIGABYTE... אבל אני לא בטוח שזה של ג'יגה בייט כי רק כתוב שם GA ועוד כמה מספרים, אחרי חיפוש בגוגל אני חושב שזה של גיגה בייט... אפשר לצרוב אותו לULTRA ? למשהו שיותר טוב ממנו ? ולא נורא אם הוא ילך..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי P4 1.7 עם ליבת Willamatte..ולוח של ASUS P4S533-MX מהירות: 1966MHZ (זה 15%) באס: 115.22 (מקורי 100) טמפרטורה במאמץ: 55-56 מעלות טמטרטורה במצב רגיל: 33-36 מעלות מטח בליבה: 1.776-1.744 יש לי קירור רגיל לחלוטין, סטוק, והמארז פתוח משני צידיו.... האם זה בסדר?...ואפשר להמשיך עם הOC או לעצור כאן??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכנן לעשות אוברקלוק ל- RADEON 9600 XT (ואולי סתם בא לי לקרר אותו.. ) ואני צריך את העזרה שלכם בבחירת גוף קירור, שקט יחסית, מצד שני שיעשה את העבודה כמובן... ;D מקווה שתוכלו לעזור ותודה!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_compare.php?compareRunID=1887486888 13.5 אלף!#!@#!#!@# איך מה הוא גאון או משהו? אני לא מצליח לעכל את זה האם זה המחשב המהיר בעולם או שאולי אני לא רואה טוב(1 בלילה)
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה , קראתי את המדריך והבנתי בערך מה צריך לעשות אני יקרא אותו עוד פעם וישזכור יותר טוב חח , אני פשוט נכנס לBIOS מכבה את ההגדרות שפריעות כמו הסיבוב של המעבד וזה , מעלה את התדר הזה של המכפלה וה GHZ של המעבד עולה נכון ? [ ייעני המהירות שעון לא היה לי כוח לרשום ]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נגיד עם קירור ממש ממש טוב עד כמה הוא יכול להגיע? ועם ה-TUNIQ TOWER עד כמה?
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש (בעיקר למשחקים). בגדול (עוד לא סופי) זה המפרט: מארז Antec Nine Hundred ספק ליברטי 400W לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מעבד E6300 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO כ. מסך 8800GTS 300 מסך Dell 2007 wfp (תודה מונופול) כונן קשיח wd 250 Giga צורב DVD סטנדרטי זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 במידה ואני ארצה לעשות OC, האם הזיכרון הוא הדבר היחידי שיגביל אותי? האם גם בזיכרון כזה אפשר לבצע OC נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תראו אני חדש ב תחום ה OC ואני צריך כצת עזרה\יעוץ לגבי איך עושים OC בגלל שאמרו שיש לי צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד אז אני רציתי לעשות OC אבל לא יודע מאיפו להתחיל בבקשה כצת עזרה =] המפרט CPU:AMD Athlon 5000+ 64 x2 Dual Core Socket AM2 MainBoard:Gigabyte GA-M52S-S3P Memory:OCZ Reaper HPC Edition 2x1GB+Gigabyte Memory 1GB Graphic Card:Gainward Radeon HD 4870 512MB DDR5 HDD:Samsung SP2504C 232G PSU: Corsair 550W Case: nzxt Tempest OS:Windows XP Pro SP3 32BIT
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
של ARTIC 5 rev 2 לא מתאים ב 100% הוא לא נוגע בזיכרונות או משהו כזה? מה הסיכוי לפתוח צינורות בדגם ה AGP של Sapphire (ספירה) תודה http://www.moshes.biz/forum/
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני משדרג בקרוב את המחשב שלי בסכום של 3305 ש"ח. אני רוצה להוסיף לי גם קירור למעבד. חשבתי על הSonic Tower של Thermaltake, שעולה 170 ש"ח בKSP+ שני מאווררי 120 מ"מ מנועה (50 ש"ח לאחד). יוצא לי חריגה של 270 שקלים מהתקציב של השדרוג. רציתי לדעת: א. כרגע יש לי קירור סטוק. טמפרטורת המעבד שלי נעה בין מינימום 40 מעלות בעבודה לא קשה (אינטרנט וכו') ועד ל55 מעלות במאמץ (משחקים כבדים). השאלה שלי האם הסוניק טאוור יוציא את אותן המעלות אם בינתיים אני אקנה וארכיב אותו ללא מאווררים עד שיהיה לי כסף לקנות מאווררים? ב. אם לא, על איזה קירור יותר זול הייתם ממליצים לי? אני צריך קירור כמה שיותר זול, אבל שעדיין יהיה טוב. (המעבד שלי הוא P4 בסוקט LGA775)
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היום סיימתי לעשות כבלים מעוגלים כמו שכתוב במדריך השתמשתי באזיקונים ובאיזוליר בנד יצא חמוד והתפנה המוןןןןן מקום.... עדיין לא יצא לי להתעסק עם המולקסים ושאר הירקות אבל למישהו יש רעיון איך אני יכול לכסות את הכבלים גם של המעוגלים וגם של השאר? אני מעדיף לעשות בעצמי ולא להזמין מג'ב-טק או משהו... אבל אם יש משהו בארץ אז זה יהיה נחמד...! מה שכן חשבתי על משהו עם צינורות מזגן אבל צריך משהו יותר יפה קצת... עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה במקום באלקטרוניקה ומודינג בבקשה העבירו
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת למשחקים אתם חושבים שהמערכת הזו תחזיק 4GHZ? E8400 ABIT IP35-E G.skill 1066MHZ PK CL5 W.D 250AAKS PLAIT 9600GT SONIC CM690+2xATRIC COOLING AF120 IN THE ROOF ENRMAX LIBRTEY 400W המערכת תחזיק באס 450X9 על מתח ומעלות נורמלים לא?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ר8500 128מ מבית ספייר הורדתי לאחרונה את פאור סטריפPowerStrip לאיזה פרמטרים אני יכול לקחת את הכרטיס הנוכחי ללא קירור נוסף אלא מקורי(מאוורר חזק)בתנאים סטנדרטים? ידוע לי שאתם לא יכולים לדעת בדיוק אבל הסביבות! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי ג'קסו האם הוא יחתוך ישר חלון? ואיזה חומר אני אמור לשים נו השקוף הזה. :-\
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך כמה הבהרות לגבי טמפרטורות ותקינותם במעבד: לצורך העניין אני מאובזר במעבד E6400 של intel התקנתי עליו את המאוורר שהגיע איתו מהאריזה - מאוורר סטנדרטי ופשוט של intel היום החלטתי לבדוק את הטמפרטורות בהן הוא עובד. על פי easytune5 שקיבלתי באנדל עם הלוח אם gigabyte שלי במדור הpc health מורה לי התוכנה שהטמפרטורה שלו בעת שהמערכת עובדת היא 20-21 מעלות צלסיוס האם זו טמפרטורה תקינה כאשר אני *רק* גולש ויש לי ICQ דולק או לא ומהי הטמפרטורה שכאשר עוברים אותו מורגשת ירידה מוחשית בביצועי המערכת - זה מעניין אותי יותר מבחינת ההשפעה על משחקים ליתר דיוק. אשמח לקבל הבהרות ועצות על קניית מאוורר או קירור פאסיבי חדש אם צריך.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-