עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. דיברתי עםאחד שאמר לי שהמחשב שלו על 38 מעלות באוברקלוק מ2500 ל3200 על SLK600 שזה לא כזה אוברקלוק כי הוא אמר שיש לו את ה2500 שהם מאלה שהיא מיועדים להיות 3200 אבל בכל זאת... אצלי המעבד לא יורד מ557 מעלות עם הוולקנו 9 וגם זה כשהוא על 4800RPM ברעש של מעבורת חלל... אז מה אתם אומרים? שווה לחפש אחד כזה משומש או משהו? הבנתי מהכתבה באתר שנכתבה לפני שנתיים בערך שהוא נותן ביצועים טובים רק עם דלתה.. והדלתא יעשה לי מלא רעש לא? אבל גם בלי קשר.. איך יכול להיות שהוא כל כך מוצלח ולא מייצרים משהו יותר טוב ממנו? הבנתי מהבנאדם שזה בגלל שפעם היו עושים עבודת גימור ונחושת מאיכות יותר גבוהה.. אז תנו דעתכם.. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by boom!,

אתם אולי מכירים מדריכים(אם אפשר בעברית) לאוברקלוקינג? אני לא מתכוון בכלליות(כמו שיש באתר הזה) אלא ממש פירוט על כל התהליך, צעד צעד

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by Idanp,

יש לי בעיה בOC שאני מעלה את המהירויות מעל ל 445 בליבה ו 544 בזיכרון אני מתחיל ליראות ארטיפקטים בתוכנה במישחקים לא יש מצב שהיא מזייפת?!(ATI TOOL 0.24 BETA 7) הטמפ' במקס מאמץ בליבה 55 בזיכרון 50.. יכול להיות ביגלל שהזיכרון חם?או שזה סביר?(50 מעלות) או שזה הגבול של הכרטיס? >: זה התוצאה לבינתיים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=772405

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  4. מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שלום לכולם , אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד בקרוב. אני עדיין עובד עם הקירור סטוק של INTEL ובמאמץ המעבד עובד על 60-65 מעלות. כבר החלטתי להשקיע בזלמן 9500 וכמעט הזמנתי אותו אבל יש לי אפשרות לקנות מערכת קירור מים של BIG-WATER משופרת במקום רדיאטור אחד המערכת עם שני רדיאוטרים.. רדיאטור נוסף עולה בסביבות 200 שקל כך שהיא שווה לפחות 650 שקל חדשה. ( היא עבדה שבועיים שלושה אז היא כמעט חדשה ) כל המערכת נמכרת בשבילי ב 300 שקל. הזלמן יעלה לי עוד 50 שקל הפרש. מבחינת ביצועים על איזה אפשרות ללכת ? תודה.

6. איזה קירור טוב יש לכרטיס מסך GeForce 5200?

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  7. אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by love-its-my-name,

מה קורה כפרות??? שמעו אני רוצה לדעת איזה אובר קלוק לאיזה חלק משפיע יותר הרבה כאשר עושים עליו אובר קלוק... במעבד ובכרטיס מסך אני לא עושה.. כי הם ב45 מעלות ללא אובר קלוק... אז חשבתי לעשות על הזכרונות.. זה ישפיע? המהירות תגדל? בינתיים העלתי את המטח ל 2.75 והזכרונות שלי קרים! יש לי כרטיס מסך של r9800 se aiw abit ic7 max 3 p 4 2.8c antec 1000MG +window antec 430v geil 2X256 golden

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by turbahn,

שלום לכולם, אני מתחיל לעבus על בניית מארז שקוף לגמרי למחשב. אני כבר מכיר חנות שתוכל לעזור לי בקטע הזה... אבל כדי שהם יוכלו לעזור לי, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לבנות את המארז בגודל טוור ואני צריך מידות מדויקות של כל החלק החיצוני וכמו כן מידות של מקומות לברגים ללוח אם, לספק, ומקום מדוייק לכרטיסים. מה שאני לא אצליח למצוא באינטרנט, אני אמדוד לבד. אז אם מישהוא מכיר את המידות המדויקות, או אתרים שנותנים מידות מדוייקות, אני אשמח לקבל עזרה תודה מראש, איתי

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. גבירותי ורבותיי, ;D ;D קבלו את המדריך המדהים ל בחירת מעבד ה athlon xp 1700+ שלכם, שיעניק לכם את התמורה הגבוהה ביותר לכספכם ;D תגובות יתקבלו בברכה http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp ותוצאות בפורום הבא: http://forum.isentral.com/index.php?s=9749919e6e1eba06947fab3f15e34a8e&act=ST&f=5&t=179&st=0 תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by rino,

בשעה טובה השלמתי את מערכת קירור המים שלי וחום המעבד עומד על 27 מעלות עם OC מ2.4 ל2.9 במקסימום גם כשאני מענה אותו עם תוכנות בדיקה במשך 24 שעות. מה מידות החום הנחשבות כטובות למעבד פנטיום 4 במצב רגיל ותחת עומס? :AR15:

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. יש לי p4 והמאורר הדפוק של אינטל עושה רעש זמזום מעצבן השאלה שלי היא אם איזה חומר משמנים את המאורר של המעבד והאים זה יעשה אותו יותר שקט

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?

16. Started by Hitman_47,

יש לי מחשב AMD XP 1600 עכשיו יש לי בעייה אם המאורר של המעבד אז אמרו לי להחליף אז מה יותר טוב להחליף את המאורר של המעבד או שאני כבר ירקיב את הקירור מים הזה ? מה יותר טוב מה יותר חזק ומה נוטן ביצועים טובים ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by namyob,

יש לי מעבד פנטיום 3 866 ורציתי לדעת אם כדי לעשות OC? ואם כן איך?

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  18. אייך אני בודק טמפרטורה של הרדיסק(60 jb) , כרטיס מסך (geforce4), מעבד (intel 2000) ניסיתי כבר בתוכנה aida היה לי בהתחלה אפשרויות שמה ועכשיו איין לי וגם בתוכנה mbm ולא הבנתי מה לעשות שם בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. בחו"ל יש את זה, ובארץ לא מצאתי בינתיים. אני רוצה לחבר את זה ל AC F7P

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. הלוח של גיגהבייט GAEP43DS3L קירור של SCYTHE NINJA 2 על הלוח יש חיבור 4 יניםלמעבד ובמאוורר יש 3 פינים מה לעשות? חוץ מלהחליף מאוורר מארז V9

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by parlux,

איזה קירור יותר טוב? ‏Accelero S1 Rev. 2‎ או ‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler‎ תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. כי אפשר לשנות רק את ה- MEMORY ו- GPU.. זה משתנה אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by Svensk.il,

לחבר שלי מת המאורר של המעבד (E4600), מאורר ג'נרי עד כמה שידוע לי. הוא גר באיזור ת"א, והוא לא מצליח למצוא מאוררים באף חנות שם (דוגמת באג וכו') כי הם אומרים שהם לא מחזיקים את זה. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים מאורר, ג'נרי אפילו, באיזור ת"א? אני לא מהאיזור אז אני לא כ"כ מכיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.