אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי בדיקת מאמץ (TURTURE) ואחרי דקה הוא נתן לי את השגיאה הבאה.. מה פשרה ומה אני יכול לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שמעו.. קניתי כזה חיבור קטנצ'יק בשקל.. עכשיו יש לו כמובן 3 יציאות שמכניסים אליהם את החוטים של המאוורר, ולמאווררים שלי יש 2, אדום ושחור אני שואל לאיזה 2 פינים מתוך ה3 בחיבור מולקס להכניס את החוים האדום והשחור.. או שזה לא משנה? 1. לחבר לצידי ולאמצעי משמאל 2. צידי ואמצעי מימין 3. צידי שמאל וצידי ימין
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הגעתי לביוס לא מצאתי כלום. יכל להיות שאין לי אפשות כזאת בכלל (לוח אינטל)?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
-
אני זקוק למישהו שידריך אותי בבקשה EP43-DS3L E8400 מעוניין בOC רציני , אם יש צורך אני אקנה ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו אני רוצה מישהו שידריך אותי כי לא הבנתי את המדריך באתר זה מבוסס על AMD אני מפחד לעשות לא נכון בקיצור מי שיכול לעזור לי תודה אני כותב ממשתמש של חבר כי אין לי פה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעבד בעל 4 הליבות מתקרב... צורך לא מעט חשמל...אבל לא רע ב OC. יש כמה תוצאות מפתיעות... http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage לגיימרים כרגע אין מה לצפות למעבד הזה... הישארו עם Core 2 השיפור הרציני עם המעבד הנ"ל הגיע בתוכנות קידוד וידאו בעיקר....
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור בשביל הכרטיס מסך שלי .. בדרקתי את הסיילנסר של ארקטיק אבל רשום שם PCI - EXPRESS בגדול .. אז הבנתי מזה שזה לא יתאים לי .. יש למישהו רעיונות ? סביבות ה 200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבדוק יציבות של הOC בעיקרון יש לי לטמפרטורות את ה coretemp הוא בסדר? אני צריך תוכנה שתאמץ את המעבד עד הסוף ושאולי גם תראה טמפרטורות... ולכמה זמן צריך לאמץ?10 דקות?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לוח: ga-p35-s3l הגיע עם ביוס F2, מעודכן כרגע לביוס F4 הנה רשימה של הביוסים: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2597 אני הולך להשתתף בתחרות OC ובגלל זה חשבתי לעדכן ביוס, אני יודע שביוס יכול לשפר OC אבל לעיתים גם לגרוע מהיכולות OC (ראיתי את זה במספר ביקורות ברשת) הפירוט בגרסאות החדשות לא מזכיר ממש משהו על שיפור OC אבל אני עדיין מתלבט, בעיקר בגלל שעדכון ביוס הוא לא תהליך חסר סכנה לחלוטין. אז.. מי שמבין שיסתכל ברשימה של הביוסים ויגיד מה הוא חושב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש, (מפרט בפרופיל שלי).... אלו הטמפ' שלי... המערכת קירור שלי עובדת באופן הבא: (החצים שלמעלה זה אומר פנימה). אשמח לדעת גם, כיצד אני מקרר כרטיס מסך מדגם MSI 7300GT ... וגם לדעת אם הטמפ' שיש לי במחשב נחשבות לטובות? והאם רצוי לי לעשות OC למחשב? ואם כן כיצד אני עושה זאת? בברכת שבוע טוב אבי
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך ברשת למודינגים ללוח הזה? זה די דחוף לי, אז כמה שיותר מהר יותר טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה הסבר קצר על התוכנה הזו. אני רואה שם נתונים אבל אני לא יודע מה הולך למה. יש שם נתונים כמו: Temp1 Temp2 Temp3 Temp HD0 Core הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהנתונים הולך. ד"א, האם התוכנה הזו אמינה או שמומלצת תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות לכרטיס geforce7600gs פתיחת צינורות עיבוד. השאלות שלי הן 1-האם ניתן לעשות זאת לכרטיס הזה?. 2-האם ביצוע הפעולה הזו יעלה את רמת הביצועים של כרטיס המסך בצורה נכירת, או שלא כל כך גבוה?. 3-האם צריך אמצעי קירור בשביל לפתוח לו צינורות עיבוד?. 4-אם ניתן לבצע את הפעולות האלו כיצד ניתן לבצע אותה. אין לי מושג איך לעשות את זה, אז אם מישהוא יוכל להביא לי מדריך בעניין
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_compare.php?compareRunID=1887486888 13.5 אלף!#!@#!#!@# איך מה הוא גאון או משהו? אני לא מצליח לעכל את זה האם זה המחשב המהיר בעולם או שאולי אני לא רואה טוב(1 בלילה)
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי AEROCOOL EXTREME http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=aerocoolext ורציתי לדעת האם החלפת המאוורר שלו בSMARTFAN2 תעזור? לא שיש לי בעיות אבל הטמפרטורות הם בערך 43~ בLOAD עם OC ו3200@2600 אני רוצה להגיע ליותר ללא בעיות טמפרטורה והמאוורר שבא עם הAEROCOOL הוא טוב אבל ממוצע. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש (בעיקר למשחקים). בגדול (עוד לא סופי) זה המפרט: מארז Antec Nine Hundred ספק ליברטי 400W לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מעבד E6300 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO כ. מסך 8800GTS 300 מסך Dell 2007 wfp (תודה מונופול) כונן קשיח wd 250 Giga צורב DVD סטנדרטי זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 במידה ואני ארצה לעשות OC, האם הזיכרון הוא הדבר היחידי שיגביל אותי? האם גם בזיכרון כזה אפשר לבצע OC נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם המעבדים הנ"ל עם קירור איכותי (אבל במצב הרגיל שלו, לא המרעיש) כמו toniq tower ? אני מדבר על הדגמים E8400, Q6600, Q9300, Q9450. אם אפשר לתת התייחסות גם ל OC רגיל וגם למקסימום.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-