אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דווקא שמעתי מכמה אנשים בפורום הזה שמפנטיום 3 המכפלות נעלות. אז איך זה שנכנסתי לביוס והיתה לי אפשרות גם להעלות את הFSB וגם את המכפלות? ??? לא שזה משהו רע, זה משהו טוב, אבל עדין זה מוזר.
-
התחלתי באובר קלוק אחרי הפירמוט אז העלתי בהתחלה את הבאס ל-182.. מכיוון שהפריים שלי לא עובד טוב (אין לי מושג למה :) אז השתמשתי בתוכנה hot cpu tester שדרך אגב תוכנה מעולה! ;D קיצר היא עשתה בדיקה של איזה 6 שעות בערך וכשהיא סיימה היא שלחה את הפרטים האלו.. האם זה אומר שהמחשב יציב לבינתיים ? ??? הנה הפרינט סקרין : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/test-hotcpu.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל יש לי מעבד E8400 קירור CM 212 HYPER מארז CM690 המעלות קצת עלו עם הקיץ ואני רוצה להוריד המאווררים במארז שלי ככה : (ויש עוד אחד על הדלת של המארז) (התמונה לא שלי.. מפורום אחר) למי שלא רואה גם למעלה יש 2 מאווררים עכשיו למעטה בין הPSU לHDD יש עוד מקום למאורר חשבתי לשים שם 120MM חשבתי על זה: (כדי להכנס צריך ללחוץ על עיר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7587 גם 2000RPM גם לד ורק 50 שקל נראה נחמד בקשר למעבד יש לי קירור CM212HYPER ויש לו מצד אחד מאוורר ומהצד השני מקום לעוד אחד אז איזה כדאי לקחת? ורק צריך לחבר אותו לקירור והוא יפעל? בלי לחבר ללוח אם או לספק? כי המאוורר שכבר מחובר לקירור לא מחובר לכלום לפי מה שאני רואה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה לא מעט ת'רדים דומים לזה אבל אף אחד לא ממש נוגע בבעיה שלי... אני מצטער אם אני חוזר על שאלות שכבר נשאלו, אבל לא מצאתי פתרונות עדיין... כמו שאפשר לראות במפרט שלי: AMD 1800 Volcano 7+ (ע"ג שכבת nanotherm) - כרגע עובד על מהירות מקסימלית! מארז Enermax fs-710b עם שני מאווררים (80מ"מ) שמכניסים אוויר מקדימה למטה ושניים (80 מ"מ) שמוציאים אוויר מאחור מתחת לספק. לזכרון שלי אין קירור מיוחד. שלושה דיסקים קשיחים (שניים מהם 7200) דואגים לחמם את האווירה. שלושה כבלי ATA מקופלים ודחוסים כמה שאפשר הצידה. בימים חמים (כמו היום) טמפרטורת המעבד שלי עומדת על 56-57 והלוח על 40-41 - ב- IDLE! בבדיקה בת 10 דקות שעשיתי סתם (עם התוכנה החביבה לחישוב הפאי), הטמפרטורות עלו ל- 62/44. החדר שלי לא מ…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהרבה ביקשו אני מבצע. המפרט שלי כרגע הוא AMD Mobile 2500@3200 @ 11x200 1.6v 2x512 Dual Channel DDR400 By Corsair 7-3-3-2.5 Abit NF7-SL @ 200 fsb וכמובן ה 9800 פרו של ספייר (ליבת R360) (מחברת ניו-אג ב 212$) קניתי את ה- VGA Silencer בזיגזאג ב 114 ש"ח קניתי גם סינקים לזיכרונות (מנחושת, כי המארז שלי מאוורר) והנה התוצאות : (בנצ'ים בהמשך) מהירויות סטוק - 380/680 OC קירור סטוק 416/730 OC קירור סיילנסר 434/734 (זה המקסימום של המקסימום של הזכרונות) המארז (Compucase MIDI 6919) מאוורר ע"י 2 מאווררי 80 ממ מלפנים (אחד מהם סמארט פאן 2 על 2700 סל"ד) 1 מאוורר 120 ממ מאחור (טרמלטייק שקוף עם לדים כחולים על מהירות 2500 סל"ד) המעבד מקורר ע"י Vantec AeroFlow עם מאוורר TMD ש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב רציתי לשתף אותכם בדיכאון שלי - MSI G4TI4400 לא מוכן בשום פנים לעבוד מעבר ל 320\680 (ברירת מחדל -275\550 )ממש מדכא (טוב אשמת הלוח כי אין תוספת מתח ל AGP ) , מה שמביא אותי לקצת מתחת לקו ה 13000 נקודות ב 3DMARK :'(
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע טמפרטורת המעבד עומדת על 60 מעלות במארז סגור והלוח על 46 מעלות(המאוורר של הלוח לא עובד כמו כל הלוחות של ASUS :AR15:) שהמערז פתוח גם המעבד וגם ההציפ סט יורדים ב10 מעלות. המארז של Macase KA-k80, והאיטסינק מדגם VOLCANO 6CU(החלפתי אתמול את הSPIRE). יש מאורר מתחת לספק שמכניס אוויר, מאוורר של הספק שגם מכניס אוויר, מאוור בחזית שמוציא אוויר, את המאוור של הSPIRE שקימבנטי שגם יוצאי אויר בחזית. מה אני יכול עוד לעשות בשביל לשפר את הסאונה שיש לי במחשב?? תקחו בחשבון שמיציאתי את כול המקומות הקונבנציונלים להצבת מאוררים.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על קירור לI7 לבנתיים מה שהמליצו לי זה: מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9700 LED 1 250
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! :-\ אני כבר ממש מיואש (מצטער על הדיכאון על ההתחלה) אבל אני מנסה כבר כמה זמן לעלות לבאס 250. אני יודע שצריך מלמטה לאט לאט לעלות, עשיתי את זה אבל... הזכרונות כל הזמן עושים לי פוסט. הגעתי לפני כמה ימים ל240 עם: Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס 5:4 מכפלה מעולה כמובן הכל היה טוב ויפה ועמד 7 שעות בPRIME95 ??? ואז רציני כמובן לעלות עוד ל250 אז העליתי עוד קצת גם במתחים לכל דבר, המערכת שוב עברה PRIME95 ואז............. שיחקתי היום FARCRY וראיתי את המסך הכחול מול הפנים !!! האם נגזר עלי להשאר עם המחשב ללא OC לעולמים, או שיש פה איזה משהו שפיספסתי? --אני צריך אולי עידכון לBIOS ?--
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה ! אני צריך המלצה לקירור טוב למעבד Q6600 G0. כרגע אני לא עושה OC , כנראה בעתיד הלא רחוק.... אני רוצה קירור איכותי טוב ושקט . חשבתי על ה - Tuniq Tower 120 .. אבל מה שמציק לי בו זה המאוורר הפנימי. מישהו יודע אם אפשר להחליף את המאוורר הזה במקרה והוא נשרף?? ראיתי גם את ה-Ninja Plus Rev. B וה-Zalman CNPS9500 ואת ה-Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler. מה עדיף מביניהם ????? ה-Tuniq?? כולם בסביבות אותו מחיר... בין 250 ל-300. וזה מה שמתאים לי. תודה לכולם ושוב חג שמח !
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שלמעבד יש יכולת של OC פנימית מוגבלת שלא מצריכה קירור חדש ויכולת גבוהה מדי בOC, זה נכון? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד בן שנתיים וחצי שנשארה לו חצי שנה אחריות וחשבתי שהגיע הזמן לעשות לו OC. עד עכשיו הסתדרתי איתו אבל לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש וראיתי כמה הוא מפריע לביצועים. יש לי לוח אם GA-M55S-S3 וזכרונות DDR II 800MHZ של G.SKILL. מארז CM 690 עם 5 מאווררים וספק 650W של SEASONIC 80+ ביום חם המעבד שלי מגיע ל- 50 מעלות במנוחה ול- 60 מעלות במאמץ. ביום רגיל כמו היום למשל, כשהוא במצב מנוחה נמצא באזור 38 מעלות ובמאמץ 55. האם כדאי לי לבצע OC ואם כן כמה? נראה לי שכדאי להוסיף שזו הפעם הראשונה שאני מבצע OC.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות אחד מגופי הקירור שלמעלה..עכשיו השאלה שלי מה עדיף.. xp 120 פסיבי או את הזלמן? אני מתלבט ביגלל שבמידה ואני יקנה את הxp120 אני בטח יוסיף לו איזה מאורר חודש-חודשים אחרי שקניתי אותו.. אז מה יותר עדיף? מבחינת מחיר/ביצועים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בניתי את מערכת קרור המיים ונשאר לי פרט אחד שאני לא יודע מאיפה אפשר ליקנות אותו זהו הגוף קרור שיושב על החלק עצמו (מעבד, כרטיס מסך, לוח ) מאיפה לעזאזל אני קונה אותו נ.ב לא בניתי את זה מחלקים קנויים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד כל העניין הזה ואחרי בנושא אחר עשיתי OC למעבד עם הקירור V1 הזה ואחלה תוצאות, בא לי לעשות או יותר נכון לבדוק קודם כל אם אפשר לעשות OC לכרטיס מסך שלי. כמו שרשמתי בכותרת, הכרטיס הוא GF8800 GT של BFG, יש לו קירור די טוב, מגיע ל-4500 RPM ב-100 אחוז, מה אני אמור לדעת לפני שאני ממהיר את הכרטיס מסך, האם צריך להוסיף עוד קירור, והאם באמת זה מוסיף לביצועים במשחקים, אני משחק COD4, GRID, RAINBOW SIX LAS VEGAS, משחקים בסגנון הזה, ולא שהם לא רצים חלק, אבל אם אפשר אני רוצה לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. תודה =]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתכן כי האתר עשה פעולה הפוכה מזו שהוא רצה לעשות, ובמקום להעשיר ולהשכיל את הישראלי הלא מבין, הוא הפך אותו לדביל שמנסה לעשות אובר קלוק כשהוא אפילו לא יודע מה זה אובר קלוק? שקונה מחשב בלי שיקולים אישיים, אלא על סמך שיקולים של מביני העניין, ובכך בעצם עושה רכישה שלא מתאימה לצרכים שלו? כי משום מה, הולכים ומתרבים האנשים שנכנסים למקום לא להם, כי ישנה הלגיטימציה להכנס אליהם, למרות כל תוויות האזהרה. אני באמת רוצה לראות מה דעתכם בעניין זה, כי אני חושב שמתחיל להווצר פה נזק חמור למדי, ומצד שני, אולי זה רק אני.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום. בהמשך לדיון הקודם (לחצו כאון) שדן בן היתר בבעיות היציבות. כמו שנאמר שם, כרגע ההגדרות הם כאלה: fsb 420 memory 840 cpu vcore 1.6 fsb termination 1.550 nb vcore 1.5 --- בהגדרות האלו צלחתי להריץ בדיקה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מסך כחול. ניסיתי מתחים למעבד מ1.5 עד 1.6, ובנתיים שום דבר לא יציב. אלו עוד דברים אני יכול לעשות על מנת לייצב את מערכת? תודה מראש Install
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להזכירכם, המחשב נבנה עבור החברה שלי (soon to be my wife) ששמה שלי. היא אוהבת צבע סגול וכמובן פרפרים... צבעתי את המארז, המסך, המקלדת, העכבר והרמקולים בצבע רכב סגול מטאלי במוסך. על החלון ציירתי עם צבע זכוכית, אך זה לא נראה טוב בלי תאורה. אני עדיין מחפש תאורה למארז כך שזה לא יפה כמו שדמיינתי, אבל לגבי השאר, שפטו בעצמכם (לא שזה משנה כי העיקר שהיא מרוצה )) אז הנה כמה תמונות, אל דאגה, אני יודע שצריך להוסיף אותן גם לגלריה. קלוז אפ: המארז: הנורה שכולנו שברנו את הראש איתה: תודה לכולם מאור.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ככה הגיע הזמן שהכרטיס שלי ינוצל עד הסוף (המר אולי) והחלטתי לעשות לו אובר קטן... עכשיו הכנות מיוחדות לא ממש עשיתי אבל לקחתי מאוורר 80 ושמתי אותו ממש מתחת לכרטיס כדי שינשוף עליו אוויר (אין עם זה בעיה נכון??? כאילו המאוורר 80 מעיף עליו וה 40 שעל הכרסיט מוציא. לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון<?) ככה שאני מצפה ללפחות 30 מגה הרץ לליבה ולזכרונות מה אתם אומרים? התוצאות בסוף הת'ארד
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום,אתמול רכשתי קירור מבית AC. דגם:TWIN TURBO רציתי להעלות תמונות ומדריך קטן לשם אילו שלא "ניחנו" בידיים טובות. טוב אז כך: 1.דבר ראשון כדי להוריד את הקירור "הישן" מהכ.מסך אני פתחתי את הברגים מאחורי גוף הכרטיס ושפוט לאט (כדי לא לפגוע בGDDR) משכתי את גוף הקירור הרחק מהכרטיס(לא לשכוח לנתק את החיבור למאורר! 2.כדי לנקות את הזיכרונות/ליבה משיירים של משחה טרמית השתמשתי בטיפה אלכוהול וצמר גפן (לכל אחד שיטה שלו אך אני מוצא את זו הכי יעיליה),לאחר מכן ייבשתי עם צמר גפן חדש 3.כיוון שלא צריך למרוח משחה טרמית על ליבת גוף הקירור החדש (בא מהמפעל כבר מוכן להלבשה),זה הזמן להניחו בצד. 4.עם גוף הקירור מקבלים HEATSINKS לקירור זיכרון הכרטיס ופשוט מקלפים את כיסוי הדבר…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה שלטרנספורמר יש מאוורים 80mm וחשבתי לשים כאלו: ולשים 120mm במקום מה דעתכם האם זה יעזור? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=9824
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=5820 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4943 ולמה? תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא רוצה שהמחשב יתחמם ויתחיל לעשות בעיות וישרפו חלקים וכו' וכו'... מזגן יעזור? מערכת קירור? ספק כח? תודה לעונים , VL.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-