אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה.. במחשבים אני מבין הרבה מאוד אך למעשה באוברקלוק למעבד מעט.. לכרטיסי מסך עשיתי המון פעמים וגם קצת למעבד אך לא ברמה של לשנות מתחים וכו.... אז ככה המעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ) 775 והגיע שעתו נראה לי חחחח אז אני רוצה לראות מה עוד אפשר לסחוט מימנו והזיכרונות שלי הם של samsung ולא ידוע לי התיזמונים שלהם הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Asus P5S800-VM אתם אומרים אפשר לסחוט מהמעבד עוד? אם אפשר בבקשה המלצה על קירור למעבד או משהו גם יעזור המחשב שלי קר מאודד.. יעני הוא עצמו קר אפילו המעבד עד שנוגעים בoc במעבד במנוחה על 35 מעלות ובמאמץ גג 40 אם אפשר עזרה בבקשה אני אודה לכם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום !!! אני רוצה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך ג'י פורס 4 טי איי 4200 עכשיו יש לי כמה וכמה שאלות 1.האם אני צריך לעשות לא מודינג 2.אם כן איזה !? 3.האם שווה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה כיאלו השיפור יהיה ניכר 4.אם מישהו עשה אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה ויכול להביא לי המלצות 5.(אחחרונה) הייתי רוצה לקבל שמות של תוכנות לאוברקלורינג ו ותוכנות למדידת טמפרטורה
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקיי זה הסיפור קניתי מחשב לפני שנה מאייבורי והמחשב רועש מאז ומתמיד, ככה שאף פעם לא השארתי את המחשב דולק כל הלילה כי הוא נמצא במרחק של מטר מהמיטה שלי ואין מצב שאני יושן עם רעש כזה. בזמן האחרון קיבלתי החלטה שאני רוצה לעשות שהמחשב שלי יהיה שקט בשביל שאני יוכל להוריד דברים בלילה. תמיד חשבתי שהרעש בא מהמאורר של המעבד, המאורר שיש לי הוא המאורר המקורי שבא עם המעבד שלי Pentiom D 805 2.6 GHZ, אבל אתמול בלילה פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד עם היד ועדיין יש רעש חזק, ככה שאני די בטוח שהרעש בא מהמאורר של הספק כוח. הספק כוח שיש לי, אין עליו אפילו שם של חברה מה שכתוב עליו זה Switching Power Supply. חשבתי על ללכת לחנות מחשבים ולקנות מאורר שקט לספק כוח. יש כזה דבר בכלל? דרך אג…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז בגדול אני לא ממש מבין בזה אבל אני יגיד את כל מה שאני כן יודדע ופשוט תגידו לי מה אתם חושבים ... חום: מעבד 33 בעבודה רצינית 36 כרטיס מסך 39 אחרי משחק של שלוש שעות . לוח אם 31 בכונן 27 ... המערכת : CPU Type TOLEDO DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer Video Adapter XFX NVIDIA GeForce 7800 GT (256 MB) זיכרון Module Name OCZ OCZ4001024PFDC- @ 200 MHz 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)דואל בקיצור זו המערכת רציתי לדעת עד כמה OVER כדי לי לעשות אם זה בזיכרון או במעבד למרות שאני חושב שלעכשיו…
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעוניין לקבל עזרה באייסי לגבי אובקלוקינג למעבד וברטיס מסך Processor : Intel Pentium E2180 @ 2000 MHz למעלה זה המעבד שלי ^^^ Video Card : NVIDIA GeForce 7300 LE למעלה סה הכרטיס מסך שלי^^^ המדריך שפרסמתם בנעוץ לא הבנתי אותו אז אשמח לקבל הדרכה מפורטת לגבי הכרטיס מסך ןהמעבד המדוייקים שלי הלוח אם שלי: Mainboard : Asus P5GC-MX (בנוסף מי שיכול להציע לי שדרוג עד 200ש"ח .... אני רוצה לקנות מעבד משומש האם זה כדאי?)
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן שלי בזמנו לפני 4.5 שנים בערך עלה 6000, המחשב עם PENTIUM4 הכי חזק שהיה אז..3.16GHZ עם לוח אם ששווה 1000 שקל משהו EXTREME של ASUS ספק של 500 HEC קירור טוב של AC ומלא חלקים טובים עכשיו בתאכלס אני לא משתמש בוא ואני לא יודע מה לעשות איתו חשבתי למכור איתו אבל יש לי קצת ידע בOC ואמרתי אולי אפשר לעשות לו OVERCLOCK לפני המכירה או משהו? מה דעתכם ,כי ראיתי בBENCHIM שאנשים הגיעו עם P4 ל7-8GHZ..
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. דרך אגב אין דיון מכירות מרוכז? לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מים Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis האם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחות אבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות יחידת קירור לכרטיס מסך Gainward Geforce FX 5600 /780XP TV/DVI 256MB DDR בתקציב של עד 100 שקל... תמליצו לי פה בבקשה על איזושהי יחידת קירור טובה בתקציב שלי או אם יש משהו מיוחד אחר שאתם ממליצים עליו... ואם אני צריך בכלל לקנות יחידת קירור או שזה לא ייתן לי כלום, פשוט מה שיש לי כרגע מה שבא עם הכרטיס זה מאוורר פצפון שיושב על פיסת מתכת קטנה ודקה וזה לא נראה לי כאילו זה קירור טוב מספיק ואני אפילו מרגיש ירידות בביצועים של הכרטיס אחרי מספר שעות שהמחשב דלוק.... ועוד שאלה האם יש תוכנה שאני רואה בה את המעלות של הליבה שלי על הכרטיס מסך? או שיש איזהשהו חיישן מיוחד שצריך להתקין או איך בכלל אפשר לראות את המעלות של הליבה של הכרטיס שלי? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי מארז: Hec Compucase Ci-6a19 300W .. חשבתי להוסיף לו מאוורר קדמי לקראת הקיץ.. משהו עד 100 שקל... האם יש מצב לקנות מאוורר שקט ויעיל במחיר זול ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות שום אורקלוק למחשב, אבל נכון לעכשיו יש בו רק מאוורר אחד, המליצו לי פה לקנות עוד מאוורר, יש לי כמה שאלות. 1. האם יש סיכוי שהמאוורר לא יתחבר לספק כח, או במילים אחרות, האם יכול להיות שהמאוורר לא מתאים למחשב? הכוונה היא למאוורר למארז, לא למעבד. 2. אני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על מאוורר, ראיתי שתי הצעות הגיוניות: Antec 80mm SmartFan retail http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1575 Thermaltake 80mm smart fan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140&products_id=1057 מה הבדל ביניהם? איזה מהם אתם ממליצים? 3. השאלה הנוספת שלי היא, האם אני צריך לחבר אותו למאזר? וכשאני פותח את המארז מה אני יעשה? החוטים הרי מחוברים... או כמו ש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום חברים. אז כמו שכתבתי בכותרת, אני דיי אהבתי את המאווררים של קורסייר, דגם-HD120 RGB. ראיתי באתר הרשמי שלהם, וראיתי גם סרטונים ביוטיוב, והמאווררים האלו פשוט הדליקו אותי אז כן, אני אוהב רכיבי מחשב וחומרה שיש להם תאורה כלשהי, וכן יש לי מארז עם חלון גדול בצד שדרכו אפשר לראות את כל היופי של רכיבי החומרה שמותקנים בפנים, והמארז עומד בגובה על השולחן, ולא איפשהו מוסתר למטה על הרצפה בגלל זה אני מעוניין במאווררים הללו. השאלה היא, האם מישהו מכם אולי יודע האם מוכרים אותם בארץ בכלל, אם כן אני אשמח למידע איפה מוכרים אותם. כי אני בינתיים לא ראיתי אותם בחנויות שאני מכיר... אשמח לעזרה ממכם, מראש תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מאוורר + היטסינק חזקים וטובים ל P4 ו AMD Athlon XP עד 200 שקל כל אחד... כרגע אני מסתכל על Thermaltake Spark 7+ ו Thermaltake Extreme Volcano 12 בימים אלה ה AMD מגיע לי ל ל54 מעלות רגיל ו 70 ויותר מעלות במאמץ ומאט את המחשב כולו... וה P4 מגיע לי ל30 - 35 רגיל ו 40 ויותר במאמץ.... שניהם ללא אוברקלוקינג.... על שניהם כרגע יש לי מאוורר והיטסינק שקיבלתי עם המעבדים כשקניתי אותם Generic. אשמח לשמוע המלצות...
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה המארז : http://www.skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm אם אפשר מאוררים רק מפה : http://www.skypc.co.il
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למחשב מאוורר לקירור. איזה מאורר לקנות? איך אפשר לתפוס אותו? איזה כבל הוא מתחבר על מנת לעבוד? ומה מחירו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת חדשנ.. רק השאלה שלי האם היא תיהיה שקטה.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL ¤1631 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤251 קרור למארז: ANTEC 92mm TRICOOL ¤47 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤5872…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית למעבד ...איזה מהבאים אתם ממליצים לי? Coolermaster HTK-001 Thermal Grease או Nanotherm Blue 2 Thermal Grease או Coolermaster PTK-001 Thermal Grease ?? (http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm)
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 550wat האמת לא נתקלתי איתו בבעיות כל שהן עד היום אבל אני בתהליכי שידרוג כרגע אז אני מעוניין לרכוש ספק חדש (עד 500 שקל) הלוח הוא dfi nforce4 ultra-d המעבד הוא amd a64 3200+ (מחכה לליבת ה venice שצריכה להגיע )ווינצ'סטר הזכרונות הם 2X512 a-data (הרגילים שלהם שהם 2.5 ) כרטיס מסך הוא 6600 של גיגה בייט פשוט בינתיים יוחלף בעתיד הקרוב ל 6600gt כלשהו את כל שאר הדברים כגון hdd ו dvd ו dvdrw ומאווררים אני יחבר לספק ה550 הג'נרי הנוכחי שלי.. או שיש לכם הצעה אחרת שתתקבל בשמחה..:] עכשיו הקטע הוא לרכוש ספק נוסף שיתאים לי לכל החומרה הזאת (גם באוברקלוק) חשבתי על ה THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT אבל אם יש לכם עוד משהו להציע אני ישמח.. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המחשב שלי q6660 bfg 8800 gts 320bit oc2 cosair 1gb*2 ddr2 800 hx520 asus p5kc קירור סטוק לאחר שהפלסטיקים שנתפסים ללוח אם בartic colling 7 freezer pro שלי נשברו אז זה הסיפוראני מעוניין שיהיה לי המון המון איוורור ושהמחשב לא יהיה חם בכלל אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג ואני משחק הרבה אני מעוניין בקירור לציפסט למעבד לכרטיס מסך מה אתם אומרים על COOLIT ECO A.L.C WATER COOLING SYSTEM יש לכרטיס מסך שלי קירור של bfg אפשר להוסיף לו עוד משהו אני שמעתי דברים טובים על thermilight בתודה הורוויץ
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל. בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות: האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים? בתודה manorking
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, טוב אז נמאס לי מהמאורר הישן (מאוד) TT 7+ אני בקרוב אלך לקנות חדש, יש לכם המלצות? יש לי AMD BARTON 2500 לוח אם ABIT NF7-S V2 המחשב נמצא בחדר שלי, ככה שהשקט דיי חשוב... יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת? אה כן, המחיר עד 300 שח. תודה, strife
-
- 23 תגובות
- 919 צפיות
-