עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי ר8500 128מ מבית ספייר הורדתי לאחרונה את פאור סטריפPowerStrip לאיזה פרמטרים אני יכול לקחת את הכרטיס הנוכחי ללא קירור נוסף אלא מקורי(מאוורר חזק)בתנאים סטנדרטים? ידוע לי שאתם לא יכולים לדעת בדיוק אבל הסביבות! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. כל פעם שאני מנסה לOC הכי קטן או אפילו DOWNCOLCK יש ב COOLBITS את הקטע של ה TEST ולא משנה מה אני עושה הוא כותב שזה לא עובר את המבחן טמחזיר אותי ל 500/1000 מה עושים???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by killer47,

אני קונה את זה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology וגם מערכת קירור מי מים HIGH END......ואני מבקש מדריך טוב אך עושים OC למעבד...אם אפשר עם תמונות ;D תודה מראש

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by firemebad,

רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Tchr0,

שלום רב, לאחר שקראתי את המדריך הזה- http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ למריחה נכונה, עדיין נשראתי עם השאלה- כמה בדיוק לשים אם יש לי מעבד AMD Athlon 64 ? ואיך בדיוק למרוח את המשחה עם סכין יפני? לא טיפה מסוכן?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by eegg,

מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. המעבד 43 וה AUX 37 מעלות... מה זה AUX ? יש לי P4 1.3 והלוח אזוס P4T-M

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by wow,

אלו הפריטים שאני הולך לקנות איך אתם חושבים שזה אמור להראות? Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included)+חלון שקוף Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" X2 Chaintech 2 IDE + 1 Floppy Rounded Cables Kit ואל תגידו לי שלא שווה לקנות את הכבלים העגולים ושזה יקר כי לא איכפת לי. Cold Lighting Cathode Kit נ.ב מעבד-AMD2000 לוח אם-ג'יגבייט VAX

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום , משהו יכול לומר לי איפה אני מגדיר את המספרים המסומנים באדום (בתמונה 1) בביוס? לוח אם Gigabyte G33M זכרונות G.SKILL 4gb 1000mhz PI המון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. היום ביקרתי אצלם בחנות והתענינתי לקירור למעבד שלי (E6700) ורציתי משהו טוב ואיכותי כמו הטוניק שחסר מלא זמן :-\ הודיעו לי שמגיע משלוח חדש של הקירור הנהדר הזה עוד כחודש אולי פחות! אני כבר שריינתי 2 אחד לי ואחד לאחי מי שרוצה הגיע הזמן להזמין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 אגב לפי מה שהבנתי לא מגיע הרבה כי חסר ליצרן:\ מזל שלא קניתי את הביג טייפון

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by ns,

יש לי amd athlon xp 3000 והוא נמצא על 40 מעלות רציתי לדעת איך אני עושה לו אוברקלוק... ולכמה כדי לי וכמה מעלות בסדר עבורו...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by nir.zamir,

היי, אני מתכוון לעשות OC למעבד E4400 או E4300. קראתי את המדריך באתר ועוד כמה מדריכים וגם חיפשתי בפורום אבל פשוט לא הצלחתי להבין: 1. האם יש מדריך OC שמסביר גם על תזמונים ומתחים? מצאתי את זה אבל לא ממש הבנתי: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 2. האם תמיד נדרשים לשנות תזמונים של הזכרון? ומתחים? בהנחה שאני אקנה זכרונות TWINMOS 800mhz האם אני אדרש להתעסק עם זה? תודה רבה לכולם! ניר

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by yeuda,

שלום, יש לי לוח אם GA-MA785GM-US2H ומעבד AMD 245. לפי ה bios מתח המעבד 1.425 (רשום שם בשדה שלא ניתן לשנות) ויש אפשרות לקבוע מתח יחסי למתח הנומינלי. כאשר אני משאיר 0+ אז המתח בפועל הוא 1.5V כאשר אני משנה לערך אחר אז הכל בסדר למשל אם קובעים 0.025- אז המתח הוא 1.4V האם זה באג ב bios ? דרך אגב - אני לא מניח שאפשר לפתוח את המעבד ? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם יש מה לעשות בנוגע ללוחות אם חסרי יכולת נעילת PCI BUS כאשר עושים OC ומגיעים לגבול ללא הנעילה? האם עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180 Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם) ספק 400W ג'נרי ומארז sunbeam transfoermer. איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by ido-nava,

שלום, יש ברשותי מעבד AMD 3500+ 939 עם קירור TT BT בהתחלה הטמפרטורה שלו היתה כ20-21 מעלות (במנוחה) וכרגע היא עומדת על 35 (במנוחה). יש לציין שלא מרחתי משחה טרמית וכאלו דברים אף פעם.. וגם, מאז שהתקנתי win xp 64 עלו הטמפרטוורת בכ 5 מעלות. למרות שהחזרתי ל win xp 32 נשארו הטמפרטורות על אותה המעלה. עכשיו מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל לקרר יותר את המעבד ? עריכה: הכרטיס מסך שלי evgs 6800gs עומד על 40 מעלות במנוחה זה בסדר? *ויש לציין שיש לי מארז מאוורר היטב TT SHARK, עם 2 מאווררים (קדמי ואחורי) 120 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp תודה

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by Nevo,

שלום, אם אני קונה מאורר למעבד או לספק הכוח זה משנה איזה חברה אני קונה? או כמה v ו a?. אני צריך לקנות מאורר לספק הכוח (הפסיק לעבוד), אם זה משנה אז 12V ו 0.11A בנוסף לקנות מאורר למעבד (עושה רעש, מעבד של אינטל 2.66) 12v=0.3a אני צריך אתר שנותן מחירים זולים, והמלצה ממכם על מאורר טוב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת לאיזה מעבד של INTEL C משתווה AMD ATHLON XP MOBILE שעושים לו OC ל 2700MHZ כמובן שגם ה INTEL צריך להיות ב OC רציני השאלה אם אפשר להביא את הקירור אוויר את האינטל שיעבוד במהירות הזאת של ה AMD ואם כן אז איזה מהירות בערך הוא יצתרך ?? הבנתי ש 2700MHZ שווה ל 4400+...

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by אוריפ,

לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by yukon,

אז ככה המערכת הותקנה לפני 3 ימים הטמפ' צנחה מ-68 ל-36 הפרש מדהים הכל טוב ויפה ואחרי יומים....... תקלה אתמול נתקלתי בתופעה שהסתדרה בסגירה והפעלה מחדש של המחשב הטמפ' טיפסה כמעט ל100 הבלוק קרור רתח והתמלא בבועות אויר כנראה מהרתיחה היום שוב בעת הדלקה מתפסת הטמפ מ50 ל70 ++ ואז כיביתי השאלה היא לבעלי מערכת הקרור הנ"ל ישנם 3 חיבורי 3 פינים האמורים להתחבר ללוח זה היוצא מן הרדיאטור אצלי מחובר לחיבור ( צהוב בלבד ) cpu fan עוד אחד מהבלוק קרור (מנורת לד) מחובר (אדום שחור) sys fan 2 והאחרון מהמשאבה (צהוב בלבד) לא חיברתי כמה משמעותי זה שלא חובר (לפי דעתי זה אמור להיות סנסור או משהו כזה) החיבור השלישי ואייך זה עבד מצוין יומים בתודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by yogev_k,

אהלן יש לי כפי שרואים במפרט את הלוח p5w dh deluxe. והמעבד הוא e6300. הוא מראה לי בדרייברים טמפרטורות גבוהות בשני דברים. יכול להיות שזה אותו הדבר כי לשניהם יש אותו טמפרטורה. לפעמים הוא מגיע ל-52. מישהו יכול להגיד לי מזה החלק הזה או הדבר הזה שמתחמם ועושה לי התראה בדרייוורים של הלוח... תודה לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by ofir_b,

הרכיבים הבאים: E2140 זכורנות 800MHZ real Value kingstone P31-DS3L gigabyte ספק cooler master extreme power 430W 9600GSO 768MB . אוקי, עד לא מזמן היה לי OC ל2.6 למעבד, עם זכרונות 667. קניתי עכשיו זכרונות חדשים, של 800MZ, 2GB, ואני לא מצליח לעבור את ה340 בBUS...מכפלה 8. כמובן אז שעכשיו המעבד נמצא על 2.72. אני רוצה להגיע ל3~3.2 לפחות. אבל כשאני מעלה בBUS מעל 340 לא עובד לי וזה עושה ריסט לBIOS... בדוגרי מה שצריך להיות זה המכפלה על 2, והBUS על 400. זה בדיוק יוצר 800 ובדיוק יוצר 3.2, אבל זה לא מצליח לי. הCPU CORE הזה על 1.375, כל הדברים חוץ מהPCIE הם עם +0.2V הPCIE נעול על 100. EIST CIA ןE1C משהו כזה, כולם DISABLED. מה עושים? איך ממשיכים עם הOC? או בעיה בלוח או משהו?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  24. http://www.cpuid.org/download/cpu-z-129.zip שינויים : New PCI devices report. Switch for VCore report in .ini file. VCore report on some uGuru mainboards. Improved clocks computation. Improved support for latest AMD CPUs, Celeron D 3x1 (EM64T). Improved support for SiS 649, 650 and 656 chipsets, Intel 915PM chipset. Improved stability when several instances of CPU-Z are running in the same time. Restored html report in ghost mode (see "Parameters" chapter above).

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. דיברתי עםאחד שאמר לי שהמחשב שלו על 38 מעלות באוברקלוק מ2500 ל3200 על SLK600 שזה לא כזה אוברקלוק כי הוא אמר שיש לו את ה2500 שהם מאלה שהיא מיועדים להיות 3200 אבל בכל זאת... אצלי המעבד לא יורד מ557 מעלות עם הוולקנו 9 וגם זה כשהוא על 4800RPM ברעש של מעבורת חלל... אז מה אתם אומרים? שווה לחפש אחד כזה משומש או משהו? הבנתי מהכתבה באתר שנכתבה לפני שנתיים בערך שהוא נותן ביצועים טובים רק עם דלתה.. והדלתא יעשה לי מלא רעש לא? אבל גם בלי קשר.. איך יכול להיות שהוא כל כך מוצלח ולא מייצרים משהו יותר טוב ממנו? הבנתי מהבנאדם שזה בגלל שפעם היו עושים עבודת גימור ונחושת מאיכות יותר גבוהה.. אז תנו דעתכם.. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.