עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by froggy,

שלום קניתי את הGAINWARD 4850 הטמפ' במנוחה היא 83 מעלות. והטמפ' במעמץ 95 מעלות. 1. האם זה בסדר? חשוב לציין שהסירקולצית אוויר שלי במארז גרועה ביותר, כי יש לי את המארז הבא: COMPUCACE micro atx 300w 6k series. הנה קישור http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_micro_atx_6k.htm עוד פרט שולי אולי הטמ"פ של המעבד במנוחה 55 מעלות, ובמאמץ 63 מעלות יש לי את הintel pentium 4 3ghz 630 2. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר ואיפה? בתודה מראש לכל העוזרים

2. Started by zuq,

יש לי P3 450 ולוח אם אינטל ישן(4 שנים בערך) SE440BX-2 אני לא בטוח שאני יכול או שכדאי לי לעשות אוברקלוק מה דעתכם?(שאר המפרט מופיע במפרט מחשב)

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. הלוח אם שלי הוא MSI RC410M (MS-7173) והוא לא נותן לי לעשות OC למעבד יש לי מעבד Intel 524 3.06Ghz HT והוא כל כך חלש אני מת לעשות לו OC אפילו קניתי קירור חדש למעבד... :-\ שם הקירור: DI5-9JD3A-99 של CoolerMaster שאר המערכת 1GB+512MB DDR2-533\667 Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. יכולות אובר יותר גבוהות?..אני צודק?.. ואם כן אז כמה מתח מקסימלי אתם ממליצים לי לתת?.. תודה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by IceGil,

או שצריך לקנות קירור

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by adamginz,

המעבד ב1.8V , 2400Mhz קבוע. המאורר הראשון רועש 50 db אבל יש לו דחיסת אוויר של 78cfm המאורר של אנרמקס מגיע לרעש מקסימלי של 35db בדחיסת אוויר של 65 cfm. עכשיו השאלה היא האם כמות הרעש תצדיק את עצמה ביחס לביצועים, ומה היו הבדלי הטמפ' המשוערים?

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום , משהו יכול לומר לי איפה אני מגדיר את המספרים המסומנים באדום (בתמונה 1) בביוס? לוח אם Gigabyte G33M זכרונות G.SKILL 4gb 1000mhz PI המון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by rc_p,

יש לי לוח עם מעבד AMD 2200+ XP והשגתי מאוורר 80mm של טרמלטייק, ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות לו גוף קרור מנחושת. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by idofr,

טוב אז ככה הפרט מעודכן אז אתם יכולים להסתכל לפני כמה ימים (לא הייתי בבית מאז) החלטתי לעשות OC אבל ממש קטן של MAX 100 MB קיצר אני התחלתי וכול פעם העלתי באיזה 4\6 MB העלתי את הווינדוס ובדקתי טמפ' ואז אחרי איזה 10\14 MB (לבאס) פתאום בלי לעשות כלום צנחה הטמפ' של המעבד באיזה 10 מעלות ונשארה שם על 30 (לפני היה 40 (מה לעשות אבא שלי קנה ת'קירור)) עכשיו כאילו אם מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קרה שם ???? עידו IR

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by ZXY1,

שלום היה לי מחשב ישן שלא היה אכפת לי להתעלעל בו, מחשב פינטיום 133MHS אז שיחקתי אם הג'מפרים והצלחתי להגיע ל - 188MHS אז עכשיו יש לי מחשב חדש עם מעבד אינטל 2666MHS ולוח ASUS P4S8X-X אז רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק במחשב חדש (שמעתי שמשהו דרך הביוס) או שדרך הג'מפרים כמו במחשב ישן? ומה אתם אומרים על הלוח הזה או טוב לאוברקלוק? ולאיזה מהירות הוא יכול להגיע? וגם אם המהירות גם באמת משפיע על הכוח של המחשב? או שזה רק "קוסמטי" בשביל הרגשה טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת לאיזה מעבד של INTEL C משתווה AMD ATHLON XP MOBILE שעושים לו OC ל 2700MHZ כמובן שגם ה INTEL צריך להיות ב OC רציני השאלה אם אפשר להביא את הקירור אוויר את האינטל שיעבוד במהירות הזאת של ה AMD ואם כן אז איזה מהירות בערך הוא יצתרך ?? הבנתי ש 2700MHZ שווה ל 4400+...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום כולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הגוף קרור של האתלון +3200 האם הוא טוב? או סתם זבל שיושב על מהעבד ולא עושה כלום אובר קלוק לא מתוכנן ומה בקשר לפאד התרמי שמגיע איתוו האם כדאי להעיף אותו קיבינמיט ? ולשים נינוטרום 2 ???????? תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by yogev_k,

אהלן יש לי כפי שרואים במפרט את הלוח p5w dh deluxe. והמעבד הוא e6300. הוא מראה לי בדרייברים טמפרטורות גבוהות בשני דברים. יכול להיות שזה אותו הדבר כי לשניהם יש אותו טמפרטורה. לפעמים הוא מגיע ל-52. מישהו יכול להגיד לי מזה החלק הזה או הדבר הזה שמתחמם ועושה לי התראה בדרייוורים של הלוח... תודה לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by ggg123,

מדובר בכרטיס די ישן (בן שנתיים בערך) מסוג X1950PRO. לאחרונה החלו להתקבל הודעות במהלך משחקים שהכרטיס חם מידי. במנוחה בסביבות ה 90 ובמאמץ מגיע ל 120 ואולי יותר. כבר קרה שהמחשב נכבה בגלל זה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר ניקוי יסודי של הכרטיס ושאר המחשב. המאוורר אגב על 100%.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  15. למחשב שלי? אפשר שם לעלות את המתח ל2.2 אבל טמפרטורה של 60 מעלות עם וולקנו 7 + בכל מקרה,רציתי לדעת מה ההגדרות הכי טובות בביוס המסובך הזה לאובר קלוק טוב ולזיכרון מהיר תודה לכולכם

16. http://www.cpuid.org/download/cpu-z-129.zip שינויים : New PCI devices report. Switch for VCore report in .ini file. VCore report on some uGuru mainboards. Improved clocks computation. Improved support for latest AMD CPUs, Celeron D 3x1 (EM64T). Improved support for SiS 649, 650 and 656 chipsets, Intel 915PM chipset. Improved stability when several instances of CPU-Z are running in the same time. Restored html report in ghost mode (see "Parameters" chapter above).

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. יש לי היום שלושה כוננים קשיחים של 40 ג'יגה... צורב סקזי... DVD... ושלושה מאוררים (וכמובן... לוח מעבד ושטויות אחרות) יש לי ספק עזה 300W... איך אני יודע כמה אני יכול להעמיס עליו עוד? האם יש אפשרות לפצל את זה למשל לשני ספקים? (לשרשר ספקים הכוונה... האם זה כדי?) איך אני יכול לדעת (לפני העומס / קצר / פיצוץ) של המערכת שהספק עומד לפני קריסה? יש איזו דרך לחשב מתי אני עובר עומס שהמערכת לא יכולה לעמוד בה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by The Grey Matter,

כל מי ששוקל לרכוש את ה VANTEC NEXUS 201, כדאי שיביט קודם כל כאן. בתראד הנ"ל מדובר על מספר בעיות עם הנקסוס , הכוללות בין השאר שריפה של המעגלים, איבוד שליטה על חלק מהערוצים, ועד חוסר תיפקוד מלא של הfanbus. לטענתם הם אכן הצליחו לפתור חלק מהבעיות שננגרמו על ידי בורג שנגע בבמגעים של הלוח, אך אני עצמי לא הייתי סומך על הפתרון הזה ומחכה לתגובה רשמית של vantec. שווה לקרוא לפני שזורקים את הכסף.

19. Started by Seaninho10,

שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-60. כל המאוורים עובדים, ולהשוואה, במצב רגיל המעבד 40 מעלות, לוח האם 35 וכל השאר באזור ה-40.. רק ה-GPU על אזור ה-60 וה- GPU Ambient (קויותי לדעת מה זה..) על אזור ה-50. כאשר אני משחק המעבד ושאר הרכיבים מתחממים ב-10 מעלות פלוס מינוס וה-GPU מתחממם ב-40 מעלות. מצב זה אינו תקין ולכן אני שואל מה עליי לעשות. תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by Esparco,

Intel i845e GA-8IE או EliteGoup P4VXASD2 מה יותר טוב ל OC זה או זה???? כי בזה של אינטל אין חיישנים של טמפרטורה ואי אפשר לעלות מתח בביוס רציתי לדעת אם בשני יש את האופציות האלו מישהו מכיר?!?!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. 5 מטר של טייגון בלוק למעבד STORM רדיאטור של THERMOCHILL PA120.3 מיכל שקוף כפול גדול בקוטר 5 ורבע אינץ של DANGER DEN משאבה D5 עשיתי סריקה בגוגל ראיתי רעיון טוב, לבנות את כל המערכת על גג המארז, לעשות חור מלמעלה ולהוציא שני צינורות לבלוק של המעבד. איך זה רעיון טוב?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by kobibo,

אני מדבר בכלליות ובפרט על 120 מ"מ איזה "טכנולוגיה" עדיפה במאווררים ? לפי מה שבדקתי כאן הדעות דיי חלוקות. יש כאלו שטוענים שה 2BALL עדיפים הגלל הקירור הטוב שלהם במהירויות גבוהות וישנם שטוענים שה Sleeve יותר שקטים...אז מה לגבי ה Thunderblade ? גם מקרר מעולה וגם מפיק רעש לא מבוטל והוא בטכנולוגיית ה Sleeve ( רק דוגמא ) אז מה יותר מומלץ ? ואיזה דגם ? אני אחלפתי את ה thunderblade שלי שהיה רועש בצורה בלתי רגילה וגם מקרר מעולה ב 120 ULTRA UV שאומנם קצת פחות מקרר אבל שקט מאוד ( Sleeve ).

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by shlomi8,

שלום לכולם...בתוכנה cpuz זה מראה לי שהמתח כל שניה קופץ מ1.36 ל1.43 זה אמור להיות ככה? אולי הספק לא יציב? http://img359.imageshack.us/img359/7051/12420547fi2.jpg

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים זולה, הייתי רוצה לדעת אם המערכת הנ"ל של חברת טרמלטייק תספק לי את העבודה כמו שצריך (קירור המעבד)והאם יש המלצות אחרות בתקציב (550 שקל). בתודה מראש חברים

• 11 תגובות
    • 601 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך 7900GT, והסטוק שלו זה 450/660 התחלתי להעלות והגעתי ל 480/680 ובדקתי את הטמפרטורה ובעומס הוא מגיע מ51 עד ל72! זה לא נורמלי!

• 6 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים