אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 במהירות 1.6 גה"צ עם אוברקלוק למהירות 2.2 גה"צ. כיום יש לי את ה ThermalTake Spark 7- הבעיה איתו שהמאוורר שלו מאוד רועש ואני מחפש פתרון שקט יותר, אך לא מתאפשר על האיכות שלו. הדרישות שלי מהמאוורר התחליפי הם (לפי סדר החשיבות שלהם): 1) שקט 2) דחיפת אוויר טובה 3) תוספת לדים או קטודה על המאוורר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הייייייייייייייי תגידו עם איזה תוכנה אני יכול לראות את טמפ' המעבד ואיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
zalman 7700 cu tt big typhoon אל תתייחסו למחירים, רק לאיכות ורעש תודה !
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מצב מאוד מתסכל אני משתמש בגירסא 0.95 מכיוון שהתוכנה קורסת לי על המערכת הבאה Q6600 G0 gigabyte p35c ds3r יש אפשרות ללינק או המלצה לתוכנה אחרת לניטור מעלות
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
המעבד 43 וה AUX 37 מעלות... מה זה AUX ? יש לי P4 1.3 והלוח אזוס P4T-M
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם משחה טרמית של ה Thermalright Ultra 120 eXtreme מתאימה גם בתור משחה טרמית לכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי לוח עם מעבד AMD 2200+ XP והשגתי מאוורר 80mm של טרמלטייק, ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות לו גוף קרור מנחושת. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נכנסתי בתוכנה cpu-z לחוצץ של ה-memory ואיפה שאמור להיות היחס והבאס שהזיכרון עובד הו ריק!... מופיעים לי רק התיזמונים של הזיכרון... משהו פה לא בסדר... חשבתי שזה אולי כתוצאה מאובר קלוק אז הורדתי את האובר קלוק אבל עדיין אותה בעיה... :-\ יש למישהו מושג מה קורה פה ?! עריכה -------- הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אם אני רוצה להעלות את התדר של הזכרונות מ 667 עד 800 <הזכרונות תומכים, הלוח לא> בלי להעלות את התדר של המעבד... איך אני עושה את זה? ואיך אני מוודא יציבות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה דקות שאם אני עושה אוברקלוק אז מהירות הבאס מעלה את מהירות כל כרטיסי הPCI לפני זה האם זה אומר שהיציבות נקבעת גם לפי המודם שמותקן בPCI לדוגמא? או שזה לא משפיע?...
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז ככה הפרט מעודכן אז אתם יכולים להסתכל לפני כמה ימים (לא הייתי בבית מאז) החלטתי לעשות OC אבל ממש קטן של MAX 100 MB קיצר אני התחלתי וכול פעם העלתי באיזה 4\6 MB העלתי את הווינדוס ובדקתי טמפ' ואז אחרי איזה 10\14 MB (לבאס) פתאום בלי לעשות כלום צנחה הטמפ' של המעבד באיזה 10 מעלות ונשארה שם על 30 (לפני היה 40 (מה לעשות אבא שלי קנה ת'קירור)) עכשיו כאילו אם מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קרה שם ???? עידו IR
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב חדש. מעבד: AMD athlon 64 X2 4400+ כרטיס מסך: Albatron 8800GT 512mb לוח אם: asus m2a-vm לפי speedfan יש לי רק שני מאווררים פועלם (CPU ועוד אחד שמחובר לחלון. יש לי עוד מאוורר מאחור שמשום מה לא פועל, אבל אני מניח שהם פשוט שכחו לחבר אותו לחשמל בזמן ההרכבה או משהו). בכל מקרה, לא היה לי מושג איזה טמפ' מתקשר לאיזה רכיב בSP אז פרשתי לeverest. להלן הטמפ': Motherboard - 26C CPU - 25C Aux - 24C לא בדיוק במאמץ - ~10 דקות אחרי שסיימתי לשחק משחק כבד. הטמפ' בחדר, אני מניח, בסביבות 16C. עכשיו לשאלות: מה זה בדיוק Aux? איזה רכיב זה? האם זה הגיוני שבמארז עם מאוורר אחד (בנוסף ל-CPU) הטמפ' של המעבד תהיה 25? או שמא זאת בעיה בחיישן? ועוד משהו שמוזר לי זה שב-everest …
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180 Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם) ספק 400W ג'נרי ומארז sunbeam transfoermer. איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מאורר למעבד או לספק הכוח זה משנה איזה חברה אני קונה? או כמה v ו a?. אני צריך לקנות מאורר לספק הכוח (הפסיק לעבוד), אם זה משנה אז 12V ו 0.11A בנוסף לקנות מאורר למעבד (עושה רעש, מעבד של אינטל 2.66) 12v=0.3a אני צריך אתר שנותן מחירים זולים, והמלצה ממכם על מאורר טוב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הרכיבים הבאים: E2140 זכורנות 800MHZ real Value kingstone P31-DS3L gigabyte ספק cooler master extreme power 430W 9600GSO 768MB . אוקי, עד לא מזמן היה לי OC ל2.6 למעבד, עם זכרונות 667. קניתי עכשיו זכרונות חדשים, של 800MZ, 2GB, ואני לא מצליח לעבור את ה340 בBUS...מכפלה 8. כמובן אז שעכשיו המעבד נמצא על 2.72. אני רוצה להגיע ל3~3.2 לפחות. אבל כשאני מעלה בBUS מעל 340 לא עובד לי וזה עושה ריסט לBIOS... בדוגרי מה שצריך להיות זה המכפלה על 2, והBUS על 400. זה בדיוק יוצר 800 ובדיוק יוצר 3.2, אבל זה לא מצליח לי. הCPU CORE הזה על 1.375, כל הדברים חוץ מהPCIE הם עם +0.2V הPCIE נעול על 100. EIST CIA ןE1C משהו כזה, כולם DISABLED. מה עושים? איך ממשיכים עם הOC? או בעיה בלוח או משהו?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-