אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות מאוורר חדש למעבד שלי ואז ראיתי מערכות קרור מים מוכנות שעולות בסביבות ה 200 שח אז אמרתי שנשקיע קצת יותר וניקח מערכת נורמלית לקרור מים למעבד שלי . אני מעוניין במערכת לקרור מים מוכנת שתהיה קלה להרכבה אם אפשר בתקציב הנ"ל . המעבד שלי הוא AMD 939 VENICE CORE 3000+ קיבלתי מהספק שלי את ההצעות הנ"ל : RESERATOR ZALMAN RESERATOR 1 PLUS Fanless Water Cooling System $295.0 GH-WIU02 Gigabyte Liquid Cooler 3D GALAXY 2 $176.0 CL-W0076 THERMALTAKE BIG WATER 745 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $133.0 CL-W0075 THERMALTAKE BIG WATER 735 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $103.0 CL-W0037 THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER $51.0 CL-W0043 THERMALTAKE VOL…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה אוברקלוקינג באזור באר שבע , בהגדרות ביוס ,חלקים לקירור מתאימים וכו , המיפרט שלי הוא : מעבד :I7 920 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-reaper-low-voltage-triple-channel-eol.html הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים של שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקצת מידע לאוברקלוקינג על המעבד שלי הגדרות ביוס וכו.. המיפרט שלי הוא : מעבד :2700Mhz I7 920 LGA 1366 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות :2x3 total of 6gb, OCZ 1600Mhz הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג במעבד שלי, והאם זה בכלל שווה את המאמץ והכסף שזה באמת יתן בוסט לביצועים . חשבתי ללכת על קירור של corsair H60 שלא תופס הרבה מקום ולפי מה שראיתי עושה עבודה די טובה . לא מעוניין ב noctua d14 למרות הביצועים הוא ענק מדי . בגלל זה חשבתי על קירור מים שלא תופס מקום כמעט.
-
- 10 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום כרטיסי מסך* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים חיצונית 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי פנטיום4 200 באס וזכרונות של 400 MHZ DDR הכל פועל כמו שצריך ..... אני רוצה OC אבל ביגלל הזיכרונות אני מוגבל... אז חשבתי לשחק ביחסים של המעבד והזיכרונות ... א': היחסים הם RAM/CPU אוCPU/RAM ב':אני צריך לעשות חישובים או שאני צריך לשחק עם זה עד שיוצא לי טוב? ג': אם אני רוצה להעלות את הבאס ב33 ושהזיכרון יהיה אותו הדבר אז אני צריך יחס של 33:1 כי אני יודע שהזיכרונות יכולים לסבול מגה הרץ אחד יותר ממה שהם יוצרו באמת זה ככה?? ד':אם אני משחק ביחסים אז יכול להיות שבלי שום שינוי חוץ מאיזה 1מגה הרץ אז הזכרונות יצתרכו יותר מתח כמו המעבד?
-
- 5 תגובות
- 451 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף מבין אלו : 1. PIPE 101 rev2 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm אם יש מאוורר 80 / 90 שקט חזק וטוב שאפשר להמליץ פה עליו והם יהיו שילוב טוב אז אשמח לקבל המלצה 2. SILENT 939 http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm לכאורה נראה שהוא הכי עדיף מבחינת משקל ורעש ומחיר אבל לא בטוח לגבי יכולות הקירור שלו 3. +6 HYPER http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B למרות הגודל הוא נראה לי הכי מבטיח אך השאלה אם כדאי להשקיע בכזה משקל וגודל מבחינת סיכון וגם מחיר דיי גבוה 4. HYPER 48 http:…
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
מעוניין בקירור זול שיעשה את העבודה ל Core i3 530, אני קונה 2 מחשבים עם המעבד הזה 1 מהם הולך לשמש למשחקים ו1 מהם ולגלישה נטו אני צריך 2סוגים כמו שאתם מבינים .. או סוג אחד זול שיעשה את העבודה.. אפשר כמה הצעות? אני מתכוון לקנות מ KSP אז אם אפשר מהאתר שלהם..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HELLO יש לי כרגע GF4TI4600 שעליו יושב קריסטלאורב לא מועיל. אני מרגיש שבמשחקים לאחר זמן קצר (משחקים כבדים כמובן, כמו UT2K3) ביצועי הכרטיס במשחק צונחים בעד כ 50%, והצלעות של הקריסטל אורב רותחות. לדוגמא, אני מתחיל לשחק באנריל, אותם הגדרות והכל, כל המשחק בערך על 70FPS למשל, אחרי תקופת משחק, הוא יושב רק על כ 40FPS וכדומה. אני מעוניין להשיג קירור אחר לכרטיס מסך, ומעוניין הפעם גם קירור לזכרונות, הדרישות הם כמובן עוצמת רעש של המאוורר של הקירור לא יותר מ 30DBA. ואני מעוניין במשהו אפקטיבי, לא משהו עלוב כמו הקריסטל אורב.. אפשר המלצות?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד סוקט 775 מסוג E4300 וכנראה ישודרג לE6600. לוח אם G31 הבסיסי. התעניינתי בקירור הזה ספציפי שנמצא בתקציב שלי 170 שקלים - Scythe Mugen - Infinity http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=253 במחשב החדש שיש לי היום יש קירור Scythe Reeven 120 והוא מעולה, שקט ומקרר היטב לכן שקלתי ללכת על אותה חברה. במחשב הישן שאליו אני רוצה לקנות את הקירור יש כרגע את הקירור Zalman 7500 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1614 שלצערי הוא לא משהו בכלל. בזמנו עלה 250 שקל אם אני לא טועה. הוא די שקט אבל לא תמיד קירר טוב. עדיף קירור שיש לו מאוורר חיצוני שתמיד ניתן לנקות היטב ולהחליף במידת הצורך. אשמח לדעת מה אתם חושבים לגבי Scythe Mugen - Infinity ואם יש לכם הצעה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במעבד פנטיום 4 3GHz תושבת 478 המטרה של הקירור היא בעצם לקרר את המעבד ואפילו לעשות לו אוברקלוק קטן.. לגבי הרעש לא ממש אכפת לי.. המחשב כבר מספיק טחון מאוררים ואני חושב שלא ישמעו אותו ברעש הקיים כבר תודה רבה למציעים
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור מים למחשב, על איזה אתם ממליצים? עד 600 שקל. ויש לי שאלה האם יש בזה איזשהו סיכון שישפך מים על החלקים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין קירור שקט (דגש חזק וכבד על השקט) למעבד amd dual 3800 , מתלבט בין: zalman cnps7700-aicu 120 mm thermaltake big typhoon אני לא מתכנן על oc.. טוב לי ככה. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
המחשב שלי נשמע תמידית כמו טרקטור!!! המחשב בן 3 פנטיום 4 , 2.4GHz , 512RAM איזה מאווררים אני צריך להחליף? אני רוצה שזה יהיה שקט אבל לא יעלה הרבה... בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות הוספתי עוד ראם למחשב שלי..היה לי 128 RDRAM כעת יש לי 256.. הווינדוס ואברסט מזהים את הראם אני מעוניין לקבל תוכנה שבודקת את יציבות הראם ואת הראם בכלליות תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
היי לפני הכל זה המפרט שיש לי (בצד).. הצלחתי כבר כמה פעמים לעשות OC ל8800 אבל זה לא יצא הכי יציב שבעולם והיו משחקים שנתנו תוצאות טובות והיו חלק שפשוט נתקעו. ומפה אני מסיק כל פעם מחדש שהOC לא ממש יציב.. אז ככה יש לי RivaTuner v2.09 ו 3DMark06 וכמובן את הדריבר האחרון של NVIDIA! רשמתי את התוצאות בהגדרות המקוריות והחלתי לצאת לדרך עם הרבה ציפיות לעזרה ותמיכה ממכם עם המעבד והזכרונות ממש עזרתם לי וזה המקום גם להודות שוב.. (ממש היתי מופתע מהנחישות שבלעזור מהקהילה הזו) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338021.msg2916663#msg2916663 אשמח גם לקבל הגדרות דומות לבעלי פלטפורמה דומה כולל הנתונים כמו טמפ\תוצאות\ומתח.. בביוס הPCIE נעול ב100 לצורך דיוק זה הכרטיס והקירור:…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב ככה חבר'ה .. אני מעוניין לבצע OC למעבד כמו שהבנתם .. עכשיו מה עלי לעשות ? אני מעוניין בתחילה להגיע ל3GHZ ואז ניראה איך מתקדמים ... אני עם קרור סטוק ובמצב כזה גם הבנתי שאין צורך לעלות מתחים .. אז איפה עושים בהגדרות בלוח עזרה חברה.. מה לרשום ואיפה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע OC לא גדול למעבד והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: INTEL CORE2DUE E4300 1.8 לא אם: INTEL DQ965 BF זכרונות: 3GB DDR2 KINGSTON (אחד של ג'יגה ושתיים של 2GB) ספק: EZCOOL 450W כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA 7600 GS 256M קניתי את המחשב לפני שנתיים ולא עשיתי בו שום שינוי למעט שדרוג של הזכרון והחלפת ספק. האם בכדי לעשות OC המפרט הנוכחי יספיק? ואם לא איזה שינויים צריך לעשות ובכלל מה הפרוצדורה וכמובן עלויות. נ.ב אני חדש בכל הנושא של OC ואין לי שום נסיון קודם לכן פתחתי נושא חדש (עשיתי חיפוש בארכיון ) תודה לעוזרים
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתנסות על המחשב הזה.. אז ככה יש לי כרגע אינטל פנטיום 4 עם 3.0GHZ וקירור BT. עם אילו תוכנות מבצעים את הOC והאם יש מדריך מפורט של מה לעשות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-