אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בתמונה הזאת יש דרך שלפי דעתי נותנת אפשרות לקרר שני רכיבים (או יותר) מבלי להתפשר על איכות הקירור! רציתי לשאול אם זה יכול לעבוד. ואם לא אנא הסבירו לי למה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך נועלים את ה AGP/PCI בלוח הזה? אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק.. מצאתי שם את ה AGP שעובד ב-66 אבל אין לי מושג איך לנעול את זה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הטכנאי שלי חיבר לי את הפאן של ה120 MM ל-מתח הספק ישירות ולא דרך ה FAN ONLY + לוח אם . יש הבדל ???
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se ואני רוצה להמהיר אותו. לא מצאתי את הפרטים שאני צריך באתר של החברה nvidia. תוכלו לתת לי פרטים ולומר לי מהיכן הבאתם אותם.. שאני ידע לפעם הבאה..תודה.. ניר
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא +ecs p4vxasd2 בביוס לא מופיע לי שום דבר שקשור לfsb.....מישהו מוכן לעזור לי...... נואש לשפר את המחשב
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי עוד פעם (הכול בתוכנה Easy Tune 4) החלתטי לבצע אוברקלוק למחשב אבל הוא משום מה נתקע במהלך ההעלעת הבאס כלומר אחרי הלחיצה בכפתור GO הצלחתי להעלות את הבאס ל2110 במקום 2000 מה דעתכם אני בטוח אפשר להוצי יותר איך אני ממש חדש בתחום
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של MSI NVIDA 4 יש שם אפליקצייה שמראה את המעלות ל-CPU -כרטיס מסך ומערכת אצלי על ה-CPU הוא 33 מעלות מערכת 31 מעלות וכרטיס מסך 61 מעלות!!! מהי הטמפרטורה האידאלית לחלקים האלו? 61 זה הגיוני?? יש קירור פאסיבי...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
2 דברים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לעשות את האובר-קלוק שינויים רבים אין או שיש ואני לא שמתי לב כנ"ל גם מבחינת התחמממות 54-58 מעלות של הליבה שזה נראה לי נורמטיבי צירפתי את התמונה של הנתונים שהעלתי מה דעתכם העם הוא עכשיו שווה לביצועיים של גירסת GT? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא בסלוט PCI-E האם אני קונה "סט " שמכיל את כל הדברים למשל , צלעות קרור לזכרונות , או משחה טרמית , או שאני צריך לקנות את הדברים בנפרד האם הפירוק של הקרור סטוק מסובך ? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=front.jpg http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=back.jpg
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
לא יאומן! לפני הדריבר היה לי 3670 בממוצא... ואחרי התקנת הדריבר: http://img63.exs.cx/img63/5176/omg4wu.jpg
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, נסיתי להוריד את ה CL מ-2.5 ל-2 והמחשב לא עלה. הוצאתי את סוללת ה CMOS כדי לאתחל את הביוס עכשיו הכל מאושר הסתכלתי על הסטיק של הזיכרון כדי לראות אם יש פרטים (כמו נגיד איזה BH5). אבל...לא כל מה שיש שם זה הצירוף 3-3-6...כנראה בסדר הזה ב CPU-Z כתוב שבתדר של 166 אני אוכל להוריד תזמונים ל -2-3-3-6 לזה הכוונה? או שמישהו כבר ניסה עם GEIL ויכול לומר לי אחרת? יש איזה חיפש בגוגל עם פרטים מסוימית מהסטיק שאני יכול להריץ? כי אתחול של הביוס כל פעם מחדש קצת מציק
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי radeon 9800xt המאוורר של הכרטיס נדפק בגלל הפסקת חשמל שהיתה באזור ועכשיו הוא לא עובד. (שרוף) מאיפה אני יכול לקנות מאוורר חדש של ATI ושיתאים לכרטיס שלי?
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל! אני חשבתי שהצ'יפסט הוא ג'וק מסוים ועכשיו אני לא בטוח! אני חשבתי שזה זה: אם אני טועה בבקשה תקנו אותי! אני רציתי לקנות בשבילו קירור משום שהוא חם! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3500+ AMD ATHLON ולוח אם של אביט שהבנתי שהוא מזייף טמפרטורות אז רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' ושיהיו יותר אמינות(אם אפשר קישור) כי לפי הטמפ של הלוח המחשב עומד להתפוצץ!!!
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
התזמונים בזיכרונות לדוגמא Bank Cycle Time הקיצור שלו בביוס זה (trc) אז אני צריך לדעת את הקיצורים של RAS# to CAS# RAS# Precharge DRAM Idle Timer
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התמונה הזאת צולמה כשהמחשב היה ב100% load (לפחות ככה היה רשום במנהל המשימות...) המחשב הוא Celeron 300mhz ויש 4 סטיקים של זכרונות 2 של 32מגה 2 של 64 כולם מחברות שונות.... הלוח הוא VB-601 של חברת First International Computer (?!?!?!?!?!?!) קיצר זה נראה לי קצת חשוד, המחשב בן בערך 12 שנה, החיישנים נדפקו או שזה הגיוני ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=54289
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פעם אחרונה שניסיתי לעשות OC הזכרונות נשרפו לי בקיצור אני רוצה לעשות OC אבל שלא תהיה שום השפעה על הזכרונות , אפשר?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-