עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Holy,

את המפרט של המחשב שלי אתם יכול לראות ב - מפרט של המחשב שלי על באס 143 הכל יציב אבל מעל זה זה פשוט קורס או לא עולה בכלל הזיכרון על מכפלה 2 כלומר 143*2 שמתי אותו על cas=3 וזה לא ממש עזר אני מעדיף שלא לשנות מתחים מה עוד יכול לעזור לי? איןלי בכלל כרטיסי PCI

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

היי, אני מתכוון לשדרג את המחשב קלות מבחינת המארז והקירור. יש http://www.caselabs-store.com/magnum-sth10/ בדרך לארץ ואני מתכוון להרכיב מערכת קירור מים חדשה לתוכו. הכיוון כרגע הוא 2 רדיאטורים של 560 למעלה (P/P). הבלוק ישאר הנוכחי עד לשלב 2 שיהיה שידרוג החומרה. והקירור על כ. המסך לא ישתנה. אשמח לחוות דעת על http://www.sidewindercomputers.com/xsexqufanra.html או להמלצה על רדיאטור אחר בגודל הזה (רצוי באותה רמת מחיר)

3. Started by maorakrish,

אני כרגע מבצע OC למעבד, וחלק מהאפשרויות לא נמצאות לי בביוס System Voltage Control במקום זאת יש לי CPU VCORE CPU TERMINATION CPU REFERNECE DRAM VOLTAGE בCPU VCORE עשיתי על 1.1 ובכל השאר עשיתי על נורמל האם זה בסדר או שצריך לשנות? [br]פורסם בתאריך: 20.02.2011 בשעה 20:15:50 מופיע לי EROR העלאתי את מתח המעבד ל 1.2 ואני מנסה שוב בדיקת מאמץ

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by eSLC,

שלום, אני רוצה להתחיל בתהליך הOC רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים... לפי מה שהבנתי מומלץ בתחילת הOC להוריד את המכפלה ל10 ורק אז לעלות את הFSB, לאחר מכן כל כמה FSB לעלות? זאת אומרת קפיצות של 5MHZ ולבדוק שיש POST? ותקנו אותי אם אני טועה לגבי הורדת המכפלה... ועוד שאלה בקשר לטמפ' - במנוחה אני על 30-32 ובמאמץ אני על 38-40 אני אם קירור סטוק, את שאר המפרט יש ב"מפרט מחשב". האם הטמפ' מספיק טובות כדי התחיל בOC?... תודה רבה מראש...

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הנה קצת תמונות .

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אוקיי אז יש לי מחשב...ואני ממש אבל ממש לא מבין באוברקלוקינג אבל אני רוצה לעשות כזה.... אז הנה המפרט שהעתקתי מתוכנה שאומרת את המידע על המחשב SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 2 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : 8IG1000-G Version : x.x System BIOS : 09/08/2004-i865G-6A79AG0LC-00 Chipset : Intel 865/848 (Springdale) System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 4GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : None None None None DIMM 512MB/64 @ 333Mt/s Bank4/5 - A2 : Empty Bank6/7 - A3 : Empty Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82865G/PE/P…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אז כך אני יודע שאין אחריות,ואני יודע שסביר להניח שאני לא הקנה עוד כרטיס מסך, אבל אני מכור לכול המודים האילו,חחחחחחחח בנתיים הדריוורים נותנים לי את האפשרות של sli........ ;D

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. המפרט שלי הוא כדלקמן: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 מחשב בן 3+ חודשים. בימים האחרונים הטמפ' של המעבד שלי גבוהות מאוד וכמעט תמיד בין 55 ל- 70 מעלות (נמדד עם RealTemp, שאר התוכנות מדידה מראות מעלות גבוהות יותר), המעבד ב- OC של TMS ל- 3.0Ghz במתח VID 1.3250v (כלומר ללא תוספת מתח). הטמפ' בחדר לא עולה על 26 מעלות. מהירות המאוורר ב- V1 היא כ- 1900RPM. ה- V1 לוקח אויר מחלל המארז וזורק אותו לכיוון הספק (והמאוורר של הספק מוציא אותו החוצה), הטמפ' במארז 30-40 מעלות. במשחקים כבדים המחשב קורס אחרי זמן מה, בבדיקת מאמץ PRIME95 אחת הליבות נותנת שגיאות, ואחרי זמן מה המחשב קורס (B…

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by א.ב. גימל,

שלום לכולם. אני בתהליך קנייה של מחשב חדש, ומתלבט איזה קירור לקנות למעבד. החומרה שלי: - מעבד i7-5280k - לוח אם - Asus x99-A - זכרונות - Crucial ballistic sport 2x8Gb - מארז - Fractal design R5 (עדיין לא קניתי) למעבד מתוכנן OC עתידי, כרגע הוא יתמודד בצורה טובה עם כל משחק/משימה שאטיל עליו. אני מעדיף קירור אוויר על מים (אך לא פוסל קירור נוזלי). איזה קירור יתאים למגבלת לוח אם + זכרונות ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by PC-Tip,

שלום, יש לי כמה שאלות על הפלטיה. האם זה אפשרי לחבר את הצד הקר לבלוק קירור מים וכך בעצם המים שיעברו בו יתקררו? (הטמפרטורה יכולה לרדת קצת מתחת לטמפרטורת החדר משוםפ שאני לא צריך את זה למחשב) האם ישנו וסת מתח כולשהוא לפלטיה בשביל לכוון את הטמפרטורה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by huber,

https://www.thermaltake.com/water-3-0-riing-rgb-280.html אני יכול לרכוש את המערכת הזו ב 290 ש"ח(למעבד 2700X). מה דעתכם? יש משהו טוב יותר במחיר הזה?

12. Started by Regev,

תמליצו לי על מאוורר והיטסינק עד 100 שקל שיהיה טוב וקריר... למעבדי א.מ.ד SOCKET A כמובן. ***עריכה*** לא מתכנן אוברקלוק

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by xc1te,

טוב, אז ביצעתי את הOC הראשון שלי די בהצלחה הייתי אומר, אבל לא הבנתי את כל הדברים עד הסוף ואני רוצה לבדוק שהכל תקין כמו שאני רואה את זה. הלכתי לפי המדריך שבסטיקי פה, מקווה שהוא מעודכן. ביטלתי את כל האפשרויות כמו שהמדריך הורה (EIST, Spread Spectrum) והעלתי את הFSB מ266 ל320 (קפיצה גדולה מידי על הפעם הראשונה?), את המכפלה השארתי על 11 ובמדריך היה כתוב לשנות את המחלק ל1:1, אבל לא הייתה לי את האפשרות הזו (רק 1:1.20, 1:1.50, 1:1.60 ועוד כמה) אז בחרתי 1:1.60 והתדר של הזכרון (DDR3-1066) ירד ל1024Mhz. לא רציתי להתעסק עם הזכרונות אז השארתי את התדר קרוב למקורי. הנה כמה נתונים שהיו כתובים בביוס לגבי הזכרונות (שאין לי מושג מה כל אחד אומר, אני רק יודע שהם תזמונים): SDRAM Cycletime: 1CLK…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היום החלטתי לקחת חזק את הקטע הזה של OC מכיוון שבזמן האחרון ניסיתי לעשות קצת OC ללוח וממש אחרי מעט הוא בכלל לא היה מעלה את ה Windows ... התוצאות ב sandra היו מספקות אבל היה נדמה לי שמשהו קצת לא תקין חיפשתי UPDATE לביוס שלי ובדיוק נתקלתי בביוס ל OC בשביל NF7 חברה קראתי תגובות של המון אבל המון אנשים רק היום קראתי לפחות 200 ביקורות של אנשים על הביוס הזה וכל אחד אומר שהוא עדיין לא נתקל בבעייה או תקלה בביוס ואפשר להעלות את FSB לרמות מטורפות איתו הכל בזכות איזה טכנולוגייה של DFI שמישהו פשוט הכניס לביוס משהו עם תזמונים... בקיצור זה אחלה של דבר אני כרגע על הביוס החדש אני אומר לכם מרגישים הבדל !!!! 8) בדקתי בסיסופט סנדרה אחרי OC של 33 MHZ + והביוס החדש שנקרא בשמו D10 של t…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז תכירו, ה Dragon 01BLD שלי, ששמו כאמור Hydro Machine, אני מחכה למערכת קירור המים.... היום הוא חוגג בדיוק חודש ! קניתי מפנדה.... ובינתיים הוא עבר לא מעט מודינג.... אפשר אפילו להגיד שהרבה.... לפניכם תמונות עם פרטים: החלון התחתון: החלון העליון: מאוורר לדים שקוף על-גבי החלון התחתון: הלוח - MSI K7T266 Pro2 - U MS 6593 מוד לג'יפורס 2 400 MX הכרטיס התחתון - D-LED שמחובר ללוח, עם שני USB: חיבור מולקס מואר בלד כחול מבפנים: המודינג לספק: מעבר הכבלים לחלק העליון של המארז ה D-LED שהוזכר מקודם: זהו, אשמח מאוד לתגובות, הערות, הארות, שיפורים, שיפוצים, אבל לא לכלוכים..... תודה מראש !

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by WarMachine,

כפי שהבנתם לפי הכותרת יש לי בעייה רצינית עם המעבד הזה. עכשיו שאני סתם באינטרנט כביכול המעבד נמצא ב IDLE הטמפרטורה שלו היא 67 מעלות. המאוורר שיש עליו הוא מה שקיבלתי איתו שזה מאוורר פשוט+היטסינק זול מאלומניום. אני לא יודע מה לעשות פשוט,במארז שלי אמורה להיות זרימת אוויר טובה(ENERMAX)ובסך הכל אני מפחד שיישרף לי המעבד. לא נראה לי שהפיתרון הוא פשוט לקנות איזה היטסינק מפלצתי ולשים עליו מאוורר דלתא ולגמור עם זה(בכל זאת המחשב בחדר שלי ואני צריך לישון שהמחשב עובד בלילה,ואם אני אשים דלתא אני אחיה במטוס כל החיים) אז מה אתם חושבים לעשות?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ramsses_II,

מצורפת תמונה עם נתוני הטמפרטורה של המעבד שלי. קירור - Vendetta2. מצורפות אחרי זה תמונות של המארז. 4 מאווררים. כחול אחד מכניס (ליד ההארדיסק... לא רואים שהוא כחול...) וכחול אחר מוציא. אותו דבר עם האדומים. הגיוני שהטמפרטורות כאלה? המחשב במנוחה. יכול להיות שכרטיס המסך HD4870X2 משפיע? הטמפ' שלו הם 46 ו-32. המחשב היה בתיקון, והוחלף לוח אם. יכול להיות שהמשחה הטרמית נפגעה? או שאולי אני סתם פרנואיד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, אני צריך תוכנה טובה למדידת מעלות ב XP והסבר איך להפעיל אותה, בבקשה אם אתם נותנים לי את MBM5 תסבירו לי איך לעשות שהיא תראה תוצאות הגיוניות ולא 48- תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי מהאתר את התוכנה NVIDIA BIOS editor ועכשיו אני בא לבפעיל אותה והיא מבקשת ממני (כאילו כשאני עושה open) קובץ bios image... איזה קובץ אני צריך לפתוח ואיפה אני מוצא אותו ?!? עריכה ------------------ הנה ההודעה סליחה מראש אם זה ענק...

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by adizarko,

האם מישהו כבר עשה את פתיחת הצינורות ב GTO2? ואם כן, אז אם הוא יוכל להסביר את התהליך בדיוק, כי בפורומים בחו"ל זה לא הכי מוסבר.... תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אין לי ידע באוברקלוקינג והשאלה היא כיצד אוכל לשפר Herucles GF T200 האם צריך קירור ? האם צריך לגעת בכרטיס או רק בתוכנות ואיזה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, יש לי מארז compucase 6A19, עם מקום ל 2 מאווררים, אחד נמוך בקידמת המארז באיזור הדיסקים, והשני גבוה יותר בצד האחורי של המארז. בקידמת המארז נמצא המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המארז והוא יחסית חלש, היה לי מאוורר אחורי thermaltake TT-1225 שנשבר. במחשב מותקנים שלושה HD ולפעמים אני מריצה ישומים גרפיים כבדים. אני מעדיפה להתקין מאווררים יחסית שקטים. 1. ראיתי המלצות מבחינת עוצמה ורעש על NOCTUA NF-S12B FLX ב 95 ש"ח. האם כדאי לקנות אותו ? האם יש מאווררים טובים יותר בסדר גודל הזה של מחיר ? 2. האם מספיק שאחד המאווררים במארז יהיה חזק, או שכדאי להחליף את שניהם ? 3. אם משתמשים במאוורר אחד חזק ושני חלש, איך כדאי למקם אותם ? להכניס אויר עם החזק ולהוציא עם החלש, או להיפך ? תוד…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by lutsker,

שלום, לאחר שהלוח הישן שלי חדל מלפעול. קניתי היום את הלוח הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=9857 לאחר הרכבה עצמית של כל החלקים והחיבורים, המחשב פועל לכאורה בסדר מלבד זה שגוף הקירור של לוח האם (החלק שכתוב עליו gigabyte בתמונה) ממש חם. בבדיקת טמפרטורות באוורסט מיד לאחר שמערכת ההפעלה עולה כתוב שההטמפ' של הmcp קרובה ל70 כשכל שאר החלקים נעים בסביבות ה35. מישהו יודע מה זה החלק הזה ומה אני יכול לעשות בשביל להחזיר אותו לטמפ' נורמלית? במידה וזה רלוונטי : מדובר במעבד athlon x2 5200 וב2 סטיקים של קינגסטון 1גיגה כל אחד 667mhz ddr2 תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אז כמו שהכותרת אומרת, שתי שאלות: א. יש לי מחשב אחד עם מעבד Pentium 3 &33 Mhz (סוקט) ואני רוצה שהוא יהיה מקורר פאסיבית. מה הסדר גודל שההיטסינק צריך להיות? איזה היטסינקים טובים וזולים יש לו? ב. מהם הטמפ' עבודה נורמליות (של IDLE וFULL LOAD) והמקסימליות? פשוט אין לי ניסיון רק איתם באוברקלוקינג...

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by KoM,

כמו שהרגשתם הקור מקפיא את הכל, וגם את המעבדים, עכשיו האם כדאי לי ללכת על הכל ולנסות להגיע ל-650 מגה הרץ עם פנטיום 3 450, לפי הטמפרטורות הבאות, בהחלט המעבד הוא לא הבעייה...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים