אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם התוכנה גם מראה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך החיצוני או רק של המובנה? אני משתמש בתוכנה AIDA64 Extreme
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, E7200 ב4.5GHZ על אוויר, 1.575V מהביוס(אני דיי בטוח שהוא יכול פחות פשוט לא ניסיתי) סגור בתוך המארז עם הTTBT - ראו תמונה : שמרתי תמונה עם SUPERPI וREALTEMP ותוצאה של 11.625 ב1MB אבל זה לא נשמר משום מה(הטמפרטורות היו דיי גבוהות כבר בסביבות ה75) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=379243 אולי בסופ"ש אני אוציא אותו מהמארז ונראה מה הוא שווה עם מזגן על 16 מעלות וכמה מאוררים מהצדדים אני דיי בטוח ש4.7GHZ אפשרי או אפילו יותר.. נחיה ונראה עידכון : CPUZ וSPI 1MB על 4.5 וVALID של 4598.. : http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=379581 ו4.5GHZ SPI 1MB :
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מארז k-62B ושמעתי שניתן להוסיף עוד מאורר 140 מקדימה (במקום של הכוננים). לא הבנתי איך לחבר אותו כי לא ראיתי שמה חורים של ברגים, אבל ראיתי שאנשים עשו את זה. העלתי תמונה של מישהו שעשה בשתי דרכים, אחת שם קרטונים מתחת ומעל המאורר ואחת שהוא ממש הכניס את זה. איך אני עושה כמוהו(לא עם קרטונים)?? ואיזה מאורר 140 אתם ממליצים??? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאוורר 60 ממ שעל הוולקנו 6CU+ שלי למאורר 60 ממ גנריק נחמד תגידו אני אוכל לישון עם מאוורר שמייצר 31 DBA ? המאוורר שלי עכשיו הוא 37 DBA אני ארגיש הבדל?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שהמון אנשים בחו"ל מתלהבים מהם רצח ואיפה אפשר להשיג אותם בארץ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם התנסות ראשונה שלי עם E4300. הזכרונות שלי כרגע די מגבילים אותי. יש לי כמה שאלות: 1. כמה V אנ ייכול להוסיף עוד למעבד ומה נחשב טוב ויציב. אני כרגע על 1.4V . 2. לגבי התזמונים של הזכרון שלי (לא נגעתי בהם עדיין) אבל לפי הגדרות יצרן CORSAIR הם 667MHZ ו - 4-4-4-12 xms2-5400c4 הוספתי 0.2V והמהרתי אותם לבאס 370 ונתתי ללוח האם לשנות תזמונים אוטומטית.וזה מה שקבלתי (ראה תמונה). מה לעשות הלאה? 3. לגבי טמפרטורות. יש לי tuniq tower וב-IDLE כרגע לפי תוכנת EVEREST ו - SPPEDFAN אני נמצא על 22-26. במאמץ אני נמצא על 55-60 . אני צריך להוסיף עוד שני מאווררי 120mm למארז עצמו כי הטוניק תפס לי המון מקום ומיקום המאווררים שונה. 4. אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות בהמשך בנוגע לכל מיני פרמטרים …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי מאורר בחלק בקדמי של המחשב, כלומר אחריי ההארד דיסק. השאלה באיזה כיוון להתקנן אותו. כך שהוא יזרוק אוויר לתוך אמצע החלל הפנימי של המחשב או שהוא ישאב אוויר מאמצע המחשב ויזרוק אותו לדופן המארז ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך מתוצרת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia GeForce 6600. אני מעוניין להמהיר מעט את ה- GPU, אשמח לקבל מידע עבור השאלות הבאות: 1) מה היא הטמפ' המקסימלית שה- GPU הנ"ל מסוגל לסבול ? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת ושימושית לצורך ביצוע בנצ'מרק ? 3) איזו תוכנה הכי מומלצת ושימושית לצורך ביצוע העמסה מירבית של ה- GPU ? תודה, אלכס.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
א. איזה משחה טרמית הכי טובה בארץ? ב. איזה יותר טובה ZALMAN ZM-STG1 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 או ArcticSilver 5 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 ?? ^^^^ ג. אם אפשר אז גם עם סיבה...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo, כבר בן שנתיים וחצי. האמת שדיי מההתחלה היו איתו בעיות - הוא נורא רועש בזמן העבודה, הוא מתחמם מהר (גם אם יש רק 2 חלונות פיירפוקס פתוחים וזהו, בלי תוכנות כבדות שרצות עליו מעבר למערכת ההפעלה, אנטיוירוס וכדומה). כתוצאה מכך הוא פשוט קורס ונכבה. הוא מונח על ספר, על מנת שיתקרר, אבל זה לא באמת עוזר, הוא עדיין רועש, מתחמם ונכבה. רק אם אני מפעילה מאוורר לכיוונו (שרועש בעצמו, ומקפיא לי את הידיים), הוא לא מתחמם ולא נכבה. האם משטח קירור עשוי לעזור? ואם כן, איזה? או שבכלל יש בעיה במאוורר (למרות שלפני שנתיים, כשהבעיה החלה לצוץ, המעבדות של IBM לא מצאו בו בעיה)? יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ובכן אין לי שום ניסיון עם אוברקלוקינג אבל אני רוצה לנסות על הסלרון כדי שיוכל לשרוד עוד קצת כמחשב צד הלוח אם מבוסס via apolo pro ובביוס ראיתי שהוא כרגע 66X5.5 כשאפשר להעלות את שניהם האם פשוט להעלות אותם ? באיזה קצב ? את ה66 או את השני ? האם אני אצטרך קירור ואם כן איזה ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 4 מאוורים במחשב ו2 מהם לא עובדים .. זה שממול איפה שמחברים את הכבל רשת לא עובד וזה ליד הכפתור שמדליקים את המחשב ... וזה גורם לי לריסטרטים ולהתחממות של המחשב.. איך אפשר לסדר אותם?וכמה עולים מאוורים כולל התקנה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]יש לי E2160-1.8 עשיתי OC ל 3.7 האם זה נחשב OC גבוהה?[/glow]
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב10:15 אספתי מזיגזג את המוצר החמוד בשם TR2M3 של טרמלטייק. נאלצתי לחכות כמה זמן בגלל שלזיגזג קרס המחשב עם ההזמנות. חזרתי הביתה והתחלתי להסתכל על ההיטסינק. פירקתי את המאורר והתחלתי למדוד מימדים שלו, של ההיטסינק ושל האזור הפנוי סביב הליבה של הR350. קראתי כמה ביקורות על גוף קירור זה ובאחת מהן הזכירו גם את העובדה שבסיס הנחושת מוברג לאלומיניום. באותה ביקורת לא טרחו להזכיר את העובדה שבין הנחושת לאלומיניום נמצאת שכבה שמנה של גריז טרמי. (דבר שבדקתי) אני לא יודע כמה זה משפיע על הביצועים אבל זה נראה לי מוזר. כעבור שעתיים בערך בהן עשיתי כל מיני ניסויים על ההיטסינק, הלכתי ליזמ"צ. כשחזרתי, בסביבות חמש אחרה"צ, אצתי רצתי לבדוק דבר אחרון בהיטסינק ולשים אותו על הליבה. אך אבוי! קבלים וקריסט…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב יציב כמו בלוק! הפעלתי גם Prime 95+SuperPi ו ICQ ו WINAMP הכל בו זמנית זמן רב המחשב יציב בבאס של 260 המחשב פעל הכל טוב ויפה אך בבדיקות של יציבות לא הלך... אז ככה: מעבד Amd 2500+ NF7-SL Samsung pc3200 256MB התזמונים עומדים כרגע על 3,4,4,9 אני לא האמנתי שהזיכרון הגיע למצב כזה של באס 258 המתח ללוח הוא 1.6 המקורי של הלוח! למעבד על 1.75 ולזיכרון 2.7 הטמפ': מעבד: idle : 38 use : 43 שזה כשהפעלתי את הכל בו זמנית לוח: idle : 19 use : 22 אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 51 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש והוא התלכלך לי טיפה מהמשכה הטרמית בחלקו התחתון,זה בעיה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי ,בקריאה קצרה האתר של AMD יש חלק הנקרא "הדפים הלבנים" ושם יש קובץ PDF על המעבד הנ"ל (יותר נכון על הליבה) הרבה פרטים משעממים אבל משהו אחד תפס את עיניי !! מוצהר שם חד וחלק ע"י AMD : מתח VCC CORE 1.65 וולט עד פה זה כבר אנחנו יודעים ,אבל הנתון המדהים שאפשר לתת לו בין 1.15וולט ל 2.15 וולט ! כלומר פלוס מינוס 0.5 וולט . אני לא יודע מי ירצה לתת למעבד 1.1 וולט אבל לתת 2.1 וולט זה בהחלט !! זה אומר שהמעבד אמור לעבוד בצורה תקינה ביותר תחת המתח המטורף הזה מבלי למות ! סיבה שניה כמובן זכרון מטמון L2 512KB שזה תוספת מבורכת. בקיצור זה הולך להיות קייץ מעניין מאד. קישור : http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/26237.pdf
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כפי שהבנתם לפי הכותרת יש לי בעייה רצינית עם המעבד הזה. עכשיו שאני סתם באינטרנט כביכול המעבד נמצא ב IDLE הטמפרטורה שלו היא 67 מעלות. המאוורר שיש עליו הוא מה שקיבלתי איתו שזה מאוורר פשוט+היטסינק זול מאלומניום. אני לא יודע מה לעשות פשוט,במארז שלי אמורה להיות זרימת אוויר טובה(ENERMAX)ובסך הכל אני מפחד שיישרף לי המעבד. לא נראה לי שהפיתרון הוא פשוט לקנות איזה היטסינק מפלצתי ולשים עליו מאוורר דלתא ולגמור עם זה(בכל זאת המחשב בחדר שלי ואני צריך לישון שהמחשב עובד בלילה,ואם אני אשים דלתא אני אחיה במטוס כל החיים) אז מה אתם חושבים לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל היום קרור קרור קרור... מה יותר טוב, מה כדאי, מה הכי קר.... קבלו את bowman1964 מ http://www.xtremesystems.org הבן אדם עשה את זה ! הקרור (הקבוע) הכי יעיל על הכדור ! שלוש יחידות קרור (מעבד,גשר צפוני וכרטיס מסך) מקוררות ע"י גז. מתחת למינוס 40 במאמץ למעבד ולכרטיס מסך. 1700+ @ 2957MHz.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו כבר עשה את פתיחת הצינורות ב GTO2? ואם כן, אז אם הוא יוכל להסביר את התהליך בדיוק, כי בפורומים בחו"ל זה לא הכי מוסבר.... תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי משיטוטים פה ושם במטרה להרכיב לעצמי את המערכת הכי שקטה שאפשר אבל שתוכל לסחוב OC לא קטן (מחשב שיקנה כשתיהיה הירידה לQ6600 ובתקווה שבאותו זמן תיהיה ירידה גם לסדרת ה8800). חיפשתי מאוררי 120MM שקטים אבל שדוחפים הרבה אויר, אחד להרכבה על הקירור מעבד שזה יהיה נינג'ה כנראה או טוניק תלוי במארז שבסופו של דבר אני יבחר, והשני מאורר אחורי שמוציא אויר. בכל מקרה נתקלתי בחברה הזאת http://www.silenx.com/ixtremaprofans.asp?sku=ixp-74-14 שכמו שתראו המאוררים שלהם פשוט מטורפים לא להאמין לנתונים האלו 14DBA למאורר שדוחף 72CFM או 18DBA למאורר שדוחף 90CFM. מישהו יצא לו להתעסק אם המאוררים האלו? כי פשוט לא נראה לי הגיוני הנתונים האלו, ואם הם כן נכונים? איפה אפשר להשיג אותם?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום החלטתי לקחת חזק את הקטע הזה של OC מכיוון שבזמן האחרון ניסיתי לעשות קצת OC ללוח וממש אחרי מעט הוא בכלל לא היה מעלה את ה Windows ... התוצאות ב sandra היו מספקות אבל היה נדמה לי שמשהו קצת לא תקין חיפשתי UPDATE לביוס שלי ובדיוק נתקלתי בביוס ל OC בשביל NF7 חברה קראתי תגובות של המון אבל המון אנשים רק היום קראתי לפחות 200 ביקורות של אנשים על הביוס הזה וכל אחד אומר שהוא עדיין לא נתקל בבעייה או תקלה בביוס ואפשר להעלות את FSB לרמות מטורפות איתו הכל בזכות איזה טכנולוגייה של DFI שמישהו פשוט הכניס לביוס משהו עם תזמונים... בקיצור זה אחלה של דבר אני כרגע על הביוס החדש אני אומר לכם מרגישים הבדל !!!! 8) בדקתי בסיסופט סנדרה אחרי OC של 33 MHZ + והביוס החדש שנקרא בשמו D10 של t…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
משהו שיתאים לחלקים הבאים Gigabyte GeForce GTX 980 G1 16GB kit DDR4 PC4-17000 Unbuffered NON-ECC 1.2V Intel i7-5930K GIGABYTE X99 GAMING G1 עדיפות לשקט וכמובן מה שהכי משתלם במחיר (אין מגבלה מיוחדת על מקום או מחיר, רק לא לבזבז סתם כסף מה שהכי משתלם ויספיק לקרר את המערכת, כרגע לא מתכונן OC) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שמצאתי תוכנה שאיפשרה לי לעלות מהירות ליבה מעל 775 באוברקלוק של הדרייברים, אני מגלה כי הכרטיס לא יציב בשום תדר מעבר ל 775 (המסך קופא אחרי מספר שניות). האם זה המגבלה של הכרטיס או שבכל זאת יש איזושהי הגבלה של התוכנה ?! אני לא מכיר את הכרטיס יותר מידי ואת יכולות האוברקלוק שלו, אבל אם זכרוני אינו בוגד בי אז רק אותו גם ב 900MHZ על אויר . יש השארות ?!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-