אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את המאוורר 60 ממ שעל הוולקנו 6CU+ שלי למאורר 60 ממ גנריק נחמד תגידו אני אוכל לישון עם מאוורר שמייצר 31 DBA ? המאוורר שלי עכשיו הוא 37 DBA אני ארגיש הבדל?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי קירור של THERMALRIGHT ULTRA 120 והוא תופס לי המון מקום בלוח אני מעוניין לעשות מערך קרוספייר ואין לי איפה לשים את הכרטיס קול שלי מצורפת תמונה להמחשה כמו כן המפרט שלי בצד יש לי סך הכל 3 pcie. את הכרטיס קול אני רוצה להעביר לסלוט העליון (בעייתי במקצת כי הקירור לא מאפשר זאת פיזית) ואז את 2 הכרטיסי מסך בחיבורים הכחולים pcie אז אני אצטרך המלצה לקירור טוב באותה רמה למעבד שלי. יש המלצות? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל בתהליך הOC רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים... לפי מה שהבנתי מומלץ בתחילת הOC להוריד את המכפלה ל10 ורק אז לעלות את הFSB, לאחר מכן כל כמה FSB לעלות? זאת אומרת קפיצות של 5MHZ ולבדוק שיש POST? ותקנו אותי אם אני טועה לגבי הורדת המכפלה... ועוד שאלה בקשר לטמפ' - במנוחה אני על 30-32 ובמאמץ אני על 38-40 אני אם קירור סטוק, את שאר המפרט יש ב"מפרט מחשב". האם הטמפ' מספיק טובות כדי התחיל בOC?... תודה רבה מראש...
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שיש לי מארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3 לא שיניתי את מערך המאוררים שלו מאז שהוא יצא מהקופסא - יש לו מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה (שניהם 120מ"מ) אני רוצה להוסיף לו מאורר אחד או שניים בשביל לשפר את הקירור של החלקים בזמן מאמץ יש לי במארז מעבד i7 2600K ללא OC ועליו קירור Mugen 2 rev. B וכרטיס מסך SAPPHIRE 6950 אני אשמח לקבל המלצות לגבי שדרוג הקירור, דגמים של מאוררים מומלצים ואיפה הייתם מוסיפים אותם במארז. יש לי עכשיו הרבה מקומות פנויים למאוררים במארז אבל אני לא רוצה לשים יותר מידי מאוררים (1 או 2 מקסימום) בגלל היבט של רעש. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
א. איזה משחה טרמית הכי טובה בארץ? ב. איזה יותר טובה ZALMAN ZM-STG1 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 או ArcticSilver 5 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 ?? ^^^^ ג. אם אפשר אז גם עם סיבה...
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי מאורר בחלק בקדמי של המחשב, כלומר אחריי ההארד דיסק. השאלה באיזה כיוון להתקנן אותו. כך שהוא יזרוק אוויר לתוך אמצע החלל הפנימי של המחשב או שהוא ישאב אוויר מאמצע המחשב ויזרוק אותו לדופן המארז ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מעבד E5200 שמגיע בתדר של 2.5 שעשיתי לו אוברקלוק ל - 3.663 .. ראיתי שכל מי שמבין באוברקלוק המליץ פה בפורום להגיע למחלק של 1:1 ואצלי המחלק הוא יותר גבוה .. אז השאלה שלי בעצם מה יותר מהר ? להיות על 3.663 עם מחלק גבוה יותר או עם מחלק של 1:1 (שזה אומר להוריד את הזכרונות מ - 800 ל - 667) או שזה לא משנה ?..
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל במודינג קטן ומעוניין להחליף את הנורה האדומה במארז שמתחברת ללוח ומראה את מצנ הHD ב"לד" אפשר הדרכה צריך נגדים איזה לד ? מה מי מו .... תודה, יאיר
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, שתי שאלות: א. יש לי מחשב אחד עם מעבד Pentium 3 &33 Mhz (סוקט) ואני רוצה שהוא יהיה מקורר פאסיבית. מה הסדר גודל שההיטסינק צריך להיות? איזה היטסינקים טובים וזולים יש לו? ב. מהם הטמפ' עבודה נורמליות (של IDLE וFULL LOAD) והמקסימליות? פשוט אין לי ניסיון רק איתם באוברקלוקינג...
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ב10:15 אספתי מזיגזג את המוצר החמוד בשם TR2M3 של טרמלטייק. נאלצתי לחכות כמה זמן בגלל שלזיגזג קרס המחשב עם ההזמנות. חזרתי הביתה והתחלתי להסתכל על ההיטסינק. פירקתי את המאורר והתחלתי למדוד מימדים שלו, של ההיטסינק ושל האזור הפנוי סביב הליבה של הR350. קראתי כמה ביקורות על גוף קירור זה ובאחת מהן הזכירו גם את העובדה שבסיס הנחושת מוברג לאלומיניום. באותה ביקורת לא טרחו להזכיר את העובדה שבין הנחושת לאלומיניום נמצאת שכבה שמנה של גריז טרמי. (דבר שבדקתי) אני לא יודע כמה זה משפיע על הביצועים אבל זה נראה לי מוזר. כעבור שעתיים בערך בהן עשיתי כל מיני ניסויים על ההיטסינק, הלכתי ליזמ"צ. כשחזרתי, בסביבות חמש אחרה"צ, אצתי רצתי לבדוק דבר אחרון בהיטסינק ולשים אותו על הליבה. אך אבוי! קבלים וקריסט…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה להכניס שמן במקום מים במערכת קירור מים? האם זה אפשרי? האם משאבות שמיועדות לדחוף מים מסוגלות לדחוף שמן?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה הרכבתי את המחשב החדש שלי, ומכיוון שלא היה לי יותר מדי זמן (וגם לא קיבלתי עוד את הבקר) השארתי את המאווררים של המארז במקומם (מארז P182). היום היה לי מעט זמן פנוי והחלפתי למאווררים של SCYTHE (מסוג Minebea 1100RPM), הם הרבה יותר שקטים אך.... חלשים לחום של באר שבע (חום זה לא מילה) אני צריך המלצה למאווררים חזקים יותר שמתחברים ב3PIN (חיבור ללוח אם), או ב4PIN (גם חיבור ללוח אם בתצורת PWN) אבל לא מולוקסים (אני צריך שיתחברו לבקר של SCYTHE) מבחינת מחיר - לא כזה קריטי, גם 100 ש"ח למאוורר לא יגרום לא לפשיטת רגל חשבתי על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 בתצורת ה1900RPM שימו לב שחשוב גם השקט, עקרונית הייתי יכול לקחת מאווררי DELTA צווחניים שאנ…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו כבר עשה את פתיחת הצינורות ב GTO2? ואם כן, אז אם הוא יוכל להסביר את התהליך בדיוק, כי בפורומים בחו"ל זה לא הכי מוסבר.... תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר לעשות OC למעבד עם לוח של אינטל זה המחשב שלי: לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 128MB GAINWORD דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA עוד שאלה אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ל6800GT כמה זמן הוא יחזיק לי למשחקים ברזולוציות טובות ושיעבדו חלק? מישהו ראה שעשו OC למחשב כמו שלי?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל היום קרור קרור קרור... מה יותר טוב, מה כדאי, מה הכי קר.... קבלו את bowman1964 מ http://www.xtremesystems.org הבן אדם עשה את זה ! הקרור (הקבוע) הכי יעיל על הכדור ! שלוש יחידות קרור (מעבד,גשר צפוני וכרטיס מסך) מקוררות ע"י גז. מתחת למינוס 40 במאמץ למעבד ולכרטיס מסך. 1700+ @ 2957MHz.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לי אין מספיק ידע במחשבים כדי לדעת כול מיני דברים מי שיכול שיכתוב בתגובות מה כדי להחליף במחשב שהיה יותר זול או עם כדי לבנות ולעשות אוברקלוקינג בשביל המחשב שאני יבנה או עם כדי בכלל לעשות את זה אני מוכן להוסיף על המחשב עצמו 1000 שח ובשביל האוברקלוקינג עוד 2000 שח לי נראה שכדי כבר לקנות\לבנות מחשב יותר טוב מצורף המפרט של המחשב שלי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd fx8150, והקירור שלו לא עושה תעבודה מלבד זה שהוא מאוד מרעיש במאמץ המחשב נכבה מחימום יתר, אני מתלבט כרגע בין 2 דגמים Scythe Ashura Shadow או Scythe Kotetsu, אם יש לכם המלצה אחרת מאייבורי אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני חדש פו וזה פעם רישונה שלי אבל יש לי בעיה חמורה הטמפרטורה של המעבד שלי אחרי מאמץ היא 72 מעלות (ב aida32 ): והמיפרט שלי הוא : אז בבקשה אחים שלי אני צריך המלצות למאוורר טוב דרך אגב זה המארז שלי (זה התמונות הכי טובות שיכלתי להשיג): אז בבקשה אחים שלי תביאו לי מאוורר טוב שיתאים למחשב נ.ב. אני חדש פו אז אים עשיתי משהו לא טוב תנהלו או תעירו
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה כדי להגיע ל4 GHZ יציב אני כרגע נימצא על 3.9 וכל פעם שאני מגיע ל4 זה לא יציב העלתי מתחים וניסיתי לשנות עוד בביוס אבל לא מצליח להגיע מצב יציב, המחשב קורס אחרי חצי שעה. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי גם להוציא את המכסה האדום ולשים שני 80NN (סה"כ 4) עליהם... (יש לי שני 4850...) אני רוצה לעשות את זה במטרה להמשיך את ה OC לכרטיסים.... עם ATI TRAY TOOLS העלאתי את המתח ואני לא יכול להמשיך להעלאת תדרים בגלל החום... מה אתם אומרים? שווה את ביטול האחריות? עריכה: האם 105 מעלות במאמץ זה הרבה?? והאם זה מצדיק באמת את המשחק עם הקירור? עד כמה החלפת המשחה תשפיע?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עומר אל תצחק עלי כי אתה לא הסברתה לי אז אני רוצה שמישהו כן. עד לכמה אני יכול להביא את המאיץ שלי, עזבו להתלהב לא להתלהב, מה המהריות המקסימלית שאליה אני יכול להמהיר אותו? ti-500 של הרקולס
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום החלטתי לקחת חזק את הקטע הזה של OC מכיוון שבזמן האחרון ניסיתי לעשות קצת OC ללוח וממש אחרי מעט הוא בכלל לא היה מעלה את ה Windows ... התוצאות ב sandra היו מספקות אבל היה נדמה לי שמשהו קצת לא תקין חיפשתי UPDATE לביוס שלי ובדיוק נתקלתי בביוס ל OC בשביל NF7 חברה קראתי תגובות של המון אבל המון אנשים רק היום קראתי לפחות 200 ביקורות של אנשים על הביוס הזה וכל אחד אומר שהוא עדיין לא נתקל בבעייה או תקלה בביוס ואפשר להעלות את FSB לרמות מטורפות איתו הכל בזכות איזה טכנולוגייה של DFI שמישהו פשוט הכניס לביוס משהו עם תזמונים... בקיצור זה אחלה של דבר אני כרגע על הביוס החדש אני אומר לכם מרגישים הבדל !!!! 8) בדקתי בסיסופט סנדרה אחרי OC של 33 MHZ + והביוס החדש שנקרא בשמו D10 של t…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו שמתי לב עכשיו שהזכרונות שלי עובדים בבאס של 100 וזה נראה לי שוב קרה כי התקנתי את איזי טון 5 הקיצר הלכתי לאיזי טון והעלתי את זה ל 200 אבל זה לא עושה אותו על 200 כלמר כשאני יוצא מהחלון של האוברקלוק באיזיטון (נגיד בודק את הטמפ') וחוזר שוב לקטע של האוברקלוק אז הוא שוב על 100 (התמונה השניה) ובאורסט הוא גם על 100 איך אני מסדר את זה? ולמה בכלל הוא על 100 ?זה לא אמור להיות מוגדר אוטומטי בביוס? ד"א הבאתי גם תמונה עם הפרטים על הזכרונות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-