עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מדובר במדפסת Samsung scx-4623F. קניתי טנור חלופי, כמובן שהוצאתי את כל האטמים שהיו בטונר והכנסתי למדפסת. אך הוא מסרב לקבל אותו וכותב בצג הודעה: Install Toner. האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד לפעול? הטונר לא תקול ככל הנראה. תודה.

• 9 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by rjjb7,

שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. היי, המדפסת שלי, Brother MFC-J410, מראה את ההודעה unable to init.4f מיד לאחר שהיא נדלקת. בדקתי קצת את הנושא באינטרנט וראיתי שהבעיה יכולה להיות עם נייר או עצם זר אחר שנתקע במדפסת אבל חיפשתי בכל האזורים ולא מצאתי משהו תקוע. הבעיה התחילה מיד לאחר שהחלפתי את ראשי הדיו של המדפסת. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by bazuka,

שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by iziko,

שלום שאלתי בערך לפני שבוע לגבי ספקים המלצתם לי ללכת על ספקים של 400W ומעלה עכשיו כיוון שהחלטתי לחכות לקונרו התקציב יכול לעלות טיפה עכשיו חיפשתי ספקים ורק של hec נרים טוב אבל חבל על הכסף שלי עליהם מה לגבי OCZ? אני מחפש ספק של סביבות 500W ל600W צבע שחור עדיף ואם אור ושקט.. תודה עריכה: זה לא כ"כ קשור לפה אבל חבל לי לפתוח תר'ד חדש המלצה לזכרונות בסביבות 1500 ש"ח והאם שווה לקנות עכשיו או לחכות ללוחות אם שיצאו עם הקונרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. יש לי לפטופ: p90 16 מגה זיכרון אין לו כונן דיסקטים אין לו כרטיס רשת עובד אין לו מודם עובד. יש לו סידירום. יש לו lpt יש לו com. יש לו windows 95 ויש לי גם מחשב נורמלי. כמו שכתוב בחתימה יש לו את על מה שאין ללפטופ +צורב. יש לו winxp & win2000 הבעיה היא שאני צריך להעביר קבצים בין הלפטופ למחשב. בין המחשב ללפטופ אין בעיה בזכות הצורב, אבל הפוך זה בעיה די מעצבנת עם pc anywere ניסיתי אבל לא הצלחתי עם כבל lpt... help me.... :-[ :-[

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by gil_st,

מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by idanpc,

לחצו כאן

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=466758 אין לי מילים... איפה הסמיילי מזיל ריר??? אההה! הנה הוא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amits1995,

בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, באתי לפה בעקבות המלצתו של מיכה. אני עומד לקנות מחשב, הכנתי מפרט נחמד אבל ברצוני להחליף בסופו של דבר לAMD. אני רוצה לקנות מחשב אצל למיר , הם קרובים ואמינים והמחירים טובים (www.lamir.co.il) הכנתי שם מפרט שמתיחס לP4 אבל ברצוני לשנות לAMD כדי לקנות מסך טוב יותר, תוכלו לעזור לי להתאים לוח אם ומאבד חזק? אני יראה לכם את המפרט הראשון שלי, ברצוני להשאיר את כל מה שיש שם חוץ מלוח האם שיכלול כרטיס קול ורשת מאבד AMD חזק ומסך שווה. התקציב הוא עד 8100 , בבקשה תכינו מפרטים ותצלמו. זה המפרט הראשי שלי עם הP4 , לפי זה תלכו. אני רוצה מחשב חזק עם הזיכרון החדש 333 כמובן 512 וגי פורס 4 כמו שמוצג שם. כמו כן הדיסק הקשיח הוא ישאר וברצוני שתשנו רק את המסך המאבד ולוח האם. זה המפרט הראש…

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  17. עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by KoM,

אתם לא רואים איזה מטומטמים המחשב שלנו ? אתם לא רואים איזה גלמים חסרי אונים הם ? טיפה חום והם משתגעים, פחות מתח ? אז ההארדיסק מתחרפן, מחקת שורה ב-BOOT.INI ביי ביי מערכות הפעלה, שינית משהו לא טוב ברג'סטרי ? הוינדוס כבר לא זוכר מי הוא ! ביוס דפוק ? המחשב בעצמו כבר לא זוכר מי הוא ומתפגר. הדרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ומתנגש עם חריץ ה-PCI השישי שעליו מותקן כרטיס רשת בהמהרה ? מסכים כחולים ותקיעות כל שנייה ! חייבים מהפך ! מהפך רציני בתחום, וכדאי שהוא יקרה בקרוב, אני לא רואה את המחשבים ממשיכים ככה, הם פשוט אידיוטים ! >

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים