ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש להם עכבר שנקרא smog והוא נראה נוח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כזה דבר ככה שאני יוכל לחבר את המחשב לאוזניות שלי. פשוט החוט שלהם קצר מידי בשביל מחשב.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
למומחים שלום רב. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX375 או דגם MX435 ואני לא יודע במה לבחור. עד עכשיו היו לי מדפסות של HP שלא שרדו זמן רב אצלי והתקלקלו מהר, איכות ההדפסה הייתה בינונית ומטה וכל הזמן היו לי תקלות ובעיות "מכאן ועד אילת" , ולכן החלטתי לנסות וללכת על CANON. יש לי דילמה איזה דגם לבחור, כי באתר הרשמי של היבואן מופיע רק דגם MX375 וכתוב "חדש" ולא מצאתי ביקורות עליו, לעומת זאת, הדגם השני MX435 ראיתי ביקורות לא מחמיאות במיוחד, והוא לא מופיע באתר של היבואנית KARAT. מה דעתכם בעניין? האם לקנות מדפסת CANON או חברה אחרת? בגדול אני מחפש מדפסת משולבת שתהווה אלטרנטיבה ראויה ל HP גם באיכות וגם באמינות, שבעיניי הם "על הפנים" ב HP. הנושא דחוף כי אני מתלבט כבר…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם כלנית (או כל חברה אחרת לצורך העניין) מייבאת את הGAMEPADS של לוג'יטק ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי רמקולים די טובים קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי רק את העכבר.. מה אני צריך עוד כדי להפעיל אותו במחשב? אין לי דרייבר אם אפשר להביא קישור אני הודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
No problem man. To be completly honest, the P4 blew me away. I'm sitting on my T-Bird now, wishing I was on my P4 Now I understand why most business use Intel. They don't have such an issue with money and need the best. Consumers on the other hand need a nice price but also want a good product. Don't get me wrong AMD guys, AMD is a kicka$$ chip. But the P4 is just flat out better in performance. I guess it all comes down to the money issue. זה בא מאחד המשתמשים הבחירים בפורום "אננדטק", שהיזדמן לו להשתמש ב P4... למעשה, הוא היה AMD fanboy , עד עכשיו... What gives?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים: 1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח 2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח 3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"ח הכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3 הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין את המקלדת הנ"ל, והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB? או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..) אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היא כל תגובה תתקבל בברכה אלי
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עד שכבר הזמנתי את ה-GEFORCE 2 TITANIUM 64MB DDR של הרקולס מ-PANDAS הם אמרו שזה חסר אצל היבואן כבר חודש וזה מגיע רק בסוף שבוע הבא. אז הלכתי לבדוק אצל ZIGZAG וגם שם אמרו אותו דבר ואז רק הבנתי שהם מזמינים מאותו יבואן, לא?! אז בסוף פנדה שכנעו אותי ללכת על ה-MSI במקום ההרקולס וזה מגיע מחר אז הסכמתי. עכשיו, קודם כל איך הפילטרים שלהם? טובים? דבר שני, עוד לא הבנתי אם ישנה לי שב-MSI הרוחב פס הוא 6.4GB ובהרקולס הוא 8GB כאשר אני משתמש ב-AGPX2? וגם הם שכנעו אותי בעזרת זה שאמרו לי שיש גם TV IN, אז אכשהו אמרתי: יאללה, גם מחר, גם TV IN וגם פחות 10 ש"ח ( )... איך העיבוד של ה-TV אצלם? בסדר? וגם התנחמתי בזה שיש להם DUAL BIOS...... בקיצור מצאתי לעצמי תירוצים לזה שלקחתי את ה-MSI ול…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם כדאי הזרקת דיו או לייזר ? תקציב עד 650 ש"ח מה דעתכם על מדפסת מדפסת לייזר Brother MFC1910W תודה,
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע חיפשתי בכל מיני מקומות בשום מקום לא כתוב... :AR15:
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-