עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BlackFly,

שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. טוב, כבר פתחתי נושא לפני חמישה ימים בנוגע לכרטיסי מסך. הפעם יש שאלות שונות: א) האם הפילטרים של ATi ו-LeadTek טובים? אני מתכוון בכלליות...נגיד בהשוואה לאלה של ELSA ו-Hercules. ב) איך הפילטרים של האחד ביחס לשני? ג) רישמו בבקשה את היתרונות והחסרונות של הכרטיסים הבאים ואיך הם האחד ביחס לשני? ATi Radeon 7500 LeadTek GeForce2 Pro 64MB DDR ד) האם יהיה שיפור משמעותי והאם כדאי לי להחליף את כרטיס המסך? (המפרט למטה) תודה על המאמץ... AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX Buffalo 256MB DDR PC2100 Hercules 3D Prophet 4500

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?

4. Started by ThE_BesT,

האם קיים אתר שנותן עידכונים של ה"ביוס" של הלוח אם??

5. יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by matan789,

שלום יש לי שאלה מאיפה אפשר להוריד את התוכנה Adobe Photoshop תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by menis,

אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DoR,

יש לי V8200 Deluxe. לפני כמה שבועות הורדתי והתקנתי את הדרייורים מגרסה 21.81. החלפתי את הגרסה 12.60. עד ההתקנה המחשב היה יציב לגמרי. אבל אחרי ההתקנה המחשב קופא עם העלייה של חלונות. הוא תמיד קופא באותה נקודה, אחרי מספר מסויים של שניות. היום הורדתי את הדרייורים 21.85 אבל יש איתם בדיוק אותה בעיה. לא יודע אם זה התחממות. אני לא עושה לכרטיס אוברקלוקינג.

10. Started by elgard,

http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Haflo,

יש לי את המפרט הבא ואני מעוניין לשדרג את המערכת ל Dual מה ההמלצה שלכם? Intel Pentium 3 733/133/256 FC-PGA 256Mb SDRAM 133Mhz x2 ASUS v7700 Deluxe 64Mb DDR ASUS CUSL2 IBM 75GXP 30Gb WD 7200 20Gb Toshiba CD-ROM x48 Creative DVD-ROM x12 Yamaha SCSI 8424S CD-RW SB Live Platinum Adaptec AHA-2940U/UW Dual 3COM 905C TX NIC USR winmodem 56K Creative Dxr3 Mpeg Enermax 456W PSU כבלים עגולים המון מאווררים מארז Full Tower וכל הקישקושים.... מה ההמלצה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sxs,

רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Haflo,

הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0

16. איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. סיבות יעזרו

18. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש

19. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by b.r.b,

אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:

22. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by com,

אוקי : לחבר שלי יש מחשב פקארד בל 300 סלרון המחשב בא עם מערכת הפעלה מותקנת עם כל הדריברים, לפני שנה בערך, התחברנו לאנטרנט בצעד חד פעמי (סרפרי בזמנו) כדי שאבא שלו לא ישים לב... התחברנו וכאמור המודם היה מותקן דריברים הכל... הכל הלך חלק ואתמול הוא אמר שהוא רוצה להתחבר לנטויזן באופן מסודר... באתי אליו אמרתי קלי קלות פתחתי את הוידוס ו... לא היה מוגדר שום מודם! אוקי הבחור הרס אני יתקן!!! זכרתי שזה היה מודם 36k ניסיתי לזהות מודם לא הלך. בקשתי שימצא לי חומרה חדשה כאשר המודם נמצא והוא לא מוצא!!! אין לי מושג מה לעשות?!?!?! תעזרו לי!! תעזרו לי! תעזרו לי... נ.ב. החבר לא מבין במחשב אבל להרוס הוא יודע יופי!!!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by TNT,

האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by WizMaster,

מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא פרטים על הלוח הזה: (MS-6154VA (MICRO ATX VIA MAINBORD? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.