ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המארז הזה ובאיזה צבע הוא לבן או בז'(והאם יש בשחור?)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עזבו את זה שלפני כמה ימים הדרייבר הראה שנשארו 190 ימים לבטריות ופתאום היום 26 ימים. חרטה ברמות על! ממש בא לי לשלוח מייל לחברה העלובה הזאת. החלפתי בטריות ועדיין נשאר 26 ימים וזה לא משתנה. ואגב, ה26 ימים האלה, כשמחליפים לבדיקה ע"פ אחוזים, זה מראה 70%. גם כן מדידה מטומטמת. מה עושים? ובטריה חלשה גורמת ללגים במשחקי רשת? כי בעבודה כללית לא שמתי לב לבעיה אלא רק במהלך המשחק(והפינג נמוך). בדקתי עכשיו בדרייבר וכתוב battery: good אז לא מבין למה עושה לי תקיעות במשחק ואני לא מדבר על לאג, רואים שזה מהעכבר... מדובר בMX1100
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהמארז של HEC 6A19 הוא מאוד מומלץ ובדרך כלל אני מציע אותו לאנשים אבל יש אנשים בעיקר אלו הלחוצים על הכסף שלא היו מעונינים להוציא 300 ש"ח ואף קצת יותר על מארז והיו רוצים מארז יותר זול ולכן הייתי מעונין לדעת איזה מארז יותר זול מ HEC אתם ממליצים בסביבות ה 150 ש"ח למשל כמובן שהכוונה מארז וספק ביחד בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם יש ברושתי מקלדת לא משהו ואחרי מספר לא מעט של שכונעים החלטתי לרכוש מקלדת שאני מצרף אליה קישור מ ksp אך יש להם 2 סגנונות ואני לא יודע איזה מיהם יתאים לי מקלדת ראשון בסוף יש oem http://ksp.co.il/?select=.1042..218....e=0&maxprice=0 מקלדת שנייה יש בסוף reatil http://ksp.co.il/?select=.1042..218....e=0&maxprice=0 אז מה בעצם ההבדל בין ה oem לבין retail איזה מיהם יתאים לי או שזה לא משנה ? אני רוצה לחבר את המקלדת למחשב נייד בחיבור usb כמו שזה החיבור שהמקלדת כוללת תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
CPU : Cache 512Kb - 478 pin 0.13 Micron @ 2.4Ghz Intel® "Northwood" Pentium A 1.6Ghz - L2 300W/350W/400W? איזה חברה? עדיפות לספק שקט!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתשמש חדש. שמי שחר ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ביחד עם המחשב, אני רוצה להתפנק גם ועכבר גיימינג סביר. אין לי תקציב מוגדר, בעיקר בגלל שאין לי מושג מה המחירים היום (לא מפריע לי להזמין גם מאתרים מחו"ל, אם המחיר שם זול יותר). אני לא עמוס בכסף, אז יותר מ400 שקל אני כנראה לא אוציא. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבר לזה הדרישות הן: 1. שקטה! 2. שיהיה מגש למרפק 3. תאורה אחורית רצוי כחולה. (לא אדומה!) 4. שלא תהיה אל חוטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Pentium D 950 Intel לוח אם- ASUS P5LD2 זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1900xtX 512mb GDDR III דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW מארז- Sunbeam Transformer BLACK ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 והאם הוא מתאים לשידרוגים כמו להוסיף עוד גיגה על הגיגה שיש לי ולהחליף לוח אם לתומך קונרו ולשים קונרו והאם הוא יחזיק בנוסף שתי קירורי מים וציוד היקפי ואם זה לא מתאים לדברים האלה אז מה כן יתאים בתקציב של עד 650 שקל
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-