עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon23,

שלום רצית לדעת אם כרטיס kyro 2 יתן ביצועים טובים על p4 1.4ghz? למישהו יש מספרים מדויקים למשל השוואה בין P4 עם gts ל kyro 2?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Blade2k,

I want 2 know i have asus a7a 266 can i use athlon xp? what memory does it uses? Thanks.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ThE_BesT,

העתקתי משהו חשוב על דיסקט. וכשאנימנסה להעתיק אותו למחשב פשוט הוא כותב הודעת שגיאה. האם יש פתרון איך שהוא להציל את הקובץ הזה?? או תוכנה שתעזור לי להציל את הקובץ?? בבקשה תעזרו לי...

5. קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Sol@rWind,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002792450&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

7. Started by WizMaster,

שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Flash,

אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DiSc@MaN,

או כל כרטיס מסך טוב עד ל150 דולר אבל רק PCI נ.ב אני מדבר על כרטיס שעולה 150 דולר בארצות הברית....

11. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimon23,

שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.

13. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shimon23,

למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ThE_BesT,

חברה מה אתם אומרים על ההרד דיסקים של seagate??

16. מה הבעיות שכולם מדברים עליהם שיש לסידרת הארד דיסקים של IBM מסידרת 75GXP? אני אשמח לקבל תשובות!

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של בסביבות 1000 שקל וחשבתי על asus v7700 64 delux אני רוצה את העריכת ויחדאו ואת היציאה לטלויזיה וכו אבל אין לי מה לעשות עם המשקפיים אז חשבתי למה לא לקנות כרטיס של חברה אחרת שיש לה כניסות ויציאות וידאו אבל בלי המשקפיים ואולי אם פילטרים יותר טובים 0- -יש למישהוא הצעות ? גם על כרטיס מסך אחר בסביבות 1000 שקל וגם על גי טי אס של חברה אחרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Sol@rWind,

אחרי שקראתי את הכתבה ב http://www.anandtech.com שהעמידה AMD VS PENTIUM4 אני מתבייש להגיד שחשבתי לקנות פנטיום 4. המעבד הבא שלי זה AMD , לא רוצה לשמוע על אינטל שבמשך השנים האכילה אותנו קש במחירים מופרזים . אני קורא לכולם, קנו AMD , אל תתנו לאינטל לשלוט, קיראו את הכתבה והבינו כי AMD 1.5 אוכל לארוחת הבוקר שלו את PENTIUM 4 2GZ , תאמינו או לא !

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by com,

איל אני מגבה את תוכן המחשב שלי, שמעתי שיש תוכנות שעושות אימג להרד דיסק, ובלחיצת כפתור הם יכולות להחזיר את המחשב להתחלה - עם וידוס ואופיס ודריברים... מערכת נקיה. איזה תוכנות עושות את זה??? (יש לי צורב)

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  21. באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.

22. Started by MishaK,

הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Moo,

אל תקנו מאופיס דיפו!! אתמול הכניסו לי המניקים האלה. היה מבצע טרייד אין של המדפסת הישנה ומקבלים את 959 ב 650 שקל. זה ממש זול!! בגלל זה הלכתי לקנות שם אבל הבנתי למה זה כל כך זול הם מוציאים את הכבל USB (אולי עוד כמה חלקים, לא בטוח) לכל לקוח הם פותחים את הארגז במקום כדי "לבדוק שיש את כל החלקים" ואבל בעצם הם לא רוצים שיהיה מצב שהלקוח יחזור הביתה ויראה שאין לו את הכבל ויהיה בלגאן. ואולי הלקוח יקנה מהם את הכבל. כשהבנתי שאין כבל USB חשבתי אולי כדי שאני יקנה בנפרד והמוכר אמר שזה עולה 70 שקל כימעט קניתי אבל לא היה במלאי למזלי. וקניתי בבאג ב34 שקל!!!!! אבל סה"כ המדפסת אחלה !!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.