ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי,אני הרי מעביר קבצים מהפלא' למחשב ולהפך. עכשיו אני משתמש בתוכה המובנית בXP...מה שמעצבן זה...שהיא לא יודעת להעביר מספר קבצים במכה. אני יכול לסמן 1000..אבל כל פעם היא תשלח אחד,ואז תחכה שאני שוב אלחץ (גם שאני שולח למחשב וגם ממנה לפלא') מישהו מכיר תוכנה יותר נחמדה????????????
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כדאי להוסיף ל - MX518 שלי את שני אלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=16629 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7643 מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה ישראלית מייבאת כרטיס ADD-ON שתומך בכרטיסי הקול של CREATIVE. http://staudio.co.il/hoontech/products/sbdb3/index.html הזמנתי אחד לפני שתי דקות. יותר זול בכמה מאות שקלים מ- AUDIGY PLATINIUM.....
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי די חיבורי חשמל שיוצאים מהספק. האם יש כבל לפיצול חיבורים או שאני צריך להחליף ספק כוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר לרכוש את התופים של המשחק Guitar Hero החדש בנפרד ולא את כל הערכה.. כמו כן אם אפשר לחבר את התופים ל PC.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפרסמים אותם שם באתר? d4 21.83 - XP1.74@12x145(1.85v), Ti500 255/549, 512mb CAS 2.5 3-6-3 t2 - ultra - score:9549 מערכת הפעלה XP. אני חייב לעבור את ה- 10000 נקודות.. ;D ביינתים שניסיתי 1800 מגה-הרץ (150) הווינדוס לא עלה.. אבל הוא עבר את ה-post.. נראה לי שזה הכרטיסים. או הזכרונות האלה.. אני אנסה עוד דברים יום שני, מחר עושה לילה בבסיס.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-