ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי,אני הרי מעביר קבצים מהפלא' למחשב ולהפך. עכשיו אני משתמש בתוכה המובנית בXP...מה שמעצבן זה...שהיא לא יודעת להעביר מספר קבצים במכה. אני יכול לסמן 1000..אבל כל פעם היא תשלח אחד,ואז תחכה שאני שוב אלחץ (גם שאני שולח למחשב וגם ממנה לפלא') מישהו מכיר תוכנה יותר נחמדה????????????
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כדאי להוסיף ל - MX518 שלי את שני אלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=16629 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7643 מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה ישראלית מייבאת כרטיס ADD-ON שתומך בכרטיסי הקול של CREATIVE. http://staudio.co.il/hoontech/products/sbdb3/index.html הזמנתי אחד לפני שתי דקות. יותר זול בכמה מאות שקלים מ- AUDIGY PLATINIUM.....
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי די חיבורי חשמל שיוצאים מהספק. האם יש כבל לפיצול חיבורים או שאני צריך להחליף ספק כוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר לרכוש את התופים של המשחק Guitar Hero החדש בנפרד ולא את כל הערכה.. כמו כן אם אפשר לחבר את התופים ל PC.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-